Forum Culinar: Gafe (fost Gemenisime) - Forum Culinar

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Gafe (fost Gemenisime)

#501 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 November 2012 - 09:51 PM

Vezi postareamoatza, la 21 November 2012 - 08:00 AM, a spus:

Foxule, asta inca n-am patzit! :drool: pana la urma a plecat trenul, Parisul si Geneva au ramas tot la locul lor!
dar ni s-a intamplat sa ramanem in gara si trenul sa plece de langa noi, din alte motive.

Nici eu nu patisem! Iote ca exista o prima data pentru tot! :occasion14:

#502 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,652
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 21 May 2013 - 04:05 AM

Hai sa mai scuturam praful p-aici...
Dupa cina ma apuc sa spal vasele (chiuveta in fata geamului deschis), copiii incep sa se harjoneasca, eu, mama denaturata ce sunt :hello: , nu ma indur sa las treaba sa vad care-i problema, zbier la ei de la bucatarie:
- Guys, you're in trouble :drool: !
...moment in care imi ridic privirea si-l vad pe vecin cu fiu-sau trecand la 3 metri de geamul meu, uitandu-se spre mine cu o fatza nedumerita dar si amuzata (norocul meu) =)) ...

#503 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 21 May 2013 - 10:13 AM

Vezi postareaadi_edi, la 21 May 2013 - 04:05 AM, a spus:

Dupa cina ma apuc sa spal vasele (chiuveta in fata geamului deschis), copiii incep sa se harjoneasca, eu, mama denaturata ce sunt :hello: , nu ma indur sa las treaba sa vad care-i problema, zbier la ei de la bucatarie:
- Guys, you're in trouble :drool: !
...moment in care imi ridic privirea si-l vad pe vecin cu fiu-sau trecand la 3 metri de geamul meu, uitandu-se spre mine cu o fatza nedumerita dar si amuzata (norocul meu) =)) ...

Bravo fata !Imagine postata
Asa se incepe anul 2013.
Chiar ma gandeam cum de nimeni n-a mai combinat nimic .

Io am facut una mica...mica.
In w/end mergem pe lac la pescuit .Si Omul gaseste in iarba niste plumbi din aia de undita,pierduti cu cateva zile inainte.
Ii pune pe masa fericit.
Intre timp se aduna si pretinii si ne apucam sa punem masa.
Asa ca eu "vazand"... fara ochelarii de vedere care erau la locul lor in toc .."niste firimituri "....,scutur fata de masa unde era iarba mai mare.
Auci !
Imi aduc aminte ca tocmai ce-am scuturat plumbii.
No sa le fie de bine ,pe unde or fi ajuns ,ca trebuia sa-i puna in cutia cu plumbi nu pe masa mea.Nu ?
Nici nu i-am zis nimic.
Ca intre timp ne adunaseram vreo 10 si oricine putea sa-i arunce.
Ce daca era plin de caprioare si el nu mai avea alicea.Imagine postata

Pentru cine nu stie melodia,ma gandesc la fetele "de afara" iaca si melodia cu alicea :
Se numeste ... Petre .
Deci acuma stiu si de unde se trage numele lui Fasolica .Imagine postata

[url="http://www.youtube.com/watch?v=MaStwY7CY-I"]http://www.youtube.c...h?v=MaStwY7CY-I[/url]
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#504 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 21 May 2013 - 06:26 PM

Vezi postareaadi_edi, la 21 May 2013 - 04:05 AM, a spus:

Dupa cina ma apuc sa spal vasele (chiuveta in fata geamului deschis), copiii incep sa se harjoneasca, eu, mama denaturata ce sunt :hug: , nu ma indur sa las treaba sa vad care-i problema, zbier la ei de la bucatarie:
- Guys, you're in trouble :occasion15: !

Hihihi, no, vezi daca tipi in canadeza? Io ma trezesc zicand "haide, let's go", "ia" in loc de "look", "bre" in context ca "haide bre, common, let's do this" sau "ma !" cand ridic vocea dar nu e ceva serios. Si captez atentia tuturor, indiferent de limba, comunicarea e fluenta dar implica tonalitatea vocii, expresia faciala, gesticulatia. "Haide bre le-am adoptat de la greci, macedoni, bulgari ...ca la mine acasa nu vorbeam asa :) Colegele de munca zic PAPU batranilor de sex masculin.
Colegul meu de apartament, canadez are o placere deosebita, probabil si ocazii sa zica ga-mi-as p...a la munca si e foarte happy ca o singura persoana, un roman il intelege..si e mare distractie, mare. Ce faci, bine, multumesc in romaneste nu foloseste atat de des cat ga-mi-as :)Se hilizesc toata ziua. Macar stie ca te pup, nu se spune intre barbati.
Fi-mi-ar influenta :)
The more I see, the less I know.

#505 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 22 May 2013 - 02:27 AM

Vezi postareafloricica, la 21 May 2013 - 06:26 PM, a spus:

Hihihi, no, vezi daca tipi in canadeza?

Da ce voiai sa zic: potoliti-va ca acus vin la voi si nu stiu ce va FACK YO? (si faza asta am patit-o pe strada :pupic: )...

#506 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 25 May 2013 - 04:47 AM

Vezi postareaPiscotel, la 21 May 2013 - 10:13 AM, a spus:

"Fericirea e facuta din lucruri marunte" - asa ca nu te gandi ca-i mica, bine c-ai facut-o, sa avem cu ce ne lauda!
Aveam o banuiala ca tu o sa raspunzi prima la apel :rolleyes: ...
Una si mai mica si de la mine.
Spalam vasele (nu stiu cum imi vin idei tot cand spal vasele, cred trebuie sa ma las de sportul asta) si cum nu dadusem drumul la radio, fredonam io "Cand s-o-mpartit norocu..." - nu ma-ntrebati de ce asta, eram chiar intr-o dispozitie de zile mari. Cand ajung la "si la toti le-o dat cu..." , urmarea in capul meu a fost "parul"! Whaaat?! Ma opresc si din spalat si din fredonat, ca nu se leaga. Acuma eram ca la scoala, fiica-mea a avut saptamana asta sa scrie niste cuvinte care rimeaza. Pana la urma m-am lamurit tot io, normal, si uite-asa mi-am inveselit eu singura ziua!

#507 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 25 May 2013 - 08:48 PM

Vezi postareaadi_edi, la 25 May 2013 - 04:47 AM, a spus:

uite-asa mi-am inveselit eu singura ziua!

si mi-ai inveselit si mie seara :o
fiica dacilor

#508 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 25 May 2013 - 11:18 PM

Sunteți mici copii pe lângă mine....
Miercuri seara am intrat hotărâtă în bucătărie să-i pregătesc copilei câte ceva pt petrecerea de sfârșitul anului de joi seară. Și dă-i cu dulce, dă-i cu sărat când îmi dau seama că va trebui să-mi iau antibioticul, în consecință va trebui să mănânc și eu ceva.
Buuun, și eu ce mănânc după antibiotic? Că nu facusem nimic monti... Și uite așa aproape de miezul nopții mă apucai să-mi fac cornurile pufoase by Ellany. Toate bune și frumoase.
Și vine și joi seara. Așez frumos pe masa ce am pregătit pt populația nemonti și-mi așez farfuriuta acoperita undeva într-un colț pe un dulap. Am avertizat câteva mame despre situația mea și a farfuriei mele și am început să socializez. Bineînțeles că vine și momentul antibioticului, așa că mă retrag strategic lângă farfuria mea.
În mod finuț retrag câte un corn și încep să pap și bineînțeles că acopăr farfuria. De ce să mint, chiar îmi era foame așa că îmi savuram cornul în compania unei mămici.
Vreau să vă zic că mi-a rămas în gât cina când o mămică vine întins la mine să mă întrebe dacă ascund mâncarea. Cu gura plină am încercat să-i explic... nu știu ce a înțeles, dar m-a făcut să mă simt de cacao.
După ce și-a făcut numărul a plecat spre alte zări și eu am rămas fără cuvinte. La care mămica de lângă mine, mult mai revoltată decât mine: Doamne cât îmi e antipatica!
Replica ei m-a uns la inimioară, așa că am ridicat din umeri neputincioasă. După care a continuat: Nu m-a deranjat ce te-a întrebat ci cum a făcut-o? Avea dreptate!
Răutate gratuită!
Așa că figură de cacao mai mare ca a mea e greu să faceți, așa că stați liniștite.
Sorina

#509 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 27 May 2013 - 03:38 PM

Vezi postareaadi_edi, la 25 May 2013 - 04:47 AM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 21 May 2013 - 10:13 AM, a spus:

"Fericirea e facuta din lucruri marunte" - asa ca nu te gandi ca-i mica, bine c-ai facut-o, sa avem cu ce ne lauda!
Aveam o banuiala ca tu o sa raspunzi prima la apel :thumleft: ...
Una si mai mica si de la mine.
Spalam vasele (nu stiu cum imi vin idei tot cand spal vasele, cred trebuie sa ma las de sportul asta) si cum nu dadusem drumul la radio, fredonam io "Cand s-o-mpartit norocu..." - nu ma-ntrebati de ce asta, eram chiar intr-o dispozitie de zile mari. Cand ajung la "si la toti le-o dat cu..." , urmarea in capul meu a fost "parul"! Whaaat?! Ma opresc si din spalat si din fredonat, ca nu se leaga. Acuma eram ca la scoala, fiica-mea a avut saptamana asta sa scrie niste cuvinte care rimeaza. Pana la urma m-am lamurit tot io, normal, si uite-asa mi-am inveselit eu singura ziua!

Esti o dulceata de fata !
Mi-ai inveselit ziua .Imagine postata

Cu dedicatie speciala pentru tine si pentru toate fetele,care pot pleca oricand pe paduri cantand ,Imagine postataImagine postata

[url="http://www.youtube.com/watch?v=xgHgzV1H3X4"]http://www.youtube.c...h?v=xgHgzV1H3X4[/url]

#510 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 05 June 2013 - 04:19 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 25 May 2013 - 11:18 PM, a spus:

Așa că figură de cacao mai mare ca a mea e greu să faceți, așa că stați liniștite.

:o
Pai noi nu facem asa, noi nu ascundem mancarea :) ! Glumesc, Sorina, draga de tine, dupa ce ai pregatit si una si alta tot tu sa te simti prost :) ... Da-o-ncolo de rautacioasa!

#511 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 05 June 2013 - 04:41 AM

Vezi postareaPiscotel, la 27 May 2013 - 03:38 PM, a spus:

Cu dedicatie speciala pentru tine si pentru toate fetele,care pot pleca oricand pe paduri cantand

Te pup pentru dedicatie, si cu intarziere si de ziua ta :) ! La multi ani si celorlalte Gemene care inca isi sarbatoresc zilele de nastere!

La noi in familie Gemenii-s la putere (50% din membri :) ), normal ca are si consortul partea lui de "perle".

Vin de la serviciu si ma ia la rost, sa nu mai cumpar sare "din aia", si-mi arata cutia, ca s-au plans copiii ca-i "spicy" (le facuse cartofi prajiti si nu mai stiu ce). Eu ma crucesc si-i dau si lui sa citeasca si-l lamuresc ca n-are cum sa fie spicy, ma gindeam ca a pus prea multa sare, e drept avea grauntele un pic mai mari. In fine, dam amandoi din umeri si peste cateva zile fac hamburgeri. Cand sa pun sticla de ketchup pe masa, m-am lamurit de unde venea "spicy"-ul - EL cumparase ketchup HOT and SPICY! Si nu recunoaste ca are nevoie de ochelari :o ...

#512 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 05 June 2013 - 07:13 PM

Vezi postareaadi_edi, la 05 June 2013 - 04:41 AM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 27 May 2013 - 03:38 PM, a spus:

Cu dedicatie speciala pentru tine si pentru toate fetele,care pot pleca oricand pe paduri cantand

Te pup pentru dedicatie, si cu intarziere si de ziua ta :pupic: ! La multi ani si celorlalte Gemene care inca isi sarbatoresc zilele de nastere!

La noi in familie Gemenii-s la putere (50% din membri =)) ), normal ca are si consortul partea lui de "perle".

Vin de la serviciu si ma ia la rost, sa nu mai cumpar sare "din aia", si-mi arata cutia, ca s-au plans copiii ca-i "spicy" (le facuse cartofi prajiti si nu mai stiu ce). Eu ma crucesc si-i dau si lui sa citeasca si-l lamuresc ca n-are cum sa fie spicy, ma gindeam ca a pus prea multa sare, e drept avea grauntele un pic mai mari. In fine, dam amandoi din umeri si peste cateva zile fac hamburgeri. Cand sa pun sticla de ketchup pe masa, m-am lamurit de unde venea "spicy"-ul - EL cumparase ketchup HOT and SPICY! Si nu recunoaste ca are nevoie de ochelari B) ...

Asta-i buna .Imagine postata

Berbecul meu in schimb are "gusturi foarte fine ".
Mereu ma suspecteaza ca am schimbat cafeaua,desi eu folosesc mereu aceeasi marca cu rarele exceptii in care cumpar sau primesc alta.
Dupa ce vede punga zice. Bine,bine,nu ai schimbat-o,dar atunci ai facut-o mai tare.
Eu biata ce sa zic ? Ca si reteta e aceeasi ?
Oricum nu m-ar crede asa ca-l las in damblaua lui.
Pentru ca e in stare sa zica ca-i e rau daca mai insist.Imagine postata
Drept urmare,ca sa nu-l mai aud,am facut un pact. Cand schimb cafeaua pun biletel pe frigider.
Dupa aia poate sa-i fie rau.Imagine postata
Sa nu mai avem vorbe da ?Imagine postata

#513 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 05 June 2013 - 07:38 PM

Vezi postareaadi_edi, la 05 June 2013 - 04:19 AM, a spus:

B)
Pai noi nu facem asa, noi nu ascundem mancarea =)) ! Glumesc, Sorina, draga de tine, dupa ce ai pregatit si una si alta tot tu sa te simti prost :pupic: ... Da-o-ncolo de rautacioasa!

Bre, nici eu nu o ascund... dar ce ar fi trebuit sa fac? Daca puneam farfuria pe masa sigur nu-mi mai ramanea nimic. Mara a dus de multe ori la scoala cornurile respective, asa ca daca vreuna din fete ar fi trecut pe acolo sigur le-ar fi recunoscut si s-ar fi servit.
Asta e! A trecut! Da' sa nu faceti ca mine! Cu toate ca nu stiu ce altceva as fi putut face...

Vezi postareaPiscotel, la 05 June 2013 - 07:13 PM, a spus:

Drept urmare,ca sa nu-l mai aud,am facut un pact. Cand schimb cafeaua pun biletel pe frigider.
Dupa aia poate sa-i fie rau.Imagine postata
Sa nu mai avem vorbe da ?Imagine postata

Buna ideea cu biletelul! M-am amuzat teribil!

Si noi suntem 50% gemeni. Greu la noi!
Sorina

#514 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 11 September 2013 - 11:00 AM

Una de la mine, proaspata, de-aseara.
Saptamana trecuta sun la un spital sa-mi fac o programare. Si primesc programare pe 11. Si nu stiu cum a ramas in capul meu ca 11 e marti. Si aseara ma duc eu fain frumos la spital, ma prezint la receptie si spun ca am o programare la 7.30 la doctor X. Receptionera, o romanca amabila, cauta in sistem si nu gaseste. Si ma intreaba: Sigur e azi, la 7.30, la doctorul X? Ati primit sms de confirmare?
Eu: da, desigur, 2.
Ea: Imi aratati si mie sms-ul?
Ii arat sms-ul si-mi zice: da, aveti programare pe 11, azi e 10. M-a umflat rasul si ea mi-a tinut isonul, dar mi-a propus sa raman pentru consultatie, daca nu ma deranjeaza sa astept si sa ma duc la alt medic. Am ramas, bineinteles, daca tot eram acolo si pregatita pentru consultatie, ca oricum doctorul era ales la nimereala.

#515 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 11 September 2013 - 02:01 PM

azi, omul meu, pus pe revolutie!
s-a gandit el sa puna kinderu' la treaba si-i da sarcina sa aleaga niste fasole si s-o puna la foc.
ptr lamuriri o suni pe ma-ta!
si ma suna asta, cu nervi, ca el e cu capul doar in calculatoare:
-mama, primul pas l-am facut, am selectat fasolea!
eu, deja resemnata:
-acum, downladeaz-o-n oala, baby!

#516 Useril este offline   sheherezada 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationOlandica

Postat 11 September 2013 - 02:08 PM

Sa-i amintesti la fiecare juma de ora sa-i faca update :love7:

#517 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 11 September 2013 - 02:11 PM

l-am mai sunat de doua ori de-atunci, am uitat sa-i vb in termeni de specialitate, dar cred c-a prins ideea
Shehe, :love7: , lasa ca nici tu nu esti scapata!

#518 Useril este offline   sheherezada 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationOlandica

Postat 11 September 2013 - 02:16 PM

A mea nu le are cu calculatoarele ..n-o pasioneaza. In schimb stie sa umble brici pe telefonul mobil. Ma refer la astea aparute noi , nu la caramida de-o folosesc eu.

#519 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,945
  • LocationÉire

Postat 11 September 2013 - 03:58 PM

Vezi postareamoatza, la 11 September 2013 - 02:01 PM, a spus:

Imagine postata Imagine postata Imagine postata mi-ai facut ziua Moatzo! Sa traiesti!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#520 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 11 September 2013 - 04:30 PM

Vezi postareaalpha, la 11 September 2013 - 03:58 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 11 September 2013 - 02:01 PM, a spus:

Imagine postata Imagine postata Imagine postata mi-ai facut ziua Moatzo! Sa traiesti!

Moato, si pe a mea, atat cat a mai ramas din ea
si de cate ori o sa-mi amintesc dialogul
fiica dacilor

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »