Ma enervez!
Postat 12 February 2013 - 01:34 PM
Poti sa te duci in audienta, are program obligatoriu domnul comisar sef!
Pe ce punem pariu, ca tatal se duce acasa si-i tranteste doua palme lui fi-su?? Nu ca as crede in aceasta metoda de educatie, dar daca n-a facut nimic de vorba buna, de rusine sigur ii da o sanctiune! Ca altfel il comenteaza colegii, ca nu e barbat, nu stie sa-si tina casa in ordine!
Scuzati cinismul, eu ma gandeam la atingerea scopului, intr-o societate ideala, tatal ii ia telefonul mobil, il tine in casa, ii da sa faca tot soiul de sarcini, pana se prinde ala ca nu scapa asa simplu cu orice. Numai ca eu sunt rea..lista!
Postat 03 March 2013 - 02:09 PM
Pe-aici, primele locuri din autobuz sunt rezervate femeilor si familiilor. La aceeasi statie cu mine a urcat o filipineza insarcinata. Toate locurile pentru femei erau ocupate, doi dintre ocupanti fiind barbati (indieni), asezati langa sotiile lor. Pana aici nici o problema. Unul dintre astia se uita la filipineza insarcinata ca la masini straine, fara sa se sinchiseasca sa se ridice si sa-i dea locul. Am stat si m-am uitat la el vreo 5 minute, simtind cum mi se ridica tensiunea Pana la urma m-am dezbracat de jena, rusine si bun simt si l-am poftit sa se ridice, explicandu-i ca doamna e insarcinata si el sta pe unul din locurile rezervate femeilor. Si tot el cu tupeu: de fapt locurile sunt rezervate si pentru familii. Imi venea sa-l iau la palme . Da' pana la urma s-a ridicat.
Desi sunt aici de o gramada de ani, tot nu ma pot obisnui cu lipsa totala de bun simt a majoritatii barbatilor.
Postat 29 April 2013 - 11:42 AM
Am uitat de ea si mi-a "explodat".Am maia pe peretele de langa calorifer, am maia prin elementii caloriferului.
Pot sa injur?
...................
S-a scurs si s-a prelins peste tot, mama masii de maia.
Am mai facut asa, dar am fost pe faza.Acu, nu!
Partea buna e ca miroase toata casa a cocatura de fac invidie si la brutaria din spate.
Ma duc sa bag vaporella super turbo si dezintegrez toata maiaua.
Postat 29 April 2013 - 12:03 PM
Eataly, la 29 April 2013 - 11:42 AM, a spus:
Am uitat de ea si mi-a "explodat".Am maia pe peretele de langa calorifer, am maia prin elementii caloriferului.
Pot sa injur?
...................
Partea buna e ca miroase toata casa a cocatura de fac invidie si la brutaria din spate.
Auci.... Asta doare... Da' imi aduc aminte de patania Moatzei - a pus (si a uitat) untul pe calorifer. Si apoi il tot cauta de zor.... intr-un final l-a gasit, scurs pe calorifer, pe jos.... Sunteti surori de suferinta!
Postat 29 April 2013 - 12:04 PM
Eataly, la 29 April 2013 - 11:42 AM, a spus:
Pot sa injur?
...................
Compatimesc alaturi de tine ,dar nu ma pot abtine sa nu-ti spun ca ...
Asta-i buna la Gemenisime .
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 29 April 2013 - 12:09 PM
Postat 29 April 2013 - 12:27 PM
Foxyy, la 29 April 2013 - 12:03 PM, a spus:
Auci.... Asta doare... Da' imi aduc aminte de patania Moatzei - a pus (si a uitat) untul pe calorifer. Si apoi il tot cauta de zor.... intr-un final l-a gasit, scurs pe calorifer, pe jos.... Sunteti surori de suferinta!
Am pierdut faza asta.
Piscotel, la 29 April 2013 - 12:04 PM, a spus:
Compatimesc alaturi de tine ,dar nu ma pot abtine sa nu-ti spun ca ...
Asta-i buna la Gemenisime .
Aoleu, nu mi-a trecut prin cap.
Sunt geamana si eu, din partea tatalui.
petunie, la 29 April 2013 - 12:09 PM, a spus:
Wellcome in the club, Petu!
Postat 29 April 2013 - 02:09 PM
da' io-s geamana, am tot dreptul.
Lili, te pup, surioara!
Postat 29 April 2013 - 02:10 PM
Postat 29 April 2013 - 09:53 PM
Postat 29 April 2013 - 10:30 PM
Postat 30 April 2013 - 09:45 AM
Eu am patit-o cu maiaua acu vre-un an cand am pus-o pe placa de la soba,numai ca fiind f cald s-a uscat si incepuse sa miroasa ca ma intraba al meu ce am aruncat in soba
Eu in schimb ma enervez ca de cateva zile-mi merge internetu din 5 in 14.Handicapatii astia cu care am telefonia si internetul cand am facut ctr, una la mana ca au spus ca am viteza de 16000, eu n-am decat 1000, iar ctr era fara durata si cand am vrut sa reziliez au spus ca e pe 2 ani,desi la mine nu scrie nimic.
Al meu vrea sa ajunga la avocat caci nu primim ce e stipulat in ctr.iar eu sunt satula de avocati si procese
Postat 30 April 2013 - 09:56 AM
Ioana, la 30 April 2013 - 09:45 AM, a spus:
Eu am patit-o cu maiaua acu vre-un an cand am pus-o pe placa de la soba,numai ca fiind f cald s-a uscat si incepuse sa miroasa ca ma intraba al meu ce am aruncat in soba
Eu in schimb ma enervez ca de cateva zile-mi merge internetu din 5 in 14.Handicapatii astia cu care am telefonia si internetul cand am facut ctr, una la mana ca au spus ca am viteza de 16000, eu n-am decat 1000, iar ctr era fara durata si cand am vrut sa reziliez au spus ca e pe 2 ani,desi la mine nu scrie nimic.
Al meu vrea sa ajunga la avocat caci nu primim ce e stipulat in ctr.iar eu sunt satula de avocati si procese
Urata faza cu contractul... Sunt alaturi de tine si sper sa reusiti sa rezolvati repede problemuta!
Postat 30 April 2013 - 12:05 PM
IMG_1725.JPG (90.27K)
Number of downloads: 4
Restul era imprastiat pe perete si pe calorifer.
Hai sa ne fie invatatura de minte.
Ma duc sa pun la duciuri rezultatu final.
Postat 30 April 2013 - 12:11 PM
si daca totusi explodeaza, cresc cozonaci pe urmele alea? sau macar niste ciuperci?
Postat 30 April 2013 - 12:18 PM
Uite si tu ce ibricut mic a folosit "desteapta din mine".
Era pe 3/4 lapte caldut doua linguri de drojdie uscata si vro doua linguri de faina.
Probabil daca lasam maiaua printre elementii caloriferului, in cateva ore aveam grisine.
Postat 30 April 2013 - 03:08 PM
Pisicile, spre deosebire de oameni, isi ling numai propriul fund!
I Can only please One Person A Day, and Today Ain't Your Day! Tomorrow Ain't lookin' Too Good Either
Postat 13 May 2013 - 09:30 AM
Mi-o built yahooul.. mare, mare incurcare, serioja.
Dracu de windows 8 nu recunoste aparatul meu foto. Nu se pupa, cica tre sa caut eu la firma mama sa upgradez programul de la camera foto la idiotul de windows 8. N-am chef, eu n-am cerut asa complicatii...aparatul meu era unanim recunoscut de orice calculator de prin toate partile lumii pana sa dea nas cu windows8 si sa se declare nul.
Io n-am nevoie, nu vreau sa tarai destiul , eu vreau sa apas clar, decisiv pe o tasta, nu sa ma incurc in bazaganii cu swipe si sa pierd timp cautand stadiul la care eram. Eu nu vreau sa fiu asa o delicate, daca vroiam, ceream.
Netflix pe windows 8 e de toata jena, is toate filmele carnat si nu ai optiunile de a alege foreign german sau comedies sau nimic, is asa, un sir de patratele...
Nu-mi place, mai, nu-mi place si nu-mi place si cica n-am incotro..cica o sa imbunatateasca dar eu vreau laptop nou cu windows vechi, dar n-ai cu cine...si cica dupa o luna de folosinta nu il mai poti returna¨...
Postat 13 May 2013 - 03:33 PM
floricica, la 13 May 2013 - 09:30 AM, a spus:
Nu-mi place, mai, nu-mi place si nu-mi place si cica n-am incotro..cica o sa imbunatateasca dar eu vreau laptop nou cu windows vechi, dar n-ai cu cine...si cica dupa o luna de folosinta nu il mai poti returna¨...
Si eu mi-am luat de curînd laptop nou cu Win 8 pe el, si e groaaaznic. Dar l-am dat jos si am pus Win 7 ultimate... deci merge
Poti cumpara alt sistem de operare, care vrei tu, îl instalezi si basta. Sau îl poti folosi pe precedentul, daca ai un original / de la computerul ce l-ai avut 'nainte
De la ebay poti cumpara sisteme de operare noi, chiar mai ieftine decît în magazin.
Pentru proba, poti downloada versiunea de proba a sistemului de op care vrei tu, sa vezi ce si cum...
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 13 May 2013 - 07:49 PM