Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#161 Useril este offline   arcadia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationNew York

Postat 10 December 2009 - 08:42 AM

Bunny a spus:

Sanatate multa, arcadia!

merci mult :hungry:

foxyy a spus:

Arcadia, sanatate multa! Si incearca sa pui maliguta sarata pe chept (ori numa' maliga, ori numa' sare grunjoasa incalzita), ca sa-ti treaca mai repede pneumonia! Si cu popou' plin de gaurele e nasol, da' trece si asta!! Stiu cum e sa faci 'jde injectii pe zi, de ajungi sa nu mai ai loc sa infigi acu' :blackeye: da' toate tre pana la urma!

colegu' rade de mine si-mi zice sa am grija cata apa beau ca daca se face presiune o sa-mi tasneasca apa prin gaurele :hungry:

stella a spus:

Cara, daca nu ti-ar fi c..l asa de ciuruit , ti-as fi zis sa stai pe el ( adica pe cur) in pat sau pe fotel , sa citesti ( sigur ai un vraf de carti de citit) sa asculti ceva muzica, si restul il faci cand nu mai gafai.
toate astea plamanesti is tare pacatoase...asa ca asculta de cei mai hmmmmmm varstnici si hodineste-te . sanatate.

gata, azi mi-am propus sa devin intelectuala! am de facut procese verbale, un deviz, chestii... :hungry:

black_cat a spus:

Maya si Cara eu nu am sfaturi sa va dau ca nici de mine nu stiu sa am grija uneori :drool: dar va doresc sa va faceti bine repejor, sa va gaseasca sarbatorile fortoase si voioase.

merci tare! si ai grija si tu de tine daca tot ne-ai sfatuit pe noi! :drool:

carmaw a spus:

Cineva mai sus se plingea ca face injectii....si locul doare
Acelasi remediu este minunat.....am folosit acest remediu ca sa scap de operatie aveam flegmon caci in ro injectia de calciu mi au facut o in fese.....

daca ma gandesc bine, cu frunzele de varza nu ma pot risca sa ias din casa: la caldura cred ca emana un miros care m-ar putea face re ras in tramvai.... :?

:hungry:

#162 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 10 December 2009 - 09:03 AM

Cara, eu am facut chiar noduli de la injectii, sint foarte durerosi :blackeye: dar trec cu masaj. Asa ca pune-ti colegul de recamier sa se joace cu niste crema pentru varice pe la locul dureros :hungry: p linga compresele reci!
Minuni face!
raluca elena

#163 Useril este offline   arcadia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 118
  • LocationNew York

Postat 10 December 2009 - 09:39 AM

raluca elena a spus:

Cara, eu am facut chiar noduli de la injectii, sint foarte durerosi :violent1: dar trec cu masaj. Asa ca pune-ti colegul de recamier sa se joace cu niste crema pentru varice pe la locul dureros :D p linga compresele reci!
Minuni face!

colegul meu iti multumeste enoooorm pentru sfat! =)) =)) =))

#164 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 10 December 2009 - 02:21 PM

raluca elena a spus:

Cara, eu am facut chiar noduli de la injectii, sint foarte durerosi =)) dar trec cu masaj. Asa ca pune-ti colegul de recamier sa se joace cu niste crema pentru varice pe la locul dureros =)) p linga compresele reci!
Minuni face!

Io nu stiam de asta, cu masaju'.... E bine de bagat la cheliuta pentru alt' dat! Desi sper sa nu trebuiasca sa-mi mai fac injectii, ca mi-au ajuns!!!! Polidine, moldamine, peniciline, ketonale.... am bagat la greu in mine! Jupanu' se uita crucis cand ma vedea ca-mi pregatesc "instrumentele" pentru injectie si pleca din camera cand era vorba sa "trec la treaba". Ma intreba cum de pot sa-mi fac singura, daca nu ma doare.. Pai taman ca nu!!! Manevrez usor seringa si acu' si nu doare. Asistentele sunt ceva mai dure si rapide, de aici si durerea. Io ma misc mai catinel, da' nici dureri n-am cand imi fac injectii. Apas usurel, nu bag tot lichidu' deodata-n mine! Ca mai doare dupa aia, asta-i situatia! =))

#165 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 10 December 2009 - 02:34 PM

Maya, refacere grabnica.
Cara, sa ta iau si eu de urechi sau ti s-au lungit deja de cat te-au urecheat fetele? Ai grija de tine, lasa frunzele in seama vantului, stai potolita. Ai timp sa faci de toate dupa ce te insanatosesti.

#166 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 10 December 2009 - 05:41 PM

Fetelor, de aseara tot caut si ascult colinde! Vreau sa fac un cd pt la serviciu la copii.
Da ma enerveaza ca parca nu e nici un farmec.
Mi-e dor sa ninga si sa fie ca-n iernile mele din copilarie cu nameti de un metru si poteca de la usa pan' la poarta. Sa aud scartaitul pasilor in zapada si miros de haine inghetate puse langa soba la uscat.
Uff!!

#167 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 10 December 2009 - 05:55 PM

Mor de draci ca is cu capu'n traista. Azi mi-am lasat umbrela in tren si mie nu mi se intampla din astea.
Ma enervez de fapt ca nu ma pot concentra si canaliza energia pe ce e vital in viata mea si numai gargauni si prostii am in cap :pupic: Nu îmi place deloc sa scap situatia de sub control.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#168 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 10 December 2009 - 05:56 PM

Multumesc,fetelor :pupic:
Azi deja este foarte bine.Mocirla face minuni ...cel putin pepiciorul meu :pupic:
De mîine nu mai trebuie sa stau "legata" cu bandaje de noroi :-*

Cara,tu mai bine??? :pupic:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#169 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 10 December 2009 - 06:29 PM

Buey ,la mine-n sat se-nchide Kenvello , facura astia neste reduceri...
Imi cumparai o jaca rosie si cand venii acasa vazui ca sta cam larga. Luai ca muta o marime mai mare!

Fug iute sa vad daca mi-o schimba!

#170 Useril este offline   duchess 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 10 December 2009 - 06:55 PM

Refacere grabnica ,Maya !

eu ma enervez ca numai gasesc o reteta , tot incerc si nu o gasesc :pupic: si chiar imi placea ....

#171 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 10 December 2009 - 07:21 PM

duchess a spus:

eu ma enervez ca numai gasesc o reteta , tot incerc si nu o gasesc :lol: si chiar imi placea ....

ce reteta draga,poate te pot ajuta?
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#172 Useril este offline   criss 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 48
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationCluj

Postat 10 December 2009 - 08:22 PM

ma enervez de nu mai pot.. in primul rand ma enervez ca am scris un mesaj si nu apare pe post :lol:
apoi ma enervez ca uneori sunt atat de blonda incat ma uimesc singura...
De 1 saptamana incerc zi de zi, daca nu de 5 ori pe zi sa intru pe acest forum , cu oameni dragi mie... si bag : www. artaculinara.com.. si iar si iar.. si imi zice ca nu ii voie ca saitu se mentine :roll: , si ma gandesc ca what a peanut? :lol: nu se prea poate... si azi ( de la mirosul de tort de zahar aars din cuptor) ma loveste inspiratia sa intru pe blogul mayei :salut: , click dreapta si minune!!!! :lol: , se deschide forumul.. da ma enervez iara ca am pierdut atatea pt blondstia mea :laughing7: .. uffff
jumatate in cer, putin pe pamant, restul pierdut in vant...

#173 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 10 December 2009 - 09:13 PM

duchess a spus:

eu ma enervez ca numai gasesc o reteta , tot incerc si nu o gasesc :angry: si chiar imi placea ....

Ce retept??? Te putem ajuta cu ceva idei sau link-uri? :scratch:

#174 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 10 December 2009 - 09:15 PM

criss a spus:

ma enervez de nu mai pot.. in primul rand ma enervez ca am scris un mesaj si nu apare pe post :angry:
De 1 saptamana incerc zi de zi, daca nu de 5 ori pe zi sa intru pe acest forum , cu oameni dragi mie... si bag : www. artaculinara.com.. si iar si iar.. si imi zice ca nu ii voie ca saitu se mentine :roll: , si ma gandesc ca what a peanut? :sad3: nu se prea poate... si azi ( de la mirosul de tort de zahar aars din cuptor) ma loveste inspiratia sa intru pe blogul mayei :-* , click dreapta si minune!!!! :angry: , se deschide forumul.. da ma enervez iara ca am pierdut atatea pt blondstia mea :laughing7: .. uffff

No, da' acu' mere, te poti loga repede, asa ca ia o gura de aer si gata! Lasa nervii pentru altii si linisteste-te! :scratch:

#175 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 10 December 2009 - 10:57 PM

criss a spus:

ma enervez de nu mai pot.. in primul rand ma enervez ca am scris un mesaj si nu apare pe post :scratch:
De 1 saptamana incerc zi de zi, daca nu de 5 ori pe zi sa intru pe acest forum , cu oameni dragi mie... si bag : www. artaculinara.com.. si iar si iar.. si imi zice ca nu ii voie ca saitu se mentine :roll: , si ma gandesc ca what a peanut? :angry: nu se prea poate... si azi ( de la mirosul de tort de zahar aars din cuptor) ma loveste inspiratia sa intru pe blogul mayei :sad3: , click dreapta si minune!!!! :angry: , se deschide forumul.. da ma enervez iara ca am pierdut atatea pt blondstia mea :laughing7: .. uffff

asa am patit si io, pana m-am prins ca tre sa accesez forumul, adica www.....com/forum
apoi l-am salvat :-*
fiica dacilor

#176 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 11 December 2009 - 01:11 PM

ARCADIA si MAYA sanatate multa si sa auzim numai de bine!!! Imi pare nespus de rau pentru voi ca trebuie sa suferiti!
Arcadia, am facut si eu acum vreo doi ani Moldamin, aveam un streptococ si altfel nu scapam de el si stiu ce inseamna sa te doara popoul.Asa ca: :-* :floare:
Maya, eu am avut glezna (ouletul) fisurat si tare rau a mai fost, bine ca la mine mi-a pus piciorul in ghips, daca este doar luxat trebuie sa treaca mai repede si sa dea Dumnezeu sa nu te mai doara! Mie mama mi-a facut bai calde cu tarate, de alea de pui la bors + foi de varza zdrobite, insa baile cu tarate imi faceau tare bine. Poti sa incerci! :-* =)) :-*
GEORGIA

#177 Useril este offline   Cassia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 268
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationla nord de 49

Postat 12 December 2009 - 12:27 AM

Maya, Arcadia- sanatate multa; profitati si va relaxati, o carte buna, un film, etc.
Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.

#178 Useril este offline   KikenHana 

• fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Locationinto the wild

Postat 12 December 2009 - 02:13 PM

M-am infuriat de-a dreptul! :love7: . Am cautat azi reteta mea de snitel cu verdeturi si de curiozitate am deschis link-ul unde e publicata reteta pe site-ul culinar.ro. Ce-am gasit? Acolo unde la mine erau trecute 2-3 linguri de lapte la ei e scris ingrosat lapte UHT si se da link publicitar :D . De ce nu m-am trezit eu mai repede? fir-e-ar laptele UHT sa le fie :P
Take a walk on the wild side...

artizan

#179 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 12 December 2009 - 02:37 PM

Dap...no comment la asta Kiken!

Eu ma'niervez ca nu se mai termina treaba asta :?: . Imi vine sa imi iau lumea-n cap.

Viata mea se desfasoara-ntr-un calculator :?:

Fisier atasat  PC090096.JPG (225.92K)
Number of downloads: 44
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#180 Useril este offline   Otti 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 52
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationBerlin

Postat 12 December 2009 - 02:45 PM

Lola,du-te si alearga un pic sa-ti oxigenezi creierasul,cand o sa vii inapoi in loc de carti o sa zici ca-s flori si-ti trece :?: .Hai, te pup sa-ti treaca de urat,fa o baitza inspumata,relaxeaza-te,scutura-te de ganduri pesimiste :?:
Blup...

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic