Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#201 Useril este offline   Bunny 

• Iepure Sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 470
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 15 December 2009 - 11:53 PM

raluca elena a spus:

Una bucata de vecinus nesimtitus... vroiam sa ii iegzplic ceva ;)

Hm... cred ca si un cutit de bucatarie tinut cu destula indarjire in mana il poate convinge... Te faci si tu ca taiai ceapa si ai iesit nevricoasa din casa. Sa vezi ce se linisteste :floare:

ceva de genul: 4QyT9Fm8gS8
Imperfecta by design

Blogul meu imperfect

#202 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017

Postat 15 December 2009 - 11:57 PM

:floare:
Cori, daca nu i-as cunoaste as zice ca e o exceptie, dar...
raluca elena

#203 Useril este offline   Bonicelli 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 584

Postat 16 December 2009 - 04:50 PM

Dom'le, eu am tot vazut diferite chestii de genul asta, dar am crezut ca mie nu mi se poate intampla. Gresit. Orice se poate intampla oricui.
Langa tata, undeva pe Mosilor s-a deschis un magazin cu produse de carne si branza bio, ecologic si alte denumiri naturale, direct de la producator din Sibiu.
Preturi pe masura denumirilor si chiar arata foarte bine.
Cumpara tata niste branza, niste toba si un fel de sunca si pac cu ele la noi la "ButoiestI" (cum zice MdeB) :laughing7:
Tai eu toba si ce-mi vad ochii? Ce vedeti si voi in poze. ;)
Se duce tata azi (l-am rugat sa ma lase pe mine, ca aveam eu o presimtire ca el e prea bland) le pune pachetelul pe tejghea, deja il stiu, ca a luat mai des de la ei si vanzatorul zice "ei, asta e, li s-o fi rupt paleta-n toba, ce sa facem noi? Noi doar vindem. Dar va dau o toba in schimb". :appl:
Tata a crezut ca n-aude bine. "Dv, credeti ca eu de-aia am venit, sa-mi dati o toba-n schimb? Va rog sa le atrageti atentia sa fie atenti de-acum incolo" S
Si le-a dat pachetelul. :evil:
Am crezut ca n-aud eu bine cand mi-a povestit.
Ma rog, asa e tata, politicos si cu cine nu trebuie. Cu asta trebuia mers la protectia consumatorului, dar acum e prea tarziu.

Fisiere atasate

• Fisier atasat  a.jpg (107.19K)
    Number of downloads: 65
  • Fisier atasat  e.jpg (133.08K)
    Number of downloads: 65
  • Fisier atasat  d.jpg (128.39K)
    Number of downloads: 67
  • Fisier atasat  c.jpg (96.57K)
    Number of downloads: 66
  • Fisier atasat  b.jpg (128.21K)
    Number of downloads: 66

Imagine postata

#204 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2009 - 04:59 PM

Sa inteleg ca ai cumparat o paleta rupta la pret de toba bio, pe care ai dus-o inapoi la vinzator ;)

Ca sa te linistesti, si OPC nu face acu decit sa ceara de mincare :appl: ca e foame mare in ajun de Craciun.
raluca elena

#205 Useril este offline   Bonicelli 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2009 - 05:24 PM

raluca elena a spus:

Sa inteleg ca ai cumparat o paleta rupta la pret de toba bio, pe care ai dus-o inapoi la vinzator :D

Ca sa te linistesti, si OPC nu face acu decit sa ceara de mincare :P ca e foame mare in ajun de Craciun.

M-am consolat cu gandul ca poate le-o fi de folos ca-i criza, o lipesc si-o pun inapoi. Pe aparatul de amestecat, nu in toba. =))
Acum eu sunt fraiera ca am taiat-o, puteam s-o desprind bucata cu bucata, (ca nu stii ce minuni poti gasi) si recuperam paleta si eram in castig. :laughing7:
Data viitoare poate gasesc vreo bratara de aur. =)) Nu mai tai toba felii, o dezmembrez incetisor, incetisor. =))
Imagine postata

#206 Useril este offline   rym 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Scarlett
  • Postari: 176
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 16 December 2009 - 05:42 PM

inadmisibil. de ce spui ca este prea tarziu?! du-te cu bucata de toba direct la stirile protv...ca aia sunt mereu in cautare de asa ceva...macar sa vada toata lumea de ce sunt in stare unii comercianti lipsiti de orce fel de bun-simt vizavi de consumator.

#207 Useril este offline   Bonicelli 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2009 - 05:48 PM

rym a spus:

inadmisibil. de ce spui ca este prea tarziu?! du-te cu bucata de toba direct la stirile protv...ca aia sunt mereu in cautare de asa ceva...macar sa vada toata lumea de ce sunt in stare unii comercianti lipsiti de orce fel de bun-simt vizavi de consumator.

Pai e tarziu, in sensul ca tata a binevoit sa le lase bucatile respective. Am doar pozele. :evil:
Imagine postata

#208 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2009 - 06:03 PM

De-acu cam gata...treaba e ca eu nu mai am incredere nici in opc, am facut citeva reclamatii, caeu sint cam neagra in cerul gurii, si am cerut raspuns scris. Versiunea scurta a fost: o laie.
raluca elena

#209 Useril este offline   rym 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2009 - 06:11 PM

ce nu as da sa gasesc ceva stricat intr-un aliment cumparat..daca este vorba de o punga de lapte,o ciocolata expirata primesc imediat alta in loc...dar daca as gasi alte obiecte straine de continut...wau!! pe langa scuzele de rigoare primesc un pachet respectabil de la firma plin ochi cu produsul respectiv.

#210 Useril este offline   Puiu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 107
  • LocationBucuresti

Postat 16 December 2009 - 06:19 PM

bonicelli a spus:

un magazin cu produse de carne si branza bio, ecologic si alte denumiri naturale, direct de la producator din Sibiu.

Deci aşa arată toba bio! Interesant. =))

#211 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2009 - 06:25 PM

Rym, eram in Canada la niste prieteni, si unul din ei se suparase: cumparase un bax de lapte, si una din cutii era goala. A sunat la magazinul de unde a luat-o si s-a plins. Nu numai ca i-au transmis imediat scuzele de rigoare -desi nu era greseala vinzatorului, dar i-au trimis alt bax si inca ceva cadou. Eu am fost super mirata ca asa ceva s-a rezolvat la telefon - la noi trebuie probata si rasprobata. Raspunsul prietenului meu a fost: pai mai sunam daca nu era adevarat?

Mai e mult pina departe!
raluca elena

#212 Useril este offline   anita lu iosif 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 02-December 09
  • Locationde la campie

Postat 17 December 2009 - 01:42 PM

Ce a gasit Boni in toba nu e nicidecum vreo paleta de la aparatul de maruntit carne, este crotaliul animalului respectiv, adica chestia aia din plastic pe care o primeste orice animal cu un anumit nr. de identificare unic in judetul respectiv. Asa ca parerea mea e ca porcul ala a fost taiat, spalat nema si procesat. Crotaliul se ataseaza pe ureche, deci era chiar o toba bio, inclusiv cu mizeria din urechea porcului. Bine a facut tatal tau ca nu a luat toba oferita la schimb!

#213 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 17 December 2009 - 05:56 PM

"Fi-le-ar de cap sa le fie cu BIO-ul lor si cu preturile nesimtite pe care le practica la calitatea asta"!!!! :floare:

Am pus ghlimele,ca asa ar fi spus Floricica !
Si eu sunt de acord cu ea. :D
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#214 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 17 December 2009 - 06:34 PM

Aventura lunara a mersului la supermarket cu mama.
Mama e o scumpa de femeie de 75 de ani.
Aprovizionarea saptamanala cu paine,lapte,...maruntisuri,o fac eu ,mai ales iarna,cand e frig,sau ploua.
Dar la cumparaturile angros,o data pe luna,o iau cu mine ca e pretentioaa si o las sa-si aleaga
singura firma si produsele care-i plac.
Asa ca o duc la supermarket,unde eu imping cosul,iar ea alege de pe raft.
Pana aici,toate bune,..dar trebuie scosi bani de pe card.
Mergem la CEC,unde are cont pentru pensie .La ATM-ul din fata CEC,coada mare.
Intram inauntru la toate casele cozi.Dar na ,e in interor si e mai cald.
Ne asezam la o coada care era in paralele cu o alta la distanta de 1m intre ele.
Asteptam cuminti.Ma uit in jur.
La coada,oameni in varsata, majoritatea,modesti si fata de care, la venerabila varsta pe care o au ,ar fi trebuit sa simt doar respect.
Nu ma pot insa opri sa nu remarc mirosul de votca proasta pe care o raspandesc in jur barbatii.
Femeile arunca in jur priviri taioase.
Si modul cum esti impins din spate la fiecare spatiu mic creat in fata prin plecarea unei persoane.
Cum iesea unul din rand,cum cineva din spate se lipea de mine,obligandu-ma sa inaintez ,ca nu cumva sa se termine acel ceva ,s-ar putea sa nu ne mai ajunga..... :roll:
Caci si banii se pot termina nu-i asa ?
Despre "Limita de discretie" ,nu a auzit nimeni.
Daca as fi incercat sa sugerez asa ceva,as fi fost linshata si apoi exorcizata cu acordul tuturor.
Bun ajung la ghiseu.
Cad spun ca vreau sa retrag bani de pe card mi se spune ca cititor de carduri nu este decat la ghiseul de langa.
-Pai cum si vreti sa mai stau o data la coada ?
-Nu,nu stati ca vorbesc cu colega sa va ia .
-Colega o iei pe doamna ?
-Da ,sigur poftiti
Ma mut,de la o coada la alta.
Din spate o voce ingrosata de alcool,si tutun,spune:
-Pai treci la rand cucoana,ca si noi am stat.......
-Cum sa trec la rand,ca doar la rand sunt.Nu e vina mea ca nu au cititor de card.
-Nu ne intereseaza,trebuia sa te informezi.
-Da,da treci la coda se ridica si alte voci !
Ma uit peste umar si vad zeci de priviri pline de ura,de oprobiu public,de un ceva ce nu pot
sa explic.Priviri pe care nu le-am mai vazut dinainte de 89,cand lumea se omora pentru un sul
de hartie igienica.
Am spus doar atat :
-Vai ce "oameni"sunteti !
M-am facut ca ploua,i-am dat casierei cardul si am luat banii.
NU s-a schimbat nimic in 20 de ani,mai ales pentru o anumita generatie.

Mama privea speriata din spate si daca ar fi fost dupa ea,ar mai fi stat o data la coada,
caci nu-i asa ,
-Vai mama,dar nu e frumos sa te certi cu ei ca sunt oameni batrani.
..........................................................................................................................
Da ei sunt generatia care ar trebui sa ne umple de respect !
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#215 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 17 December 2009 - 08:42 PM

Pisco , dar de ce nu ai platit cu card-ul direct la supermarket?

#216 Useril este offline   rym 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2009 - 09:39 PM

simonaro29 a spus:

?!! da'depinde de super market! banuiesc :pupic:

#217 Useril este offline   Huvi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: kaky
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 17 December 2009 - 09:40 PM

Boni am ramas fara cuvinte :pupic:. Piscotel ce amintiri mi-ai rascolit...ai dreptate, multe lucruri au ramas asa, neschimbate desi ar fi trebuit sa se schimbe.

#218 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 605
  • Locationstau pe-un nor si cint la harpa

Postat 18 December 2009 - 07:18 AM

rym a spus:

simonaro29 a spus:

?!! da'depinde de super market! banuiesc :D

oh, io am fo la sibiu amu' doi ani si-am aterizat cu nevasta si soacra la "real". asta e un supermarket altfel dragutzel. ai nevazmea si suacra-mea se tot sfadeau acolo cu lichizii in mina ca "platesc eu" iar eu m-am plictisit rapid de jocu' asta. am scos o carte visa si am intrebat-o p-aia daca ia asa ceva (de felu' meu n-am nicioata lichizi la mine). aia s-a uitat oarecum dublu la cartea mea, da' cica sa vedem. ei bine nu, nu a acceptat-o. nu aacepta decit carduri de debit emise de bancile romanesti, desi pe usa se lafaia semnu' ala de visa. am intrebat-o pe duduie de ce au mai pus semnu' ala pe usa. cica "intrebati-i pe colegii mei, ca eu nu ma ocup de asa ceva". i-am zis ca ar trebui sa-l intreb pe sefu' de ce a angajat asa o persoana nepoliticoasa la casierie. aia ar fi vrut sa zica ceva, da' am folosit un ton ceva mai miriit si n-a mai avut curaj sa replice.

eniuei, in ro nu se accepta decit cash sau carti locale. semn de progres dupa dooj' de ani de capitalizm.
knife, poison or estrangulation? choices, choices ...

#219 Useril este offline   Ursuleatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 141
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 18 December 2009 - 09:03 AM

Asta cu oamenii batrani am experimentat-o si eu si, cu durere o spun, pana si bunicii mei sunt uneori nepermis de rautaciosi cu alti oameni in ceea ce priveste folosinta unor bunuri comune (gen balconul de serviciu de pe palierul lor - "alora nu le dam cheia ca e doar al nostru") si altele. :pupic: Nu stiu ce sa zic dar sper sa nu ajungem si noi asa ci, dimpotriva, ca batraneii draguti pe care-i vad plimbandu-se prin lume de mana..

P.S. Poate cei 50 de ani de chin au marcat oamenii mai mult decat ne-am fi imaginat..

#220 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 18 December 2009 - 09:22 AM

se accepta bancomatul dar cartile de credit nu prea ,nici ca sa ridici la atm nu merge , am intrat la banca cu care lucrasem si mi-au dat cash dar explicand ca ei au obligatia sa puna ''da merge'' dar nu vor sa si execute ,asigurarea acestui serviciu comporta costuri bancii si deci NU!
plati cu bancomat si ridicare de bani no problem :pupic:
"Maybe this world is another planet's Hell." - Aldous Huxley (1894-1963)

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul