Forum Culinar: Gafe (fost Gemenisime) - Forum Culinar

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Gafe (fost Gemenisime)

#281 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 October 2011 - 06:47 PM

Vezi postareaadi_edi, la 04 October 2011 - 01:33 AM, a spus:

Moatzo :) , m-am speriat si eu de sperietura ta! Daca as fi fost in locul tau nu stiu ce faceam,

eu imi facusem un plan, coboram pe scara de urgenta si ma duceam la masina, in parcare. pan' la urma tb sa apara si el.

Vezi postareaPiscotel, la 04 October 2011 - 10:08 AM, a spus:

Moatza,cand am citit ce-i patit,pe cuvant ca mi-am adus aminte de cosmarurile alea in care te invarti prin labirint si nu gasesti iesirea.

sa stii ca nu eram departe de situatia asta.

Plus ca brusc mi-a venit sa merg la baie.
Da inainte m-am gandit sa-mi strig si Omu .

io inteleg sa rada de mine altcineva, nu un geaman, buey! =))

Vezi postareaAdriana, la 04 October 2011 - 02:59 PM, a spus:

taman ce mi-am cumparat acu citeva minute 2 perechi de Geox pe saldi privati :)

cam cum se face treaba asta? ca-mi pare ceva atragator. -_-

Vezi postareasorinadaniela, la 04 October 2011 - 05:05 PM, a spus:

Moato, m-ai speriat bine de tot...

mai ales intr-o tara straina e musai sa aiba fiecare telefon si sa fie functional, ca am mai vazut cazuri. :)
oricum, nimic nu-i mai crunt decat sa-i pierzi pe astia micii. cosmar!

Lili, auch, parca ma doare pe mine. Si eu am patit de multe ori, da'n ultimul timp, sa nu vorbesc intr-un ceas rau, nu mi s-a mai intamplat. si am multe perechi pe care le port pe piciorul gol.

#282 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 04 October 2011 - 08:01 PM

Ia,va rog nu va-nghesuiti si lasati premiul mare pentru mine.Nu,nu sunt Gemeni,dar azi am facut una lata de numa'
:angryfire: :angryfire: :angryfire: .
M-am invrednicit sa pierd inelul de aur luat acum cativa ani, din primul meu salariu(Bine ca a fost salariul mic,incat sa nu-mi ajunga de unul cu diamant.Ce optimista sunt!)Frumos,nu?Bine ca nu mi-am pierdut si capul! :angryfire:
Culmea ca n-am pierdut nimic pana acum,sau nu atat de insemnat.Si azi,imi umbla pe deget si-mi zic,trebuie sa-l las acasa si sa-l port doar cand nu-mi va mai fi mare.Bine ca m-am gandit doar,dar sa-mi dea prin cap sa-l bag in buzunar la geanta- nu. :icon_fessee:
Acum a dat o ciuda si in acelasi timp o frica in mine sa nu pierd si verigheta,pentru ca tot imi joaca pe deget.Dar cum sa n-o mai port,asta dupa ce lumea stie ca sunt casatorita?

#283 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 04 October 2011 - 08:13 PM

Ellani, te pot incuraja zicandu-ti ca noi nu purtam niciunul verighetele.
Acum 8 ani aveam o munca ce nu permitea uzul ei asa ca statea mai mult la gat agatata la un lantic. Apoi am avut fetele si am luat foooarte mult in greutate, asa ca iar am dat-o jos. Cand m-am mai desumflat un pic si as fi putut sa o port spalam toata ziua la fundulet beboanca si-mi intra sapunul sub ea... am facut o iritatie urata, asa ca iar am renuntat la ea. Si uite asa de vreo 8 ani nu o mai port. Acum as putea sa o port, dar m-am dezobisnuit de a folosi orice podoaba pe degete. Nu mai reusesc sa suport nimic.
Soata ar putea sa o poarte la munca, dar de cand un coleg a ramas fara deget din cauza ei a pus-o frumos intr-o cutiuta si acolo a ramas.
Asa ca suntem impreuna de 17 ani si nu poarta niciunul de vreo 8 ani verigheta. Nu a murit nimeni, iar ce zice lumea nu-i ca ma intereseaza prea tare.
Sorina

#284 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,286
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 October 2011 - 09:04 PM

Moatza, e un site pe care se vind lucruri de marca la pret redus, se cumpara acum si marfa ajunge pe la sfirsitul lunii, citeodata intirzie si mai mult, cred eu ca mai intii ei vad cit s-a cumparat, desi e o limita, si abia apoi primesc marfa nu stiu de unde, de aici intirzierile care au loc citeodata. Acu eu am luat Geoxuri la mai putin de 50 € cind ele in mod normal au pretul in jur de 100. Te poti inregistra daca te invit eu, problema e ca nu stiu daca te poti inregistra din Romania, o incercare putem face ca nu ne costa nimic, trimite-mi pe mp adresa ta de mail si eu te invit.

Sorina, am si eu o prietena a carei fetita cind era mica s-a ascuns in supermarket, obisnuita sa se joace acasa a facut-o si acolo, ea era sa innebuneasca, a mers imediat si chemat serviciul de siguranta, au inchis toate usile si au inceput sa o caute, ea era ascunsa bine mersi dupa niste paltoane. Eu cit a fost Marco mic nu l-am lasat sa coboare de pe carucior, a stat acolo pina cind aproape nu mai intra :icon_fessee: nu exista sa mearga el liber, singura permisiune era in coridorul unde erau jucariile, se uita la ele si eu il asteptam pe margine, ca oricum nu se cumparau toate cele pe care le-ar fi vrut :angryfire: si nu ma pierdea din ochi :angryfire:

#285 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,653
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 05 October 2011 - 04:02 AM

Eataly, pupam :pupic: sa treaca buba!
Eu n-as putea sa umblu cu pantofi pana mi se fac basici. Ultima data cand am fost la un interviu aveam in poseta (noroc ca-i incapatoare) o pereche de slapi (no, nu chiar slapi, de fapt niste "papuci de strada"), dupa ce am iesit si am fost sigura ca nu ma vede nimeni m-am schimbat rapid.
Ellani, nu mai fi suparata, un pupic si tie :pupic: ! Eu am pierdut un cercel de aur (tare dragi imi erau) aproape imediat dupa ce am primit cadou o alta pereche. Poate la tine e invers, poate urmeaza sa primesti un cadou pretios, nu neaparat material :angryfire: ...

Dar sa revenim la ziua de azi, cu ce sa incep? S-o luam cronologic:
Dupa ce am plecat de acasa fara incidente, la serviciu ma astepta pe birou o nota de la sefu' (nu va suna cunoscut?), sa repar "buba" pe care o reparasem ieri :angryfire: ...
Booon! Nimic neobisnuit la serviciu, dar adrenalina cat cuprinde, asa ca in drum spre casa ma relaxez putin la... autoservire. La casa o vad pe vanzatoare ca dupa ce scaneaza marfa persoanei din fata mea, continua cu produsele mele, asa ca o atentionez:
- Astea sunt ale mele...
- Da, stiu, zice ea, si continua cu scanatul.
- Si alea sunt ale dumneaei, tin eu sa precizez, sa o scot din ceata.
- Da, stiu, zice, la fel de impasibila.
Ma gandeam cum sa-i explic sa priceapa, intr-un final tipa din fata isi baga marafeturile in plasa si pleaca, moment in care imi dau seama ca platise insa eu, visand la cina, am sarit peste aceasta secventa :blush: .
(Asta imi aduce aminte de ce ne-au povestit niste prieteni despre baietelul lor care a mers in vizita in Romania. Intr-o dimineata il intreaba bunica:
- Ce sa-ti faca bunica sa mananci?
- Two eggs...
- Ce-ai zis, puiule?
De data asta copilul spune clar si raspicat:
- I... WANT... TO... EAT... TWO... EGGS!)
In timp ce scriam la postul asta, suna telefonul, o cunostinta, imi zice de o adresa, stai ca-s la computer, pot sa o caut chiar acum. Am deschis alt tab sa nu pierd postarea, caut, gasesc, pupici, pa! inchid telefonul si... tabul cu "Arta Culinara" :icon_fessee: !
Maine e miercuri, ziua mea norocoasa :angryfire: ! (de obicei :angryfire: ...)

#286 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 October 2011 - 08:31 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 04 October 2011 - 05:05 PM, a spus:

Daniella, incerc sa te inteleg, dar nu reusesc. Nu as purta/cumpara nici batuta ceva ce nu-mi e comod. Frumusetea o iau in calcul pana la un anumit punct.

