Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#1601 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 February 2013 - 01:34 PM

Domnul comisar, are si un comisar sef! Deci mai intai ii spui cu vorba buna tatalui, daca nu te intelegi cu el, ii spui si sefului sau cu vorba buna, ca esti preocupata, infricosata de vandalismul si violenta din scoli si ca vrei sa se ia masuri, ca tu ai copilul mic si este fragil!
Poti sa te duci in audienta, are program obligatoriu domnul comisar sef!
Pe ce punem pariu, ca tatal se duce acasa si-i tranteste doua palme lui fi-su?? Nu ca as crede in aceasta metoda de educatie, dar daca n-a facut nimic de vorba buna, de rusine sigur ii da o sanctiune! Ca altfel il comenteaza colegii, ca nu e barbat, nu stie sa-si tina casa in ordine! :angryfire:

Scuzati cinismul, eu ma gandeam la atingerea scopului, intr-o societate ideala, tatal ii ia telefonul mobil, il tine in casa, ii da sa faca tot soiul de sarcini, pana se prinde ala ca nu scapa asa simplu cu orice. Numai ca eu sunt rea..lista!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1602 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 03 March 2013 - 02:09 PM

Ma-m enervat vineri seara cand ma intorceam acasa cu autobuzul.
Pe-aici, primele locuri din autobuz sunt rezervate femeilor si familiilor. La aceeasi statie cu mine a urcat o filipineza insarcinata. Toate locurile pentru femei erau ocupate, doi dintre ocupanti fiind barbati (indieni), asezati langa sotiile lor. Pana aici nici o problema. Unul dintre astia se uita la filipineza insarcinata ca la masini straine, fara sa se sinchiseasca sa se ridice si sa-i dea locul. Am stat si m-am uitat la el vreo 5 minute, simtind cum mi se ridica tensiunea :lol: :71: Pana la urma m-am dezbracat de jena, rusine si bun simt si l-am poftit sa se ridice, explicandu-i ca doamna e insarcinata si el sta pe unul din locurile rezervate femeilor. Si tot el cu tupeu: de fapt locurile sunt rezervate si pentru familii. Imi venea sa-l iau la palme :71: :71: . Da' pana la urma s-a ridicat.
Desi sunt aici de o gramada de ani, tot nu ma pot obisnui cu lipsa totala de bun simt a majoritatii barbatilor.

#1603 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 29 April 2013 - 11:42 AM

Mai, m-a pus piaza rea sa pun maiaua pe calorifer.Da, la noi sunt inca deschise.E frig si ploua.
Am uitat de ea si mi-a "explodat".Am maia pe peretele de langa calorifer, am maia prin elementii caloriferului.

Pot sa injur?
...................

S-a scurs si s-a prelins peste tot, mama masii de maia. :)

Am mai facut asa, dar am fost pe faza.Acu, nu!

Partea buna e ca miroase toata casa a cocatura de fac invidie si la brutaria din spate.

Ma duc sa bag vaporella super turbo si dezintegrez toata maiaua. :lol:

#1604 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 29 April 2013 - 12:03 PM

Vezi postareaEataly, la 29 April 2013 - 11:42 AM, a spus:

Mai, m-a pus piaza rea sa pun maiaua pe calorifer.Da, la noi sunt inca deschise.E frig si ploua.
Am uitat de ea si mi-a "explodat".Am maia pe peretele de langa calorifer, am maia prin elementii caloriferului.

Pot sa injur?
...................

Partea buna e ca miroase toata casa a cocatura de fac invidie si la brutaria din spate.

Auci.... Asta doare... :) Da' imi aduc aminte de patania Moatzei - a pus (si a uitat) untul pe calorifer. Si apoi il tot cauta de zor.... intr-un final l-a gasit, scurs pe calorifer, pe jos.... :) Sunteti surori de suferinta! :lol:

#1605 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 29 April 2013 - 12:04 PM

Vezi postareaEataly, la 29 April 2013 - 11:42 AM, a spus:

Pot sa injur?
...................

Compatimesc alaturi de tine ,dar nu ma pot abtine sa nu-ti spun ca ...

Asta-i buna la Gemenisime .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1606 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 29 April 2013 - 12:09 PM

Mda,si eu m-am apucat de copt si mi-am lasat ingredientele pe placa si pt ca am putin loc,s-a nimerit untul langa ochiurile de la aragaz. Am un pachet jumate de unt topit!
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1607 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 29 April 2013 - 12:27 PM

Vezi postareaFoxyy, la 29 April 2013 - 12:03 PM, a spus:

Auci.... Asta doare... :) Da' imi aduc aminte de patania Moatzei - a pus (si a uitat) untul pe calorifer. Si apoi il tot cauta de zor.... intr-un final l-a gasit, scurs pe calorifer, pe jos.... :lol: Sunteti surori de suferinta! :lol:

Am pierdut faza asta. :)

Vezi postareaPiscotel, la 29 April 2013 - 12:04 PM, a spus:

Compatimesc alaturi de tine ,dar nu ma pot abtine sa nu-ti spun ca ...

Asta-i buna la Gemenisime .

Aoleu, nu mi-a trecut prin cap. :)
Sunt geamana si eu, din partea tatalui.

Vezi postareapetunie, la 29 April 2013 - 12:09 PM, a spus:

Mda,si eu m-am apucat de copt si mi-am lasat ingredientele pe placa si pt ca am putin loc,s-a nimerit untul langa ochiurile de la aragaz. Am un pachet jumate de unt topit!

Wellcome in the club, Petu! :)

#1608 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 29 April 2013 - 02:09 PM

Foxule, exacta la asta m-a dus gandul :occasion14:
da' io-s geamana, am tot dreptul.
Lili, te pup, surioara!

#1609 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 29 April 2013 - 02:10 PM

Vezi postareamoatza, la 29 April 2013 - 02:09 PM, a spus:

Foxule, exacta la asta m-a dus gandul :angryfire:
da' io-s geamana, am tot dreptul.
Lili, te pup, surioara!

:occasion14: Mintile luminate gandesc la fel! :tongue3:

#1610 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,286
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 April 2013 - 09:53 PM

Eu am pus untul ca sa devina la temperatura camerei in fata semineului, evident pe o farfurie, cind mi-am amintit de el jumatatea topita cursese deja pe piatra, iremediabil patata :thumleft:

#1611 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 29 April 2013 - 10:30 PM

Și eu am pățit-o cu untul pe soba. M-am prins de figură exact la timp. Untul nu am mai reușit să-l folosesc la rețeta respectivă, dar cel puțin am salvat soba.
Sorina

#1612 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 30 April 2013 - 09:45 AM

Lilly, e de plans,da eu cand am citit am zambit :)
Eu am patit-o cu maiaua acu vre-un an cand am pus-o pe placa de la soba,numai ca fiind f cald s-a uscat si incepuse sa miroasa ca ma intraba al meu ce am aruncat in soba :)

Eu in schimb ma enervez ca de cateva zile-mi merge internetu din 5 in 14.Handicapatii astia cu care am telefonia si internetul cand am facut ctr, una la mana ca au spus ca am viteza de 16000, eu n-am decat 1000, iar ctr era fara durata si cand am vrut sa reziliez au spus ca e pe 2 ani,desi la mine nu scrie nimic.
Al meu vrea sa ajunga la avocat caci nu primim ce e stipulat in ctr.iar eu sunt satula de avocati si procese :crying:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1613 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 30 April 2013 - 09:56 AM

Vezi postareaIoana, la 30 April 2013 - 09:45 AM, a spus:

Lilly, e de plans,da eu cand am citit am zambit :crying:
Eu am patit-o cu maiaua acu vre-un an cand am pus-o pe placa de la soba,numai ca fiind f cald s-a uscat si incepuse sa miroasa ca ma intraba al meu ce am aruncat in soba :)

Eu in schimb ma enervez ca de cateva zile-mi merge internetu din 5 in 14.Handicapatii astia cu care am telefonia si internetul cand am facut ctr, una la mana ca au spus ca am viteza de 16000, eu n-am decat 1000, iar ctr era fara durata si cand am vrut sa reziliez au spus ca e pe 2 ani,desi la mine nu scrie nimic.
Al meu vrea sa ajunga la avocat caci nu primim ce e stipulat in ctr.iar eu sunt satula de avocati si procese :)

Urata faza cu contractul... :) Sunt alaturi de tine si sper sa reusiti sa rezolvati repede problemuta! :)

#1614 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 30 April 2013 - 12:05 PM

Cam asa arata bestia nesupravegheata:

Fisier atasat  IMG_1725.JPG (90.27K)
Number of downloads: 4

Restul era imprastiat pe perete si pe calorifer.
Hai sa ne fie invatatura de minte. :crying:
Ma duc sa pun la duciuri rezultatu final.

#1615 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 30 April 2013 - 12:11 PM

adica daca uiti de-o maia, chiar poate exploda?
si daca totusi explodeaza, cresc cozonaci pe urmele alea? :crying: sau macar niste ciuperci?

#1616 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 30 April 2013 - 12:18 PM

Exploda in sensul "eruptie vulcanica".
Uite si tu ce ibricut mic a folosit "desteapta din mine".
Era pe 3/4 lapte caldut doua linguri de drojdie uscata si vro doua linguri de faina.

Probabil daca lasam maiaua printre elementii caloriferului, in cateva ore aveam grisine. :crying:

#1617 Useril este offline   Motana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 103
  • Locationaici! aici!

Postat 30 April 2013 - 03:08 PM

Iepurasul a plecat de la mine de pe 5 aprilie si nu da nici un semn ca ar fi ajuns la destinatie!!! :floare:
Ashea deci...
Pisicile, spre deosebire de oameni, isi ling numai propriul fund!
I Can only please One Person A Day, and Today Ain't Your Day! Tomorrow Ain't lookin' Too Good Either

#1618 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 13 May 2013 - 09:30 AM

Pe Windows 8 ma enervez, ma scoate din pepeni...Ok, ca la orice Windows nou ma irit, bai mie nu mi-o trebuit functiile astea..ok, daca imi suradeau le incercam si apoi le luam dar asa mi le-o bagat pe gat..ia ca n-ai incotro, da banii si valea, asta e la moda acum si tre sa fii cool. Io nu vreau! Ba ma mai futiriseau nonstop la cap sa command un program de salvare, eu nici nu intrasem pe 3 site-uri..ce naiba sa salvez...
Mi-o built yahooul.. mare, mare incurcare, serioja.
Dracu de windows 8 nu recunoste aparatul meu foto. Nu se pupa, cica tre sa caut eu la firma mama sa upgradez programul de la camera foto la idiotul de windows 8. N-am chef, eu n-am cerut asa complicatii...aparatul meu era unanim recunoscut de orice calculator de prin toate partile lumii pana sa dea nas cu windows8 si sa se declare nul.
Io n-am nevoie, nu vreau sa tarai destiul , eu vreau sa apas clar, decisiv pe o tasta, nu sa ma incurc in bazaganii cu swipe si sa pierd timp cautand stadiul la care eram. Eu nu vreau sa fiu asa o delicate, daca vroiam, ceream.
Netflix pe windows 8 e de toata jena, is toate filmele carnat si nu ai optiunile de a alege foreign german sau comedies sau nimic, is asa, un sir de patratele...

Nu-mi place, mai, nu-mi place si nu-mi place si cica n-am incotro..cica o sa imbunatateasca dar eu vreau laptop nou cu windows vechi, dar n-ai cu cine...si cica dupa o luna de folosinta nu il mai poti returna¨...
The more I see, the less I know.

#1619 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 13 May 2013 - 03:33 PM

Vezi postareafloricica, la 13 May 2013 - 09:30 AM, a spus:

Nu-mi place, mai, nu-mi place si nu-mi place si cica n-am incotro..cica o sa imbunatateasca dar eu vreau laptop nou cu windows vechi, dar n-ai cu cine...si cica dupa o luna de folosinta nu il mai poti returna¨...

Si eu mi-am luat de curînd laptop nou cu Win 8 pe el, si e groaaaznic. Dar l-am dat jos si am pus Win 7 ultimate... deci merge :blush:
Poti cumpara alt sistem de operare, care vrei tu, îl instalezi si basta. Sau îl poti folosi pe precedentul, daca ai un original / de la computerul ce l-ai avut 'nainte B)
De la ebay poti cumpara sisteme de operare noi, chiar mai ieftine decît în magazin.
Pentru proba, poti downloada versiunea de proba a sistemului de op care vrei tu, sa vezi ce si cum...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1620 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 13 May 2013 - 07:49 PM

Vezi postareafloricica, la 13 May 2013 - 09:30 AM, a spus:

Mi-o built yahooul.. mare, mare incurcare, serioja.

Pfuai si la mine la fel. =))
Dar daca nu-s singura, ma doare mai putin. :-*
Ma plangeam si la sora-mea ca nu mai reusesc sa fac ce faceam.

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul