Postat 29 December 2009 - 10:07 AM
Deci , fitzi antena:
Martea trecuta duce al meu un pachet la Frankfurt la Eurolines pt ai mei cu cadourile de mos. ( intarziasem cu el ca eu am fost prin spitale , apoi ne-a mai trebuit ceva , apoi cand sa-l duca luni iar a fost cu mine pe la doctori , in fine....)
Il pune , da banu si intreaba cand ajunge pachetu' : Miercuri pleaca , joi e la Deva.
Vine acasa si zice: Tu , fata , era una acolo , nici nu stia pe ce lume traieste...tre' sa terminam cu pachetele astea ca astia nu-mi inspira incredere....sa mergi sa intrebi cat costa la posta.
Bon , trec zilele , mama suna joi la Deva la Eurolines , aveau zi scurta , normal , era ajunul , cica pachetul va fi dus a Bucuresti si apoi il vor aduce cel tarziu luni la Deva.
Ok , asteptam.
Suna mama luni , la Deva nu-i pachetul. Mai suna o data , fata de la Deva , dragutza , il cauta in sistem , nu-l gaseste. Acum incepe partea interesanta.Sun la Frankfurt , imi raspune o femeie care abia si-abia vorbea....Pai , nu stiu , doamna ce-i cu pachetul , o fi plecat miercuri , n-o fi plecat ...poate o fi plecat sambata.....cine stie?
Eu: Va rog sa verificati.
Ea: O sa ma uit mai incolo.
Eu : Ok , va sun peste juma de ora.
Ea: Puteti sa sunatzi....
Intre timp , sun la Deva , d-ra de acolo imi explica ce si cum si imi da un nr de tel de Bucuresti , de la mesagerie , daca sun acolo o sa-mi spuna daca pachetul a ramas acolo sau nu.
Bon , sun si acolo.
Ii explic la domnu' ce vreau si el imi spune: Pai de unde sa stiu eu doamna , unde vi-i pachetu'? Ce , sunt vrajitor?
Imi repet: Stai calma , nu te enerva , si intr-un final i-l conving sa caute. Nu-l gaseste. Doamna , la noi nu e , aia v-a mintzit si nu l-a trimis. Spunetzi-i sa va dea data la care a plecat pachetul si nr de cursa ca va spun eu unde e.
Ii multzumesc frumos si sun iar la Frankfurt. O rog pe doamna sa-mi dea datele respective.
si zice: Pai , doamna , ce crezi , ca eu n-am altceva mai bun de facut decat sa-ti caut pachetul?
Eu: Doamna , noi pt transportul pachetului astuia am platit!
Ea: Si?
Eu: Doamna ,a veti cumva un sef pe-acolo?
Ea: ha ha , eu sunt seful. Ce-o sa faceti acum?
Eu:Doamna , de cand sunt in Germania eu asa ceva n-am intalnit, n-am vazut!
Ea: Da? Pai uita ca vedeti acum!
Sa va mai povestec apoi ca am sunat la reclamatzii la Bucuresti si-mi spune un nene ca orice reclamatie se face in scris , la agentia unde am avut problema , ei n-au treaba cu asta. Si pachetul meu? Pai , aia-i treaba dumneavoastra , doamna!!!!!!!!!!!!!
( sa va mai spun ca am sunat la un nr gasit pe net care era SPECIAL pt reclamatzii? N-are rost! )