Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#1621 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 13 May 2013 - 08:42 PM

Vezi postareaMaya, la 13 May 2013 - 03:33 PM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 13 May 2013 - 09:30 AM, a spus:

Nu-mi place, mai, nu-mi place si nu-mi place si cica n-am incotro..cica o sa imbunatateasca dar eu vreau laptop nou cu windows vechi, dar n-ai cu cine...si cica dupa o luna de folosinta nu il mai poti returna¨...

Si eu mi-am luat de curînd laptop nou cu Win 8 pe el, si e groaaaznic. Dar l-am dat jos si am pus Win 7 ultimate... deci merge :-*
Poti cumpara alt sistem de operare, care vrei tu, îl instalezi si basta. Sau îl poti folosi pe precedentul, daca ai un original / de la computerul ce l-ai avut 'nainte =))
De la ebay poti cumpara sisteme de operare noi, chiar mai ieftine decît în magazin.
Pentru proba, poti downloada versiunea de proba a sistemului de op care vrei tu, sa vezi ce si cum...

Merci, Maya, da' oare oi putea ca eu ma simt asa debusolata si dezarmata si cu nervii prasite ca imi vine sa-l arunc si sa cumpar o vechitura de laptop de pe craiglist..I love vechitura! Ba, nesimtitii naibii mi-o si bagat gratuit servis de la HP, cica am asistenta nonstop, boierie si am sunat imediat ce am luat pacostea si l-am frecat pe un indian la creieri ca eu nu vreau windows 8, vreau mai vechi, nu vreau sa ma plimb cu destiul...cica n-are ce sa-mi faca dar am laptop beton care o sa ma tina 15 ani. Mai bine vars un pahar de vin pe el si ma scutesc de nervi.

Da, mi-o futirisit contul de yahoo...adios. Dar, nenica, iti trebuie concediu si sa fii zen sa poti muta, redirectiona toate adresele pe noul cont. Asa am aflat si eu, ca cica e frecventa asta cu yahoo.
The more I see, the less I know.

#1622 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 15 May 2013 - 08:00 PM

'Ga-mi-as picioarele in canadezi jegosi si nesimtiti. Eu traiesc in centrul orasului dar am padure langa mine, o padure superba, cu animale de tot felul, chiar de talie mare, caprioare, cerbi si flora deosebita, specii pe cale de disparitie sau protejate.
Trotuarul, soseaua sunt curate perfect, ca acolo isi fac treaba cei de la firma angajata de oras, dar in padure e dezastru, nenicule, e pavata de pungi cu plastic.

M-am ofticat azi, ca m-am dus dupa liliac de pus in casa si am vazut mizeria, iti venea sa intorci capul.N-o sa vina primarul sa-mi faca curat asa ca m-am dus inapoi cu un sac mare de gunoi, am cerut de la baietii care imi fac curat in bloc o pereche de manusi de menaj mai solide,mi-am pus castile pe urechi dar in 10 minute am umplut un sac doar cu plastice, hartiile nu le culeg, doar pungi si bidoane si creca am curatat doar 10 metri patrati. Si am carat sacul cam 1 km sa il depozitez la gunoiul unde e acceptat.
Ma mai duc o tura azi ,n-ar fi de ajuns dar eu nu-s capabila sa organizez o actiune de masa, mai ales ca eu lucrez in fiecare weekend, asa ca ma duc si eu aiurea, de capul meu ca mi se pare urat dar dupa aia le tai mainile alora pe care ii vad imi umplu padurea de gunoi.
Cum , frate, sa ai asa padure frumoasa in oras si sa arunci gunoiul in ea ? In zona aia toti isi plimba cateii pe trotuar, intr-adevar, in lesa, nu gasesti cacati de caine, dar in in padure e dezastru...bidoane de plastic, pungi si capace de plastic la Tim Hortons..asta e recolta.

In padurea mea am Trillium, florile astea se inmmultesc foarte greu,astea sunt emblem provinciei, din ce am googalit eu polenizarea lor e facuta de furnici. Io n-am chef sa vad gunoaiele tuturor. Cel mai greu mi-o fost sa adun ambalaje de dulciuri si capace de plastic de cafea.

Fisiere atasate

#1623 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 15 May 2013 - 09:53 PM

Vroiam sa va multumesc ca v-ati spus parerea despre "Windows 8".

Felicitari ,Floricico pentru curatenia din padure!
Enjoy the silence!

#1624 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 15 May 2013 - 10:08 PM

Floricicutzo.....eu te ador pe tine!!!

#1625 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 15 May 2013 - 11:50 PM

Vezi postareaverber, la 15 May 2013 - 10:08 PM, a spus:

Floricicutzo.....eu te ador pe tine!!!

Tu, draguta, nu-I vorba de laudat, de adorat, ii ca mie mi se pare pacat mare, injosirea pamantului, si m-o durut sa vad asa mizerie, eu nu ma plim,b frecvent prin zona aia, n-am nici caine nici copchil care sa arunce ambalaje de la dulciuri. E o zona foarte frumoasa si vreau sa-mi fie curat . Pungile alea de plastic nu se dezintegreaza. Capacele de la cafea sunt de plastic si ambalajele de la dulciuri sunt greu de cules, bai, 25 de dolari sa faca astia cafeaua sa nu mai vad capace si pe copchii aia I-as trimite intr-o tabara de reeducare.
Dar m-am si distrat, ca am gasit un cetatean trecator cam de 40 de ani si I-am pus un sac de gunoi in mana, dupa ce l-am boscorodit bine, am mai vorbit cu diversi mosi si babe care faceau si ei asta in tinerete,ca era parcul lor. Aia de la bloc de la mine n-au vrut sa ma primeasca cu sacii ca cica gunoiul apartine de oras si sa merg cu 2 autobuze unde se colecteaza ala public, nu la gunoiul blocului recolatm doa menajer si le-am aratat nu 1 deget, ci doua si baietii deja stiu vocabular murdar :mellow: Sa ma pupe-n pungi si sa ma caute cu avocati!

Io sper ca voi gasi si eu capsuni salbatice, fragute, intr-o si sau sa trillium astea au loc unde sa creasca. O gramada de melci sub pungi si is frumosi si aia :mellow:

#1626 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 May 2013 - 01:32 AM

Floricico, daca ai sti ce-am gasit pe plaja in Puglia anul trecut ...te-ar apuca plansul....
si vara , zilnic ma apuc sa strang intr-un sac mucuri de tigara bagate in nisip, cutii de suc , pahare de plastic, sticle PET, etc etc etc ...si toate astea pleaca apoi in mare ...si ne ofuscam dupa aia ca nimic nu mai e natural...pai cum puii mei sa fie daca lasati tot jegul pe plaja... ceva gen poza asta ...ca mi-era si sila sa pozez.
si au o mare splendida, si in casele lor, poti manca pe jos...dar plaja e a tuturor, si a nimanui....*incivili*

http://www.google.ch...Q9QEwAg&dur=503

#1627 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 16 May 2013 - 02:23 AM

Vezi postareafloricica, la 15 May 2013 - 08:00 PM, a spus:

'Ga-mi-as picioarele in canadezi jegosi si nesimtiti.

Na, ca nu poci sa te las sa te'nervezi fara sa-ti spun eu iarasi, e chestie de zona...pe aici, si pe trail si in parcuri e curatenie luna. La Osahawa ma mai duc la plaja si e paduricea plina de cosuri mari de gunoi, vine tot felul de lume, face BBQ, intinde paturi cu mancare, dar nici macar odata n-am vazut sa lase cineva mizerie in urma.

Dar du-te pe Spadina la sfarsitul zilei...si imi pare rau sa recunosc, dar sunt anumiti canadieni adoptati (de origine chineza, pakistaneza, indiana) care au probleme cu adaptatul la curatenie. Eu nu judec pe nimeni dupa origine..dar sunt observatii facute in 15 ani de zile...
Asa ca..fiecare padure cu uscaturile. Insa haide sa nu dam lumii impresia ca avem vre-o jegojenie de oras ca nu e corect. O sa fac si eu poze la parcurile de care vorbesc, ca sa nu existe discutii :mellow:

PS Sa nu vorbim de paduricile din Romania, cu hartii, plastice etc, sau munte, mare, oras si asa mai departe...
A cat is a friend fur-ever !

#1628 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,652
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 16 May 2013 - 02:36 AM

'Ga-mi-as picioarele in canadezi jegosi si nesimtiti. Eu traiesc in centrul orasului dar am padure langa mine, o padure superba, cu animale de tot felul, chiar de talie mare, caprioare, cerbi si flora deosebita, specii pe cale de disparitie sau protejate.
Trotuarul, soseaua sunt curate perfect, ca acolo isi fac treaba cei de la firma angajata de oras, dar in padure e dezastru, nenicule, e pavata de pungi cu plastic.

M-am ofticat azi, ca m-am dus dupa liliac de pus in casa si am vazut mizeria, iti venea sa intorci capul.N-o sa vina primarul sa-mi faca curat asa ca m-am dus inapoi cu un sac mare de gunoi, am cerut de la baietii care imi fac curat in bloc o pereche de manusi de menaj mai solide,mi-am pus castile pe urechi dar in 10 minute am umplut un sac doar cu plastice, hartiile nu le culeg, doar pungi si bidoane si creca am curatat doar 10 metri patrati. Si am carat sacul cam 1 km sa il depozitez la gunoiul unde e acceptat.
Ma mai duc o tura azi ,n-ar fi de ajuns dar eu nu-s capabila sa organizez o actiune de masa, mai ales ca eu lucrez in fiecare weekend, asa ca ma duc si eu aiurea, de capul meu ca mi se pare urat dar dupa aia le tai mainile alora pe care ii vad imi umplu padurea de gunoi.
Cum , frate, sa ai asa padure frumoasa in oras si sa arunci gunoiul in ea ? In zona aia toti isi plimba cateii pe trotuar, intr-adevar, in lesa, nu gasesti cacati de caine, dar in in padure e dezastru...bidoane de plastic, pungi si capace de plastic la Tim Hortons..asta e recolta.

In padurea mea am Trillium, florile astea se inmmultesc foarte greu,astea sunt emblem provinciei, din ce am googalit eu polenizarea lor e facuta de furnici. Io n-am chef sa vad gunoaiele tuturor. Cel mai greu mi-o fost sa adun ambalaje de dulciuri si capace de plastic de cafea.

Off, asta m-a intristat si pe mine cand am aterizat prima data aici, gunoaie de nu mi-a venit sa cred. Am facut si eu ce ai facut tu, in parc/curtea scolii. Fiu-meu a primit (in alta zi) de la o invatatoare o felicitare cu multumiri ca a adunat din proprie initiativa niste gunoaie. Chiar asa, sa pui gunoiul unde trebuie necesita abilitati iesite din comun, de numai unii-s capabili de asa ceva? Zau ca ajungem ca in WALL-E :mellow: ...
...Si daca tot am vazut-o pe Stella la subiect - nu pot decat sa o invidiez ca locuieste in locul cel mai curat din lume, o saptamana cat am stat in Geneva n-am vazut pui de gunoi!

#1629 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 16 May 2013 - 02:40 AM

Io am Don Valley Park langa blocul meu,n-am facut poze ca-mi era rusine si mai intai m-am luat cu mainile de cap, ai de mine, am fost intre orele 11-14, e o portiune retrasa, nu stiu cine naiba arunca gunoaiele alea ca am asa un simtamant ca nu-s chinezi batrani sau pakistanezi care maninca dulciuri. Dar Spadina, da, e asa o duhoare de neimaginat pentru cineva care-si inchipuie Canada proaspata :mellow:
M-am trezit dimineata si am vrut liliac si am mers sa-mi tai cateva crengi si ce-am vazut in drum m-o scarbit ca n-am putut sa stau, dar altii pot fara sa ii deranjeze cu nimic. Si au copchii , au generatii viitoare...li se falfaie
Eu nici acum nu pot, ca nu-I locul curatat si canadezii astia de la mine din bloc si din casa ma intreaba de ce ma agit asa, nu am alta ocupatie, ca aleea e curata si in padure trebuie sa curate cei de la oras, sa vina primaru, ca acolo oricum nu se uita nimeni si gunoiul pe care l-as strange eu din padure tre sa il car cu autobuzul la baza colectoare ca nu apartine de menajul blocului meu. Dar cine-I crede..niste jeguri!

Uma, acum 2 ani cand o facut greva gunoierii era Toronto un oras de vizitat sau de trait...Si hai, ca in perioada grevei se tasase gunoiul, dar cand au terminat si au inceput sa rascoleasca si toate strazile erau pline de zeama...Nu-mi spune ca tu ai invita-o pe Maya sa vada ce...

#1630 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 16 May 2013 - 03:22 AM

Vezi postareaUma, la 16 May 2013 - 02:23 AM, a spus:

'Ga-mi-as picioarele in canadezi jegosi si nesimtiti.

Na, ca nu poci sa te las sa te'nervezi fara sa-ti spun eu iarasi, e chestie de zona...pe aici, si pe trail si in parcuri e curatenie luna. La Osahawa ma mai duc la plaja si e paduricea plina de cosuri mari de gunoi, vine tot felul de lume, face BBQ, intinde paturi cu mancare, dar nici macar odata n-am vazut sa lase cineva mizerie in urma.

Dar du-te pe Spadina la sfarsitul zilei...si imi pare rau sa recunosc, dar sunt anumiti canadieni adoptati (de origine chineza, pakistaneza, indiana) care au probleme cu adaptatul la curatenie. Eu nu judec pe nimeni dupa origine..dar sunt observatii facute in 15 ani de zile...
Asa ca..fiecare padure cu uscaturile. Insa haide sa nu dam lumii impresia ca avem vre-o jegojenie de oras ca nu e corect. O sa fac si eu poze la parcurile de care vorbesc, ca sa nu existe discutii :mellow:

PS Sa nu vorbim de paduricile din Romania, cu hartii, plastice etc, sau munte, mare, oras si asa mai departe...

Io nu m-am enervat de Romania, acolo e altcineva responsabil, si da, drumurile spre taranoaia si parcuirile turistice sunt amenajate, curate, frumos ca sunt obiective, dar Don Valley, nu-I ...asa ca-mi bag toate picioarele in astia care beau cafea si maninca ciocolatele.

#1631 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 16 May 2013 - 05:23 AM

Vezi postareafloricica, la 16 May 2013 - 02:40 AM, a spus:

Uma, acum 2 ani cand o facut greva gunoierii era Toronto un oras de vizitat sau de trait...Si hai, ca in perioada grevei se tasase gunoiul, dar cand au terminat si au inceput sa rascoleasca si toate strazile erau pline de zeama...Nu-mi spune ca tu ai invita-o pe Maya sa vada ce...

Aia a fost o situatie speciala, au fost greve in multe orase ale Europei si a putzit la fel de tare. Maya e bine-venita oricand, greva au ba :mellow: .

Eu nu zic ca e orasul perfect...dar nici chiar asa de rau si nici oamenii asa de nesimtiti.

PS Uite, prietenul nostru, primarul, ti-a luat-o inainte :mellow:
http://www.citynews....gether-program/
A cat is a friend fur-ever !

#1632 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 16 May 2013 - 06:30 AM

Vezi postareaUma, la 16 May 2013 - 05:23 AM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 16 May 2013 - 02:40 AM, a spus:

Aia a fost o situatie speciala, au fost greve in multe orase ale Europei si a putzit la fel de tare. Maya e bine-venita oricand, greva au ba :mellow: .

Eu nu zic ca e orasul perfect...dar nici chiar asa de rau si nici oamenii asa de nesimtiti.

PS Uite, prietenul nostru, primarul, ti-a luat-o inainte :mellow:
http://www.citynews....gether-program/

Ei na, vai, abia o facut primaru' curat si deja s-au adunat sute de kg de gunoaie... :mellow:
Bai, atatea ambalaje de dulciuri si capace de cafea is ca-mi vine sa ma isterizez la oricine maninca o ciocolata sau intra la tim hortons. Cupele de la cafea is din carton, au putrezit dar capacele is din plastic maro si dracu' le poate culege pe alea din iarba.
'le-ar naiba cu tim hortonsul lor ca niciodata n-am inteles de ce nu poti sta naibii linistit sa bei o cafea in ceasca de poretelan ci te plimbi aiurea cu cartonul ala in mana...ce cafea e asta, ma, s-o bei din carton? Astia isi bat joc de cafea. 25 de dolari sa se faca tim hortonsul si sa le dea tatuaj inclus.

#1633 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 16 May 2013 - 06:56 AM

Neatza...e a 3 zi de greva...nu metro,nu bus nu tramway.....ce sa fac sa ma pendulez cu taxiul????
NU! astept poate se obtine azi pina in ora 12 aceea decizie a tribunalului de spargerea grevei
Si mai si ploua.....
Apropos de liliac......eu il am in fata balconului...am coborit ieri si l am mirosit.......PARADIS!!!

#1634 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 16 May 2013 - 07:02 AM

Vezi postareaverber, la 16 May 2013 - 06:56 AM, a spus:

Neatza...e a 3 zi de greva...nu metro,nu bus nu tramway.....ce sa fac sa ma pendulez cu taxiul????
NU! astept poate se obtine azi pina in ora 12 aceea decizie a tribunalului de spargerea grevei
Si mai si ploua.....
Apropos de liliac......eu il am in fata balconului...am coborit ieri si l am mirosit.......PARADIS!!!

Dar unde esti acum de au transporturile greva? Ai de capu' meu, daca s-afr intampla asa aici ar trebui sa-mi trag amant cu masina ca la munca nici eu nici mosii mei nu putem unii fara altii. Ori ma mut la ei. Au o curte superbaaaa, am un paradis la munca :mellow:

Verberica, stai cuminte langa liliac, nu te pune cu nebunii, stai si te relaxeaza, da-I incolo cu lumea lor!

#1635 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 16 May 2013 - 07:46 AM

Floricica sunt in franta linga LILLE...la 2 mici statii de spital....
Zi tu cind mai vi in romanica sau prin fr sau creta????

#1636 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 16 May 2013 - 08:45 AM

Vezi postareaverber, la 16 May 2013 - 07:46 AM, a spus:

Tu, pai crec'a frantuzii fac greva doar pentru a avea cateva zile libere de relax. Bravo lor! Pe mine nu ma lasa munca sa bantui deocamdata, dar poate mi-o mai veni si mie randul sau damblaua :headbang: Sanatosi sa va gasesc! Asa-ti doresc o caruta de nervi de otel si numai vesti bune, putere si sa-ti tina Dumnezeu optimismul asta!

Fisiere atasate

#1637 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 16 May 2013 - 08:49 AM

Vezi postareafloricica, la 16 May 2013 - 08:45 AM, a spus:

Vezi postareaverber, la 16 May 2013 - 07:46 AM, a spus:

Tu, pai crec'a frantuzii fa greva doar pentru a avea cateva zile libere de relax. Bravo lor! Pe mine nu ma lasa munca sa bantui deocamdata, dar poate mi-o mai veni si mie randul sau damblaua :) Sanatosi sa va gasesc! Asa-ti doresc o caruta de nervi de otel si numai vesti bune, putere si sa-ti tina Dumnezeu optimismul asta!

:headbang: :headbang:

#1638 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 20 May 2013 - 06:58 PM

Nu ma enervez pe bune, doar ma oftic pe timpul care nu-mi mai ajunge.

Ma ofic ca pasiunea mea pt bucatarie, e in pauza, imi doresc sa fac atatea si n-am timp.De ceva timp incoace nici nu prea mai stiu cum arata bucatria mea.Saracul meu sot de multe ori isi face singur.

Cand ajung acasa nu stiu cum sa ma asez mai repede si sa-mi odihnesc picioarele.Daca un om normal lucreaza de multe ori 5 zile pe saptamana, ei bine, eu am perioade cand lucrez cate 7/7 si stau la munca in picioare cate 10 h uneori si mai mult, fara pauze.
Ok lucrez in domeniul de unde vine pasiunea care m-a adus pe forumul asta,da tare as vrea sa ma pot ocupa si de pasiunea mea de acasa,nu doar la servici.

Dupa ziua de azi cand normal ca fiind zi de sarbatoare aici si totul inchis, noi am avut deschis mai mult decat deobicei si a mai si tinut vremea cu noi.

As fi vrut sa vin acasa sa fac si eu ceva dulce, da de unde, dupa o zi ca cea de azi sunt KO
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1639 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 20 May 2013 - 07:22 PM

Ioana,te inteleg perfect.De sase ani sunt in acelasi domeniu,cam de un an am lasat-o mai moale ca mai am un job si nu ma descurcam cu toate.Ai grija de tine si nu exagera,ca nu esti de piatra :pupic:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1640 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 20 May 2013 - 07:37 PM

Vezi postareapetunie, la 20 May 2013 - 07:22 PM, a spus:

Ioana,te inteleg perfect.De sase ani sunt in acelasi domeniu,cam de un an am lasat-o mai moale ca mai am un job si nu ma descurcam cu toate.Ai grija de tine si nu exagera,ca nu esti de piatra =))

Sincer am mai avut si eu inca un job vreo 2 luni dar am renuntat, ca eram terminata.Plecam dimineata ma intorceam noaptea,aproape ca nici nu ma vedeam cu al meu.

Eu sunt si la inceput pe cele 6 luni de proba si nu prea comentez,plus ca bia am anuntat ca in iulie vreau 10 zile co ca deja am biletele de avion luate :) .
Asta m-a scapat,caci altfel taman duminica care nu sunt avem iarasi nunta.

Problema e ca ce fac eu ,mai ales in zilele full(weekend ,nunti), e treaba de 2 persoane, ei bine de 3 saptamani sunt singura si numai usor nu e sa scoti afara in jur de 150-200 preparate de unu singur :pupic:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou