Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#261 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 29 December 2009 - 05:10 PM

floricica a spus:

Uma, de ABC e vorba?

Eu varza murata tot de la polonezi iau si s-a intamplat sa gasesc buna, cu frunza fina (insa si acolo trebuie atentie sa nu fie intepata varza prea mult) dar cea mai fina e cea de la borcane. Cu aia n-ai probleme dar nu e foarte acra.

Da Floricel, de magarii de la ABC vorbesc.Pai si asta care am luat-o era asa , una buna, buna de-ti venea sa o mananci goala, una ne-acrita ca lumea si una avea un gust dubios deci a ajuns la gunoi.
A cat is a friend fur-ever !

#262 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 10 January 2010 - 12:53 PM

:lol:
E oficial: am reusit sa stric 2 aparate foto intr-o luna. Adica al meu s-a stricat inainte de Craciun.De atunci l-am folosit pe al sotului.Acu nu se mai deschide nici asta. E mort. :love3: Coincidenta sau sunt eu de vina?

#263 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,286
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 January 2010 - 09:37 AM

Eataly a spus:

Coincidenta sau sunt eu de vina?

Sotul ce zice? :angry: :salut:

#264 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 605
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationstau pe-un nor si cint la harpa

Postat 11 January 2010 - 09:45 AM

Adriana a spus:

Eataly a spus:

Sotul ce zice? :angry: :salut:

daca e inconstient, zice ca nevastsa e de vina. iar daca zice asa ceva, in mod sigur n-are dreptate
knife, poison or estrangulation? choices, choices ...

#265 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 11 January 2010 - 12:04 PM

vaxile a spus:

Adriana a spus:

Eataly a spus:

Sotul ce zice? :) :-*

daca e inconstient, zice ca nevastsa e de vina. iar daca zice asa ceva, in mod sigur n-are dreptate

Radeti voi, radeti dar eu parca n-am o mana fara aparat.Sunt tare trista. :cry: A mers , n-a cazut , n-a avut nici un accident , i-am pus bateriile la incarcat , acu nu mai mege.Am incercat cu alte baterii, se invarte in gol butonasul.Pe celalalt macar stiu, l-am scapat in nisip deschis si acu e ko.Garantie nu mai am, ca are vro 3 ani deja, desi pana acu a stat nefolosit asta ultimul.L-am folosit duar acu de cand s-a sticat primul.

Si sa va raspund la intrebare :D , sotu mi-a raspuns resemnat :cumpara-ti altul! :)
Am vrut sa raspund : limita maxima de buget? :)

#266 Useril este offline   nane 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 11 January 2010 - 06:44 PM

Azi m-a enervat laudarosenia si preamarirea si ...lauda de sine :evil: .
Daca una deseneaza invitatii de nunta e pictoritza , se prezinta pictoritza , "de cateva luni a intrat pictura in viata mea" :evil:
Unul lucreaza in cercetare si povesteste " in tzara unde lucrez eu sunt putini romani, fetele din .....;si noi gulerele albe, doctoranzii, cercetatorii" :evil:

#267 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,286
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 January 2010 - 10:33 PM

Eataly a spus:

sotu mi-a raspuns resemnat :cumpara-ti altul! :appl:
Am vrut sa raspund : limita maxima de buget? :D

pai fugi pe pixmania si ia altu, daca o sa comenteze cind o sa afle cit a costat ii zici ca nu ti-a dat limita maxima la buget :D

#268 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 12 January 2010 - 12:23 AM

Ma obosesc prieteniile gen manta de vreme rea...cand au nevoie de tine esti minunat, cand totul e bine, dintr-o data scala de valori se schimba.
Dar sa fereasca al de sus sa vina ziua in care se schimba scala mea..ca se va lasa cu scantei :lol:
A cat is a friend fur-ever !

#269 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip
  • Postari: 605
  • Locationstau pe-un nor si cint la harpa

Postat 12 January 2010 - 03:53 AM

nane a spus:

Azi m-a enervat laudarosenia si preamarirea si ...lauda de sine :evil: .
Daca una deseneaza invitatii de nunta e pictoritza , se prezinta pictoritza , "de cateva luni a intrat pictura in viata mea" :evil:
Unul lucreaza in cercetare si povesteste " in tzara unde lucrez eu sunt putini romani, fetele din .....;si noi gulerele albe, doctoranzii, cercetatorii" :evil:

fetele din ... ce? :lol:

btw, "white collar" parca erau managerii, nu cercetatorii. sau nush cum ie in tzara "aia". la mine, io ca cercetator is executive, nu manager. mai am de mincat pita muulta pina la "manager", deci si pina la guleru' alb. si io am hirtia aia cu "doftur" de 6 ani in poznar :mrgreen:

cit priveste fetele din ... (de unde?) creca lu' nenea cu guleru' alb-murdar ii lasa gura apa ... :D
knife, poison or estrangulation? choices, choices ...

#270 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017

Postat 12 January 2010 - 05:36 AM

Ma ienervez ca nu mai sint asa sprintena ca odinioara....nu m-am executat asa de repede ca intestinele lui Bula, ci mai degraba ca omu' trezit la 5 dupa ce s-a culcat la 3 :cry:
raluca elena

#271 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 12 January 2010 - 12:54 PM

Adriana a spus:

Eataly a spus:

sotu mi-a raspuns resemnat :cumpara-ti altul! :D
Am vrut sa raspund : limita maxima de buget? :D

pai fugi pe pixmania si ia altu, daca o sa comenteze cind o sa afle cit a costat ii zici ca nu ti-a dat limita maxima la buget :D

Fara limita , fara limita! :D Acu nu-mi ramane decat sa ma informez. :D Taaare rau e fara aparat.

#272 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 20 January 2010 - 09:59 PM

Indivizii de la service-uri pot fi niste handicapati nenorociti cateodata!!!!! Acu' o saptamana, taman in prima lui zi de munca, jupanu' a avut "bafta" sa alunece cu masina si s-a oprit intr-o masina parcata neregulamentar (daca nu era masina aia, nu s-ar fi intamplat nica, se oprea in bordura, in cel mai rau caz) si s-a crapat usor bumper-ul. De era numa' asta, nu era mare branza, da' nu mai mergea faru' pe partea dreapta, asa ca azi s-a dus la service si...... ciurprize, ciurprize: nu reusim sa ne dam seama daca-i bun becu' ori nu, da' nici nu stim unde-i problema, nu gasim contactu' stricat! Asa ca, schimbam toate dracoveniile de la lumina de pe partea dreapta......... =))
Waaaaaaaaaaaaassssssssss?
Aaaaaa si va costa vreo 5-600 de euro!!!!!! :angry: =)) :boohoo:
Adicatelea, daca am un perete scorojit in casa sa pun mana si sa daram casa, da? :boohoo: :lol: :lol:
Suntem noi dusi cu pluta???? :lol: ori ceva nu-i in regula pe aici. Am priceput ca baietii au niste tarife de-ti pica paru' de pe spinare cand iti arata factura, da' chestia cu lenea n-o pot pricepe neam! De ce palaria calului nu ai vreme si nici chef sa scurmi prin cablarii? Doar esti platit la ora...... =))
Am inteles ca sistemu' functioneaza astfel: service-urile au niste preturi de lesini, asigurarea plateste si nu comenteaza, iar soferu' plateste asigurarea. Da' totusi...... ceva e putred pe la service-urile astea (zic io).

#273 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 20 January 2010 - 11:32 PM

Mai suratelor mai!Eu nu stiu în care Germanie traiti voi,ca eu de-astea nu întîlnesc.
Ma'c la ce service vreau eu,ala de acolo cata boala si-mi zice cît ma costa.Nu gaseste,nu trebuie sa platesc nica.Nu-mi convine ma duc la urmatoru!
Daca îmi trebe ceva,de care stiu din start,pun mîna pe paginile galbene,iau la rînd service-urile din oras sau chiar si împrejurimi,si spun care e buba,si ei îmi spun cît ma costa înca de la telefon.Întelegerea este întelegere,niciodata nu am platit mai mult de cît oferta de la telefon.Daca îi spun ca x service mi-a oferit ceva mai bun,la pret mai mic,coboara si ala..si tot asa.Oare sa fie în zona unde locuiesc eu altfel?Ca acu' Bayernul e mare,nu pot vorbi în numele lui :boohoo:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#274 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 21 January 2010 - 10:33 AM

foxyy a spus:

Indivizii de la service-uri pot fi niste handicapati nenorociti cateodata!!!!! Acu' o saptamana, taman in prima lui zi de munca, jupanu' a avut "bafta" sa alunece cu masina si s-a oprit intr-o masina parcata neregulamentar (daca nu era masina aia, nu s-ar fi intamplat nica, se oprea in bordura, in cel mai rau caz) si s-a crapat usor bumper-ul. De era numa' asta, nu era mare branza, da' nu mai mergea faru' pe partea dreapta, asa ca azi s-a dus la service si...... ciurprize, ciurprize: nu reusim sa ne dam seama daca-i bun becu' ori nu, da' nici nu stim unde-i problema, nu gasim contactu' stricat! Asa ca, schimbam toate dracoveniile de la lumina de pe partea dreapta......... :D
Aaaaaa si va costa vreo 5-600 de euro!!!!!! :sad1: :hungry: :D
Adicatelea, daca am un perete scorojit in casa sa pun mana si sa daram casa, da? :D :D :P
Suntem noi dusi cu pluta???? :D ori ceva nu-i in regula pe aici. Am priceput ca baietii au niste tarife de-ti pica paru' de pe spinare cand iti arata factura, da' chestia cu lenea n-o pot pricepe neam! De ce palaria calului nu ai vreme si nici chef sa scurmi prin cablarii? Doar esti platit la ora...... :D
Am inteles ca sistemu' functioneaza astfel: service-urile au niste preturi de lesini, asigurarea plateste si nu comenteaza, iar soferu' plateste asigurarea. Da' totusi...... ceva e putred pe la service-urile astea (zic io).

Bine ai venit pe bancuta mea :P .
Mecanici ageamii sunt peste tot se pare. Mie imi explodeaza capul de vreo 2 saptamani. S-a stricat masina inainte de Craciun si am dus-o la mecanic. A spus ca se ocupa de ea din 4 ianuarie ca nu stie ce are atunci pe moment si nu se apuca de ea cu o zi inainte de Craciun. Buuun.
Incepe in 4 ian sa se ocupe de ea si dupa o saptamana tot nu are idee ce are, desface motorul si o ia la inlocuit piesa cu piesa. Luni trebuia sa fie gata. Normal ca nu e. De data asta nu stiu ce "pahare" sau ce or fi (cumparate de el pt masina) nu sunt etanse si nu stie daca poate sa le faca sa fie etanse :? . Piese noi! Si tot nu stie ce are dupa ce am bagat cam 1200-1300 de euro in piese care poate nici nu erau de vina.
Ieri spune ca ii trebuie cheia de la alarma ca sigur aia o fi. Nici aia nu a fost :roll: .
Aseara suna ca benzina miroase ciudat, scoate fum urat, masina nu trage - ca el nu stie ce are. Deci scoate benzina din ea si sa ducem alta sa o inlocuiasca.
Acu sunt calma, impacata cu gandul ca poate o sa trebuiasca sa inlocuim pielea neagra de pe scaune ca nu or fi zen cu restul masinii si de aia nu o merge :sad4:

Deci se poate si mai rau :P :)

#275 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 21 January 2010 - 11:24 AM

Sa va povestesc eu ce a patit sotul meu si sa nu te apuce nervii!!!
El are cont deschis la ING, de la o lucrare i s-a facut transfer de bani in contul lui. Asta pe 1 decembrie 2009. De atunci tot asteapta sa intre banii in cont. Intre timp s-a blocat cardul, au zis ca il schimba, l-au schimbat, a durat ceva, dar banii in cont tot nu erau. Au zis ca ii face alt cont, l-au facut si pe ala, tot nu au aparut banii. De abia ieri, dupa nu stiu cate telefoane si plimbari pe la agentiile lor si la sediul central, vorbit cu vicepresedintele ING, au descoperit ca un lucrator din banca a transferat banii gresit in alt cont. In contul unui individ cu acelasi nume de familie ca al sotului meu. Ala nu s-a sesizat in nici un fel. Noua ne-a scos extrasele de cont si asa au vazut ca intr-adevar se livrase bani in contul sotului in luna decembrie. Au inceput sa-si ceara scuze, a venit respectiva individa sa-si ceara si ea scuze. Noi le-am zis ca scuzele nu ne incalzesc, sa ne vireze banii odata ca ii asteptam de atata timp. Acum cica o sa-i faca tipei credit ca sa plateasca deficitul si banii aceia sa intre in contul sotului.
Asa ca aveti grija la ce banca aveti cont deschis si cum va vireaza banii!!!!
GEORGIA

#276 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 January 2010 - 01:20 PM

Maya a spus:

Mai suratelor mai!Eu nu stiu în care Germanie traiti voi,ca eu de-astea nu întîlnesc.
Ma'c la ce service vreau eu,ala de acolo cata boala si-mi zice cît ma costa.Nu gaseste,nu trebuie sa platesc nica.Nu-mi convine ma duc la urmatoru!
Daca îmi trebe ceva,de care stiu din start,pun mîna pe paginile galbene,iau la rînd service-urile din oras sau chiar si împrejurimi,si spun care e buba,si ei îmi spun cît ma costa înca de la telefon.Întelegerea este întelegere,niciodata nu am platit mai mult de cît oferta de la telefon.Daca îi spun ca x service mi-a oferit ceva mai bun,la pret mai mic,coboara si ala..si tot asa.Oare sa fie în zona unde locuiesc eu altfel?Ca acu' Bayernul e mare,nu pot vorbi în numele lui :D

Problema nu e musai la pret, cat la lene....... De ce pana mea nu verifici firele si contactele sa vezi de ce nu merge lampa? De ce trebuie sa schimbi toata instalatia de acolo? La asta ma refeream eu. Plus ca noi avem un reno, iar in Ingolstadt e un singur service de-al renului.... iar la alte service-uri cam stramba din nas cand vine vorba sa umble la masina asta, pentru ca nu au habar ce si cum se face, iar daca, pana la urma accepta sa lucreze la masina le ia mult mai mult timp ca la service-ul oficial, pentru ca tre' sa studieze si hartogariile, ca nu-s identice mertanurile cu masina noastra..... Mie de lene mi-e ciuda, in principal. Ca si de bani..... asta-i efectul lenei mecanicilor alora! :-*

#277 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 21 January 2010 - 01:25 PM

foxyy a spus:

Maya a spus:

Daca îmi trebe ceva,de care stiu din start,pun mîna pe paginile galbene,iau la rînd service-urile din oras sau chiar si împrejurimi,si spun care e buba,si ei îmi spun cît ma costa înca de la telefon.Întelegerea este întelegere,niciodata nu am platit mai mult de cît oferta de la telefon.Daca îi spun ca x service mi-a oferit ceva mai bun,la pret mai mic,coboara si ala..si tot asa.Oare sa fie în zona unde locuiesc eu altfel?Ca acu' Bayernul e mare,nu pot vorbi în numele lui :D

Problema nu e musai la pret, cat la lene....... De ce pana mea nu verifici firele si contactele sa vezi de ce nu merge lampa? De ce trebuie sa schimbi toata instalatia de acolo? La asta ma refeream eu. Plus ca noi avem un reno, iar in Ingolstadt e un singur service de-al renului.... iar la alte service-uri cam stramba din nas cand vine vorba sa umble la masina asta, pentru ca nu au habar ce si cum se face, iar daca, pana la urma accepta sa lucreze la masina le ia mult mai mult timp ca la service-ul oficial, pentru ca tre' sa studieze si hartogariile, ca nu-s identice mertanurile cu masina noastra..... Mie de lene mi-e ciuda, in principal. Ca si de bani..... asta-i efectul lenei mecanicilor alora! :-*

foxxyy , service-urile bune au preturi mari , dar se renteaza , ca fac munca de calitate , ca-ti scriu frumos in Heft ce au facut si nu scade pretzul la masina daca nu-tzi umbla nenea de la coltz in masina :D

Noi merem cu masina la service , pune calc-ul pe ea , ceteste ce are , unii iti iau 20 de Euro , altzii nu , depinde ce contracte au cu VW....itzi spune cat costa treaba si daca nu-ti convine mergi mai departe.......e plin de ele. Nu exista ca nu stiu ce are , ca doar ei citesc ce spune calc-ul. Si intr-adevar , cateoadata , pt o chichitza mica ai de platit o groaza de bani ca , pana cand sa o schimbe , tre sa demonteze juma de masina.

#278 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 21 January 2010 - 01:27 PM

Vezi daca nu-ti iei masina autohtona? :D Gaseai garaj la orice pas :-*

#279 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 January 2010 - 01:36 PM

snej a spus:

foxyy a spus:

Indivizii de la service-uri pot fi niste handicapati nenorociti cateodata!!!!! Acu' o saptamana, taman in prima lui zi de munca, jupanu' a avut "bafta" sa alunece cu masina si s-a oprit intr-o masina parcata neregulamentar (daca nu era masina aia, nu s-ar fi intamplat nica, se oprea in bordura, in cel mai rau caz) si s-a crapat usor bumper-ul. De era numa' asta, nu era mare branza, da' nu mai mergea faru' pe partea dreapta, asa ca azi s-a dus la service si...... ciurprize, ciurprize: nu reusim sa ne dam seama daca-i bun becu' ori nu, da' nici nu stim unde-i problema, nu gasim contactu' stricat! Asa ca, schimbam toate dracoveniile de la lumina de pe partea dreapta......... :-*
Aaaaaa si va costa vreo 5-600 de euro!!!!!! :D :D :)
Adicatelea, daca am un perete scorojit in casa sa pun mana si sa daram casa, da? :D :D :-*
Suntem noi dusi cu pluta???? :-* ori ceva nu-i in regula pe aici. Am priceput ca baietii au niste tarife de-ti pica paru' de pe spinare cand iti arata factura, da' chestia cu lenea n-o pot pricepe neam! De ce palaria calului nu ai vreme si nici chef sa scurmi prin cablarii? Doar esti platit la ora...... :D

Bine ai venit pe bancuta mea :D .
Mecanici ageamii sunt peste tot se pare. Mie imi explodeaza capul de vreo 2 saptamani. S-a stricat masina inainte de Craciun si am dus-o la mecanic. A spus ca se ocupa de ea din 4 ianuarie ca nu stie ce are atunci pe moment si nu se apuca de ea cu o zi inainte de Craciun. Buuun.
Incepe in 4 ian sa se ocupe de ea si dupa o saptamana tot nu are idee ce are, desface motorul si o ia la inlocuit piesa cu piesa. Luni trebuia sa fie gata. Normal ca nu e. De data asta nu stiu ce "pahare" sau ce or fi (cumparate de el pt masina) nu sunt etanse si nu stie daca poate sa le faca sa fie etanse :? . Piese noi! Si tot nu stie ce are dupa ce am bagat cam 1200-1300 de euro in piese care poate nici nu erau de vina.
Ieri spune ca ii trebuie cheia de la alarma ca sigur aia o fi. Nici aia nu a fost :roll: .
Aseara suna ca benzina miroase ciudat, scoate fum urat, masina nu trage - ca el nu stie ce are. Deci scoate benzina din ea si sa ducem alta sa o inlocuiasca.
Acu sunt calma, impacata cu gandul ca poate o sa trebuiasca sa inlocuim pielea neagra de pe scaune ca nu or fi zen cu restul masinii si de aia nu o merge :D
Deci se poate si mai rau :D :)

:D Da, se poate si mai rau, bag sama...... Aseara imi zicea jupanu' o chestie, da' nu l-am mai descusut daca chiar a zis-o careva din service ori a zis-o el la nervi: cica sa schimbam masina, sa scapam de problema cu lampa...... :D :twisted:
Cum ziceam si mai sus: pentru un perete scorojit darami toata casa! :D

#280 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 January 2010 - 01:46 PM

simonaro29 a spus:

foxyy a spus:

Maya a spus:

Problema nu e musai la pret, cat la lene....... De ce pana mea nu verifici firele si contactele sa vezi de ce nu merge lampa? De ce trebuie sa schimbi toata instalatia de acolo? La asta ma refeream eu. Plus ca noi avem un reno, iar in Ingolstadt e un singur service de-al renului.... iar la alte service-uri cam stramba din nas cand vine vorba sa umble la masina asta, pentru ca nu au habar ce si cum se face, iar daca, pana la urma accepta sa lucreze la masina le ia mult mai mult timp ca la service-ul oficial, pentru ca tre' sa studieze si hartogariile, ca nu-s identice mertanurile cu masina noastra..... Mie de lene mi-e ciuda, in principal. Ca si de bani..... asta-i efectul lenei mecanicilor alora! :D

foxxyy , service-urile bune au preturi mari , dar se renteaza , ca fac munca de calitate , ca-ti scriu frumos in Heft ce au facut si nu scade pretzul la masina daca nu-tzi umbla nenea de la coltz in masina :D
Noi merem cu masina la service , pune calc-ul pe ea , ceteste ce are , unii iti iau 20 de Euro , altzii nu , depinde ce contracte au cu VW....itzi spune cat costa treaba si daca nu-ti convine mergi mai departe.......e plin de ele. Nu exista ca nu stiu ce are , ca doar ei citesc ce spune calc-ul. Si intr-adevar , cateoadata , pt o chichitza mica ai de platit o groaza de bani ca , pana cand sa o schimbe , tre sa demonteze juma de masina.

Nu-i problema de service bun ori ba, cat de netinut de cuvant. Au zis ca dezmembreaza masina si verifica unde-i problema: la bec ori pe traseu. Dupa n-spe ore il suna pe jupan sa-i zica: nu stim daca-i becu' de vina ori ba, da' va recomandam sa schimbati toata sandramaua de pe partea dreapta! :-* Da' capu' tau nu vrei sa-l schimb????? :-*
A-ncercat omu' meu sa afle de ce nu verifica aia becu' direct, da'-n afara de niste teie si curmeie (si-un morman de nervi) n-a reusit sa capete altceva, asa ca...... a lasat-o balta! (la faza asta eu m-am cam suparat pe el, da' deh...... el munceste, el plateste. :D ).

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul