Maya, la 22 December 2012 - 08:32 AM, a spus:
Sa-i "bata" ursii! Am zis! Si eu tot astept sa ajunga un pachet trimis în Italia, si nu vrea, si nu vrea! 'tui mama ma-siiiii! Al meu e pus din 6 decembrie!!! Nici macar nu tre' sa treaca peste vreo balta!
Uma, statusul ala la pachetul asta, arata precum arata la al tau. De peste doua saptamîni e la 60% ... Big KK DHL! Rahat pe bat cu tot cu tracking ID cu tot!!!
Am vorbit la posta, iar astia spun ca ei n-au nici o vina ca dupa ce iese din Germania, restul pe unde ajunge nu actualizeaza statusul... Dau si ei vina de la unu la altu...
Asta asa este, nu garanteaza nimic dupa ce a iesit din Germania pachetul. Iti vine sa ii strangi de gat, ca sa nu mai spunem ce preturi au, da?
Din fericire al meu a ajuns acum la Ariica, insa la Olguta nimic...nu am nici o veste, stau cu inima stransa
Toata lumea si-a primit premiul bine-meritat numai biata fata nu!
Asta vara insa am patit-o urat de tot cu DHL-ul, era sa se duca naibii nunta. Am trimis cu doua luni inainte toata papetarie de nunta, tot ce inseamna invitatii si meniuri...deci o valoare considerabila, nu gluma. Bon, pun cu recomandata, cu garantie, cu draci, cu laci. Pachetul a iesit a doua zi din Germania si apoi...intuneric! Da-i pe net, cauta, mereu acelasi raspuns pe site-ul lor ca firmele colaborante din tarile celelalte nu directioneaza informatiile catre DHL. Bai si asteptam o satpamana, nu ajunse, doua...cand el trebuia sa fie in trei zile acasa la ai mei. Dupa doua saptamani am inceput sa dau telefoane, ca nu is in stare sa imi dea informatii despre firma de curierat din Romania. Tata deja il intreba pe postas in fiecare zi, ala se saturase de el. Pana la urma am sunat eu la sediul DHL pe Moldova, dupa care am aflat ca DHL-ul din tara redistribuie pachetele la firmulite locale de curierat si pe ei in c** ii doare daca aia isi fac ori nu treaba. Intr-un final am aflat ce "firma" era colaboratoarea DHL in oras la noi. L-am trimis pe tata glont. Tata, cu o falca-n cer si una-n pamant la un pustiulica plictisit ca uite-asa, asa. Ala ca daca nu ati primit instiintare, nu a venit nimic. Tata zice: "Bai baiatule, iti iei talpasita si te duci si te uiti la täti (cam vreo 5!) pachetele din magazie, io de aici nu plec fara inviatiile pentru oameni si si de gat te-am strans. Am vorghit clar?" No, si s-a dus ala...si da, pachetul zacea acolo de zile intregi. Eh, sa nu ii bati cu leuca-n cap, ca pe tampiti? Deja imi trecau toate scenariile prin fata ochilor, cum o sa stam noi la restaurant si o sa topaim nunta fara nuntasi
Mama lor de nemernici!