Pagina 1 din 1
Intoxicatie? Ajutor!
Postat 05 April 2010 - 04:28 PM
Ieri am terminat un tratament cu un antibiotic foarte puternic. Fiind Pastele, mi-am ingaduit un pahar de rosé. Azi dimineata m-am trezit cu dureri intepatoare in partea ficatului si stari de voma. De mancat am mancat ieri curat si lejer: Kefir, iepure cu orez, nuci si o inghetata.
Azi m-am hotarat sa ies la alergat si tot m-au deranjat durerile. Acum am observat ca pielea stomacului este acoperita cu puncte rosii, arata ca o intoxicatie. Aveti ceva remedii la indemana? Sfaturi? V-as fi recunoscatoare!
Azi m-am hotarat sa ies la alergat si tot m-au deranjat durerile. Acum am observat ca pielea stomacului este acoperita cu puncte rosii, arata ca o intoxicatie. Aveti ceva remedii la indemana? Sfaturi? V-as fi recunoscatoare!
Heave ho, buccaneers ;)

Postat 05 April 2010 - 04:33 PM
Lapona Enigel, la 05 April 2010 - 04:28 PM, a spus:
Ieri am terminat un tratament cu un antibiotic foarte puternic. Fiind Pastele, mi-am ingaduit un pahar de rosé. Azi dimineata m-am trezit cu dureri intepatoare in partea ficatului si stari de voma. De mancat am mancat ieri curat si lejer: Kefir, iepure cu orez, nuci si o inghetata.
Sa nu fie zona.zoster
ai grija.
te a enervat careva?
Postat 05 April 2010 - 04:37 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Postat 05 April 2010 - 04:41 PM
Lichide la greu.Ceai verde( cu lamîie,ca-i mai bun ),curata si elimina toxine cam cel mai rapid.
-Maya's World-☀
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 05 April 2010 - 04:46 PM
Asa fac, am inceput cu ceai de trei-frati-patati. Mist! Cel mai rau ma deranjeaza intepaturile astea in partea dreapta.
Heave ho, buccaneers ;)

Postat 05 April 2010 - 06:18 PM
Cred ca ar fi buna si lamaia la ceai, ca e dezintoxicanta...take care!
Postat 05 April 2010 - 09:18 PM
Multumesc foarte mult slabaturo care ejti! Deja imi e mult mai bine, am baut la greu ceai, am iesit si la alergat. Ti-am vazut o poza pe celalat forum...ma uitam patrat, nu intelegeam ce vad. Ma bucur tare tare bine ca esti bine, ca ai trecut cu succes peste perioada asta. M-as bucura sa pui si la topicul cu noi aici o poza cu tine. Cred ca meriti sa fii vazuta si invidiata!
Bravo pentru curaj!

Heave ho, buccaneers ;)

Postat 07 April 2010 - 12:31 PM
Uite ce-am gasit aici:
http://www.terapii-n...ri_populare.htm
Intoxicatie alimentara
Ca leac impotriva mincarurilor alterate, consumate de cele mai multe ori in necunostinta de cauza, va recomandam sa consumati cit mai mult usturoi
http://www.terapii-n...ri_populare.htm
Intoxicatie alimentara
Ca leac impotriva mincarurilor alterate, consumate de cele mai multe ori in necunostinta de cauza, va recomandam sa consumati cit mai mult usturoi
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 08 April 2010 - 12:09 PM
Draga laponico eu am avut zona zoster chiar cand m-am inscris pe forum,am avut aceleasi simptome pe care le acuzi tu,eu venisem in contact cu virusul varicelei(varsat de vant)tu ai venit in contact cu copii sau persoane cu copii???daca e zoster iti stau la dispozitie cu cea mai mare placere...sper sa nu fie ca e super neplacut,si acum mai am semne...te rog sa ma tii la curent cum te mai simti,multa sanatate...

Arata acest topic
Pagina 1 din 1