Aleg incaltamintea sa fie estetica si comoda. Nu o cumpar daca nu e comoda. De regula timpul de shopping imi lipseste cu desavarsire, asa ca o fac doar in vacanta, dar si acolo trebuie ca sunt undeva pe fuga. Buuun. Toata treaba e ca mi se par frumosi, ii probez (Cer numarul meu care e cu jumatate de masura si nu are nimeni, iau unul dintre mai mare sau mic cu o jum de nr) par sa-mi vina bine si evident comozi. Acu nu stau sa ma plimb o ora incaltata prin magazin si probabil imi lipseste simtul de a sesiza imediat ca ceva e in neregula cu pantoful din picioarele mele. Doar ca dupa ce ajung sa-i port jum de zi, aproape invariabil realizez ca ori sunt mari si merg cu pic iorul teapan sa nu-i scap, ori sunt mici si ma chinuie pana acasa ...dupa care aleluia! Deci la mine aceasta este in categoria gafe pe care le repet si insist cu persistenta, ca sa citez o prietena de pe forum. Mai mult decat atat, acum 2 ani am luat printre altele si o pereche de pantofi de la Roma. Absolut superbi, piele intoarsa gri, toc inalt, nuovi arrivi, un model super. Ei bine, cand am ajuns acasa sa-i mai probez odata ... ce credeti? Doi de acelasi fel! Mai du-te Dana la Roma si probeaza-i. Noroc ca nu au fost excesiv de scumpi, dar totusi au fost doar 100 euri. Nu de bani imi parea rau, dar mi-am luat si vreo 3-4 rochite asortate, exact pe nuanta! :icon_fessee: Ultimamente nu am noroc de pantofi, nu'sh'ce naiba!
Nu-i nimic, ma consolez si port sport si talpa ortopedica, cizmulite de vara ... asta e ...la gara cu tocurile inalte !

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#287 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 05 October 2011 - 09:03 AM

Ca sa nu ziceti ca nu ma laud, vin si eu cu cateva ispravi.
Era 9 jumate seara, nica de mancare in frigider, asa ca sar urgent in papuci si ma duc la magazin (care se inchidea la 10). Pun produsele in cos, ajung la casa la 10 fara 5, le pun pe banda si astept sa le scaneze. Cand dau sa le platesc, scoate portofelul de pe pat, de unde l-am lasat cand am plecat. Ce? Trebuia sa-l iau cu mine??????? :angryfire: M-am intors acasa, am luat portofelul si m-am dus un pic mai departe, la alt magazin deschis la ora aia.
Mai am bunul obicei sa las acasa cheile, daca ma duc la cumparaturi cu lista pregatita de acasa constat ca am uitat-o pe masa si normal ca nu-mi amintesc nici jumate' din ce-am trecut pe ea... si tot asa. :icon_fessee:
Da' noi sa fim sanatosi! :angryfire:

#288 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2011 - 09:08 AM

Ellani :angryfire: eu am pierdut (si banuiesc ca intr-o biserica in care imi doream de mult sa ajung, pe calea Victoriei, vis a vis de CEC, sunt moastele sf. Ciprian acolo) o bratara de aur de 24karate si 22 grame. Viata mea s-a reparat apoi in toate aspectele care nu mergeau bine. Cred ca aveam datorie la cineva din alta viata :angryfire: . Mai bine te rogi sa fie primit in ceruri de cine trebuie, dupa care sa fii libera de datorii. Deci ofera-l cu draga inima ofranda la Doamne Doamne :angryfire: , sa nu-ti para rau. Si inca ceva eu aveam un inel care-mi era mare asa cum spui, pe care l-am pierdut si l-am regasit de vreo cateva ori: ba in sifonier printre lucruri, ba in oala cu mancare :icon_fessee: Poate ai noroc :angryfire:

#289 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2011 - 09:10 AM

Vezi postareaFoxyy, la 05 October 2011 - 09:03 AM, a spus:

Ca sa nu ziceti ca nu ma laud, vin si eu cu cateva ispravi.
Era 9 jumate seara, nica de mancare in frigider, asa ca sar urgent in papuci si ma duc la magazin (care se inchidea la 10). Pun produsele in cos, ajung la casa la 10 fara 5, le pun pe banda si astept sa le scaneze. Cand dau sa le platesc, scoate portofelul de pe pat, de unde l-am lasat cand am plecat. Ce? Trebuia sa-l iau cu mine??????? :angryfire: M-am intors acasa, am luat portofelul si m-am dus un pic mai departe, la alt magazin deschis la ora aia.
Mai am bunul obicei sa las acasa cheile, daca ma duc la cumparaturi cu lista pregatita de acasa constat ca am uitat-o pe masa si normal ca nu-mi amintesc nici jumate' din ce-am trecut pe ea... si tot asa. :icon_fessee: Da' noi sa fim sanatosi! :angryfire:

Si eu am de astea o groaza, plus uit telefonul de serv. acs cand plec la serviciu. Si cine se intoarce dupa el? Ba chiar si laptopul :angryfire:

#290 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 05 October 2011 - 02:01 PM

Vezi postareaEllani, la 04 October 2011 - 08:01 PM, a spus:

M-am invrednicit sa pierd inelul de aur luat acum cativa ani,

Ellani, n-ai ce face.

Acum 3 ani am gasit la malul marii un cercel de aur de 3g, mi-am facut un inel. Peste cateva luni, in octombrie am fost la turci si mi-am cumparat o bratara de 10g. A doua zi am pierdut-o, duca-se!

Foxxy, esti de groaza, sa pleci fara portofel! Eu si daca ma duc doar sa ma plimb iau niste bani la mine, nu ma simt bine fara niciun ban. Si de obicei nici nu-i cheltuiesc, ca-s zgarcita, da' ma simt bine sa stiu ca-i am.

#291 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 05 October 2011 - 02:20 PM

Vezi postareamoatza, la 05 October 2011 - 02:01 PM, a spus:

Foxxy, esti de groaza, sa pleci fara portofel! Eu si daca ma duc doar sa ma plimb iau niste bani la mine, nu ma simt bine fara niciun ban. Si de obicei nici nu-i cheltuiesc, ca-s zgarcita, da' ma simt bine sa stiu ca-i am.

Pai nici eu nu plec fara bani la mine. Atunci chiar verificasem daca am numerar si m-am uitat sa fie si cardul. De bine ce-am verificat, am plecat la cumparaturi fara el! =))

#292 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2011 - 08:22 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 04 October 2011 - 08:13 PM, a spus:

Ellani, te pot incuraja zicandu-ti ca noi nu purtam niciunul verighetele.
Acum 8 ani aveam o munca ce nu permitea uzul ei asa ca statea mai mult la gat agatata la un lantic. Apoi am avut fetele si am luat foooarte mult in greutate, asa ca iar am dat-o jos. Cand m-am mai desumflat un pic si as fi putut sa o port spalam toata ziua la fundulet beboanca si-mi intra sapunul sub ea... am facut o iritatie urata, asa ca iar am renuntat la ea. Si uite asa de vreo 8 ani nu o mai port. Acum as putea sa o port, dar m-am dezobisnuit de a folosi orice podoaba pe degete. Nu mai reusesc sa suport nimic.
Soata ar putea sa o poarte la munca, dar de cand un coleg a ramas fara deget din cauza ei a pus-o frumos intr-o cutiuta si acolo a ramas.
Asa ca suntem impreuna de 17 ani si nu poarta niciunul de vreo 8 ani verigheta. Nu a murit nimeni, iar ce zice lumea nu-i ca ma intereseaza prea tare.

Al meu o poarta cu sfintenie,fara s-o scoata ca mine,cand vin acasa,pentru ca nu vreau sa ma bag cu ea prin oale.
Am mai auzit de munci care nu permit folosirea verighetelor.Chiar eram curioasa ce fel de joburi si ,mai ales,de ce nu li se permite oamenilor s-o poarte?
Brrr,sarmanul om,cum sa ramana fara deget?S-a agatat de ceva sau cum?
Multi ani inainte si toti impreuna.Eu m-am gandit ca solutie sa nu fiu nevoita s-o tin in dulap(pentru ca altfel,la ce s-o mai am?)sa-mi iau un inel subtire dar mai mic,care sa-mi-o tina mai strans pe deget.Oare sotului i-o placea ideaa? :) :blink:

#293 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2011 - 08:31 PM

Vezi postareamoatza, la 05 October 2011 - 02:01 PM, a spus:

Ellani, n-ai ce face.

Acum 3 ani am gasit la malul marii un cercel de aur de 3g, mi-am facut un inel. Peste cateva luni, in octombrie am fost la turci si mi-am cumparat o bratara de 10g. A doua zi am pierdut-o, duca-se!

Asa e,nu prea ai ce face in cazuri din astea.Sa-nteleg ca eu am scapat ieftin?Valoarea inelului meu era mai mult sentimentala.Na primul meu salar',amintire pe toata viata,ce sa mai.

Foxyy,n-am patit sa uit banii si sper nici sa nu patesc,pentru ca aici nimeni nu da pe datorie.Asa ca,de cele mai multe ori am si bani cash si card la mine,in caz ca uit una din ele,sau ca nu merge cardul.
Dar liste uitate si de mine,cate vrei!

#294 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2011 - 08:41 PM

Vezi postareaadi_edi, la 05 October 2011 - 04:02 AM, a spus:

Ellani, nu mai fi suparata, un pupic si tie :beer2: ! Eu am pierdut un cercel de aur (tare dragi imi erau) aproape imediat dupa ce am primit cadou o alta pereche. Poate la tine e invers, poate urmeaza sa primesti un cadou pretios, nu neaparat material :) ...

Ma gandeam cum sa-i explic sa priceapa, intr-un final tipa din fata isi baga marafeturile in plasa si pleaca, moment in care imi dau seama ca platise insa eu, visand la cina, am sarit peste aceasta secventa :appl: .
Maine e miercuri, ziua mea norocoasa :) ! (de obicei :) ...)

Multumesc de pupic. :blink: Nu ca as fi bucuroasa ca mai pierde lumea,dar parca ma simt ca-s si eu in rand cu ea,eu care pana acum n-am mai pierdut nimic valoros.Doamne fereste!

Cine stie la ce se visa vanzatoarea.Dar,poti s-o consideri norocoasa si ziua de azi,daca tot n-ai platit :) Mai naspa de femeia care a platit...

#295 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2011 - 08:54 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 October 2011 - 09:08 AM, a spus:

Ellani :) eu am pierdut (si banuiesc ca intr-o biserica in care imi doream de mult sa ajung, pe calea Victoriei, vis a vis de CEC, sunt moastele sf. Ciprian acolo) o bratara de aur de 24karate si 22 grame. Viata mea s-a reparat apoi in toate aspectele care nu mergeau bine. Cred ca aveam datorie la cineva din alta viata :beer2: . Mai bine te rogi sa fie primit in ceruri de cine trebuie, dupa care sa fii libera de datorii. Deci ofera-l cu draga inima ofranda la Doamne Doamne :blink: , sa nu-ti para rau. Si inca ceva eu aveam un inel care-mi era mare asa cum spui, pe care l-am pierdut si l-am regasit de vreo cateva ori: ba in sifonier printre lucruri, ba in oala cu mancare :) Poate ai noroc :appl:

Interesanta istorie,ceea ce arata inca o data ca nimic nu e intamplator!
Eu aseara mai descoperisem ca nu-mi gaseam un tricou desi l-am cautat cateva zile.Zic,asta-i buna,am intrat in zodia pierderilor.Azi dimineata,am gasit tricoul,in sfarsit.

Si...incredibil dar,am gasit si inelul,chiar in fata cladirii unde lucrez.Ploua ieri si probabil cand am dat sa-mi deschid umbrela la plecare,mi-a sarit de pe deget,fara sa-l simt,plus ca mai aveam si o sacosa in mana.
Cred ca n-a fost intamplator nici la mine.Eu,de obicei zic ca n-am noroc.Nu in viata ,in general,ci asa,la castigat ceva sau la obtinut ceva dintr-o miscare,cum li se-ntampla unora.
Asta,cred ca a fost ca sa nu ma mai plang alta data de lipsa de noroc.Norocul meu de-acum a fost si ca nu l-a gasit nimeni,desi foarte lume fumeaza acolo in fiecare zi.
Dar mi-a fost de invatatura!Nu mai pun inele pe mana daca-mi sunt mari.

La faza cu pantofii,ma gandesc ca nu esti singura.Multe femei doresc ceva mai elegant,inclusiv si incomod doar de dragul de-a purta ceva frumos in picioare.
Si eu mai patesc din astea cu tinutul pantofilor in dulap.Potrivit lungimii piciorului,as putea liber intra si in incaltaminte de copii.Mai rau la capitolul latime,care-i potrivita pentru cei maturi.Si uite asa ajung si eu sa mai aduc unele jertfe frumusetii.In special vara :)

#296 Useril este offline   nrares 

• Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 05 October 2011 - 08:56 PM

Vezi postareaEllani, la 05 October 2011 - 08:22 PM, a spus:

...Am mai auzit de munci care nu permit folosirea verighetelor.Chiar eram curioasa ce fel de joburi si ,mai ales,de ce nu li se permite oamenilor s-o poarte?...

In general la munca fizica, in constructii sau la lucrul cu masini aschietoare exista pericolul sa ti se prinda verigheta si sa-ti smulga degetul. Prin 1991 lucram la ITA Cluj si am vazut cu ochii mei 2 accidente de genul asta. Un strungar a vrut sa masoare o piesa in timp ce mandrina inca se invartea, i-a alunecat sublerul pe piesa si un colt de la mandrina i-a prins verigheta si i-a smuls degetul cu totul. Al doilea accident a fost al unui sudor, in timp ce suda la o piesa a facut un scurt circuit cu verigheta care s-a topit instantaneu facandu-i o arsura de toata frumusetea. In constructii se lucreaza cu ciment, var, ghips si alti adezivi, iti inchipui ce placere e sa-ti intre si sa se intareasca sub verigheta. Si ca astea mai sunt o gramada de exemple.

#297 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 October 2011 - 09:15 PM

Vezi postareanrares, la 05 October 2011 - 08:56 PM, a spus:

In general la munca fizica, in constructii sau la lucrul cu masini aschietoare exista pericolul sa ti se prinda verigheta si sa-ti smulga degetul. Prin 1991 lucram la ITA Cluj si am vazut cu ochii mei 2 accidente de genul asta. Un strungar a vrut sa masoare o piesa in timp ce mandrina inca se invartea, i-a alunecat sublerul pe piesa si un colt de la mandrina i-a prins verigheta si i-a smuls degetul cu totul. Al doilea accident a fost al unui sudor, in timp ce suda la o piesa a facut un scurt circuit cu verigheta care s-a topit instantaneu facandu-i o arsura de toata frumusetea. In constructii se lucreaza cu ciment, var, ghips si alti adezivi, iti inchipui ce placere e sa-ti intre si sa se intareasca sub verigheta. Si ca astea mai sunt o gramada de exemple.

Multam fain de elucidare a misterului.O :) ,in loc de flori :blink:
Mie incepuse sa-mi zboare imaginatia la joburi cu o conotatie politica,agentii secrete si cate alte fantezii.
Ce-mi mai place sa complic lucrurile,mai ales cand sunt simple de tot.

#298 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,653
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 06 October 2011 - 01:20 AM

Vezi postareaEllani, la 05 October 2011 - 08:54 PM, a spus:

Si...incredibil dar,am gasit si inelul,chiar in fata cladirii unde lucrez.

Wow, incredibil, ma bucur de parca l-as fi gasit eu B) !

Azi n-am gasit nici o nota de la sef (poate si pentru ca n-a fost azi la serviciu :thumleft: )...

#299 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2011 - 07:14 AM

Si...incredibil dar,am gasit si inelul, ...

Brava, ce ma bucur ca nu mai esti necajita :thumleft:

#300 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 06 October 2011 - 12:24 PM

Vezi postareaadi_edi, la 06 October 2011 - 01:20 AM, a spus:

Si...incredibil dar,am gasit si inelul,chiar in fata cladirii unde lucrez.

Wow, incredibil, ma bucur de parca l-as fi gasit eu Imagine postata !

Azi n-am gasit nici o nota de la sef (poate si pentru ca n-a fost azi la serviciu Imagine postata )...

Adi ,am intrat pe link-ul tau si pentru ziua de azi as fi ales un tort.

Ala cu "Azi nu sarbatorim nimic " .Imagine postata
E mortala ideea .
Numai tu ai fi stiut ce sarbatoresti .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16