Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#221 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 605
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationstau pe-un nor si cint la harpa

Postat 18 December 2009 - 09:37 AM

Nicoleta a spus:

se accepta bancomatul dar cartile de credit nu prea ,nici ca sa ridici la atm nu merge , am intrat la banca cu care lucrasem si mi-au dat cash dar explicand ca ei au obligatia sa puna ''da merge'' dar nu vor sa si execute ,asigurarea acestui serviciu comporta costuri bancii si deci NU!
plati cu bancomat si ridicare de bani no problem :pupic:

nu inteleg, cum sa platesc cu bancomatu'? :shock: io n-am asa ceva, numa' bancile au. sh-apoi nu ma vaz carindu-ma inspate cu ditamai hardughia.
knife, poison or estrangulation? choices, choices ...

#222 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 December 2009 - 09:54 AM

Bre, eu platii cu visa din satu meu , ceva la IKEA . nu mai stiu in jur de 2000 si de roni..aka fro 500 de iuroi...si au acceptat.

#223 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 18 December 2009 - 10:02 AM

vaxile a spus:

Nicoleta a spus:

se accepta bancomatul dar cartile de credit nu prea ,nici ca sa ridici la atm nu merge , am intrat la banca cu care lucrasem si mi-au dat cash dar explicand ca ei au obligatia sa puna ''da merge'' dar nu vor sa si execute ,asigurarea acestui serviciu comporta costuri bancii si deci NU!
plati cu bancomat si ridicare de bani no problem :pupic:

nu inteleg, cum sa platesc cu bancomatu'? :shock: io n-am asa ceva, numa' bancile au. sh-apoi nu ma vaz carindu-ma inspate cu ditamai hardughia.

card bancomat (debit) ori card de credit ;) ..daca vrei intelegi ;)
asta a fost in 2007 ca nu acceptau cel de credit
"Maybe this world is another planet's Hell." - Aldous Huxley (1894-1963)

#224 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2009 - 11:28 AM

Nicoleta a spus:

vaxile a spus:

Nicoleta a spus:

plati cu bancomat si ridicare de bani no problem :appl:

card bancomat (debit) ori card de credit ;) ..daca vrei intelegi :P
asta a fost in 2007 ca nu acceptau cel de credit

iaca la asta nu m-am gindit!!

#225 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 18 December 2009 - 07:12 PM

La Romanika ieste un altfel de Visa , ii zice ELECTRON , asta-i card normal de debit , asta se accepta . Boii pun abtibildu' de VISA pe usa cand de fapt nu se accepta nici un fel de card de credit , numai de debit. Arata mai fain usa asa :)

#226 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 18 December 2009 - 07:29 PM

Mie mi-au clonat bancomatul aici , si banii i-au cheltuit in Ro!Alt fel de nervi dar raman on topic! :)

#227 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 18 December 2009 - 07:39 PM

stella a spus:

Bre, eu platii cu visa din satu meu , ceva la IKEA . nu mai stiu in jur de 2000 si de roni..aka fro 500 de iuroi...si au acceptat.

Tot cu visa, am platit si eu la mine-n sat, dar de vreo douazeci de ori mai mult. E drept, a trebuit sa o trec de doua ori ca plafonul pentru o singura plata era de 8K€.
BTW, în Franta, aproape nu exista catre de credit. Exista ori carte cu debit imediat, ori cu debit la sfîrsitul lunii.
De cîtava vreme au aparut mici banci care sînt de fapt filiale ale unor societati de credit si care propun carduri de credit, dar daca te uiti la interese, sînt la o fractiune de punct sub limita permisa de lege. (+/- 20%)
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#228 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 18 December 2009 - 07:49 PM

ooups...Alexandru, eu ma refeream la platit cu Visa in Romania, si am platit cu carte emisa aici la mine-n sat, deci au acceptat-o.

La mine, cred ca pot plati si mai mult, dar de obicei ptr casa alea alea,unde sunt sume mai consistente se face prin virare bancara sau cum naiba se zice.

#229 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 18 December 2009 - 07:59 PM

stella a spus:

ooups...Alexandru, eu ma refeream la platit cu Visa in Romania, si am platit cu carte emisa aici la mine-n sat, deci au acceptat-o.

La mine, cred ca pot plati si mai mult, dar de obicei ptr casa alea alea,unde sunt sume mai consistente se face prin virare bancara sau cum naiba se zice.

Peste 10K€ aici trebuie cec de banca :headbang:
Înainte mergea pîna la 30K€ dar au coborît bariera sub pretext de mish-mashuri bancare recente.
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#230 Useril este offline   Huvi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: kaky
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 18 December 2009 - 10:05 PM

simonaro29 a spus:

La Romanika ieste un altfel de Visa , ii zice ELECTRON , asta-i card normal de debit , asta se accepta . Boii pun abtibildu' de VISA pe usa cand de fapt nu se accepta nici un fel de card de credit , numai de debit. Arata mai fain usa asa =))

=)) Simona esti tare! Am ras o gramada :headbang: Ai mare dreptate!

#231 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 December 2009 - 12:43 AM

vaxile a spus:

rym a spus:

simonaro29 a spus:

Pisco , dar de ce nu ai platit cu card-ul direct la supermarket?

?!! da'depinde de super market! banuiesc :hungry:

oh, io am fo la sibiu amu' doi ani si-am aterizat cu nevasta si soacra la "real". asta e un supermarket altfel dragutzel. ai nevazmea si suacra-mea se tot sfadeau acolo cu lichizii in mina ca "platesc eu" iar eu m-am plictisit rapid de jocu' asta. am scos o carte visa si am intrebat-o p-aia daca ia asa ceva (de felu' meu n-am nicioata lichizi la mine). aia s-a uitat oarecum dublu la cartea mea, da' cica sa vedem. ei bine nu, nu a acceptat-o. nu aacepta decit carduri de debit emise de bancile romanesti, desi pe usa se lafaia semnu' ala de visa. am intrebat-o pe duduie de ce au mai pus semnu' ala pe usa. cica "intrebati-i pe colegii mei, ca eu nu ma ocup de asa ceva". i-am zis ca ar trebui sa-l intreb pe sefu' de ce a angajat asa o persoana nepoliticoasa la casierie. aia ar fi vrut sa zica ceva, da' am folosit un ton ceva mai miriit si n-a mai avut curaj sa replice.

eniuei, in ro nu se accepta decit cash sau carti locale. semn de progres dupa dooj' de ani de capitalizm.

Mmm, eu cand am fost la ai mei, in VS -tot cu vantu'n buzunare ca si tine- intrasem sa ii iau tatei ceva, o suma derizorie. Abia la casa dupa ce trecuse aia produsul am realizat ca nu am chash romanesc si am platit cu cardul nemtesc, no problemo.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#232 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017

Postat 19 December 2009 - 01:47 AM

Eu am carduri (si debit si credit) care aici merg ok, si afara din 2 in 2...
raluca elena

#233 Useril este offline   KikenHana 

• fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Locationinto the wild

Postat 19 December 2009 - 03:29 PM

Ma enervez! Of...am facut o gramada de poze la o reteta sofisticata si acuma ca e gata mi-am dat seama ca n-aveam card in aparat :pupic: ...si desteptul de aparat nu m-a atentionat sau n-am vazut eu :)
Take a walk on the wild side...

artizan

#234 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 19 December 2009 - 03:51 PM

KikenHana a spus:

Ma enervez! Of...am facut o gramada de poze la o reteta sofisticata si acuma ca e gata mi-am dat seama ca n-aveam card in aparat :pupic: ...si desteptul de aparat nu m-a atentionat sau n-am vazut eu :)

Pai memorie interna n-are??? Sunt aparate digitale cu memorie interna si acolo gasesti pozele. Din cate stiu eu, daca nu ai card sau nu mai este memorie libera, nu poti face poze! Cel putin la Canonu' jupanului si la Fuji-ul meu nu merge... Plus ca la Canon, fara card nu faci nica! Nu poti face nici o poza. La Fuji, eu am si memorie interna, dar cand s-a umplut, salutare taica, mult noroc! Nu mai pot face alte poze!

#235 Useril este offline   KikenHana 

• fata verde
  • PipPipPipPip
  • Locationinto the wild

Postat 19 December 2009 - 04:04 PM

N-are memorie interna...Saracul, el tot incerca sa ma avertizeze, acuma mi-am dat seama...imi tot arata un semn ca un card taiat, dar aparatul asta nu era al meu si n-am stiut ce vrea :oops: In fine...next time :pupic:

artizan

#236 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 19 December 2009 - 04:07 PM

KikenHana a spus:

N-are memorie interna...Saracul, el tot incerca sa ma avertizeze, acuma mi-am dat seama...imi tot arata un semn ca un card taiat, dar aparatul asta nu era al meu si n-am stiut ce vrea :oops: In fine...next time :)

KHana,bucura-te ca nu ai facut ca altii mai...asa...sa nu zic cum :pupic: Faci poze,apoi formatezi cardul!(ca io !!!) :?
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#237 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 19 December 2009 - 04:16 PM

Maya a spus:

KikenHana a spus:

N-are memorie interna...Saracul, el tot incerca sa ma avertizeze, acuma mi-am dat seama...imi tot arata un semn ca un card taiat, dar aparatul asta nu era al meu si n-am stiut ce vrea :oops: In fine...next time :P

KHana,bucura-te ca nu ai facut ca altii mai...asa...sa nu zic cum :D Faci poze,apoi formatezi cardul!(ca io !!!) :?

Iaca alta.. Macar tu ti-ai formatat singura cardu', da' cand vine careva si baga gherutele in aparat si zice: da' butonu' asta ce face? Si fara sa astepte raspuns: click.... formatat cardu' la aparatu' jupanului........ :) Tocmai cumparase aparatul si facuse cateva poze, nu s-a pierdut foarte mult, da' oricum.. Ce sa-i mai faci??? :pupic: :evil: :D

#238 Useril este offline   KikenHana 

• fata verde
  • PipPipPipPip
  • Locationinto the wild

Postat 19 December 2009 - 04:50 PM

Maya a spus:

KHana,bucura-te ca nu ai facut ca altii mai...asa...sa nu zic cum :) Faci poze,apoi formatezi cardul!(ca io !!!) :?

:pupic: Tare!

artizan

#239 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2009 - 04:51 AM

pentru fetele enervoase:

Q8MbfowKsEw

#240 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 21 December 2009 - 05:25 AM

Pe mine ma enerveaza felul in care zapacesc unele edituri,povestile din cartile pentru copii. Am vreo trei variante "Scufita rosie" si doua "Mica sirena" etc...
Cum suntem in perioada de citit intensiv,ma ameteste Patricia cu intrebari ,ca nu mai intelege nici ea nimic. Am incercat sa dosesc eu carticelele cu povesti distorsionate,dar ea le stie pe toate si a vazut ca-s lipsa la inventar :)
Si ieri am vazut pe postul Minimax,la "povesti din folclorul maghiar" "Lupul pacalit de vulpe" =))
:) Creanga o sti?

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic