Ma enervez!
Postat 09 December 2009 - 07:31 PM
Pepelota,asta ma face si pe mine sa ma doara sufletul!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 09 December 2009 - 09:13 PM
Maya a spus:
Maya, insanatosire grabnica !
Postat 09 December 2009 - 09:15 PM
stella a spus:
any_annette a spus:
Huvi a spus:
dragele mele, mi-e tare drag de voi si va iubesc ca va pasa de plamanii mei ramoliti
Postat 09 December 2009 - 09:22 PM
Un leac babesc si destul de la indemana,sunt frunzele de varza,usor sfaramate cu sucitorul, infasurate in jurul gleznei cu un bandaj.Apoi pui un ciorap.
Nu miroase bine,dar face minuni.
Cara,
Lasa greblatul si maturatul. :evil:
Nu vreau sa te sperii dar cu plamanii nu e de glumit.
Se fac usor alte complictii.Am un var care e acum acolo sus,pn.ca nu a dat atentie.
Lasa le-n saracie frunze si mansarde si stai in pat.
Macar pana termini tratamentul cu injectii.
Te rog asculta si astampara-te.
Sanatate multa !
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 09 December 2009 - 09:56 PM
piscotel a spus:
Lasa greblatul si maturatul. :evil:
Nu vreau sa te sperii dar cu plamanii nu e de glumit.
Se fac usor alte complictii.Am un var care e acum acolo sus,pn.ca nu a dat atentie.
Lasa le-n saracie frunze si mansarde si stai in pat.
Macar pana termini tratamentul cu injectii.
Te rog asculta si astampara-te.
Sanatate multa !
tu femeie, merci de grija, dar chiar nu ma doare nik! (doar popoul de la injectii )
singura chestie e ca mai fac un pic-pic de febra seara si ca obosesc mult mai repede: urc un etaj si gafai de parca tocmai am venit in fuga din Tanzania
(sa nu-mi ziceti ca gafaiala e tot de la popou, ca adica mi-a crescut, ca ma enervez. si am voie, ca-s la topicul potrivit! )
Postat 09 December 2009 - 10:03 PM
Unde ai mai auzit tu sa doara plamanul ?Ha?
Pai de aia e perfid,ca treci din pneumonie,in pleurezie si faci apa si mai stiu eu ce ...
Intreaba medicul.Nu ai voie efort ! NIC
Te pup si stai blanda !
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 09 December 2009 - 10:09 PM
Bunny a spus:
Maya a spus:
Maya, insanatosire grabnica !
Merci,Bunnyshor
Pisco,din pacate nu am varza murata,ca daca aveam,faceam sarmale
Vad ca mi-au prins foarte bine bandajele astea cu noroi
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 09 December 2009 - 10:16 PM
tu femeie, merci de grija, dar chiar nu ma doare nik! (doar popoul de la injectii
Postat 09 December 2009 - 10:21 PM
NU STIU CE NU FAC BINE
CA NU PREA MA PRICEP LA ''IT''
Postat 09 December 2009 - 10:27 PM
piscotel a spus:
Unde ai mai auzit tu sa doara plamanul ?Ha?
Pai de aia e perfid,ca treci din pneumonie,in pleurezie si faci apa si mai stiu eu ce ...
Intreaba medicul.Nu ai voie efort ! NIC
Te pup si stai blanda !
Asa, bine ca o urechezi tu ca eu nu-mi prea permit .
E si asa destul de nasol ca ai ajuns la pneumonie dar nu te juca cu sanatatea ta . Trebuie sa stai in pat cu odihna, mancare , somn, nu sa te fredonezi prin casa, si inca prin curte....
Postat 09 December 2009 - 10:33 PM
pt. ca-mi pare f rau pt ce ai patit!!!!
si eu moldoveanca fiind din ''BACAU''
stiu de leacul''babesc''cu varza,sotul meu e leu si nus''daca e nimereala da am citit la zodia lui ca-i predispus la entorse etc.sa stii ca-i adevarat aici s-a nimerit chiar a avut de cind il stiu entorse la miini picioare.
DR.i-au prescris ''LASONIL''''VOLTAREN EMULGEL''SPER SA-TI TREACA,CIT MAI REPEDE ca stiu cit de dureroase sunt entorsele astea.BUN GASIT INCA O DATA TUTUROR
Postat 09 December 2009 - 10:57 PM
Maya, sa te refaci repede si sa nu ramai cu "sechele"! Stiu de la cineva din Israel c-ar fi niste bandaje cu diclac (diclofenac) ce se pun pe zonele dureroase si dispare repede durerea..... Dicoplast se numeste si se poate aplica pe spate, la incheieturi ori in zonele afectate de entorse (cum ai patit tu). Efectu' se vede rapid. De unde stiu? De la jupan... Acu' jde ani, in facultate, juca baschet si-a binevoit sa se-ntoarca acasa cu glezna cat o banita, dupa ce aterizase stramb pe piciorul drept. O vecina, asistenta de meserie, a venit cu un astfel de bandaj (de care nu mai vazusem pana atunci si abia dupa cativa ani am aflat ce si cum...) si i l-a pus jupanului pe zona cea mai umflata (laba piciorului arata nasol de tot!!!!!). N-a avut prea mult bandaj de ala (e ca un fel de leucoplast), asa ca zona pe care n-a fost bandaj a fost vinetie vreo saptamana, iar cea pe care a avut bandaj 24 h n-a avut nici pe naiba!!! Totul s-a retras (si colorit si umflatura) peste noapte!!!! La propriu! Aici n-am cautat Dicloplast, dar poate gasesti tu pe undeva ori iti pune medicul asa ceva!
Sanatate multa!
Postat 09 December 2009 - 11:17 PM
Geany a spus:
pt. ca-mi pare f rau pt ce ai patit!!!!
si eu moldoveanca fiind din ''BACAU''
stiu de leacul''babesc''cu varza,sotul meu e leu si nus''daca e nimereala da am citit la zodia lui ca-i predispus la entorse etc.sa stii ca-i adevarat aici s-a nimerit chiar a avut de cind il stiu entorse la miini picioare.
DR.i-au prescris ''LASONIL''''VOLTAREN EMULGEL''SPER SA-TI TREACA,CIT MAI REPEDE ca stiu cit de dureroase sunt entorsele astea.BUN GASIT INCA O DATA TUTUROR
Multumesc ,si ma bucur ca ai prins curaj,si scrii
Din pacate,cum spuneam,nu am varza murata,si daca as avea as face sarmale
Dureros într-adevar,dar eu am antrenament la entorse de genul asta(si-s taur ),si asta este un chiar e o varianta usoara,pe lînga una mai dedemult unde am reusit sa-mi rup si tendonul ..atunci nu a mai mers cu noroi
Bun venit,Geany
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 09 December 2009 - 11:18 PM
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 10 December 2009 - 12:33 AM
EU CRED CA MAI AI TIMP DACA VREI SA INCERCI.
EU AM MINCAT SARMALE ATUNCI SI CHIAR ERAU BUNE NU AM VAZT'' DIFERENTA,IN LIPSA DE TIMP EU CRED CA MERGE.''SCOPU'SCUZA MIJLOACELE''
NU SE COMPARA CO VARZA PUSA LA BUTOI CU DE TOATE,DA''MERE''
Postat 10 December 2009 - 01:14 AM
toate astea plamanesti is tare pacatoase...asa ca asculta de cei mai hmmmmmm varstnici si hodineste-te . sanatate.
Postat 10 December 2009 - 01:57 AM
Postat 10 December 2009 - 07:28 AM
Maya a spus:
De ce nu spui? Cîte vrei? 8-)
Postat 10 December 2009 - 07:52 AM
Maya a spus:
BUNA MAYA
Este o carte minunata scrisa de JEAN vALNET cu leacuri din legume etc....
Varza cruda este minunata pt ffff multe ologeli dureri etc...
In cazul gleznei tale se ia frunza ,se pune pe masa, se taie nervura princ ca sa nu mai fie in relief si cu facaletul se zdrobeste sa iasa sucul.Mai multe frunze astfel preparate se infasoara in jurul gleznei.Cam la 24 de ore se schimba acest bandaj
Cineva mai sus se plingea ca face injectii....si locul doare
Acelasi remediu este minunat.....am folosit acest remediu ca sa scap de operatie aveam flegmon caci in ro injectia de calciu mi au facut o in fese.....
Calitatea serviciului medical romanesc -printre multe altele de pe o mare lista-m au facut sa plec demult din ro
SI BINE AM FACUT
sanatate multa si pas usor.
CM