Forum Culinar: Gafe (fost Gemenisime) - Forum Culinar

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Gafe (fost Gemenisime)

#401 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 December 2011 - 10:21 AM

Adriana, gandul asta m-a batut si pe mine, ca erau intr-o punga de supermarket :) si probabil ca au ajuns la gunoi...nu-s ce sa zic...mama mea avea o vorba * cine-i cu paguba, e si cu pacatul* asa ca prefer sa gandesc , ca eu sunt vinovata, si gata :)

#402 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 23 December 2011 - 04:48 PM

Vezi postareastella, la 23 December 2011 - 09:40 AM, a spus:

Bon , asta cu telefonul, geanta e deja banala...eu il las *hartistic* in tot locul( si ochetzii la fel =)) ) si dupa incep cautarile...il sun ( de cele mai multe ori e pe silent:( si incepe stressul si alergatul...
in general in minutul crucial, cand daca mai stau 10 sec, pierd busul, corespondentele etc...il(ii) gasesc...
de obicei cand nu gasesc ceva, intorc un pahar cu gura-n jos, fac semnul crucii cu podul palmei bolborosind...* scoate drace ce-ai furat, de nu-ti dau cu crucea-n cap* si gasesc....atat ca acum vreo 4 ani am *pus bine* bijuteriile, ar asa de bine , ca nici azi nu le-am gasit...si crucea jaba o lovit la bietu' drac...ca parca or intrat in pamant...noa , asta este.sanatosi sa fim :snorting:

Pe cuvant, Steluto, ca balmajenia asta a functionat si la mine. Mi-am desfacut accidental si pierdut in baie un cercel de aur in prima zi de vacanta cu parintii, anul trecut. Nu puteam sa imi exprim nervii (sunt cerceii pe care mi i-am cumparat din primul salariu si pe care nu i-am shimbat de 12 ani- deci mi-s foarte dragi), eram acasa dupa un an lipsa,nu vroiam sa-i suparcu istericale, am cautat toti peste tot, stiam unde mi-a cazut,i-am mobilizatpe ai mei dar nu-l vedeam niciunul si ma intristasem dar am lasat-o balta, apoi mama a facut vraja cu paharul. Mi-a gasit cercelul in 2 minute. Parca i l-a pus in palma cineva.
The more I see, the less I know.

#403 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 23 December 2011 - 04:57 PM

Vezi postareaAdriana, la 23 December 2011 - 09:56 AM, a spus:

Vezi postareaadi_edi, la 23 December 2011 - 03:27 AM, a spus:

Nu mai dati vina pe genti!

Ba cum sa nu, ca doar nu e vina noastra =)) Sa vedem daca in patania asta ma intrece cineva =)) desi nu's geamana
Luni dimineata parchez masina si ca de obicei bag cheia in buzunarul extern al gentii acolo unde o pun mereu si unde locuieste impreuna cu telefonul si badge-ul de la serviciu.
Trece ziua mea de lucru si cind sa ies scot badge-ul si nu vad cheia, am inlemnit, mi-am dat seama imediat ca in loc s-o bag in buzunar a cazut pe jos (cum simbata fusese un vint teribil linga masina era covor de frunze deci cind a cazut n-a facut zgomot si nu mi-am dat seama de nimic) si in momentul ala m-am speriat si mai tare pentru ca am zis daca a vazut-o cineva a plecat cu tot cu masina. Am intrebat la portar daca cineva a gasit o cheie, nu, nimeni nu adusese nimic. Asa ca am zburat pina in parcare, la intrare am vazut ca masina inca e la locul ei deci mi-a venit inima la loc, m-am dus linga masina si cheia statea bine mersi pe jos de vorba cu citeva frunze =))
Am avut un noroc chior ca n-a vazut-o nimeni si n-a plecat cu tot cu masina, dar cum parcarea e doar pentru angajati, e inchisa cu bara si se intra doar cu telecomanda (dar oricine poate intra per pedes), sunt camere de supraveghere monitorate non stop la poarta, inseamna ca nu pot intra raufacatori sau ca a fost ziua mea norocoasa :snorting: . Mai apoi norocoul a fost ca masina parcata alaturi n-a trecut peste cheie si oamenii care maturau frunzele n-au ajuns linga masina mea, erau inca departe, desi asta n-ar fi fost o mare problema pentru ca am cheia de dublura.

Cheia de urgente se tine ori in compartimentul de benzina ori sub masina intr-o cutiuta magnetica.

#404 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 December 2011 - 04:59 PM

Vezi postareaPiscotel, la 22 December 2011 - 11:30 PM, a spus:

Noroc ca mai avea unul verde ,ca altfel nu putea sa dea lectii de inot blondelor .Imagine postata

Manu zice ca poate i l-a ascuns Simi pe undeva. :snorting:

#405 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 23 December 2011 - 05:08 PM

Vezi postareaAdriana, la 23 December 2011 - 10:14 AM, a spus:

acum vreo 4 ani am *pus bine* bijuteriile, ar asa de bine , ca nici azi nu le-am gasit.

Of stellina, ai cautat si-n gaura de sarpe si nica? :(
Colega mea i-a zis matusii sa ascunda odata bijuteriile, nu mai tin minte ce zi era si se putea intimpla sa intre cineva in casa, si ce si-a zis matusa in sinea ei, le ascund in punga de gunoi ca acolo n-o sa caute nici un hot =)) si asa a fost, doar ca nepoata a aruncat apoi gunoiul, si adio bijuterii :(

Asa a facut prietena mea in Dominicana,a crezut ea ca sub punga de gunoi e cel mai sigur loc sa-si ascunda pasaportul :). Cu 2 ani inainte il bagase sub saltelele de pe pat. Normal ca a uitat de el. Au sunat-o dupa cateva luni sa-l returneze dar vacanta a fost cu peripetii. De aia eu plec singura in vacante si mai rau, n-ar trebui sa-mi fac prieteni aiuriti sa ma complic aiurea :)

#406 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 23 December 2011 - 05:31 PM

Nu mai dati vina pe genti!

dar cum parcarea e doar pentru angajati, e inchisa cu bara si se intra doar cu telecomanda ....

Unde-i Alex, ca de bara asta se mai luase el odata, didimult... =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#407 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 23 December 2011 - 08:01 PM

Cheile, bricheta si telefonul sunt cele trei chestii pe care nici eu nu le prea gasesc. De aceea am TREI telefoane, brichete in ABSOLUT toate locurile si buzunarele si cheile...le caut de cand cobor din metrou.Mai fac 10 min pana acasa si am timp sa le gasesc.Daca nu, il sun pe Stefan sa-mi deschida!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#408 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 23 December 2011 - 08:37 PM

Vezi postareazoazorel, la 23 December 2011 - 08:01 PM, a spus:

Cheile, bricheta si telefonul sunt cele trei chestii pe care nici eu nu le prea gasesc. De aceea am TREI telefoane, brichete in ABSOLUT toate locurile si buzunarele si cheile...le caut de cand cobor din metrou.Mai fac 10 min pana acasa si am timp sa le gasesc.Daca nu, il sun pe Stefan sa-mi deschida!

Si nu ti se intampla sa nu gasesti nici unul din cele 3 telefoane? =))

#409 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 23 December 2011 - 08:40 PM

Citind topicul vostru şi întâmplările voastre recente, mi-am amintit de bancul cu Houdini... :) Cică o doamnă superelegantă, frumoasă şi deşteaptă, ca toate femeile, de altfel... =)) , ajnge să îl întâlnească pe marele Houdini şi îl complimentează: Maestre, dumneavoastră chiar faceţi miracole pe scenă!
Houdini îi răspunde: Doamnă, eu fac doar magie, miracolele sunt mai complicate...
Păi care e diferenţa dintre ele?- întreabă doamna
Doamnă, spune Houdini, când introduc mâna în joben şi scot de acolo un iepuraş, se cheamă că am făcut un număr de magie... iar când dumneavoastră introduceţi mâna în poşetă ca să vă căutaţi cheile, şi le şi găsiţi, ACELA ESTE CU ADEVĂRAT UN MIRACOL! :)

Nu vă supăraţi, chiar sunteţi drăguţe, prietena mea cea mai bună este geamănă, dar eu o ador... şi nu cred că este mai aiurită ca mine , care sunt berbec...
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#410 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 24 December 2011 - 12:00 AM

Vezi postareaMaya, la 23 December 2011 - 12:08 AM, a spus:

Ce frumos! :rolleyes:
Cît despre lucrurile "pierdute"... nu are de a face cu gemenii, e cum zice moatza... prea repede se întîmpla tot! Avem prea multe, de nu mai stim pe unde le punem. Facem o gramada de chestii, si în timp ce le terminam ne gîndim la urmatoarele, planificam si în somn. Ce mai! Sîntem niste aiuriti stresati =))

give me five!

Vezi postareaPiscotel, la 23 December 2011 - 12:33 AM, a spus:

Io trebuie sa-mi cumpar doua telefoane.Cu unul il sun pe celalalt.
Ala pe care nu-l gasesc .

io am doua, dar de cele mai multe ori unu'i descarcat, cel pe care nu-l gasesc.

Vezi postareaDaniella, la 23 December 2011 - 01:31 AM, a spus:

eu nu-mi gasesc cheile de la casa de 1 luna, asa ca daca vreau sa.mi fac intrarea trebuie sa-mi cer voie: tati esti plecat sau pot sa vin acasa? :)

fii atenta ca asta-i strategie curata! sa stie cand vii! =))

Asa ca trebuie sa apara si cheile si fesurile si sorturile si ce s-au mai ascuns fara stirea noastra.

no, fesu' nu mai vine! i-am luat azi altu'.

de obicei cand nu gasesc ceva, intorc un pahar cu gura-n jos, fac semnul crucii cu podul palmei bolborosind...* scoate drace ce-ai furat, de nu-ti dau cu crucea-n cap* si gasesc...

cateodata ma mai ajuta si pe mine. blestemul nu-l stiam =)) da' de-acuma zic si asta.

Sa vedem daca in patania asta ma intrece cineva =)) desi nu's geamana

imagineaza-ti ca exact asa ceva am patit anul trecut, la mare. si masina era in parcarea hotelului inchisa, tot asa, cu bariera. am ajuns exact in momentul cand cei care-si parcasera masina alaturi de noi ne scriau un bilet cu nr lor de telefon si voiau sa-l puna in parbriz.

Vezi postareafloricica, la 23 December 2011 - 04:48 PM, a spus:

Mi-a gasit cercelul in 2 minute. Parca i l-a pus in palma cineva.

ptr cercelul meu n-a mai functionat. mi-am scos peste noapte cerceii cu surub ca ma intepau si i-am pus pe noptiera, chiar mi-a trecut prin cap ca pot sa dau cu mana sau cu pilota peste ei, dar eram prea adormita. dimineata mi-am pus alti cercei, si cand m-am intors l-am cautat, dar degeaba. m-am uitat si-n sacul de la aspirator, nu l-am mai gasit desi l-am pierdut in casa.
poate-l gasiti voi, e de-argint, o floricica si-are o perluta in mijloc.

ma-ntreb la anu' ce-o mai fi, ca merge din ce in ce mai bie! =))

#411 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,286
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 December 2011 - 12:24 AM

Vezi postareaMaya, la 23 December 2011 - 05:31 PM, a spus:

Unde-i Alex, ca de bara asta se mai luase el odata, didimult... :rolleyes:

pardon bariera (noroc cu moatza =)) )

Vezi postareamoatza, la 24 December 2011 - 12:00 AM, a spus:

imagineaza-ti ca exact asa ceva am patit anul trecut, la mare. si masina era in parcarea hotelului inchisa, tot asa, cu bariera. am ajuns exact in momentul cand cei care-si parcasera masina alaturi de noi ne scriau un bilet cu nr lor de telefon si voiau sa-l puna in parbriz.

asta ma consoleaza =))

#412 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 24 December 2011 - 12:30 AM

Vezi postareaEataly, la 23 December 2011 - 04:59 PM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 22 December 2011 - 11:30 PM, a spus:

Noroc ca mai avea unul verde ,ca altfel nu putea sa dea lectii de inot blondelor .Imagine postata

Manu zice ca poate i l-a ascuns Simi pe undeva. Imagine postata

Cu atatia caini ,ai nostri , ai prietenilor si ai vecinilor ,pot da vina pe oricine .Imagine postata

Stella ,Imagine postata

Eu am pierdut un lant cu medalion intr-un hotel acum 30 de ani.
Si acum imi pare rau dupa ele .
Nu dupa valoare ,dar medalionul era mostenit si era un model deosebit pe care nu mi-l mai face nimeni .
Asta doare .

Adriana ,

Faza cu cheile si frunzele e demna de o geamana .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#413 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 24 December 2011 - 12:32 AM

Chei, ochelari si telefon mobil nu se întîmpla sa nu le gasesc vreodata! Am facut un pact cu mine. Sa le pun mereu în acealsi loc, fie în casa sau posete, sa nu ma abat nicodata si sa verific mereu daca le-am pus acolo si nu pe lînga! =))
În schimb telefonul din casa îl pierd mereu. Si se întîmpla ca-l pierd prin cosul cu rufe de calcat, de spalat, în beci... si alte locuri unde po' sa-l sun si nu-l aud! Atunci îl iau pe al Denisei... daca îl gaseste pe al ei :rolleyes:
Ea îsi pierde si mobilul, chiar si pe afara! Odata în iarba pe lînga trotuar în drum spre sala de antrenament, si altadata lînga casa noastra în zapada. A mai functionat dupa 2 saptamîni de stat sub zapada înghetata!!! În iarba l-a gasit ea, iar de sub zapada o vecina =))

Nu stiu cum reactionati voi cînd nu gasiti ceva. Daca e ceva de care am nevoie de urgenta, neaparat, pe loc... reactionez total coleric din pacate. Caut ca disperata, înjur, vorbesc de una singura, trîntesc si azvîrl ce-mi iese în cale. Si daca încearca careva sa ma ajute, îmi sare mustarul mai tare! Stiu, dusa cu pluta! Normal ca atunci nu mai gasesc nimic! Ce confesiune dom'le! Ma spovedesc acu' înainte de sarbatori =))

Si cînd pun ceva bine, gasesc atunci cînd nu mai îmi trebuie! Asta cu pusul "bine" la mine da numai rezultate negative =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#414 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 24 December 2011 - 12:36 AM

Vezi postareamoatza, la 24 December 2011 - 12:00 AM, a spus:

ptr cercelul meu n-a mai functionat. mi-am scos peste noapte cerceii cu surub ca ma intepau si i-am pus pe noptiera, chiar mi-a trecut prin cap ca pot sa dau cu mana sau cu pilota peste ei, dar eram prea adormita. dimineata mi-am pus alti cercei, si cand m-am intors l-am cautat, dar degeaba. m-am uitat si-n sacul de la aspirator, nu l-am mai gasit desi l-am pierdut in casa.
poate-l gasiti voi, e de-argint, o floricica si-are o perluta in mijloc.

ma-ntreb la anu' ce-o mai fi, ca merge din ce in ce mai bie! Imagine postata

O fi langa cercelul meu ,pe care l-am pierdut noaptea in somn in pat .Am simtit cand l-am agatat ,dar am zis ca lasa ,il caut dimineata .
Am intors saltelele ,am tras patul ,am jumulit covorul ,am facut curatenie de mii de ori dar nu l-am mai gasit niciodata .
Poate daca stiam blestemul Stellei ,functiona .
Ce mai vrajitoare sunt si eu ,daca nici macar cercelul nu mi-l gasesc .Imagine postata

#415 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 24 December 2011 - 12:39 AM

Vezi postareaMaya, la 24 December 2011 - 12:32 AM, a spus:

Nu stiu cum reactionati voi cînd nu gasiti ceva. Daca e ceva de care am nevoie de urgenta, neaparat, pe loc... reactionez total coleric din pacate. Caut ca disperata, înjur, vorbesc de una singura, trîntesc si azvîrl ce-mi iese în cale. Si daca încearca careva sa ma ajute, îmi sare mustarul mai tare! Stiu, dusa cu pluta! Normal ca atunci nu mai gasesc nimic! Ce confesiune dom'le! Ma spovedesc acu' înainte de sarbatori Imagine postata

Si cînd pun ceva bine, gasesc atunci cînd nu mai îmi trebuie! Asta cu pusul "bine" la mine da numai rezultate negative Imagine postata

Apoi nu te supara dar prea erai perfecta .Imagine postata
Acum ma simt si io mai bine .Imagine postata

#416 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 24 December 2011 - 12:51 AM

Vezi postareaPiscotel, la 24 December 2011 - 12:39 AM, a spus:

Haaahhaaaa! Sînt atît e departe de perfectiune, precum Pluto de Terra :rolleyes:
Taurul e un geaman mai coleric, nu degeaba sînt zodiile una lînga cealalta =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#417 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 24 December 2011 - 07:43 AM

Vezi postareaMaya, la 24 December 2011 - 12:51 AM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 24 December 2011 - 12:39 AM, a spus:

Haaahhaaaa! Sînt atît e departe de perfectiune, precum Pluto de Terra Imagine postata
Taurul e un geaman mai coleric, nu degeaba sînt zodiile una lînga cealalta Imagine postata

Zodiacul are gemenii dupa tauri,pentru echilibru ,ca altfel se strica armonia universului.
Imagine postata

#418 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,286
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 December 2011 - 10:54 AM

Vezi postareaPiscotel, la 24 December 2011 - 12:30 AM, a spus:

Adriana ,

Faza cu cheile si frunzele e demna de o geamana .Imagine postata

Mi se pare ca Marco e geaman, de la el mi s-o trage :-*

Vezi postareaMaya, la 24 December 2011 - 12:32 AM, a spus:

Si cînd pun ceva bine, gasesc atunci cînd nu mai îmi trebuie!

idem =))
am cautat innebunita luni de zile o pereche de pantaloni si cind i-am gasit nu-mi mai veneau :71:
de ascuns ascund si eu si nu-mi amintesc
sau pun pe undeva,fara sa ascund si nu-mi amintesc si atunci sar imediat pe ceilalti 2 acuzindu-i ca mi-au schimbat locul la chestia respectiva =))

#419 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 423
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationMalta

Postat 19 February 2012 - 03:47 PM

Astazi am comis-o si eu :) M-am apucat sa ca o reteta de briose de ciocolata dintr-o carte de bucate care mi-am cumparat-o din America. Fiind in viteza mare, ca ma grabea mama sa tremin repede repede pana mancam, am masurat toate ingredientele in fuga. Gramajele, normal, erau in cups...asa ca in graba eu mi-am amintit ca 1 cup = 200 g. In reteta era 3 1/2 cups de faina...ma mir, asa de multa? Bine, asa scrie in reteta, asa fac. Pun 700 g. Va imaginati ca atunci cand mixam ingredientele lichide cu cele uscate a rezultat un aluat numai bun de blat de pizza :wacko: Am pus vreo cana de lapte ca sa-l fac putin mai moale. Briosele mi-au iesit ele cum mi-au iesit, adica mai tari si fara zahar (pentru ca 100 g zahar la 700 g faina nu se prea simte), dar parte proasta e ca vroiam sa le fac cadou :blob8: Tot atunci ti se intampla. Reteta cred ca o postez, ca e buna, dar voi avea grija sa ajustez gramajele inainte, sa nu faceti si voi ca mine :)
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

http://clipedelicioase.blogspot.com/

#420 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 19 February 2012 - 04:25 PM

Am inceput de o sapatama tratamentul lui Piscotel si Aura pt par din alcool dublu rafinat cu galbenus de ou...buon.
Si dzi de zi ma minunam in oglinda cat de frumos imi face parul cateva oua si o tzara de alcool :) .

Ieri ii spun soatei: am nevoie de o sticla de alcool dublu rafinat ca mi se termina deja sticluta ce o am, mergi tu pls sa mi-o iei?!....si ma duc la dulap sa iau sticluta sa-i arat ca e inodora licoarea pt ca era nedumirit cum de la tratamentul cu acoolul nu-mi duhneste podoaba capilara.

Si ii spun uite: n-are miros!.....La care el completeaza: evident ca apa sfintita n-are miros :wacko:!

What????? :)
Era scris pe sticla cu marker gros: apa sfintita si io o folosisem deja de 1 saptamana...si aveam un par de toata frumusetea :blob8: .

Asa ca sa stiti de la mine: nu aveti alcool, no problem...apa sfintita merge si mai bine cu ouale :).

Am ras juma de ceas gandindu-ma cat de credula am fost cand imi admiram parul.

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul