Ce tip de aragaz recomandati ? Pe gaz
#21
Postat 12 April 2010 - 10:46 PM
Foarte fain Boschul tau.
Sa-l folosesti sanatoasa.
Laura,
Indesit ca al tau,dar pe alb,are fiica mea.
Din pacate nu ma pot saftui cu ea,ca al ei e inca impachetat.
Azi isi monteaza parchetul in apartament.
Si Indesitul imi place.
Si mi se pare ca e cel mai bun raport calitate/pret
Aristonul care mi-a placut azi,e inox antiamprenta.
Deci nu se pateaza.
Are toate caracteristicile care ma intereseaza.Numai ca se aprinde la 2 maini.
Dar nu cred ca e mare dezavantaj.
Termostat gradat,deci mentine temperatura dorita.
Asta ma doare cel mai tare.
Ma mai documentaez,ca e destul de mare oferta.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#22
Postat 12 April 2010 - 11:03 PM
Piscotel, la 12 April 2010 - 10:46 PM, a spus:
Foarte fain Boschul tau.
Sa-l folosesti sanatoasa.
Laura,
Indesit ca al tau,dar pe alb,are fiica mea.
Din pacate nu ma pot saftui cu ea,ca al ei e inca impachetat.
Azi isi monteaza parchetul in apartament.
Si Indesitul imi place.
Si mi se pare ca e cel mai bun raport calitate/pret
...
Eu il am de 5 ani si sunt fff multumita, intre timp si-a luat si unchi-miu din Romania unul, dar cum el e barbat nu-l foloseste la intreaga capacitate. Am vazut si eu ca Indesitul e la pret avantajos.
Totul depinde de tine, de voi, ce asteptari ai, la ce doresti sa-l folosesti, cat gatesti, care-s punctele tale slabe, cate persoane sunteti, cat de des primesti musafiri, etc.
Pentru noi doi, eu si sotul, rar mai primim si vizite, acest aragaz (mai ales cuptorul - pe asta-l iubesc eu mai tare )isi face datoria din plin.
#23
Postat 12 April 2010 - 11:16 PM
Acum suntem doar 2,dar cand se aduna familionul sau prietenii,pot fi si 10.
Eu nu mai vreau blaturi,checuri si alte prajituri arse.
Daca nu erau arse nu erau crescute,ca le facam la temperatura prea joasa.
Daca intr-o reteta zice 90 de grade(vzi bezele)atunci 90 sa fie !
Ajunsesem sa-mi fac cruce de fiecare data cand bagam ceva in cuptor.
Inafara de paine si aluaturi care le coc cu vas de apa,nimic nu iesea.
Ori prea ars,ori prea crud.
Numai munca si bani aruncati.
Na cred ca deja v-am plictist,dar asa sunt eu cand caut ceva.
Intreb !
http://povesticulinare.blogspot.com/
#24
Postat 13 April 2010 - 01:50 AM
Eu am in Ro- BOSH.E de vreo 6 ani, a costat o caruta si atunci , inox tot, pe gaz, ventilatie si rotisor.
Nu regret nici o clipa ca l-am cumparat,
cand am fost acasa am facut cozonaci si placinte, coace la fel de bine, ce sa mai ...perfect
Cozonacii sunt gata in exact 45 min, atat cat trebuie sa stea in cuptor la treapta a 3-a , adica 190 grade...
Daca vrei sa prajesti , nu dai drumu` la ventilatie, daca ai de copt pornesti motorasu...super!
Daca ar fi sa mai imi iau inca un aragaz , tot Bosh as alege, cuptor incapator, emailat, se curata usor , merita fiecare leut.
#25
Postat 13 April 2010 - 08:28 AM
Ventilaie la cuptorul pe gaz ?
Nu am mai auzit.
Poate e plita pe gaz si cuptorul electric,atunci da, are si ventilatie.
Sau poate nu mi-am facut eu bine lectiile.
Este cuptor pe gaz cu ventilatie ?
Lamuriti-ma please.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#26
Postat 13 April 2010 - 03:17 PM
Piscotel, la 12 April 2010 - 11:16 PM, a spus:
Acum suntem doar 2,dar cand se aduna familionul sau prietenii,pot fi si 10.
Eu nu mai vreau blaturi,checuri si alte prajituri arse.
Daca nu erau arse nu erau crescute,ca le facam la temperatura prea joasa.
Daca intr-o reteta zice 90 de grade(vzi bezele)atunci 90 sa fie !
Ajunsesem sa-mi fac cruce de fiecare data cand bagam ceva in cuptor.
Inafara de paine si aluaturi care le coc cu vas de apa,nimic nu iesea.
Ori prea ars,ori prea crud.
Numai munca si bani aruncati.
Na cred ca deja v-am plictist,dar asa sunt eu cand caut ceva.
Intreb !
Pisco, te inteleg perfect, e exact ce mi se intampla mie pana sa am aragazul acesta. Cum zicea si Nico mai sus, acum stiu sigur cat dureaza coptul la o tarta, de exemplu la 190º - 30 minute + inca vreo 3 la grill sa-i dau culoare. Imi coace la 200º in 40 de minute + 5 min grill - 2 paini in tavi de chec, adicatelea ma hotarasc pe cate o reteta de aici de pe forum, eu ii dau indicatiile, timp + temperatura si n-am nici o emotie, el ma cheama cand e gata!
Aaaa si am reusit sa fac si un tort de bezea.
E foarte important sa te informezi bine inainte de a lua o decizie, n-ai grija ca nu plictisesti pe nimeni, uite ca eu la vremea cand l-am cumparat nu m-am gandit prea tare, eram foarte grabita n-am avut vreme sa studiez vreo marca in special, singura chestie ce m-a interesat era sa aibe buton cu reglaj de temperatura si cronometru. Am avut mare noroc, am nimerit un aragaz bun.
Edit: Cred ca exista cuptor cu gaz si ventilatie, cred ca ventilatia se declanseaza doar cand functioneaza grill-ul electric. Vezi link-ul!
#27
Postat 13 April 2010 - 04:22 PM
Cuptorul meu are ventilator si il pornesc atunci cand coc,in rest n-are rost , cartofii tre sa fie crocanti, carnea frumos rumenita,...da, are ventilator,de asta am zis ca as alege toT BOSH , eu pan` la aragazul asta,n-am mai avut sa faca coptura atat de buna.
La aragazul vechi,puneam o lingura de lemn in usa cuptorului , ca sa am temperatura potrivita la copt ,ca de fapt asta e foarte important .Asa potrivesc la 190 ,dau drumul la ventilator si nu ma doare capul.
#28
Postat 13 April 2010 - 04:48 PM
Eu folosesc foaaaarte rar functiunea de ventilatie,si asta doar atunci cînd sîntem înfometati si tre sa se arda ceva repede.
Cu toate astea,parerea mea personala e ca aceasta functiune strica/ia din calitatea oricarui produs ventilat acolo!
În afara de bezele si uscat ciorapii ...nu vad la ce e buna ..eventual la uscat felii de legume-fructe...dar asta merge si la soare
Cel mai mult folosesc functiunea de grill si aia normala de caldura sus si jos.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#29
Postat 13 April 2010 - 06:03 PM
Piscotel, la 13 April 2010 - 08:28 AM, a spus:
Ventilaie la cuptorul pe gaz ?
Nu am mai auzit.
Poate e plita pe gaz si cuptorul electric,atunci da, are si ventilatie.
Sau poate nu mi-am facut eu bine lectiile.
Este cuptor pe gaz cu ventilatie ?
Lamuriti-ma please.
Este Pisco si al meu e pe gaz si are ventilatie. Al meu e Whirlpool si sunt tare multumita de el desi il am de 5 ani.
Succes in alegerea cuptorului, el face 90% din reusita unei prajituri sau mancare gatita la cuptor.
#30
Postat 13 April 2010 - 09:11 PM
Acuma sper sa nu raman si eu ca magaul lui Buridan.
Ca deja sunt prea multe variante.
Maine ma mai duc la o tura de documentare.
Dupa ce-l cumpar,am sa va cer tabele de temperaturi.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#31
Postat 14 April 2010 - 10:55 PM
La ora 17 l-am cumparat,la 20 era montat,la 21 gatea,cocea.
Si nu nu mi-am bagat picioarele in el,e o simpla reflexie.
Va multumesc tuturor pentru pareri si sfaturi.
Acum ramane sa ma ridic la inaltimea lui.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#32
Postat 14 April 2010 - 10:57 PM
Piscotel, la 14 April 2010 - 10:55 PM, a spus:
La ora 17 l-am cumparat,la 20 era montat,la 21 gatea,cocea.
Si nu nu mi-am bagat picioarele in el,e o simpla reflexie.
Va multumesc tuturor pentru pareri si sfaturi.
Acum ramane sa ma ridic la inaltimea lui.
Pisco, imi place tare mult cum arata! Sa-l folosesti cu spor si sa faci multe mancaruri nemaipomenite!
#33
Postat 14 April 2010 - 11:30 PM
Acum sunt la dieta,dar "al meu" deja face planuri cu grillul.
Cred ca duminica va trebui sa-i fac ceva bun.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#34
Postat 15 April 2010 - 01:54 AM
Maya, la 13 April 2010 - 04:48 PM, a spus:
pardon, ciorapii se usucă în microwave!....
#35
Postat 15 April 2010 - 09:06 AM
Te urmaresc la diete , ar trebui sa ma apuc si eu , asa incet de ceva dieta , imi tot fac curaj ...
#36
Postat 15 April 2010 - 03:27 PM
Piscotel, la 14 April 2010 - 10:55 PM, a spus:
Eu nu ti-am dat sfaturi, nu ca n-as fi vrut.Doar ca am vazut prea tarziu postul.
Eu iti dau o garanzie:eu il am de 5 ani(l-am luat cu tot cu mobila din bucatarie) si nu mi-a dat nici o problemuta!Asa ca: sa-l folosesti sanatoasa!
Plita mea e maro, ca chiuveta!Uelcam to za clab!
#37
Postat 15 April 2010 - 04:58 PM
Sa-l folosesti sanatoasa,si sa faci numai bunatati !!!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#38
Postat 15 April 2010 - 05:51 PM
Multumesc pentru pont.
Dupa ce termin dieta,prima prajitura tie ti-o dedic.
Doriana,Etaly,Maya,
Multumesc.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#39
Postat 15 April 2010 - 06:21 PM
Văd că oamenii sînt mulţumiţi de el şi Consumer Report îl cotează al 2-lea după General Electric (la categoria aragaze tradiţionale, nu pro)- unii se plîng de gratiile de la arzător că sînt din inox înloc de fontă şi se zgîrîie, alţii că self-cleaning miroase... Well, personal nu aş da încă $1000 în plus pentru gratii de fontă iar self-cleaning folosesc din an în Paşti...
#40
Postat 15 April 2010 - 08:59 PM
Dar in rest are tot ce mi-am dorit.
Mai si are o flacara de un albastru pur cum nu am vazut .
E mare .
Inainte cad puneam oala de 10 l de sarmale sau ciorba,nu mai incapea nimic pe langa ea.
Stiti voi cum e.
Pe masura ce inaintezi in varsta,gatesti tot mai mult si ai voie sa mananci tot mai putin.
De termostat ce sa mai zic.
Azi am facut pizza cu blat crocant.
Se vede putin in poza si "fundul"blatului.
Ce culoare uniforma are.Ma prapadesc de drag.
Imi vine sa-l pup.
Acuma daca vreti,daca puteti,puneti va rog niste tabele de temperaturi .Pentru ce aveti.
Carne,chec,tarta,paine,pizza...orice e binevenit.
Cartea tehnica are,cateva indicatii,dar nu-s suficiente.
O sa spuneti ca vreau totul mura in gura.
Ei ,nici chiar asa.Ca oricum o sa testez singura,dar o orientare nu strica.
Multumesc.
http://povesticulinare.blogspot.com/