Forum Culinar: Gafe (fost Gemenisime) - Forum Culinar

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Gafe (fost Gemenisime)

#221 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,652
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 12 August 2010 - 12:53 PM

Alaltaieri am reusit sa adaug la palmares una din ispravile de care nu credeam ca voi avea parte: intrarea prin efractie in propria casa. Cand am vazut ca nu pot deschide usa, clanta fiind blocata, mi-am adus aminte de Julix & co. Dar pentru ca inainte de folosirea violentei mai aveam cel putin o varianta, am zis sa o folosim.
Deci, pentru ca stam intr-un “townhouse” (case lipite una de alta) si nu exista alta cale de acces, am batut frumos la usa la vecini, sotul a escaladat gardul si a intrat pe usa dinspre gradina. Si acum urmeaza ca in bancul cu badea Gheorghe care lucra pe acoperis si a cazut. Din fericire, usa din dos nu era blocata (aceasta s-a intamplat abia azi) sau incuiata. Din pacate, sotul nu a reusit sa deblocheze clanta cu pricina. Din fericire, am reusit sa deschid un geam mic de pe holul de la intrare (nu reuseam sa ma vad nicicum aruncandu-ma peste gard), am bagat copiii care nu mai puteau de bucurie de asa o aventura, apoi m-am strecurat si eu cum am putut (ocazie cu care mi-am adus aminte ca “de maine” incep ceva cura de slabire…) . Din pacate, nici eu nu am reusit sa deblochez clanta. Din fericire, am reusit sa o demontez fara sa stric usa. Din pacate, a trebuit sa cumparam alta clanta. Din fericire, n-am mai luat alta cu incuietoare ca nu se stie niciodata… Si as putea continua, dar sa zicem ca primul episod s-a terminat cu happy end.
Acuma va mai tin un pic in suspans, ca usa “din dos” nu vrea sa cedeze, asa ca am cedat noi deocamdata, o lasam pe maine… sau poimaine…
Ma duc sa iau la puricat subiectul, sa vad ce “trofeu” imi mai lipseste.

#222 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 12 August 2010 - 01:26 PM

Amica mea nu e geamana, e scorpioanca, dar e zapacita, zapacita.. Ultima facatura a fost acum cateva week-enduri cand a cumparat bilete la Inception (IMAX) pe internet. Mi s-au parut mie cam ieftine, dar am mers de la 12.30 asa ca am crezut ca e normal...ei bine nu...ea a cumparat bilete de copii!
Nu am observat decat cand am intrat deja in sala...acum inteleg de ce pustiul care ne controla biletele s-a uitat la noi cam ciudat....
A cat is a friend fur-ever !

#223 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,427
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 12 August 2010 - 05:32 PM

Vezi postareaUma, la 12 August 2010 - 01:26 PM, a spus:

Amica mea nu e geamana, e scorpioanca, dar e zapacita, zapacita.. Ultima facatura a fost acum cateva week-enduri cand a cumparat bilete la Inception (IMAX) pe internet. Mi s-au parut mie cam ieftine, dar am mers de la 12.30 asa ca am crezut ca e normal...ei bine nu...ea a cumparat bilete de copii!
Nu am observat decat cand am intrat deja in sala...acum inteleg de ce pustiul care ne controla biletele s-a uitat la noi cam ciudat....

:occasion14: bine ca nu v-a intrebat unde va e mama. Nici eu nu sint geamana dar am facut cate unele late rau de tot. Una de care imi aduc aminte asa repede. Eram intr-o iarna la Bucuresti, tot pe fuga intre ceva cursuri, slujba si casa. Tin minte ca aveam cizme cu toc si o fusta pana la genunchi in bie, cred ca asa ii zice, la metrou la Piata Unirii, coboram scarile catre peron. Si nu stiu ce ma apuca, doar nu era prima data cand coboram scarile alea, insa cand am vazut multimea aia de oameni asteptand trenul mi-a trecut prin cap : Doamneee, numa de nu as cadea pe scari :) . Si normal ca la a doua treapta imi aluneca tocul pe scara , dau in fund si dum dum dum din treapta in treapta pana pe la mijlocul scarii. Dar asta nu e tot, pe masura ce eu coboram, fusta urca inspre gat ca avea ceva captuseala de atlas care aluneca pe ciorapi :) . M-am ridicat repede ca o doamna ce sint, m-am scuturat oleaca ca o gaina tocmai calcata de cocos si am plecat mai departe, rosie toata si cu madria terfelita dar tantosa pe tocurile mele si cu fruntea sus, da?
brain loading....please wait....

#224 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 12 August 2010 - 10:42 PM

Vezi postareablack_cat, la 12 August 2010 - 05:32 PM, a spus:

Vezi postareaUma, la 12 August 2010 - 01:26 PM, a spus:

Imagine postata bine ca nu v-a intrebat unde va e mama. Nici eu nu sint geamana dar am facut cate unele late rau de tot. Una de care imi aduc aminte asa repede. Eram intr-o iarna la Bucuresti, tot pe fuga intre ceva cursuri, slujba si casa. Tin minte ca aveam cizme cu toc si o fusta pana la genunchi in bie, cred ca asa ii zice, la metrou la Piata Unirii, coboram scarile catre peron. Si nu stiu ce ma apuca, doar nu era prima data cand coboram scarile alea, insa cand am vazut multimea aia de oameni asteptand trenul mi-a trecut prin cap : Doamneee, numa de nu as cadea pe scari Imagine postata . Si normal ca la a doua treapta imi aluneca tocul pe scara , dau in fund si dum dum dum din treapta in treapta pana pe la mijlocul scarii. Dar asta nu e tot, pe masura ce eu coboram, fusta urca inspre gat ca avea ceva captuseala de atlas care aluneca pe ciorapi Imagine postata . M-am ridicat repede ca o doamna ce sint, m-am scuturat oleaca ca o gaina tocmai calcata de cocos si am plecat mai departe, rosie toata si cu madria terfelita dar tantosa pe tocurile mele si cu fruntea sus, da?

Fusta in bie ,captusita cu atlas,...dum,dum pe scari ?Imagine postata
Asta-i ca si faza aia cu tipa in rochie de seara,intr-un restaurant select care se intoarce la masa de la toaleta cu hartia igienica,prinsa de chilot si fluturand dupa ea.Imagine postata
Bai,chestiile astea daca nu stii sa le faci cu demnitate,nici nu are rost sa incerci.
Bravo fata!

Acuma sa va zi eu despre demnitate.
In vremuri de mult apuse,faceam naveta intr-un mic oradel la 30 de km .
Pentru ca trebuia sa fiu la servici la 7,luam trenul de 5,30 a.m.
Ma trezeam la 4.
Iarna,ger uscat,bezna.
Faceam de acasa la gara cam 15 minute.Tot intr-o fuga sa nu pierd trenul,ca altul,nu era.
Nu se punea problema sa nu te duci,sau sa intarzii,ca partidul si dl.director exact atunci te cautau,cand lipseai.
Avand oarece functie de raspundere,mergeam la servici destul de elaganta,chiar daca vremurile erau tulburi si birourile reci.
O pereche de cisme din piele cu tocusore inalte.O fusta cambrata si lunga,o blanita de
iepure.Poseta postas,nonsalant aruncata pe umar.
Pe cand pedalam cu cismele pe asfaltul inghetat ,tinindu-ma de poseta,la lumina becului chior, pe langa gara,da aghiuta sa ma intalnesc cu o pojhita de gheata acoperita cu praf
si Hishti..cu ambele picioare in sus.Am atreizat direct pe coccis.
Am simtit o durere pana in moalele creierului si senzatia ca m-am rupt in doua.
Un domn ce venea spre aceeasi gara,foarte galant,se apleaca si da sa ma ridice.
Eu de durere nici nu stiam cum sa ma ridic.I-am aruncat o privire taioasa,m-am asezat in 4 labe si m-am ridicat singura.Nu vreti sa stiti ce durere simteam.
Lasa-ma in pace !
M-am scuturat si am continuat se merg apasat,fara ca macar sa-i multumesc .
Pe obraz imi curgeu lacrimi de durere,dar continuam sa merg ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
M-a durut pana vara cand am mers la mare.
Acolo caldura si niscaiva namol,au reusit sa-mi puna coccisul la loc.
Onoarea a ramas nereparata pana in ziua de azi.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#225 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,427
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 12 August 2010 - 11:03 PM

Vezi postareaPiscotel, la 12 August 2010 - 10:42 PM, a spus:

Asa si aici cu onoarea Pisco, asa si aici. De durut nici macar nu am simtit daca ma doare ceva :scratch:
Si inca as mai avea vreo doua-trei tot din astea jenante rau dar pentru ziua de azi ma facui destul de cacao.
brain loading....please wait....

#226 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 13 August 2010 - 07:40 PM

Vezi postareablack_cat, la 12 August 2010 - 11:03 PM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 12 August 2010 - 10:42 PM, a spus:

Asa si aici cu onoarea Pisco, asa si aici. De durut nici macar nu am simtit daca ma doare ceva Imagine postata
Si inca as mai avea vreo doua-trei tot din astea jenante rau dar pentru ziua de azi ma facui destul de cacao.

Lasa,ca noi, nu trecem prin viata ca trenul prin gara.
Noi trecem ca tancul.Imagine postata

Nu degeaba toata copilaria am avut genunchii julti.
Nici nu apucam sa ma vindec .
Puneam scoarta,peste scoarta.
Si mama ma tinea cu genunchii la soare in speranta ca ranile se vor cicatriza mai repede.
Da una e sa cazi cand ai 1 m si alta cand ai 1,73.Imagine postata

#227 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 13 August 2010 - 09:51 PM

Asaaaa, sus cu demnitatea...
Azi, doua gemene si cu una aproape geamana, adica eu cu fetele mele. Geamana din fete (adica cea mare, 5 ani) mergea pe bici in fata mea, eu (cealalta geamana) cu cea mica tot pe bici in spatele ei. Mergeam la un magazin, doar ca-i urlasem pana atunci ca ele nu vor merge cu mine... treceam 20m mai incolo de magazin si le lasam la o verisoara de-a mea. Buuun, ma ustura gatul cat am urlat ca sa ma auda.
Acum, ce face ea... franeaza brusc in fata magazinului si foarte rapida da sa se dea jos ca sa o ia spremagazin. Eu stiind ca mergem la var-mea am intrat direct in bicicleta ei. Asa m-a luat prin surprindere ca nu am avut timp sa reactionez.
Am cazut cu Giulia in mijlocul asfaltului... noroc ca nu trecea nici o masina.
A venit un nene si ne-a ajutat sa ne ridicam... chiar m-am lovit, pantalonii s-au rupt in doua locuri, dar mai presus de toate tremuram de nervi...
As fi omorat-o... dar am vazut ca s-a speriat si am lasat-o balta...
Si uite asa am mai facut o traznaie si pe ziua de azi...
Sorina

#228 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 17 January 2011 - 07:48 PM

Ia sa revitalizam noi un pic topicul asta.
Ca vorba aia :

Io te-am facut,io te omor.

Am vazut ca fetele vorbesc despre gogosi si mi-am amintit ultima gemenisima de saptamana trecuta.
Dupa cum se stie,iarna e anotimpul gogosilor.
Bune,mari umflate,uleiate,parfumate.
Si pentru ca s-a implinit anul de cand nu am mai facut,eram singura acasa si trebuia sa-mi fac de lucru,mi-am suflecat manecile si m-am apucat de gogo.
Portie mare.Cu faina buna,buna,cu lapte,oua,unt,coaja de lamaie si portocala.Ce mai,cozonac nu altceva.
Le-am facut,le-am dospit,le-am framantat,le-am crescut,le-am intins pe masa,le-am
taiat cu paharul mostenire de familie,iar le-am mai lasat sa creasca si in timp ce ele se
rotunjeau pe masa,am cautat zaharul praf si....n-aveam.
No nu-i bai,ca-s fata inventiva si fac niste zahar praf din zahar tos cu masina de mac.
Acuma trebuie sa stiti ca am 2 perechi de ochelari.
De aproape si de distanta.
Eram pe nas cu ai de distanta si nu i-am schimbat.Imagine postata
Am luat zaharul.l-am dat prin masina,am umplut un bol mare si m-am pus pe copt
gogosi.
Aveam linga vasul in care prajeam un vailing din ala mare de la bunica,unde puneam
gogosile pe masura ce se coceau.
Puneam gogosi in el si presaram zahar cu sita.
Din abundenta.
Cand ligheanul era aproape plin ,am dat sa gust una ca imi era pofta si ...surpriza.

Poftiti la gogoasa infuriata
Cu tensiunea cocotata
Si cu sare pudrata.Imagine postata

Da mai,am facut pudra juma de kil de sare de mare.
Sarea si zaharul sunt in doua borcane foarte asemanatoare,pe care am scris cu un marker albastru.Dar cine sa vada ?Imagine postata

Am simtit un junghi in inima.
Mi-au trecut prin cap tot felul de scenarii.Sa le scutur,sa le sterg cu servetelul,sa le spal.
Cand mi-am revenit la uzul ratiunii,mi-am dat seama ca nu pot sa fac nimic.
M-am uitat pe masa sa vad cate mai aveam de copt.6.
Restul,o capita de gogosi au mers direct la gunoi.Imagine postata
Cand a venit al meu ,in casa mirosea demential,iar pe masa intr-un blid mic stateau timide si orfane 6 gogosi.
Na ,acuma poftiti de radeti.Imagine postata

#229 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 17 January 2011 - 08:06 PM

Vezi postareaPiscotel, la 17 January 2011 - 07:48 PM, a spus:

Ia sa revitalizam noi un pic topicul asta.
Ca vorba aia :

Io te-am facut,io te omor.

Am vazut ca fetele vorbesc despre gogosi si mi-am amintit ultima gemenisima de saptamana trecuta.
Dupa cum se stie,iarna e anotimpul gogosilor.
Bune,mari umflate,uleiate,parfumate.
Si pentru ca s-a implinit anul de cand nu am mai facut,eram singura acasa si trebuia sa-mi fac de lucru,mi-am suflecat manecile si m-am apucat de gogo.
Portie mare.Cu faina buna,buna,cu lapte,oua,unt,coaja de lamaie si portocala.Ce mai,cozonac nu altceva.
Le-am facut,le-am dospit,le-am framantat,le-am crescut,le-am intins pe masa,le-am
taiat cu paharul mostenire de familie,iar le-am mai lasat sa creasca si in timp ce ele se
rotunjeau pe masa,am cautat zaharul praf si....n-aveam.
No nu-i bai,ca-s fata inventiva si fac niste zahar praf din zahar tos cu masina de mac.
Acuma trebuie sa stiti ca am 2 perechi de ochelari.
De aproape si de distanta.
Eram pe nas cu ai de distanta si nu i-am schimbat.Imagine postata
Am luat zaharul.l-am dat prin masina,am umplut un bol mare si m-am pus pe copt
gogosi.
Aveam linga vasul in care prajeam un vailing din ala mare de la bunica,unde puneam
gogosile pe masura ce se coceau.
Puneam gogosi in el si presaram zahar cu sita.
Din abundenta.
Cand ligheanul era aproape plin ,am dat sa gust una ca imi era pofta si ...surpriza.

Poftiti la gogoasa infuriata
Cu tensiunea cocotata
Si cu sare pudrata.Imagine postata

Da mai,am facut pudra juma de kil de sare de mare.
Sarea si zaharul sunt in doua borcane foarte asemanatoare,pe care am scris cu un marker albastru.Dar cine sa vada ?Imagine postata

Am simtit un junghi in inima.
Mi-au trecut prin cap tot felul de scenarii.Sa le scutur,sa le sterg cu servetelul,sa le spal.
Cand mi-am revenit la uzul ratiunii,mi-am dat seama ca nu pot sa fac nimic.
M-am uitat pe masa sa vad cate mai aveam de copt.6.
Restul,o capita de gogosi au mers direct la gunoi.Imagine postata
Cand a venit al meu ,in casa mirosea demential,iar pe masa intr-un blid mic stateau timide si orfane 6 gogosi.

Sincer imi pare rau de tine si de toata munca de ai depus-o cu ele dar eu rad in hohote :D :D :lol: acum, dupa o zi destul de nashpa. O :D si un hug de la mine, macar un dram mai bine sa-ti fie.

#230 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 17 January 2011 - 08:12 PM

Vezi postareasnej, la 17 January 2011 - 08:06 PM, a spus:

..........dar eu rad in hohote :D :D :D

la fel si eu. Esti o nebunatica Piscotel. Te imbratisez cu drag macar asa te indulcesc putin nu de alta da mi-s dulceeeeeeeeeee ioi ca tocmai ce-mi facusem glicemia si era numai 279 mg :lol:.

#231 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 17 January 2011 - 08:41 PM

Sincer imi pare rau de tine si de toata munca de ai depus-o cu ele dar eu rad in hohote Imagine postata Imagine postata Imagine postata acum, dupa o zi destul de nashpa. O Imagine postata si un hug de la mine, macar un dram mai bine sa-ti fie.

Snej,

Multumesc din suflet ca "compatimesti alaturi de mine ".
Acuma mi-a trecut .E o saptamana de atunci.Dar daca ma vedeai,sigur imi plangeai de mila.
Atata numai ca m-am consolat repede,pentru ca deja nimic din ceea ce fac nu ma mai mira.Imagine postata
Omul cand i-am spus de patanie,n-a schitat nici un gest.
Cred ca ii era deja frica.Imagine postata

#232 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 17 January 2011 - 08:41 PM

aoleu, parc-am patit eu necazul, ce rau imi pare! compatimesc alaturi de tine, sa stii!
am facut si eu o cratita de gem de mere cu sare de lamaie, avea o culoare asa de frumoasa, deloc nu s-au oxidat merele alea!

a' meu nu m-ar fi crezut, ar fi zis ca sigur le-am ascuns ca sa nu manance el tot ligheanul cu gogosi.

#233 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 17 January 2011 - 08:44 PM

Vezi postareayoyo, la 17 January 2011 - 08:12 PM, a spus:

..........dar eu rad in hohote Imagine postata Imagine postata Imagine postata

la fel si eu. Esti o nebunatica Piscotel. Te imbratisez cu drag macar asa te indulcesc putin nu de alta da mi-s dulceeeeeeeeeee ioi ca tocmai ce-mi facusem glicemia si era numai 279 mg Imagine postata.

Yoi fata ce-ai mancat ?
Cu asta nu-i de gluma.
Unde mai pui ca miercuri merg si eu la analize.
De 3 zile o tin numai cu ceai,doar,doar oi putea pacalii aparatele.
Sunt naiva,stiu.Pacatele nu se sterg in trei zile cu apa de ploaie.Imagine postata

#234 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 17 January 2011 - 08:46 PM

Vezi postareamoatza, la 17 January 2011 - 08:41 PM, a spus:

aoleu, parc-am patit eu necazul, ce rau imi pare! compatimesc alaturi de tine, sa stii!
am facut si eu o cratita de gem de mere cu sare de lamaie, avea o culoare asa de frumoasa, deloc nu s-au oxidat merele alea!

a' meu nu m-ar fi crezut, ar fi zis ca sigur le-am ascuns ca sa nu manance el tot ligheanul cu gogosi.

Da, cred ca si al meu ar fi crezut ca le-am mancat eu singura,daca nu-i aratam tomberonul.

#235 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 17 January 2011 - 08:48 PM

Ma da si eu si tu suntem de coma.
Eu cu 2 borcane la fel,iar tu cu sarea de lamaie,la kilogram.Imagine postata

#236 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 17 January 2011 - 08:52 PM

Vezi postareaPiscotel, la 17 January 2011 - 08:48 PM, a spus:

Ma da si eu si tu suntem de coma.
Eu cu 2 borcane la fel,iar tu cu sarea de lamaie,la kilogram.Imagine postata

pai da, ca era moca, de la munca mea de-atunci :D . era mai alba si mai lucioasa, si-am zis sa folosesc zaharul mai frumos la gemul ala, care se voia fin.

#237 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 January 2011 - 09:27 PM

Pisco est de belea.Asta imi aduce aminte de primul meu chec.Mama plecata, tata in spital, surorile plecate deja pe drumurile lor, eu doar cu mamaie acasa.Si zic, hai sa-i fac lui tati un chec sa-i duc la spital.
Daca mai stiti borcanele alea de sticla ,cred ca de 0,5 kg de ness amigo.Mama mai obisnuia sa puna si in alea zahar.Bat eu albusurile, pun "zaharul" gust :D , ma duc la dulap caut mai bine si gasesc borcanul cu zahar, cel de-l luasem eu era cu sare de lamaie :lol: .Am incercat sa dreg,da ce naiba sa mai faci cand deja pusesem 2 cani din asa zisul zahar? :D :D :D
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#238 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 January 2011 - 09:47 PM

Aiaiai Pisco, in amintirile mele e o placinta cu visine, pudrata de mama abundent cu ...sare...

#239 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 17 January 2011 - 11:40 PM

Pisco, de-aia nu prea ai mai avut tu activitate pe forum saptamana trecuta? :D
Chiar ma-ntrebam ce s-o fi intamplat oare. :lol:

#240 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 18 January 2011 - 08:15 AM

Vezi postareaIoana, la 17 January 2011 - 09:27 PM, a spus:

Pisco est de belea.Asta imi aduce aminte de primul meu chec.Mama plecata, tata in spital, surorile plecate deja pe drumurile lor, eu doar cu mamaie acasa.Si zic, hai sa-i fac lui tati un chec sa-i duc la spital.
Daca mai stiti borcanele alea de sticla ,cred ca de 0,5 kg de ness amigo.Mama mai obisnuia sa puna si in alea zahar.Bat eu albusurile, pun "zaharul" gust Imagine postata , ma duc la dulap caut mai bine si gasesc borcanul cu zahar, cel de-l luasem eu era cu sare de lamaie Imagine postata .Am incercat sa dreg,da ce naiba sa mai faci cand deja pusesem 2 cani din asa zisul zahar? Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Da, stiu ca nu-s singura care face gafe,dar eu am talentul sa le fac "cu frisca" Imagine postata Imagine postata

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou