Eataly, pupam
sa treaca buba!
Eu n-as putea sa umblu cu pantofi pana mi se fac basici. Ultima data cand am fost la un interviu aveam in poseta (noroc ca-i incapatoare) o pereche de slapi (no, nu chiar slapi, de fapt niste "papuci de strada"), dupa ce am iesit si am fost sigura ca nu ma vede nimeni m-am schimbat rapid.
Ellani, nu mai fi suparata, un pupic si tie
! Eu am pierdut un cercel de aur (tare dragi imi erau) aproape imediat dupa ce am primit cadou o alta pereche. Poate la tine e invers, poate urmeaza sa primesti un cadou pretios, nu neaparat material
...
Dar sa revenim la ziua de azi, cu ce sa incep? S-o luam cronologic:
Dupa ce am plecat de acasa fara incidente, la serviciu ma astepta pe birou o nota de la sefu' (nu va suna cunoscut?), sa repar "buba" pe care o reparasem ieri
...
Booon! Nimic neobisnuit la serviciu, dar adrenalina cat cuprinde, asa ca in drum spre casa ma relaxez putin la... autoservire. La casa o vad pe vanzatoare ca dupa ce scaneaza marfa persoanei din fata mea, continua cu produsele mele, asa ca o atentionez:
- Astea sunt ale mele...
- Da, stiu, zice ea, si continua cu scanatul.
- Si alea sunt ale dumneaei, tin eu sa precizez, sa o scot din ceata.
- Da, stiu, zice, la fel de impasibila.
Ma gandeam cum sa-i explic sa priceapa, intr-un final tipa din fata isi baga marafeturile in plasa si pleaca, moment in care imi dau seama ca platise insa eu, visand la cina, am sarit peste aceasta secventa
.
(Asta imi aduce aminte de ce ne-au povestit niste prieteni despre baietelul lor care a mers in vizita in Romania. Intr-o dimineata il intreaba bunica:
- Ce sa-ti faca bunica sa mananci?
- Two eggs...
- Ce-ai zis, puiule?
De data asta copilul spune clar si raspicat:
- I... WANT... TO... EAT... TWO... EGGS!)
In timp ce scriam la postul asta, suna telefonul, o cunostinta, imi zice de o adresa, stai ca-s la computer, pot sa o caut chiar acum. Am deschis alt tab sa nu pierd postarea, caut, gasesc, pupici, pa! inchid telefonul si... tabul cu "Arta Culinara"
!
Maine e miercuri, ziua mea norocoasa
! (de obicei
...)