Forum Culinar: Gafe (fost Gemenisime) - Forum Culinar

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Gafe (fost Gemenisime)

#381 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 21 December 2011 - 07:39 AM

da, si eu sunt convinsa ca-i de vina graba in care traim.
ei, Adi, sa vedem partea buna a lucrurilor, a fost mai cald in casa!
bravo ptr cornulete!

tot timer si pe romaneste :(

#382 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 December 2011 - 09:09 AM

Vezi postareamoatza, la 21 December 2011 - 07:39 AM, a spus:

tot timer si pe romaneste :(

Sau cronometru. Mama ii zice simplu: ceas. :(

Adi_edi, bine ca nu s-a intamplat nimic rau. Trebuie un pic aerisita bucataria, dar nu-i bai! =))

#383 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 22 December 2011 - 10:59 AM

Ceva similar mi s-a intamplat mie zilele acestea... asa ca Moato stai linistita ca nu esti singura.
Cum bine stiti suntem in plin proces de transbordare, adica in traducere, cutiile cad pe noi. Colac peste pupaza soata imi cere fesul, ca de, lucreaza afara si ii e frig. Ok, caut... ce era sa-i zic.
Bine-inteles ca am uitat a doua zi.
Buuuun, s-a uitat urat la mine, i-am promis ca am sa ma uit a doua zi si gata, am scapat.
A doua zi, adica ieri, incepe cosmarul. Am deschis toate cutiile, toti sacii, toate pungile... eram disperata, fes zero.
La un moment dat, injurand birjareste, ma las pagubasa si incep sa aranjez di haine in sifoniere.
Padabam, padabum, deschizand un sertar ia ghiciti voi ce gasesc eu? Fesul!
Vedeti voi, pe mine ma duse capul ca va avea nevoie de el, asa ca l-am pus bine, sa-l am la indemana. Numai ca de bine ce l-am pus am uitat de el.
Sa innebunesc! Imi venea sa-l arunc pe geam de cati nervi aveam.
Sorina

#384 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 December 2011 - 11:09 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 22 December 2011 - 10:59 AM, a spus:

Ceva similar mi s-a intamplat mie zilele acestea... asa ca Moato stai linistita ca nu esti singura.
Cum bine stiti suntem in plin proces de transbordare, adica in traducere, cutiile cad pe noi. Colac peste pupaza soata imi cere fesul, ca de, lucreaza afara si ii e frig. Ok, caut... ce era sa-i zic.
Bine-inteles ca am uitat a doua zi.
Buuuun, s-a uitat urat la mine, i-am promis ca am sa ma uit a doua zi si gata, am scapat.
A doua zi, adica ieri, incepe cosmarul. Am deschis toate cutiile, toti sacii, toate pungile... eram disperata, fes zero.
La un moment dat, injurand birjareste, ma las pagubasa si incep sa aranjez di haine in sifoniere.
Padabam, padabum, deschizand un sertar ia ghiciti voi ce gasesc eu? Fesul!
Vedeti voi, pe mine ma duse capul ca va avea nevoie de el, asa ca l-am pus bine, sa-l am la indemana. Numai ca de bine ce l-am pus am uitat de el.
Sa innebunesc! Imi venea sa-l arunc pe geam de cati nervi aveam.

Pe fes sau pe barbat? :)
Nici jupanu' meu nu-si mai gaseste fesu' de vreo cateva zile. Sigur nu l-ai luat pe-al lui??? :) :)

#385 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 22 December 2011 - 11:20 AM

al meu a avut marti o revizie pe-afara, l-a luat si bineinteles ca l-a pierdut. l-am intrebat in mod ostentativ cand a venit unde-i fesul, ca sa-i intre bine-n cap ca l-a pierdut el si nu i l-am dosit eu.
ete, numai bine, maine ii iau un fes, ca si-asa nu stiam ce sa-i pun sub brad. :)

#386 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 22 December 2011 - 12:27 PM

Pe amandoi... pe sot cu fesul in cap.

Sa stii ca si eu ma gandisem sa-i iau un fes, da' pana sambata nu aveam cum sa o fac. Se congela pana atunci. Da' pt siguranta, cred ca am sa fac la fel ca tine: cadou de la mosul un fes de rezerva.
Sorina

#387 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,652
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 22 December 2011 - 12:46 PM

Daca tot veni vorba, nu mi-ati vazut ceasul de mana :D ? De vreo saptamana il caut...

#388 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 22 December 2011 - 12:53 PM

Vezi postareaadi_edi, la 22 December 2011 - 12:46 PM, a spus:

Daca tot veni vorba, nu mi-ati vazut ceasul de mana :D ? De vreo saptamana il caut...

s-o fi dus dupa fesu' omului meu :D

#389 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 December 2011 - 12:59 PM

Vezi postareamoatza, la 22 December 2011 - 12:53 PM, a spus:

s-o fi dus dupa fesu' omului meu :D

Astia au facut vreo adunare, da' fara sa-si anunte proprietarii??? :D

#390 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 22 December 2011 - 06:45 PM

Daca tot veni vorba, nu mi-ati vazut ceasul de mana Imagine postata ? De vreo saptamana il caut...

Si io caut shortu de baie lui Mircea de azi vara .....
Era rosu .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#391 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 22 December 2011 - 09:34 PM

Vezi postareaPiscotel, la 22 December 2011 - 06:45 PM, a spus:

Daca tot veni vorba, nu mi-ati vazut ceasul de mana Imagine postata ? De vreo saptamana il caut...

Aha, deci el e ala ce mereu merge la scaldat în cooru gol? :scratch:
Bolundelor! :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#392 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 22 December 2011 - 11:30 PM

Vezi postareaMaya, la 22 December 2011 - 09:34 PM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 22 December 2011 - 06:45 PM, a spus:

Aha, deci el e ala ce mereu merge la scaldat în cooru gol? Imagine postata
Bolundelor! Imagine postata

Noroc ca mai avea unul verde ,ca altfel nu putea sa dea lectii de inot blondelor .Imagine postata

Fisier atasat  IMG_8310.JPG (129.72K)
Number of downloads: 0

#393 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 23 December 2011 - 12:08 AM

Ce frumos! :scratch:
Cît despre lucrurile "pierdute"... nu are de a face cu gemenii, e cum zice moatza... prea repede se întîmpla tot! Avem prea multe, de nu mai stim pe unde le punem. Facem o gramada de chestii, si în timp ce le terminam ne gîndim la urmatoarele, planificam si în somn. Ce mai! Sîntem niste aiuriti stresati :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#394 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 23 December 2011 - 12:33 AM

Vezi postareaMaya, la 23 December 2011 - 12:08 AM, a spus:

Ce mai! Sîntem niste aiuriti stresati Imagine postata

Mie-mi spui ?
La ora 5 dupa masa am terminat curatenia si tot ce era de calcat.
La 7 eram in supermarket cu Lista de cumparaturi .Omul a zis ca vine sa ma ia cand termin de sopingarit.La 9 cumparaturile erau gata .
Dau sa caut prin "gentoi" dupa telefon ,sa-l sun pe Om sa vina sa ma ia ca am gatat.
Nu aveam nici o apasare.Stiam exact unde am pus telefonul ,ca-l pusesm in buzunarul special pe care gentoiul il are in acest scop.
Deschid geanta ,ma uit in buzunar si vad o gaura neagra.
Nici urma de telefon
Bag mana si incep sa caut fara o tinta anume .
Stiti cum arata gentile din ziua de azi <mari cat o valiza si nu dai de capatul lor niciodata.
A mea cel putin e un labirint.
Ce aveam prin ea ?Imagine postata
Pai : Portmoneu,portfard,umbrela rabatabila,port ochelari,manusi,piaptan,batiste de hartie,servetele umede ,esarfa(ca era cald in magazin).
Gentoiul are 3 compartimente si 4 buzunare .
Si tot scotoceam prin gentoi ca prin matele unei balene .
Ma luasera toate transpiratiile.
Deja aveam scenarii in cap.
Ce ma fac ? Cine mi-a shutit telefonul si cand?Unde ma duc sa dau un telefon ? Cui sa cer un telefon ?Iar m-am facut de cacao.Numai asta nu-mi lipsea in prag de sarbatori,etc,etc.
Si cand nu mai aveam nici o speranta :

Hopa telefonul.Se prelinsese din buzunar in coltul cel mai intunecat al gentii.
Concluzia :
Io trebuie sa-mi cumpar doua telefoane.Cu unul il sun pe celalalt.
Ala pe care nu-l gasesc .Imagine postata

#395 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 December 2011 - 01:31 AM

:D misto!

eu nu-mi gasesc cheile de la casa de 1 luna, asa ca daca vreau sa.mi fac intrarea trebuie sa-mi cer voie: tati esti plecat sau pot sa vin acasa? :D

am sperat ca la curatenia de Craciun le gasesc in fundul unui sertar strecurate alunecos si cu un zambet larg de Beutza! ... Pai da, si normal :D am dat vina pe ea ... :D ca doar nu io: "eu pe data de 23 noiembrie, am deschis fain frumos usa cu cheile mele, dupa care am lasat geanta la dispozitia picei, care in fiecare seara ii face controlul (a propos mi.a rupt reteta de ochelari :D )- Ea s-a jucat cu cheile, nu am verificat atunci care: de la birou sau de la casa. Cert e ca de atunci nu le.am mai gasit. Curatenie generala de 2 ori intre timp (cu dat canapele la o parte etc), scotocite sertarele, cosul de jucarii al copilei ...nik ... . Vad ca voi postati dupa ce gsiti obectul ... eu oare o sa-l mai gasesc ? :D Pt siguranta cred ca trebuie sa fac duplicat ... azi am asteptat juma de ora la poarta ... , k nu m-am anuntat din vreme ... sa vina tati acs

Pisco, cu telefonul am de cateva ori pe zi variatiuni ale scenariului pe care l.ai descris :scratch:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#396 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,652
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 23 December 2011 - 03:27 AM

Vezi postareamoatza, la 22 December 2011 - 12:53 PM, a spus:

Daca tot veni vorba, nu mi-ati vazut ceasul de mana :) ? De vreo saptamana il caut...

s-o fi dus dupa fesu' omului meu :)

Nu-l mai cautati ca l-am gasit :) ! Se pusese singur-singurel :) sub teancul de felicitari pe care le-am pregatit pentru colegii de serviciu si pe care le-am dus abia azi, asa ca si-a facut si 'mnealui aparitia.
Asa ca trebuie sa apara si cheile si fesurile si sorturile si ce s-au mai ascuns fara stirea noastra.

Pisco, si fosta mea geanta avea nenumarate compartimente si buzunare, si pateam ce patisi tu.
Actuala geanta are un singur compartiment si doar doua buzunarase minuscule. Si in continuare nu gasesc nimica in ea.
Nu mai dati vina pe genti!

#397 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 December 2011 - 09:40 AM

Bon , asta cu telefonul, geanta e deja banala...eu il las *hartistic* in tot locul( si ochetzii la fel :) ) si dupa incep cautarile...il sun ( de cele mai multe ori e pe silent:( si incepe stressul si alergatul...
in general in minutul crucial, cand daca mai stau 10 sec, pierd busul, corespondentele etc...il(ii) gasesc...
de obicei cand nu gasesc ceva, intorc un pahar cu gura-n jos, fac semnul crucii cu podul palmei bolborosind...* scoate drace ce-ai furat, de nu-ti dau cu crucea-n cap* si gasesc....atat ca acum vreo 4 ani am *pus bine* bijuteriile, ar asa de bine , ca nici azi nu le-am gasit...si crucea jaba o lovit la bietu' drac...ca parca or intrat in pamant...noa , asta este.sanatosi sa fim :)

#398 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,286
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 December 2011 - 09:56 AM

Vezi postareaadi_edi, la 23 December 2011 - 03:27 AM, a spus:

Nu mai dati vina pe genti!

Ba cum sa nu, ca doar nu e vina noastra :) Sa vedem daca in patania asta ma intrece cineva :) desi nu's geamana
Luni dimineata parchez masina si ca de obicei bag cheia in buzunarul extern al gentii acolo unde o pun mereu si unde locuieste impreuna cu telefonul si badge-ul de la serviciu.
Trece ziua mea de lucru si cind sa ies scot badge-ul si nu vad cheia, am inlemnit, mi-am dat seama imediat ca in loc s-o bag in buzunar a cazut pe jos (cum simbata fusese un vint teribil linga masina era covor de frunze deci cind a cazut n-a facut zgomot si nu mi-am dat seama de nimic) si in momentul ala m-am speriat si mai tare pentru ca am zis daca a vazut-o cineva a plecat cu tot cu masina. Am intrebat la portar daca cineva a gasit o cheie, nu, nimeni nu adusese nimic. Asa ca am zburat pina in parcare, la intrare am vazut ca masina inca e la locul ei deci mi-a venit inima la loc, m-am dus linga masina si cheia statea bine mersi pe jos de vorba cu citeva frunze :)
Am avut un noroc chior ca n-a vazut-o nimeni si n-a plecat cu tot cu masina, dar cum parcarea e doar pentru angajati, e inchisa cu bara si se intra doar cu telecomanda (dar oricine poate intra per pedes), sunt camere de supraveghere monitorate non stop la poarta, inseamna ca nu pot intra raufacatori sau ca a fost ziua mea norocoasa :) . Mai apoi norocoul a fost ca masina parcata alaturi n-a trecut peste cheie si oamenii care maturau frunzele n-au ajuns linga masina mea, erau inca departe, desi asta n-ar fi fost o mare problema pentru ca am cheia de dublura.

#399 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,286
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 December 2011 - 10:14 AM

Vezi postareastella, la 23 December 2011 - 09:40 AM, a spus:

acum vreo 4 ani am *pus bine* bijuteriile, ar asa de bine , ca nici azi nu le-am gasit.

Of stellina, ai cautat si-n gaura de sarpe si nica? :)
Colega mea i-a zis matusii sa ascunda odata bijuteriile, nu mai tin minte ce zi era si se putea intimpla sa intre cineva in casa, si ce si-a zis matusa in sinea ei, le ascund in punga de gunoi ca acolo n-o sa caute nici un hot :) si asa a fost, doar ca nepoata a aruncat apoi gunoiul, si adio bijuterii :)

#400 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 23 December 2011 - 10:20 AM

Vezi postareaAdriana, la 23 December 2011 - 09:56 AM, a spus:

Ba cum sa nu, ca doar nu e vina noastra :) Sa vedem daca in patania asta ma intrece cineva :) desi nu's geamana

Poate jupanu'????
Ma suna la un moment dat si ma ia la rost, ca nu gaseste cartela de la masina. Pai tre' sa fie in sertar, unde sta de obicei. Nu, ca nu-i acolo. A scotocit in toata casa si cartela nica. A plecat cu cea de rezerva.
Vin acasa, ma sperii de ce-i acolo, ma apuc si io de cautat. Apare si el si-ncepe iar sa scotoceasca. Am scos inclusiv salteaua de la pat si-am cautat sub ea.... Nica, nicaieri. Nici prin haine, in dulap... nicaieri.
Am coborat, m-am plimbat pe langa masina, poate o fi cazut pe strada si n-a bagat de seama. Nica, normal!!!
Vreo cateva zile a mers cu cartela de rezerva, desi io-l boscorodisem sa mearga la reprezentanta, sa-i schimbe codul cartelei, sa nu ne trezim ca nu mai gasim nici masina. Nu s-a dus, normal!
Intr-o seara, scoate el o geanta (de aia de laptop) si scotoceste dupa nu-s ce hartii. Normal ca a picat si cartela dintre ele....... Cum a ajuns acolo, io inca nu m-am dumirit, ca s-a eschivat de la un raspuns. Fie i-a cazut din mana / buzunar, fie a uitat de ea cand a lasat-o in acea geanta. Normal ca l-am boscorodit si io!!!!!! :)

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

19 useri citesc topicul