Forum Culinar: Gafe (fost Gemenisime) - Forum Culinar

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Gafe (fost Gemenisime)

#201 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 June 2010 - 12:58 PM

Vezi postareastella, la 20 June 2010 - 10:37 AM, a spus:

Vezi postareaLizura, la 20 June 2010 - 09:08 AM, a spus:

Da cu shtrampii pe cracul de la jeans ai mers?:D)

$

eu da :D

Si io, si io!!! =))

#202 Useril este offline   yandira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Scarlett
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 23 June 2010 - 08:46 PM

Ieri aveam intrunire speciala la serviciu,. Pe la 11, la baie o tipa imi arata ca am doi pantofi de doua culori M-am abatut, dar erau culori care “dadeau” asa ca am intrat in sala cu veselia si nesimtirea care ma caracterizeaza. M-am asezat pe scaun cu un picior sub mine si cu alalalt m-am balanganit cu scaunul spre masa. Dar bineinteles ca dupa legea lui Murfy -care ghideaza viata mea-, geanta, telefonul, documéntele si mainile au intra intr-o lupta corp la corp, pana cand mobilul a renuntat, atingand podeaua. Seful de Personal din spatele meu s-a lansat dupa el, reflexul animalului din mine m-a facut sa revin cu picioarele pe pamant…ceea ce l-a nedumerit cred pe bietul domn ca s-a ridicat cu o mutra de parca jucam “Mimica si Gesturi”. Si a urmat si Partea II-a, bineinteles, cand ne-am sculat pentru eternizarea momentului si eu in panica si in picioare, am lasat sa cada geanta repede jos si vreo zece directori, adjuncti si alte fetze ilumínate au sarit sa mi-o ridice. Si mi-au ridicat-o!!!! ….si eu cautam o gaura in parchet sa intru.
Ar mai fi pachetul de tigari pierdute si descoperite dupa cateva zile in frigider, chifla pentru scoala lui Ingrid umpluta cu un maglavais de teriaki susan si sare de ocna care semana ezact la fel cu mermelada de prune, la un Craciun eran cu toata bucataria in cap cand cineva imi aduce medicamentul pentru fetita, il lasa pe tejgheaua dulapului si pleaca, eu termin cu cuptorul, iau copilul de o aripa si ii arunc antibioticul in gura… care incepe sa trazneasca a vanilie (uite ca sticlutele erau la fel , na). Iar mai tarziu, cu experienta deja, am dus-o in parc, am lasat-o cu copii sa se joace si cum sant dinámica si practica din fire m-am dus cu masina sa cumpar un carton de tigari la autoservirea din apropiere. Inauntru m-a luat peisajul si am cascat gura la unele, am cumparat pe altele, umplu portbagajul si ma duc acasa. Pe drum , tot revizuiam in gand ce dracu mi-o lipsi, ca parca uitasem ceva. Pai da, pe Ingrid. Cred ca am patinat intr-o roata pana in parc unde fii-mea, sociabila ca ma-sa, se intretinea cu vanzatorii de la chioscuri.
DAr ceea ce vroiam sa zic si m-am luat cu gura, e ca ceva m-a atras aici si dupa ce v-am citit pe tóate, m-am recunoscut ¡ Am trait ratacita o viata intreaga convinsa ca-s Taur biologic dar citindu-va pe 11 pagini mi-am dat seama ca in fond am fost un Geaman in potentza nedescoperit pana azi l Ar trebuie sa ma recunoasteti, sa ma adoptati, desi astrii ori ascendentu au fost vitregi cu mine si m-au facut sa cred ca-s incapatanata, mancacioasa, Fidela, lenesa si sexoasa . Eu mereu am simtit inauntrul fiintei mele ca eu pot da mai mult si m-am tot straduit pana am avansat la stadiul de zapacita, traznita, uituca, zaluda, calificative care dupa o insistenta de jdeani, au devenit tipicitate si mi-au atras recunostiinta generala . Asa ca as vrea sa ma ingeamanez cu voi inainte de a ma inrudi cu Roza sau cu prietenul ei… nemtesc…
Nu creca tre sa testimoniez cu alte fapte autobiografíce ca oricum…. le-am uitat.
Imagine postata

#203 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 June 2010 - 09:12 PM

Yandira, welcome to the club :wacko: :director:

#204 Useril este offline   Bonicelli 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 584
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 23 June 2010 - 09:18 PM

Yandira! :wacko: =)) Sunt mandra de tine. :director: =))
Imagine postata

#205 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 23 June 2010 - 09:19 PM

Yandirico,
Nu ma-ntereseaza ce zodie esti,dar sigur esti de-a noastra.Imagine postata
Te asteptam oricand sa te faci de ras alaturi de noi.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#206 Useril este offline   yandira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 June 2010 - 10:02 PM

=)) :wacko: :director: Multumesc ca am trecut proba botezului si ma simtiti geamana voastra. Sper sa ajung la performantele voastre si sa nu va fac de ras pe viitor =))
Imagine postata

#207 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 23 June 2010 - 10:12 PM

Ce distractie e la voi.. de ce nu m-oi fi nascut si eu geamana??!!?? :director: :wacko:
La fecioare e liniste tare.. =)) inchipuiti-va ca eu sunt fecioara cu ascendent in fecioara, deci daca cautati pe cineva meticulos si critic (mai ales cu sine), aia-s eu =))
Totusi, iaca ce gasii pe net: Nativul cu Ascendent in Fecioara are adesea Fundul Cerului in Gemeni. Intrucat si Fecioara si Gemenii sunt zodii guvernate de Mercur (planeta comunicarii), aceasta planeta devine cea mai importanta din tema natala. Ce-o fi insemnand asta, nu stiu =))
Imagine postata

#208 Useril este offline   yandira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 June 2010 - 10:23 PM

Vezi postareaOlgutza, la 23 June 2010 - 10:12 PM, a spus:

Ce distractie e la voi.. de ce nu m-oi fi nascut si eu geamana??!!?? :) :)
La fecioare e liniste tare.. :) inchipuiti-va ca eu sunt fecioara cu ascendent in fecioara, deci daca cautati pe cineva meticulos si critic (mai ales cu sine), aia-s eu :appl:
Totusi, iaca ce gasii pe net: Nativul cu Ascendent in Fecioara are adesea Fundul Cerului in Gemeni. Intrucat si Fecioara si Gemenii sunt zodii guvernate de Mercur (planeta comunicarii), aceasta planeta devine cea mai importanta din tema natala. Ce-o fi insemnand asta, nu stiu :wub:

Asta inseamna ca esti "comunicatoare" ca "noi" :D Vino aici daca zice ca fundul.... e in Gemeni, :lol: Al meu nu era si m-au primit :D
Imagine postata

#209 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 24 June 2010 - 10:45 PM

Vezi postareaLizura, la 20 June 2010 - 09:08 AM, a spus:

Da cu shtrampii pe cracul de la jeans ai mers?:lol:)

sau cu fularul/esarfa pe maneca hainei?:lol:)

Vezi postareayandira, la 23 June 2010 - 08:46 PM, a spus:

la baie o tipa imi arata ca am doi pantofi de doua culori

asta n-am patit-o pana acum. da' nu-i timpul pierdut.

in fond am fost un Geaman in potentza nedescoperit pana azi l Ar trebuie sa ma recunoasteti, sa ma adoptati,

pe tine sa nu te adoptam? 'aidi vin' sa ti pup!

#210 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • LocationBucuresti

Postat 24 June 2010 - 10:54 PM

Vezi postareayandira, la 24 June 2010 - 10:23 PM, a spus:

Vezi postareaOlgutza, la 23 June 2010 - 10:12 PM, a spus:

Ce distractie e la voi.. de ce nu m-oi fi nascut si eu geamana??!!?? :lol: :lol:
La fecioare e liniste tare.. :D inchipuiti-va ca eu sunt fecioara cu ascendent in fecioara, deci daca cautati pe cineva meticulos si critic (mai ales cu sine), aia-s eu ;)
Totusi, iaca ce gasii pe net: Nativul cu Ascendent in Fecioara are adesea Fundul Cerului in Gemeni. Intrucat si Fecioara si Gemenii sunt zodii guvernate de Mercur (planeta comunicarii), aceasta planeta devine cea mai importanta din tema natala. Ce-o fi insemnand asta, nu stiu

Asta inseamna ca esti "comunicatoare" ca "noi". Vino aici daca zice ca fundul.... e in Gemeni, Al meu nu era si m-au primit

Multumesc de primire.. deci in fond sunt geamana si eu nu stiam ;) :)
:lol: :lol:
Imagine postata

#211 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 01 August 2010 - 03:18 PM

Ce-ati patit? V-ati "cumintit" brusc?Imagine postata Si io pa unde ma mai hlizesc?Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#212 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,652
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 05 August 2010 - 06:41 PM

La cererea telespectatorilor, episodul intitulat "Capra cu doi iezi", desi nu stiu daca-i de ras sau nu chiar. Deci:
Ieduta mea cea mica a inceput un program intitulat "Ready, Set, Go!" de pregatire pentru... gradinita. Dureaza doua saptamani, parintii trebuie sa stea si ei (in alta sala), dar pentru ca nu am cu cine sa las acasa pe iedul cucuiet mai mare, l-am luat si pe el, intrucat exista si o sala pentru iedutii mai marisori. Boooon, pana azi toate au mers snur: lasat ieduta mica in sala ei, lasat iedutul mare in sala lui, capra dusa la sedinta cu parintii. Dupa program, luat iedul mare, luat ieduta mica, plecat acasa.
Azi dupa sedinta cu parintii: luat ieduta mica... plecat spre casa... Pe drum ma gandeam ce anume mai trebuia sa fac azi? Ahhhhhhh, uitat iedut mare :) ! Dar cum toate povestile se termina cu happy end, asa se termina si a mea, intrucat iedul meu nu intrase in panica, mai erau vreo doi ca el pe-acolo...

#213 Useril este offline   Cristinica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 21-December 09
  • LocationTorino

Postat 05 August 2010 - 08:00 PM

Si eu sunt Geamana, cu ascendent in Fecioara. :) Habar n-am ce se spune, dar ma bag si eu in vorba cu voi.
Ma duc sa citesc topicu` de la inceput!

#214 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 05 August 2010 - 08:44 PM

Adi, esti...totala, ce mai? Imagine postata Da' mici macar iada mica n-a vazut ca n-are frate? Sau e tot geamana?Imagine postata
Cristinica, in acest topic este vorba despre nefacutele ...facute de Gemeni!Imagine postata
Eu nu-s Geamana! D-aia nu-mi ies asa bestiale!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#215 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 05 August 2010 - 09:14 PM

Zoazorelu', nu, fiica-mea nu-i Geamana, dimpotriva, as zice :) , e Fecioara. Da' azi asa o fost de bucuroasa cand i-am aratat "artizanatul" pe care l-am facut la gradinita de parinti (un sirag din macaroane, cheerios si paie de plastic, deh, sa-si mai ia parintii gandul de la iezii lor de care nu s-au despartit pana de curand) incat cred ca pe moment s-o molipsit de... gemenita.
Aaa, si episodul de azi e o fireasca urmare a episodului de acum cateva pagini, unde se vede cine a mai uitat sa ia acelasi ied de la scoala. Eu sper ca filmul nu are "va urma"...

#216 Useril este offline   Cristinica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTorino

Postat 05 August 2010 - 10:58 PM

Vezi postareazoazorel, la 05 August 2010 - 08:44 PM, a spus:

Cristinica, in acest topic este vorba despre nefacutele ...facute de Gemeni!

Cea mai recenta e de ieri.
Brusc, m-am trezit cu juma` de ora libera. Nu cunosc cartierul, dar chiar si-asa, m-am dus pe o strada necunoscuta. Nu aveam timp sa avansez prea mult, s-o cercetez in amanunt. M-am intors, dar ma tot uitam in urma sa vad ce mai e pe strada respectiva. Pana la urma l-am "imbratisat" cu capul. Pe cine? Pe stalp!!!
I-am zis doua vorbe de duh, am bagat capul in punga mea cu biscuiti si-am plecat mai departe.

#217 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 05 August 2010 - 11:15 PM

Vezi postareaCristinica, la 05 August 2010 - 10:58 PM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 05 August 2010 - 08:44 PM, a spus:

Cristinica, in acest topic este vorba despre nefacutele ...facute de Gemeni!

Cea mai recenta e de ieri.
Brusc, m-am trezit cu juma` de ora libera. Nu cunosc cartierul, dar chiar si-asa, m-am dus pe o strada necunoscuta. Nu aveam timp sa avansez prea mult, s-o cercetez in amanunt. M-am intors, dar ma tot uitam in urma sa vad ce mai e pe strada respectiva. Pana la urma l-am "imbratisat" cu capul. Pe cine? Pe stalp!!!
I-am zis doua vorbe de duh, am bagat capul in punga mea cu biscuiti si-am plecat mai departe.

Cristinica, bine ai venit :) !... si te mai asteptam pe aici!
Chiar asa, pe unde sunteti, gafistelor? Ca doar si in concediu tot "Gemeni" scrie la voi pe frunte!

#218 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 06 August 2010 - 10:13 AM

Hai ca pe asta o uitasem... eu sunt cam uituca de felul meu...
Acum cateva saptamani am inscris-o pe Mara la un curs de inot. Buuun, toate bune si frumoase, si vine si prima zi. Pregatesc rucsacelul cu tot necesarul, o plantez pe Giulia la o vecina si pecam. Maaare mi-a fost surpriza ajunse la vestiar sa constat ca nu aveam rucsacul cu noi... ramasese pe canapea in bucatarie. Am zis ca vad negru in fata ochilor. Norocul meu si al Marei ca o echipasem cu slipul de acasa, asa ca a fost de ajuns sa o dezbrac si gata.... nu-i chiar gata, noroc cu o alta mamica care avea o 'cufie' (cum Doamne iarta-ma se cheama traznaile alea de se pun in cap?) de rezerva.
Asa ca am lasat-o pe Mara cu celelalte mamici si sus pe bicicleta in viteza spre casa. Doamne, ce am mai pedalat... eram grena cand am ajuns inapoi la piscina...
Of, m-am saturat... de ce trebuie sa uit eu mereu cate ceva??? Sorina
Sorina

#219 Useril este offline   Cristinica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTorino

Postat 06 August 2010 - 01:46 PM

Vezi postareaadi_edi, la 05 August 2010 - 11:15 PM, a spus:

Cristinica, bine ai venit :) !... si te mai asteptam pe aici!

Multumesc! :) Pai sa mai calc prin strachini si vin sa ma laud!

#220 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 09 August 2010 - 11:13 AM

Tot eu...
De ieri dupa amiaza de cand caut innebunita un card reincarcabil... sa innebunesc, nu alta...
Ieri soata ma intreaba cati bani mai avem pe card, vroia sa-si cumpere un joc de pe net. Nu aveam idee, dar zic lasa ca ma duc maine la banca si vedem/rezolvam situatia. Buuuun, dar acum eu stiam ca pot verifica si pe net soldul cardului, asa ca zic hai sa verific...
Daaaa, cum sa nu ia cardul de unde nu-i... fetelor am rascolit toata casa... Nu putea sa fie decat in 3-4 locuri, si cum nu era, am rascolit toata casa... sotul meu deja nu s-a mai enervat, doar ma 'impungea', cu alte cuvinte facea misto de mine la greu...
Si eu ma razvrateam si mai tare si rascoleam mai cu foc... si tot nu gaseam nimic... pana la urma m-am dat batuta si am zis ca dupa o noapte dormita si cu forte proaspete o voi lua de la capat.
Si asa am facut... nimic... sa innebunesc...
Pana cand l-am gasit acolo unde stiam ca trebuie sa fie... hai sa va explic.
Unul din locurile unde ar fi putut sa fie era o geanta neagra, si uite asa am rascolit toate gentile nu numai pe cea neagra si tot nu am gasit nimic... Aseara, in disperare, ma uitam la cuier si vedeam doar geanta mamei. Acum, sincer mai vedeam o alta geanta neagra dar am presupus ca e a mamei asa ca nici nu mi-am facut probleme aseara, am trecut pur si simplu mai departe...
In dimineata aceasta mi-am dat pur si simplu seama ca e a mea si cautand in ea am gasit cardul in secunda numarul unu... Durere nu alta... M-a busit rasul, de gasit am gasit-o exact unde stiam ca trebuie sa fie, doar ca am cautat in alta geanta neagra, cu siguranta nu in cea care ar fi trebuit...
A, si oricum, chiar daca o gaseam aseara nu putea sa cumpere nimic cu ea... aveam doar 4 euro pe ea,asa ca tot trebuia sa astepte pana azi ca sa o incarc... Sorina
Sorina

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic