Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#1581 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 22 December 2012 - 04:41 AM

Vezi postareastella, la 22 December 2012 - 02:10 AM, a spus:

Uma, te inteleg ca esti cu nervii. oricine ar fi la fel.

Am fost si am luat pachetul, evident ca adresa era foarte clara - de ce au gasit scuza asta? Pentru ca asa isi valideaza minciuna si au scuza ca nu mi-au lasat nici macar un aviz!!
Dar eu am deja inregistrarea la reclamatii si am pastrat si eticheta, tot, sa demonstrez ca e o mare vrajeala!! Magari, era cadoul meu pentru mine, dar daca il comandasem pentru craciun pentru altcineva?

SI nu zic acilea ce fu..ca e la nervi :mellow: SI acum sunt fericit..il pun la ce mi-a facut ziua buna :lol:
A cat is a friend fur-ever !

#1582 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 22 December 2012 - 06:01 AM

[quote name='floricica' date='22 December 2012 - 02:02 AM' timestamp='1356134552'
In ianuarie am liber, nenicule. Cred ca imi caut geanta de plaja. Cred ca plec direct de la munca sa ma arunc in mare ! O periuta de dinti gasesc la duty free si haine nu-mi trebuiesc.
[/quote]
Sa pui o poza "tuciurie"...te rog! :mellow:

#1583 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 22 December 2012 - 08:05 AM

Fetelor imi dati emotii!

pai daca in Canada nu ajung pachetele in Romania visez cu ochii deschisi...

Am trimis de miercuri un pachet prin curierat la Brasov si nici acum nu a ajuns !:mellow:
si mi-e ciuda de mor, ca e o surpriza pentru o prietena draga!

#1584 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 22 December 2012 - 08:32 AM

Sa-i "bata" ursii! Am zis! Si eu tot astept sa ajunga un pachet trimis în Italia, si nu vrea, si nu vrea! 'tui mama ma-siiiii! Al meu e pus din 6 decembrie!!! Nici macar nu tre' sa treaca peste vreo balta! :lol:

Uma, statusul ala la pachetul asta, arata precum arata la al tau. De peste doua saptamîni e la 60% ... Big KK DHL! Rahat pe bat cu tot cu tracking ID cu tot!!! :mellow:
Am vorbit la posta, iar astia spun ca ei n-au nici o vina ca dupa ce iese din Germania, restul pe unde ajunge nu actualizeaza statusul... Dau si ei vina de la unu la altu...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1585 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 22 December 2012 - 02:06 PM

Vezi postareaMaya, la 22 December 2012 - 08:32 AM, a spus:

Sa-i "bata" ursii! Am zis! Si eu tot astept sa ajunga un pachet trimis în Italia, si nu vrea, si nu vrea! 'tui mama ma-siiiii! Al meu e pus din 6 decembrie!!! Nici macar nu tre' sa treaca peste vreo balta! :)

Uma, statusul ala la pachetul asta, arata precum arata la al tau. De peste doua saptamîni e la 60% ... Big KK DHL! Rahat pe bat cu tot cu tracking ID cu tot!!! :mellow:
Am vorbit la posta, iar astia spun ca ei n-au nici o vina ca dupa ce iese din Germania, restul pe unde ajunge nu actualizeaza statusul... Dau si ei vina de la unu la altu...

Asta asa este, nu garanteaza nimic dupa ce a iesit din Germania pachetul. Iti vine sa ii strangi de gat, ca sa nu mai spunem ce preturi au, da?
Din fericire al meu a ajuns acum la Ariica, insa la Olguta nimic...nu am nici o veste, stau cu inima stransa :lol: Toata lumea si-a primit premiul bine-meritat numai biata fata nu!
Asta vara insa am patit-o urat de tot cu DHL-ul, era sa se duca naibii nunta. Am trimis cu doua luni inainte toata papetarie de nunta, tot ce inseamna invitatii si meniuri...deci o valoare considerabila, nu gluma. Bon, pun cu recomandata, cu garantie, cu draci, cu laci. Pachetul a iesit a doua zi din Germania si apoi...intuneric! Da-i pe net, cauta, mereu acelasi raspuns pe site-ul lor ca firmele colaborante din tarile celelalte nu directioneaza informatiile catre DHL. Bai si asteptam o satpamana, nu ajunse, doua...cand el trebuia sa fie in trei zile acasa la ai mei. Dupa doua saptamani am inceput sa dau telefoane, ca nu is in stare sa imi dea informatii despre firma de curierat din Romania. Tata deja il intreba pe postas in fiecare zi, ala se saturase de el. Pana la urma am sunat eu la sediul DHL pe Moldova, dupa care am aflat ca DHL-ul din tara redistribuie pachetele la firmulite locale de curierat si pe ei in c** ii doare daca aia isi fac ori nu treaba. Intr-un final am aflat ce "firma" era colaboratoarea DHL in oras la noi. L-am trimis pe tata glont. Tata, cu o falca-n cer si una-n pamant la un pustiulica plictisit ca uite-asa, asa. Ala ca daca nu ati primit instiintare, nu a venit nimic. Tata zice: "Bai baiatule, iti iei talpasita si te duci si te uiti la täti (cam vreo 5!) pachetele din magazie, io de aici nu plec fara inviatiile pentru oameni si si de gat te-am strans. Am vorghit clar?" No, si s-a dus ala...si da, pachetul zacea acolo de zile intregi. Eh, sa nu ii bati cu leuca-n cap, ca pe tampiti? Deja imi trecau toate scenariile prin fata ochilor, cum o sa stam noi la restaurant si o sa topaim nunta fara nuntasi :) Mama lor de nemernici!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1586 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 22 December 2012 - 02:24 PM

Eu cu Canada post n-am avut probleme -chiar daca nu sunt acasa sa il primesc, e posta la doua statii de mine (cam cat o juma de statie in Bucuresti, ca aici o statie e mult mai mica) si-l ridic. Sistemul de tracking e bun, adica stiu exact unde e si ce i se intampla!

Aia de la DHL manananca cu lingurita...pentru ca, Canada Post au fost cei ce au preluat pachetul de la DHL, si cum isi updateaza la ei, acelasi sistem merge si la pachetele din strainatate. Dar DHL-ul e ceva ca Puralator de la noi - ingalati fara masura.
Aici trackingul era bun, mi-a zis ca e pachetul in masina, dar sunt sigura ca a fost vre-o putoare care si-o fi facut un pic de cumparaturi in loc sa ajunga si la mine -si atunci au gasit scuza cu adresa.Si inca ceva, nr de telefon era clar pe eticheta -deci puteau sa ma sune daca vezi doamne nu credeau ca e adresa corecta. Cu toate ca nu-mi place sa fac rau nimanui, de data asta sunt cu capsa pusa si o sa continui cu reclamatia.
Si asta nu e prima data - am comandat de la Kitchen aid, tuturoiul de facut carnati- ei l-au trimis, dar de ajuns, n-a ajuns niciodata...Am sunat la KA dupa o perioada ca ei sa-mi spuna ca au trimis cu Purolatorul, ca a stat acolo doua saptamani si ca acum s-a intors la ei. Dar de la Purolator nu s-a deranjat nimeni sa ma informeze ca e acolo. Isi asumau probabil ca am puteri paranormale :)

Maya chiar sunt curioasa daca au schimbat pe net despre pachetul meu (pe site-ul nemtesc zicea ca e inca in Germania, ca nici nu a plecat -deci iote minciuna lor cu vina celorlalti, si pachetul era la posta la mine de 4 zile) Drept e ca si eu am trimis cu posta rapida sa ajunga in Germania in 6 zile si a ajuns in 10..dar macar a ajuns.
A cat is a friend fur-ever !

#1587 Useril este offline   sheherezada 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationOlandica

Postat 10 February 2013 - 06:43 PM

Si eu m-am enervate toata ziua ca la orice topic dadeam sa scriu , nu puteam . Mai spre seara cand m-am uitat mai bine am descoperit ca ....nu eram logata. :)

#1588 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 10 February 2013 - 10:42 PM

Vezi postareasheherezada, la 10 February 2013 - 06:43 PM, a spus:

Si eu m-am enervate toata ziua ca la orice topic dadeam sa scriu , nu puteam . Mai spre seara cand m-am uitat mai bine am descoperit ca ....nu eram logata. Imagine postata

Imi dai voie?....Imagine postata

Scuze Imagine postata
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1589 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 12 February 2013 - 08:57 AM

Sunt ataaaat de nervoasa,de scarbita de tot ce se intampla in jurul nostru,in scolile noastre...dar,sa-mi ''vars''nervii:ieri,m-am dus sa-l iau pe Edi de la scoala.nu era in clas,era la toaleta.Am vazut ca nu mai iese de acolo,si m-am dus sa vad ce se intampla,si am vazut:trei copii dintro clasa mai mare,il impingeau cu usa toaletei,care bineinteles se deschide inspre cel care este inauntru,si il stropeau cu o sticla cu apa.I conditiile in care pe hol,in fata baii se afla si profesorul de serviciu pe scoala,si care nu a vazut si nu a auzit nimic pana in momentul in care am iesit eu cu unul dintre cei trei de guler.Da,am intrat in baie pentru ca-mi auzeam copilul zicand:e ocupat,e ocupat,saracutul crezand ca cineva are nevoie la toaleta(dar mai erau doua goale).Normal ca am vrut sa-l duc pe acel elev la director,dar profesorul de serviciu m-a luat la intrebari:ca ce fac eu acolo,daca am copil la scoala aia...nu frate,am venit sa ma c.. la voi la baie (scuze) :lol:
Normal ca am copil,nu ma vezi cu el de mana.nu-i vezi uniforma?pe aia trei i-ai vazut?Ei,in toata vanzoleala asta,eu aveam grija sa-mi sterg copilul de apa care-i siroia din cap pe fata,a disparut nesimtitul ala care ia facut asta,si nu am mai avut pe cine duce la director.Dar azi ma voi duce sa-l reclam pe acel profesor care era de serviciu,dar nu-si facea treaba,si probabil,implicit va aparea si copii care au facut asta :lol:
Ma gandesc,daca nu ma duceam sa vad de ce nu mai vine ,ce se intampla?
Prietenii advarati sunt rari

#1590 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 12 February 2013 - 09:15 AM

Destiny, fa o reclamatie scrisa si ia nr de inregistrare ca sa ai o sansa la feedback. Altfel te iau aia drept nebuna si-atat. Cat dezinteres, de-aia se-ntampla atatea in scolile noastre!
Edi tb sa-i cunoasca pe copii, macar din vedere.

#1591 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 12 February 2013 - 09:24 AM

Destiny, ai perfecta dreptate. si eu as fi :lol: foc si para.
Este absolut inimaginabil...inconstienta si rautate gratuita, iarna pe frig sa uzi un copil din *distractie*.
In scoala aia nu sunt niste reguli??
fiimea venea in fiecare inceput de an scolar cu o foaie cu regulile scoolii, pe care eu parinte trebuia s-o semnez ca sunt la curent, si responsabila in caz ca copilul meu nu le respecta.

#1592 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 February 2013 - 09:31 AM

Vezi postareastella, la 12 February 2013 - 09:24 AM, a spus:

Este absolut inimaginabil...inconstienta si rautate gratuita, iarna pe frig sa uzi un copil din *distractie*.
fiimea venea in fiecare inceput de an scolar cu o foaie cu regulile scoolii, pe care eu parinte trebuia s-o semnez ca sunt la curent, si responsabila in caz ca copilul meu nu le respecta.

Stella, tu traiesti in Elvetia!
N-as vrea sa va sune aiurea, dar nu cred ca va imaginati cat e de stresanta viata in tara. Nimic nu merge normal, nu zic confortabil, nimic!

Pe chestia asta ma enervez si eu!

#1593 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 12 February 2013 - 09:39 AM

Moatzo, cred ca reusesc sa-miimaginez.
Dar daca toti parintii ar face presiune ca sa existe niste reguli, care sa fie respectate, ca altfel se iau amenzi...etc
cred ca incet incet ar intra in constiinta oamenilor cate ceva...azi un pic, maine un pic.
de explu stiu de fata prietenei mele ca s-au apucat unii sa scrie pe peretii scolii tampenii, ei bine toti au fost convocati, si fiecare a trebuit sa spele zidurile, si apoi parintii sa plateasca vopsitul.
la fiimea in scoala, unul odata s-a *nervat* si a tras un sut intr-o usa, de-a daramat-o....tot asa, au anchetat cine ce si cum...si parintii au fost responsabili.
Cand te doare la buzunar, cred ca-i explici pruncului mai cu fervoare * ca se respecta* cel din fata sau proprietatea obsteasca...sau??

#1594 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa munte

Postat 12 February 2013 - 09:51 AM

Vezi postareastella, la 12 February 2013 - 09:24 AM, a spus:

Eiiii...asta-i alta poveste.Pe noi parintii nu ne-a pus sa semnam nimic,in schimb pe copii da:adica daca sparg,geamul,tabla,scrie pe pereti...etc,etc,sunt raspunzatori,ei,copii...cum sa pui un copil de sapte ani sa semneze asa ceva?cum e el raspunzator?sau de ce copilul singur nu si parintii?nu inteleg...

#1595 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 February 2013 - 09:55 AM

Exista si la noi nu doar o foaie,stiu ca semnam un contract, cu drepturi si obligatii de ambele parti. Ptr stricaciuni ne convocau sa recupereze paguba, dar ref la comportament...n-am auzit de sanctiuni pecuniare.

#1596 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 February 2013 - 09:59 AM

NU exista raspundere pentru o persoana fara discernamant! Pentru faptele copiilor sau animalelor sau chiar lucrurilor( de exemplu o masina care n-are fran bine pusa si pleaca la vale) aflate in paza noastra suntem noi raspunzatori!
N-am auzit tampenie mai mare!!! Acum m-am enervat si eu!
fa reclamatie scrisa si inregistrata si fa o copie si depune-o si la Inspectoratul scolar, sau expediaz-o daca nu esti in aceeasi localitate!

Daca afli numele copiilor poti vorbi direct cu parintii lor, desi sa nu te miri daca le tin partea odraslelor, se poate totusi sa dai peste unii care prefera sa termine cu povestea asta inainte ca micul nemernic sa sparga vreo masina( poti sa le sugerezi asta) :lol:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1597 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 12 February 2013 - 10:33 AM

Destiny, te inteleg perfect!
Si eu am patit cu Alex cand, v-am mai povestit eu, la ora de sport, pe teren a intrat un caine latrand si a inceput sa-i alerge pe copii care dadeau o tura de teren si Alex fara sa-si dea seama a intrat cu capul in poarta de fotbal si si-a spart arcada la ochiul operat. Atunci pe mine m-a enervat lipsa de responsabilitate si de omenie a profesorului de sport, care nici nu l-a dus la cabinetul medical, nici nu a anuntat pe nimeni si pe Alex il durea tare capul si ii curgea sangele pe fata. Cand s-a terminat ora colegii lui de clasa l-au dus la cabinetul medical si asistenta m-a sunat spunandu-mi ce s-a intamplat si ca copilul trebuie neaparat cusut. Si am fugit ca disperata la scoala si dupa aceea la spital. De abia seara cand s-a dus omul la scoala, enervat la culme, s-a aflat despre incident, din gura lui, nu stia nimeni nimic. El s-a dus la director si asa au aflat toti si l-a chemat pe nesimtitul de profesor care nu se considera vinovat cu nimic. Nu cred ca a fost mustrat in vreun fel!
Si incidentul cu colegii lui de clasa, care i-au prins lui Alex capul intre usa si tocul usii, usa fiind de termopan si tocul metalic. De am ajuns iar la spital, ca nu se simtea bine si pentru orice traumatism cranian trebuie sa fii supravegheat 24 sau 48 de ore. Tot asa, dupa ce s-a dus omul la scoala, au aflat cu totii de incident. Atunci intr-adevar au vrut sa le scada nota la purtare la copii vinovati si stiu ca ne-au sunat parintii sa-si ceara scuze si sa ne intrebe exact cum se simte Alex.

Asa ca, cu intamplarile neplacute in scoala eu sunt patita! Si m-am enervat destul!
GEORGIA

#1598 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa munte

Postat 12 February 2013 - 10:46 AM

Dragele mele,imi pare rau ca v-am enervat si pe voi,dar trebuia sa ''spun''cuiva patania asta,fiindca simteam ca explodez de nervi :lol:

#1599 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 12 February 2013 - 10:49 AM

Mariana ai grija de Edutzu sa nu raceasca de la udatura!
In RO haos integral...mai ales in scoli...era si pe vremea lui C dar acum......
Am la apartul de la stadion o scoala in fata....ce aud...profesoarele tinere le e frica sa nu fie violate,haos in timpul orelor...s or vinde si droguri m ai stii...
Mariana bine ca nu esti in Buc....

#1600 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa munte

Postat 12 February 2013 - 12:40 PM

Mdah...am fost la directorul scolii,am facut plangere verbala si scrisa,am discutat cu direcror,profesor de serviciu de ieri,invatatoare,director adjunct,ce sa mai...toate astea pentru a afla ca acel copil...descreierat...scuze pentru acest cuvant,dar asta mi-a venit sa zic acum,deci acel copil...tatal lui este comisar (sau ce naiba o fii)de politie,deci,:stiti,va promitem,incercam,vedem...nu o sa se mai intample,bla ,bla,bla.Bine,domnule,dar cu ce-a intamplat ce facem?Pai nimic deocamdata.Si cat dureaza aceasta deocamdata?Pana se va intampla ceva mai rau,dar acel baiat nu va pati nimic pentru ca tata-sau e in politie?Acea politie care trebuie sa ne pazeasca?Asa ca Bdea are dreptate:traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.Eu am ramas fara cuvinte,fara replica,fara reactii...deocamdata.Sunt hotarata sa merg mai departe,vom vedea... :floare: :pupic: :-*

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic