Oua imbujorate :) si o urare traditionala
Postat 03 April 2010 - 02:58 PM
.
.
.
Urarea traditionala, am sa v-o adresez maine.
OK. Ouale pe care le vopseste Dumneaei sunt mai mult fardate pe la ochii : decat imbujorate, dar noua ne sunt dragi, pentru ca le bibileste cu toata dragostea.
.
.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
Postat 03 April 2010 - 08:37 PM
Lumina,pace,liniste,iubire si speranta.
Ouale de anul trecut
Si ouale de anul acesta
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 03 April 2010 - 10:36 PM
Postat 04 April 2010 - 03:33 AM
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
Postat 04 April 2010 - 03:14 PM
ma conformez si le postez in chip de felicitare:)
ale mele sunt simple, rosii toate!
dar sunt interesata( ca n-am gasit !)daca exista topic cu tehnici de decorare pt ouale vopsite de Paste( mi-au placut ff tare ouale "bibilite" ale domnului Paparotii, ale lui Piscotel, cele 3 din mijloc ale lui Mimi ( e cumva abtibild ?!?) .....daca nu exista topic, va rog sa fiti amabili si-l deschideti !
Postat 04 April 2010 - 05:40 PM
Intre timp vin si eu cu ale mele:Ratusca e facuta din carton de Manu la gradi.
Postat 04 April 2010 - 06:43 PM
am facut si eu cateva,simple, sa simt ca-i Paste
Postat 04 April 2010 - 07:01 PM
Eu nu prea le am cu aranjamentele, dar cum la Braila a fost o zi splendida, va invit in curte la pasca fara aluat, oua vopsite si fursecuri cu nuci!
Imagini atasate
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 04 April 2010 - 08:05 PM
zoazorel, la 04 April 2010 - 07:01 PM, a spus:
Eu nu prea le am cu aranjamentele, dar cum la Braila a fost o zi splendida, va invit in curte la pasca fara aluat, oua vopsite si fursecuri cu nuci!
ce fain ii zarzarul ...il ai in curte? pasca fara aluat am si eu ,cea mai buna din lume cred ca-s off topic, sorry! (zoazo e di vina cu zarzaru` ei)
Postat 05 April 2010 - 01:55 AM
cellya, la 04 April 2010 - 03:14 PM, a spus:
Eataly, la 04 April 2010 - 05:40 PM, a spus:
Intre timp vin si eu cu ale mele:Ratusca e facuta din carton de Manu la gradi.
OK.
Voi incepe eu un topic nou la tehnici, dupa cum s-a sugerat, dar asta doar dupa ce se ridica lumina sa pot sa fac o fotografie spre exemplificare.
(daca ma apuc sa fac zgomot noaptea - tastez cu amortizor - si apuc sa trezesc pe cineva, sarbatoare-nesarbatoare, mi-o iau pe coaja si nu de ou!)
Edit:
Am deja si un link: aici
Postat 05 April 2010 - 11:24 AM
Postat 13 April 2010 - 05:40 PM
Postat 17 April 2010 - 10:04 AM
dani_ela, la 04 April 2010 - 08:05 PM, a spus:
Off topic pentru Dani: Da, e si-un zarzar si-un cais!Si DA, pasca fara aluat e de departe cea mai buna din lume!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 19 April 2010 - 03:41 PM
Am spalat intai ouale, cu apa si detergent lichid, ca sa le degresez. Le-am frecat usor, ca sa nu le sparg:
Vopselele au fost cumparate de sora-mea anul asta, dar n-au fost extraordinare alea deschise la culoare. Galbenul a fost sub orice critica, portocaliul era vai s-amar, iar rosul... m-am chinuit mult pana am obtinut ceva ce se aseamana cu ouale rosii:
Dupa ce-au fiert ouale, le-am luat usor, cat erau inca fierbinti si le-am ametit cu cateva picaturi de vopsea:
Ouale albastre si cele verzi au fost foarte frumoase, dar celelalte... au lasat mult de dorit. Am incercat sa fac cateva oua rosii cu verdeata, in ciorap, cu alta vopsea, dar nici asta n-a fost buna. Am pus cateva abtibilduri, sperand ca le voi da putintica viata:
Oricum, iepurasul a fost dragut :