cazare in bucuresti recomandari, ceva?
Postat 01 April 2010 - 10:49 AM
Postat 01 April 2010 - 12:39 PM
Insa ma gindeam ca poate poti inchiria o garsoniera in regim hotelier, sau sa cauti o inchiriere pe termen scurt, unde mai poti si negocia, undeva intr-o zona mai ieftina...zic si eu...si factura in acest caz va fi la total, nu mai conteaza ca sint si WE-urile incluse....
Mai stiu niste hosteluri pe linga Buzesti, dar nu te sfatuiesc sa mergi acolo, zona e chiar proasta, iar de conditii nu stiu ce sa zic...
Postat 06 April 2010 - 12:54 AM
Aproape de gara Basarab este un hotel foarte bun - Elizeu. Acum 2 ani au stat acolo niste rude si au fost foarte multumiti de tratatie. Am intrat si eu in el, camera era curata, are si baie, cablu, arata bine. Pretul unei camere single ar fi cam 40 de euro, dar cica se poate negocia. Tu spui ca vei sta o perioada mai lunga de timp la hotel, asa ca ai putea obtine o reducere substantiala, zic eu.
Bafta la gasit cazare!
Postat 06 April 2010 - 10:05 AM
http://www.cazare-re...ermen-lung.html asta ca idee. Dar daca cauti un pic gasesti preturi mult mai bune.
Postat 06 April 2010 - 02:45 PM
Foxyy, la 06 April 2010 - 12:54 AM, a spus:
Aproape de gara Basarab este un hotel foarte bun - Elizeu. Acum 2 ani au stat acolo niste rude si au fost foarte multumiti de tratatie. Am intrat si eu in el, camera era curata, are si baie, cablu, arata bine. Pretul unei camere single ar fi cam 40 de euro, dar cica se poate negocia. Tu spui ca vei sta o perioada mai lunga de timp la hotel, asa ca ai putea obtine o reducere substantiala, zic eu.
Bafta la gasit cazare!
astoria este inchis , am sunat si eu la nr afisat pe net. de elizeu nu stiam, am sa merg si acolo, multumesc mult !
Luanda, la 06 April 2010 - 10:05 AM, a spus:
http://www.cazare-re...ermen-lung.html asta ca idee. Dar daca cauti un pic gasesti preturi mult mai bune.
am luat in calcul si varianta asta. multumesc luanda! sigur rezolv cumva. sunteti dragute
Postat 07 April 2010 - 09:06 PM
dani_ela, la 06 April 2010 - 02:45 PM, a spus:
Foxyy, la 06 April 2010 - 12:54 AM, a spus:
Bafta la gasit cazare!
astoria este inchis , am sunat si eu la nr afisat pe net. de elizeu nu stiam, am sa merg si acolo, multumesc mult !
Pentru putin! Sper sa te fi putut ajuta cu ceva.
Postat 08 April 2010 - 07:01 AM
Postat 13 November 2012 - 10:25 AM
Astept recomandarile voastre in cazul in care le aveti.
Postat 13 November 2012 - 11:04 AM
yoyo, la 13 November 2012 - 10:25 AM, a spus:
Astept recomandarile voastre in cazul in care le aveti.
nu pot recomanda hotel dar daca stai o perioada mai lunga poate ar fi interesant sa te uiti dupa apartamente in regim hotelier si poate negociezi bine!
noroc
Postat 13 November 2012 - 02:03 PM
In Piata Victoriei nu sunt hoteluri, dar sunt in apropiere, pe Banu Manta colt cu Ion Mihalache este Irisa, pe str. Maltopol, este unul nou si mic, numai straini am vazut iesind din el, langa Sailor's, uite ca nu-mi aduc aminte cum il cheama, astea sunt la 5 minute de Piata Victoriei.
Langa Gara de nord sunt mai multe hoteluri astea inseamna 10 minute de mers pe jos, Ibis, Eurohotels, inca unul iar lipit de Ibis, sunt mai multe.
Mai e Minerva pe Lascar catargiu, tot 10 minute de mers pe jos.
Deci, pentru ce iti trebuie?
Postat 14 November 2012 - 01:31 PM
As vrea undeva aproape de locatie ca sa nu strabat toata capitala.
Un loc decent si nu foarte scump in care pun doar capul pe perna si dorm pentru ca plec dimi si vin seara. Asa ca nu stau pe la hotel mult.
Postat 14 November 2012 - 03:43 PM
yoyo, la 14 November 2012 - 01:31 PM, a spus:
As vrea undeva aproape de locatie ca sa nu strabat toata capitala.
Un loc decent si nu foarte scump in care pun doar capul pe perna si dorm pentru ca plec dimi si vin seara. Asa ca nu stau pe la hotel mult.
Am inchiriat de la firma asta pentru niste prieteni un apartament in vara , a fost totul ok .Poate te ajuta .
http://www.cazare-bu...m-hotelier.html
Postat 14 November 2012 - 03:45 PM
Postat 19 November 2012 - 11:12 AM