Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#81 Useril este offline   Otti 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 52
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationBerlin

Postat 06 December 2009 - 08:11 PM

Lapona Enigel a spus:

Îmi pare rau sa aud asta Otti, sper sa te pui pe picioare si sa iti revii! {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" />
Eu, din cauza fricii de a pierde, nu mai am prieteni. Si nici asa nu e bine. Nici nu mai stii cum s-o mai intorci uneori :D .

Mersi Lapo,
neputinta de acum ma ucide sufleteste dar imi revin cu timpul,ca trebuie.Eu mai am o singura prietena aici si-mi promit ca tin si cu dintii de ea.
PS:ne ai pe noi :study:
Blup...

#82 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 December 2009 - 08:16 PM

Lori, e mai bine sa ai multi prieteni , parerea mea .

#83 Useril este offline   Bonicelli 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 584
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 06 December 2009 - 08:18 PM

Otti {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" /> stiu ca-i greu si doare, dar macar incearca sa-i tii copilul aproape, prin copil o vei simti si pe ea aproape.
{SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" /> {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" />
Imagine postata

#84 Useril este offline   Geomy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 06 December 2009 - 08:26 PM

Otti, atat cat te'am cunoscut eu, ti'am intrezarit un sufletel mare si frumos, sunt sigura ca si ea stie asta, oriunde ar fi. Imi pare tare rau ca treci prin asa ceva :study: .

#85 Useril este offline   Otti 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBerlin

Postat 06 December 2009 - 08:30 PM

stella a spus:

Otti, iti dau si eu un umar sa te sprijini in el. te inteleg , adevarat ca viata e cateodata ( nu mereu) parshiva, si intradevar
doare cand esti neputincios in fata ei. mama ei de viata.

Multumesc stella,
si da,neputinta doare parsiv de rau,of

Eataly a spus:

:study: Otti, inteleg prin ce treci! Regret pentru fiecare prieten pe care l-am pierdut, si nu am stiut sau nu am vrut sa lupt sa nu-l pierd.Daca te poate consola :un gand bun, il avem toate pentru tine!

Multumesc mult
Blup...

#86 Useril este offline   Otti 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBerlin

Postat 06 December 2009 - 08:39 PM

bonicelli a spus:

Otti {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" /> stiu ca-i greu si doare, dar macar incearca sa-i tii copilul aproape, prin copil o vei simti si pe ea aproape.
{SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" /> {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" />

Of,cum n-as vrea dar nu-i aici,e la parintii ei acum,pe care nu-i cunosc,locuiesc in alta localitate.Poate cand" apare "tatal o sa am sansa de a fi langa el.
Blup...

#87 Useril este offline   Otti 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBerlin

Postat 06 December 2009 - 08:50 PM

Geomy a spus:

Otti, atat cat te'am cunoscut eu, ti'am intrezarit un sufletel mare si frumos, sunt sigura ca si ea stie asta, oriunde ar fi. Imi pare tare rau ca treci prin asa ceva :study: .

Da,dar si ea era deosebita si ma bucur acum ca am apucat sa-i spun {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" />

Ma simt un pic mai libera ca am comunicat cu voi, chiar daca sufletul mi-i amar rau inca si plin.Va :D
Blup...

#88 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 06 December 2009 - 08:51 PM

stella a spus:

Stella bella mea, {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" /> ce bine ca te vad!

Da, stiu, ai mare dreptate, sunt de fapt un om foarte social, am trait toata viata cu prieteni muuuulti. Mai bine spus amici, din grupul carora putini mi-au fost prieteni adevarati, la sange. De regula multi au plecat de langa mine pentru ca sunt un om care nu suporta indiferenta, perfidia, egoismul. Insa cei care au fost adevarati au si ramas, din pacate viata ne.a dus pe alte drumuri.

Marturisesc insa ca de cand sunt aici, un prieten de suflet nu am. Cunostinte, colegi, amici da, dar nu prieten asa cum stiu eu ce inseamna asta. Din fericire sunt multi oameni aici, pe site, pe care ii consider prieteni :study: si intr-o zi chiar oi lua trenul, masina, ce o fi si incep un tur :D Si da la poaarta ta o sa bat :D

O seara frumoasa tuturor!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#89 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 06 December 2009 - 09:11 PM

Apoi Lorica cokila hài, io te-astept cu bratele deschise. {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" />

#90 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 06 December 2009 - 09:31 PM

Da' mai intai cre'ca ma duc directia Berlin la Speedy cu sufeltul cel mare, apoi o iau catinel spre sud.

La sfarsit de retur, o sa imi acord o mini-vacanta la Paris, poate chiar intalnesc marea dragoste mai stii? :roll:

Va pupez pe toate frumoaselor!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#91 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 06 December 2009 - 09:36 PM

Otti, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Probabil ca suferi groaznic, dar sa stii ca aici gasesti mereu un umar pe care sa-ti pui capul, ai o vorba buna sa te-aline!!! Din pacate, am pierdut si eu multi prieteni, unii foarte apropiati, altii mai putin, dar am fost socata de fiecare data cand am aflat ca s-au dus..... si erau toti tineri!!! Asa-i, c'est la vie toujours parshive!!!!!!! :hungry:

#92 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 06 December 2009 - 09:38 PM

Lapo, daca o iei catinel spre sud, venind dinspre Berlin, faci popas si la mine, da??? Dunarea-i lata aici si o sa ai nevoie de-o pauza, sa-ti reincarci bateriile!!! :hungry:

#93 Useril este offline   Cassia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 268
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationla nord de 49

Postat 06 December 2009 - 11:29 PM

Otti- iti ofer si eu umarul. Ba mai mult, stiu si prin ce treci.
Noi am pierdut doi prieteni acum citeva luni si a fost absolut ingrozitor. Ca si tine, ne-am intrebat cum de au ajuns sa faca ceea ce au facut? noi unde am fost? cum de ne vedeam atit de des si nimeni chiar nu a simtit ca ceva nu este in regula.
Deci, fii tare draga mea, pentru ca amintirile prietenei tale te vor bintui mult timp de acum inainte.

Lori- dupa ce termini tura de vizite Otti-Stella, ia avionul si hai si in Vancouver. Te astept cu bratele deschise.
Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.

#94 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017

Postat 06 December 2009 - 11:38 PM

Otti, nu stiu cum as putea sa te ajut!

:drool:
raluca elena

#95 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 07 December 2009 - 12:34 AM

Lapona Enigel a spus:

stella a spus:

Stella bella mea, {SMILIES_PATH}/6.gif=))<" title="arms" /> ce bine ca te vad!

Da, stiu, ai mare dreptate, sunt de fapt un om foarte social, am trait toata viata cu prieteni muuuulti. Mai bine spus amici, din grupul carora putini mi-au fost prieteni adevarati, la sange. De regula multi au plecat de langa mine pentru ca sunt un om care nu suporta indiferenta, perfidia, egoismul. Insa cei care au fost adevarati au si ramas, din pacate viata ne.a dus pe alte drumuri.

Marturisesc insa ca de cand sunt aici, un prieten de suflet nu am. Cunostinte, colegi, amici da, dar nu prieten asa cum stiu eu ce inseamna asta. Din fericire sunt multi oameni aici, pe site, pe care ii consider prieteni :drool: si intr-o zi chiar oi lua trenul, masina, ce o fi si incep un tur =)) Si da la poaarta ta o sa bat =))

O seara frumoasa tuturor!

Laponica, stiu ca ai raspuns Stellei, dar vroiam sa-ti spun ca daca vreodata ajungi la Roma bate si la poarta mea (nu cred ca ni s-au incrucisat "caile" virtuale, dar iti spun acum ca te simpatizez si te admir)
fiica dacilor

#96 Useril este offline   nrares 

• Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • LocationRO

Postat 07 December 2009 - 04:00 AM

Poți bate și la poarta mea, vezi totuși să nu fie nevastă-mea acasă. :floare:

Acum serios, dacă te pot ajuta cu ceva spune ori aici ori în PM.

#97 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 07 December 2009 - 04:32 AM

Citeaza

Ma doare ca n-am tras-o de maneca in ultimul timp,sa-mi spuna ce are pe suflet(era de un an in stres continuu).

Sunt momente in care oricat de multe am face, nu putem ajuta. Sunt trista pentru tristetea ta. Dar sunt momente in care oricat de mult am vrea sa ajutam, daca cei din jur nu vor sa fie ajutati, nu aveam ce face.
Un pupic pentru tine :floare:
A cat is a friend fur-ever !

#98 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 07 December 2009 - 04:33 AM

Cassia a spus:

Otti- iti ofer si eu umarul. Ba mai mult, stiu si prin ce treci.
Noi am pierdut doi prieteni acum citeva luni si a fost absolut ingrozitor. Ca si tine, ne-am intrebat cum de au ajuns sa faca ceea ce au facut? noi unde am fost? cum de ne vedeam atit de des si nimeni chiar nu a simtit ca ceva nu este in regula.
Deci, fii tare draga mea, pentru ca amintirile prietenei tale te vor bintui mult timp de acum inainte.
.

Mare tristete... :floare:
A cat is a friend fur-ever !

#99 Useril este offline   Huvi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: kaky
  • Postari: 149

Postat 07 December 2009 - 05:18 AM

Am ramas fara cuvinte cand am vazut filmuletul cu educatoarea care batea fetita :cry: Am mai citit despre astfel de cazuri si tot nu-mi vine sa cred ca o femeie poate sa dea intr-un copilas in halul asta.

Otti si Cassia imi pare tare rau ca ati trait astfel de experiente. Va doresc multa putere sa depasiti aceste trairi.
Lapona te astept si in Toronto...poate asa ne vedem mai multe (eu, Uma etc).

#100 Useril este offline   Cassia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 268
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationla nord de 49

Postat 07 December 2009 - 07:08 AM

Ma enerveaza vecinul meu avocat. Nu pentru ca este avocat, ci pentru ca este un nesimtit.
Ieri cind adunam la frunze de imi cintau greierii-n cap, apare si el in fatza casei lui cu un ditamai leaf blower si ce face? sufla toate frunzele intr-o zona din care sa le ia vintul si sa le aduca la mine. Acu' eu ca sa fac? asta :floare: ?
Imi venea sa ii trag cu blowerul peste freza.
Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

14 useri citesc topicul