Forum Culinar: Gafe (fost Gemenisime) - Forum Culinar

Salt la continut

  • 30 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Gafe (fost Gemenisime)

#421 Useril este offline   Cosmina N 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 423
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationMalta

Postat 19 February 2012 - 05:44 PM

Vezi postareayoyo, la 19 February 2012 - 04:25 PM, a spus:

Am inceput de o sapatama tratamentul lui Piscotel si Aura pt par din alcool dublu rafinat cu galbenus de ou...buon.
Si dzi de zi ma minunam in oglinda cat de frumos imi face parul cateva oua si o tzara de alcool ;) .

Ieri ii spun soatei: am nevoie de o sticla de alcool dublu rafinat ca mi se termina deja sticluta ce o am, mergi tu pls sa mi-o iei?!....si ma duc la dulap sa iau sticluta sa-i arat ca e inodora licoarea pt ca era nedumirit cum de la tratamentul cu acoolul nu-mi duhneste podoaba capilara.

Si ii spun uite: n-are miros!.....La care el completeaza: evident ca apa sfintita n-are miros ;)!

What????? =))
Era scris pe sticla cu marker gros: apa sfintita si io o folosisem deja de 1 saptamana...si aveam un par de toata frumusetea :P .

Asa ca sa stiti de la mine: nu aveti alcool, no problem...apa sfintita merge si mai bine cu ouale :P.

Am ras juma de ceas gandindu-ma cat de credula am fost cand imi admiram parul.


=)) ;) :toothy6: Mi-ai inveselit ziua! Oare ce ar zice nea popa de-ar sti ce proprietati are apa :P
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

http://clipedelicioase.blogspot.com/

#422 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 February 2012 - 05:47 PM

:toothy6: , pai eu cre'ca deschide rapid un *biznes* ....

#423 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 19 February 2012 - 06:06 PM

Vezi postareaCosmina N, la 19 February 2012 - 03:47 PM, a spus:

Astazi am comis-o si eu :toothy6: M-am apucat sa ca o reteta de briose de ciocolata dintr-o carte de bucate care mi-am cumparat-o din America. Fiind in viteza mare, ca ma grabea mama sa tremin repede repede pana mancam, am masurat toate ingredientele in fuga. Gramajele, normal, erau in cups...asa ca in graba eu mi-am amintit ca 1 cup = 200 g. In reteta era 3 1/2 cups de faina...ma mir, asa de multa? Bine, asa scrie in reteta, asa fac. Pun 700 g. Va imaginati ca atunci cand mixam ingredientele lichide cu cele uscate a rezultat un aluat numai bun de blat de pizza =)) Am pus vreo cana de lapte ca sa-l fac putin mai moale. Briosele mi-au iesit ele cum mi-au iesit, adica mai tari si fara zahar (pentru ca 100 g zahar la 700 g faina nu se prea simte), dar parte proasta e ca vroiam sa le fac cadou :P Tot atunci ti se intampla. Reteta cred ca o postez, ca e buna, dar voi avea grija sa ajustez gramajele inainte, sa nu faceti si voi ca mine ;)


Cosmina, m-am distrat de nu se poate. Dar bine ca ti-au iesit briosele totusi. =))
Insa asa e, ceva ai retinut tu, nu degeaba ai pus 200gr la 1 cup. Si mie mi-a fost greu pana m-am obisnuit aici cu toate masuratorile (inch, foot, yard, mile, oz or ounce, pound, teaspoon, tablespoon, cup, pint, quart, gallon, Fahrenheit ca sa numesc doar cateva unitati de masura folosite in US). Problema cu 1 cup este ca difera in functie de starea materialului masurat, adica daca e lichid aunci inseamna 240ml (ca sa fiu super-precisa 236.58 ml) si daca e solid inseamna 124gr. Dar aici iar, depinde daca faina e compacta (adica necernuta) inseamna cam 137gr/cup.

#424 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 19 February 2012 - 06:08 PM

Yoyo, in concluzie vezi ce bine face la cap auto-sugestia. Nici alcool, nici apa sfintita; auto-sugestie ii zice la ingredientul minune din tratamentul tau. =)) =)) =))

#425 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 19 February 2012 - 07:21 PM

@yoyo, de care aghiazma era? Cica-i mai buna aia mare, de la Boboteaza!Imagine postata
Sunteti de coma, bre!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#426 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 19 February 2012 - 07:40 PM

Vezi postareaCosmina N, la 19 February 2012 - 05:44 PM, a spus:

[ =)) =)) =)) Mi-ai inveselit ziua! Oare ce ar zice nea popa de-ar sti ce proprietati are apa


Pst!!! Ca si asa ma santajeaza soata ca ma spune la domn parinte ce-i fac cu apa :(( .

Vezi postareastella, la 19 February 2012 - 05:47 PM, a spus:

=)) , pai eu cre'ca deschide rapid un *biznes* ....


Io cred ca primu lucru ce-l va face va fi o =)) .

Vezi postareaLa-Chef-A, la 19 February 2012 - 06:08 PM, a spus:

Yoyo, in concluzie vezi ce bine face la cap auto-sugestia. Nici alcool, nici apa sfintita; auto-sugestie ii zice la ingredientul minune din tratamentul tau.


Acum stiu...sa vezi de amu inainte cata autosugestie ii dau. Sper numa sa nu ajung la freza ca Tina Turner =)) , nu de alta da nu ma prinde bine paru scurt.

Vezi postareazoazorel, la 19 February 2012 - 07:21 PM, a spus:

@yoyo, de care aghiazma era? Cica-i mai buna aia mare, de la Boboteaza!Imagine postata
Sunteti de coma, bre!Imagine postata


E mareeee si scrisu de pe sticla, da si ea e mare...ochii mei bag sama nu vede nimic ce e mare.

#427 Useril este offline   Cosmina N 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 423
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationMalta

Postat 19 February 2012 - 08:00 PM

Vezi postareaLa-Chef-A, la 19 February 2012 - 06:06 PM, a spus:

Cosmina, m-am distrat de nu se poate. Dar bine ca ti-au iesit briosele totusi. =))
Insa asa e, ceva ai retinut tu, nu degeaba ai pus 200gr la 1 cup. Si mie mi-a fost greu pana m-am obisnuit aici cu toate masuratorile (inch, foot, yard, mile, oz or ounce, pound, teaspoon, tablespoon, cup, pint, quart, gallon, Fahrenheit ca sa numesc doar cateva unitati de masura folosite in US). Problema cu 1 cup este ca difera in functie de starea materialului masurat, adica daca e lichid aunci inseamna 240ml (ca sa fiu super-precisa 236.58 ml) si daca e solid inseamna 124gr. Dar aici iar, depinde daca faina e compacta (adica necernuta) inseamna cam 137gr/cup.


Da, sa stii ca e greu cu cantitatile astea americane =)) Am gasit un site care arata cat e un cup de faina/zahar/miere/lapte/unt etc. in grame, si culmea, toate difera =)) Eu retinusem pentru zahar 200 g, mi-a stat inima in loc cand am vazut 128 g pentru faina. Ouf, asa invatam =))
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

http://clipedelicioase.blogspot.com/

#428 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 20 February 2012 - 12:06 AM

Yoyo,haidi c-ashe poti sa brevetezi patentu' si nu popa tre sa deschida biznis,ci tu.Ia' numai cum suna 'crema de fata cu extract de aghiazma',sampon 100% natural pe baza de aghiazma de Boboteaza', 'crema-anti cearcan,pe baza de vapori de aghiazma'.Ia,ca eu am dat doar cateva idei,restul dezvolti tu :)
You made my evening :)

Cosmina,nu rad la ce ti s-antamplat,pentru ca am patit-o si eu pe pielea mea :) Si tot era la un tort de dat.Ei, eu aveam reteta de blat cu ouale intregi si imi vine o idee sa bat albusurile,sa fie mai pufos.Da' de unde?
Normal ca a iesit mai putina cantitate de lichid,asa incat a trebuit sa-l mai 'lungesc' cu lapte.Si sa mai fac o tura de blat,ca nu m-a lasat constiinta sa-l duc cu blat cocolosat.Dar pentru ai casei(2 de tot) a fost transformat in tort si-a mers,ca-mi parea rau sa-l arunc. :)

#429 Useril este offline   Cosmina N 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 423
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationMalta

Postat 20 February 2012 - 09:19 AM

Ellani, da, ai dreptate, e tare suparator cand ti se intampla cand trebuie sa dai ceva cadou :occasion15: Partea proasta e ca eu planuisem sa fac briosele cadou si o tarta de banane ci crema de vanilie pentru noi...mmm...ma si vedeam mancand tarta :occasion14: Dar normal ca noi am ramas cu briosele beton si prietenilor am dat tarta :notworthy:

"Crema de fata cu extract de aghiazma" - ;) ;) ;) :lol:
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

http://clipedelicioase.blogspot.com/

#430 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 20 February 2012 - 11:12 AM

Yoyo ,


M-ai batut la puncte !Imagine postata
Gafa din asta numai eu puteam sa fac .Imagine postata
Vezi faza cu spuma de par in loc de spuma de ras si sarea in loc de zahar pudra .
Sa stii ca si spuma de par functioneaza perfect pe post de spuma de ras ,asa ca hai sa le brevetam .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#431 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 February 2012 - 08:07 PM

Vezi postareaPiscotel, la 20 February 2012 - 11:12 AM, a spus:

Vezi faza cu spuma de par in loc de spuma de ras si sarea in loc de zahar pudra .
Sa stii ca si spuma de par functioneaza perfect pe post de spuma de ras ,asa ca hai sa le brevetam


si din aceeasi serie, masca de fata cu extract de placenta in loc de pasta de dinti -taica-miu e autorul. ce se naste din pisica...

#432 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 20 February 2012 - 08:11 PM

Ce mai e de spus? Nimic, doar suntem gemeni... sa traim si la cat mai multe!
Sorina

#433 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 February 2012 - 08:18 PM

Yoyo, nu m-as fi gandit niciodata ca in loc de alcool era agheazma-n sticla =)) !

Eu nu-s geaman, da'-s pe-aproape.
La bucatarie am 2 seturi de lingurite, deci 12 bucati.
Zilele trecute am observat cu stupoare, ca dintr-unul mai am doar trei lingurite.
Alealalte trei au disparut.
Singura explicatie ar fi ca le arunc la gunoi fara sa-mi dau seama, impreuna cu resturi de cartofi, ceapa, etc.

#434 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 20 February 2012 - 08:22 PM

Bine ai venit in club!
Sorina

#435 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 February 2012 - 08:37 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 20 February 2012 - 08:22 PM, a spus:

Bine ai venit in club!


Si ultima e de la aprozar, am luat mere.
M-a intrebat la final cand imi facea contul, ce mere sunt.
Zic golden lady. Merele se cheama pink lady =)) .
Mi-am dat seama, am incercat sa remediez, dar nu reuseam :) .

#436 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 20 February 2012 - 08:49 PM

Vezi postareaany_annette, la 20 February 2012 - 08:37 PM, a spus:


Mi-am dat seama, am incercat sa remediez, dar nu reuseam =)) .


Cred si eu... pai ai luat mere sau ceva dresuri?
Lasa ca nu-i bai, asta-i mica, mai ai pana cresti mare.
Sorina

#437 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 February 2012 - 08:53 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 20 February 2012 - 08:49 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 20 February 2012 - 08:37 PM, a spus:


Mi-am dat seama, am incercat sa remediez, dar nu reuseam =)) .


Cred si eu... pai ai luat mere sau ceva dresuri?
Lasa ca nu-i bai, asta-i mica, mai ai pana cresti mare.


:) Sper sa nu fac altele mai mari!

#438 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 20 February 2012 - 08:59 PM

Stai asa ca nu-i timpul trecut... omul cat traieste invata, asa ca ai tot timpul din lume.
Sorina

#439 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 February 2012 - 08:59 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 20 February 2012 - 08:49 PM, a spus:

Cred si eu... pai ai luat mere sau ceva dresuri?


buey, tu batzi vreun apropos?

eu port niste dresuri care se numesc diamond clasic, iar nuanta gazelle. se duce omu' la cumparaturi, printre care si dresuri ptr mine. marca a retinut-o, bine, i-a zis diamant, da' s-a prins vanzatoarea. insa la nuanta a cerut cangur, ca tinea el minte ca-i vorba de-un animal. da' a stiut numaru' =))
si nu, nu-i geaman, da' are in cartea de imobil unu' :)

#440 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 20 February 2012 - 09:06 PM

=)) :) :)
Stai, ca nu mai pot opri din ras... bietul om, la grea proba l-ai pus. De nuante de astea 'animalice' nu auzii pana acum. Auzi, da' de curiozitate, chiar exista nuanta asta a lu' cangurelu?

Si nu ma tin de apropouri... 'golden lady' chiar e o marca de asa ceva.
Sorina

Arata acest topic


  • 30 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

20 useri citesc topicul
0 membri, 20 vizitatori, 0 utilizatori anonimi