Indivizii de la service-uri pot fi niste handicapati nenorociti cateodata!!!!! Acu' o saptamana, taman in prima lui zi de munca, jupanu' a avut "bafta" sa alunece cu masina si s-a oprit intr-o masina parcata neregulamentar (daca nu era masina aia, nu s-ar fi intamplat nica, se oprea in bordura, in cel mai rau caz) si s-a crapat usor bumper-ul. De era numa' asta, nu era mare branza, da' nu mai mergea faru' pe partea dreapta, asa ca azi s-a dus la service si...... ciurprize, ciurprize: nu reusim sa ne dam seama daca-i bun becu' ori nu, da' nici nu stim unde-i problema, nu gasim contactu' stricat! Asa ca, schimbam toate dracoveniile de la lumina de pe partea dreapta.........
Waaaaaaaaaaaaassssssssss?
Aaaaaa si va costa vreo 5-600 de euro!!!!!!
Adicatelea, daca am un perete scorojit in casa sa pun mana si sa daram casa, da?
Suntem noi dusi cu pluta????
ori ceva nu-i in regula pe aici. Am priceput ca baietii au niste tarife de-ti pica paru' de pe spinare cand iti arata factura, da' chestia cu lenea n-o pot pricepe neam! De ce palaria calului nu ai vreme si nici chef sa scurmi prin cablarii? Doar esti platit la ora......
Am inteles ca sistemu' functioneaza astfel: service-urile au niste preturi de lesini, asigurarea plateste si nu comenteaza, iar soferu' plateste asigurarea. Da' totusi...... ceva e putred pe la service-urile astea (zic io).