Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#1681 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 12 July 2013 - 09:41 PM

Vezi postareazoazorel, la 12 July 2013 - 03:17 PM, a spus:

Carmella, ce eticheta i se poate pune? Initial mi s-a strans inima, dar apoi asa m-a busit un ras...:) O astept sa vina, doar ca eu am schimbat trei asseturi.In care ma va cauta? Mister si groaza...Bu-hu-huuu!:D

Pai n-am zis? paranoica de facebook :D Da' poate erau 2...

#1682 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 15 July 2013 - 11:51 AM

Zoazo, scriu aici ca aici s-a petrecut telenoveaua :lol: Da' zau ca mesajul asta trebuie pus la "Ziua mea e mai frumoasa" :occasion14: Am ras de una singura ca nebuna. Si zic si eu ca alte fete: Doamne, mare-i gradina ta si multi sar gardul.

#1683 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 15 July 2013 - 01:52 PM

De fapt, Cami, ai dreptate.dar in momentul ala CHIAR ma enervase individa! Acum si eu ma amuz!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1684 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 17 July 2013 - 08:54 AM

Vezi postareazoazorel, la 15 July 2013 - 01:52 PM, a spus:

De fapt, Cami, ai dreptate.dar in momentul ala CHIAR ma enervase individa! Acum si eu ma amuz!

Te cred ca te-ai enervat, Nico. Da' trateaza cu ignore si nu-ti irosi neuronii degeaba, n-are sens. Eu nici nu-i raspundeam de la inceput, o raportam la fb ca spam si gata.

#1685 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 11:41 AM

Vezi postareaCami, la 17 July 2013 - 08:54 AM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 15 July 2013 - 01:52 PM, a spus:

Te cred ca te-ai enervat, Nico. Da' trateaza cu ignore si nu-ti irosi neuronii degeaba, n-are sens. Eu nici nu-i raspundeam de la inceput, o raportam la fb ca spam si gata.

Pai, initial, am zis c-o fi una dintre noi, de pe-aici, pe care am uitat eu cum o cheama si face vreo gluma.Era prietena cu sotul Geanninei, cu Kikenhanna, cu Misha si cu Hazel.De raportat am raportat-o, am vorbit si cu fetele si-au sters-o din lista, dar a mai apucat sa scrie si-al doilea mesaj, asa c-am si blocat-o! Sa fie la ea acolo!

#1686 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 17 July 2013 - 04:22 PM

Idiotzi multzi pe lumea asta...si eu am avut ieri o zi ...urita...!!

#1687 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 29 August 2013 - 08:53 AM

Me enervez ca am fost aseara sa ma epilez si madama de la salon a facut o treaba de doi lei. Nu m-a epilat cum trebuie si m-a si fript. Picioarele mele arata ca naiba, cu pete rosii uriase, asa ca nici vorba plaja sau rohite scurte we asta :) :) :) Crema pentru arsuri solare cu aloe vera si pantaloni :(

#1688 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 August 2013 - 01:19 PM

Of Cami, si la caldurile si umezeala de la voi imi inchipui cum e.
Ar trebui sa-i faci contrareclama la cunostinte macar :)

#1689 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 29 August 2013 - 01:35 PM

Vezi postareastella, la 29 August 2013 - 01:19 PM, a spus:

Of Cami, si la caldurile si umezeala de la voi imi inchipui cum e.
Ar trebui sa-i faci contrareclama la cunostinte macar :)

Dar recalamatie nu se poate! Ceva de genul ”Oficiul pt.protectia consumatorului”.
GEORGIA

#1690 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 29 August 2013 - 06:52 PM

Vezi postareaCami, la 29 August 2013 - 08:53 AM, a spus:

Me enervez ca am fost aseara sa ma epilez si madama de la salon a facut o treaba de doi lei. Nu m-a epilat cum trebuie si m-a si fript. Picioarele mele arata ca naiba, cu pete rosii uriase, asa ca nici vorba plaja sau rohite scurte we asta :) :) :) Crema pentru arsuri solare cu aloe vera si pantaloni :(

Nu vreau sa iti eclipsez frustrarea si durerea dar poate vei incerca solutii alternative..laser sau aparat de epilat invididual. Eu am 36 de ani, am parul saten peste tot insa niciodata nu am fost la salon pentru epilat si sunt 0 peste tot. Adica eu ma pot face axial, brate anterioare, enghinal 0, pulpe inferioare si altele nu? Nu cred. :( Va e leneee :( :)
:(
The more I see, the less I know.

#1691 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 29 August 2013 - 07:35 PM

Mai da-ma-n dragostea mea....

O revista, pe cuvant, o singura revista...http://www.focus.it/

Mie imi place foarte, foarte mult formatul ei, ma solicita si lingvistic,intelectual si visual. E revista pe care mi-o aduceau prietenii mei italieni si pe care o desfaceam inainte de valiza cu minuni. E revista pe care am cumparat-o prima data cum am pasit Roma pe care am rascitit-o noaptea intr-un hostel.Mie imi place foarte mult.

Si sa-mi bag picioarele daca italienii astia nu-s inapoiati...n-au distributie international..citim ca copchii pe tablete draci dar revista in sine e de pus la piept, de mirosit si de recitit.
Da, asta e revista mea preferata si sunt suparata ca nu se difuzeaza aici. Rusine!!!!

#1692 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 01 September 2013 - 11:22 AM

Vezi postareafloricica, la 29 August 2013 - 06:52 PM, a spus:

Vezi postareaCami, la 29 August 2013 - 08:53 AM, a spus:

Me enervez ca am fost aseara sa ma epilez si madama de la salon a facut o treaba de doi lei. Nu m-a epilat cum trebuie si m-a si fript. Picioarele mele arata ca naiba, cu pete rosii uriase, asa ca nici vorba plaja sau rohite scurte we asta :floare: :) :( Crema pentru arsuri solare cu aloe vera si pantaloni :(

Nu vreau sa iti eclipsez frustrarea si durerea dar poate vei incerca solutii alternative..laser sau aparat de epilat invididual. Eu am 36 de ani, am parul saten peste tot insa niciodata nu am fost la salon pentru epilat si sunt 0 peste tot. Adica eu ma pot face axial, brate anterioare, enghinal 0, pulpe inferioare si altele nu? Nu cred. :) Va e leneee :) :)
:(

Floricel, am aparat, dar imi ia o gramada de timp, ca-s maimuta de-a dreptul, si-mi trebuie lumina naturala, altfel nu vad ce fac si raman cu jumate de padure pe picioare. Laserul iese din discutie, din motiv de preturi absolut prohibitive :wacko: .
Dar la salonul ala nu mai duc nici batuta, nici daca ma platesc. Cica exista ceva similar protectiei consumatorului din Romania, dar nu stiu cat de eficienti sunt. Cat despre reclama negativa, desigur, nici nu ma gandesc la altceva.
Picioarele mele si-au revenit, dupa doua zile de tratament cu albus de ou si crema pentru arsuri solare :)

#1693 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 04 September 2013 - 08:45 AM

Vezi postareafloricica, la 29 August 2013 - 07:35 PM, a spus:

Mie imi place foarte, foarte mult formatul ei, ma solicita si lingvistic,intelectual si visual. E revista pe care mi-o aduceau prietenii mei italieni si pe care o desfaceam inainte de valiza cu minuni. E revista pe care am cumparat-o prima data cum am pasit Roma pe care am rascitit-o noaptea intr-un hostel.Mie imi place foarte mult.

Si sa-mi bag picioarele daca italienii astia nu-s inapoiati...n-au distributie international..citim ca copchii pe tablete draci dar revista in sine e de pus la piept, de mirosit si de recitit.
Da, asta e revista mea preferata si sunt suparata ca nu se difuzeaza aici. Rusine!!!!

Multumesc, multumesc, Nicoleta. Nu gasisem informatia asta pe site-ul lor. Am retinut-o cu steluta si voi suna macar sa ma informez pentru anul urmator.
Merci frumos.

#1694 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 04 September 2013 - 09:49 AM

Vezi postareafloricica, la 04 September 2013 - 08:45 AM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 29 August 2013 - 07:35 PM, a spus:

Multumesc, multumesc, Nicoleta. Nu gasisem informatia asta pe site-ul lor. Am retinut-o cu steluta si voi suna macar sa ma informez pentru anul urmator.
Merci frumos.

Cu placere, dar...nu mai stiu la ce te referi!Stii ca-s batrana si senila! Asta daca la mine te refereai! Imagine postata frumusica mea!

#1695 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 04 September 2013 - 07:01 PM

Multumesc Nicoletei

Fisiere atasate

#1696 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 04 September 2013 - 08:30 PM

Vezi postareafloricica, la 04 September 2013 - 07:01 PM, a spus:

Multumesc Nicoletei

cu placere :sad4:
"Maybe this world is another planet's Hell." - Aldous Huxley (1894-1963)

#1697 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 05 September 2013 - 12:09 PM

Vezi postareaNicoleta, la 04 September 2013 - 08:30 PM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 04 September 2013 - 07:01 PM, a spus:

Multumesc Nicoletei

cu placere :icescream:

Salut, tizo!
Deci tie-ti multumea Floriceaua! Nu te-am mai vazut de multa vreme!

#1698 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 06 March 2015 - 08:12 PM

Punctul de plecare: expiră pașaportul Giuliei.
Nu ar trebui să fie nici-o problema, nu?! Da, da, cum să nu.
Începem să studiem problema pe site-ul consulatului.
Bre, ne trebuie certificatul de căsătorie în original. Doar ca noi (eu și soatza) am rămas fără certificatele de naștere și cel de căsătorie. Am avut nevoie de ceva de la statul italian și când am depus cererea ne-a luat originalele.
Aici nu e ca la noi, ai un certificat toată viața. Când ai nevoie de hârtie te duci în primărie, faci cerere și ți-o da cu valabilitate de 6 luni (parcă).
Așa că mi-au zis că pt ei e o hârtie ca oricare alta. Dacă am nevoie să mă duc să-mi fac alt certificat. Cu cine să te cerți? Bine domle, așa o să fac!
Și vine timpul să ne ducem la consulat.
Mă informez eu bine pe site-ul lor și ajung la concluzia ca se poate duce doar soțul pt a depune cererile.
Bineînțeles ca după 2-3 luni când certificatele vor fi gata voi fi și eu prezentă. Nu avea nici un sens să lipsesc și eu de la munca o zi întreagă, că doar consulatul e la 300km distanță.
Așaaaa, și pleacă soțul. Și ajunge la consulat. Ajunge la ghișeu, spune ce vrea să facă și nenea îi dă 3 cereri de completat. Toate bune și frumoase cu certificatul lui de naștere și cu certificatul de căsătorie, se schimba situația cu certificatul meu de naștere.
A completat cu datele mele și a semnat cu numele lui.
E, nu, fals în acte. Soția trebuie să semneze.
Și de unde să o iau eu acum, e la muncă la 300km.
Te duci o aduci și se rezolva problema.
Băi nene, esti nebun?
Încearcă el să explice că ne-am informat pe site și acolo scrie că el poate să depună cererea, urmând ca eu să-l retrag. Atât a insistat, că s-a dus individul la șef să-l întrebe ce și cum.
Nimic, domle, nu se poate. Scrie greșit pe site.
Pac, i se aprinde luminita soatzei. Stai bre, ia uită-te matale pe cererea care mi-ați dat-o voi.
Vezi, aici scrie cine completează cererea și aici trebuie să scrii pt cine. Ha, tu mi-ai dat-o.
Rămâne ăla interzis și se întoarce la șef.
Concluzie: hai să rezolvăm problema, ia o altă cerere și completează doar cu datele soției și bineînțeles semnează în numele ei.
Nebunie curată! Nu de alta dar pt fiecare certificat în moment în care depui cererea plătești 50 de euro.
Bine că s-a rezolvat! Dar dacă soatza nu insista riscam să o luăm de la capăt...
Sorina

#1699 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 06 March 2015 - 08:23 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 06 March 2015 - 08:12 PM, a spus:

Punctul de plecare: expiră pașaportul Giuliei.
Nu ar trebui să fie nici-o problema, nu?! Da, da, cum să nu.
Începem să studiem problema pe site-ul consulatului.
Bre, ne trebuie certificatul de căsătorie în original. Doar ca noi (eu și soatza) am rămas fără certificatele de naștere și cel de căsătorie. Am avut nevoie de ceva de la statul italian și când am depus cererea ne-a luat originalele.
Aici nu e ca la noi, ai un certificat toată viața. Când ai nevoie de hârtie te duci în primărie, faci cerere și ți-o da cu valabilitate de 6 luni (parcă).
Așa că mi-au zis că pt ei e o hârtie ca oricare alta. Dacă am nevoie să mă duc să-mi fac alt certificat. Cu cine să te cerți? Bine domle, așa o să fac!
Și vine timpul să ne ducem la consulat.
Mă informez eu bine pe site-ul lor și ajung la concluzia ca se poate duce doar soțul pt a depune cererile.
Bineînțeles ca după 2-3 luni când certificatele vor fi gata voi fi și eu prezentă. Nu avea nici un sens să lipsesc și eu de la munca o zi întreagă, că doar consulatul e la 300km distanță.
Așaaaa, și pleacă soțul. Și ajunge la consulat. Ajunge la ghișeu, spune ce vrea să facă și nenea îi dă 3 cereri de completat. Toate bune și frumoase cu certificatul lui de naștere și cu certificatul de căsătorie, se schimba situația cu certificatul meu de naștere.
A completat cu datele mele și a semnat cu numele lui.
E, nu, fals în acte. Soția trebuie să semneze.
Și de unde să o iau eu acum, e la muncă la 300km.
Te duci o aduci și se rezolva problema.
Băi nene, esti nebun?
Încearcă el să explice că ne-am informat pe site și acolo scrie că el poate să depună cererea, urmând ca eu să-l retrag. Atât a insistat, că s-a dus individul la șef să-l întrebe ce și cum.
Nimic, domle, nu se poate. Scrie greșit pe site.
Pac, i se aprinde luminita soatzei. Stai bre, ia uită-te matale pe cererea care mi-ați dat-o voi.
Vezi, aici scrie cine completează cererea și aici trebuie să scrii pt cine. Ha, tu mi-ai dat-o.
Rămâne ăla interzis și se întoarce la șef.
Concluzie: hai să rezolvăm problema, ia o altă cerere și completează doar cu datele soției și bineînțeles semnează în numele ei.
Nebunie curată! Nu de alta dar pt fiecare certificat în moment în care depui cererea plătești 50 de euro.
Bine că s-a rezolvat! Dar dacă soatza nu insista riscam să o luăm de la capăt...

Auci..... curata nebunie birocratia asta! :) Bine ca s-a rezolvat, pana la urma! :floare:

#1700 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 06 March 2015 - 09:01 PM

Așa e! Dar el înnebunea pe acolo și-mi trimitea disperat mesaje, numai bine să o iau razna și eu la munca...
Sorina

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic