Maya, la 13 May 2013 - 03:33 PM, a spus:
floricica, la 13 May 2013 - 09:30 AM, a spus:
Nu-mi place, mai, nu-mi place si nu-mi place si cica n-am incotro..cica o sa imbunatateasca dar eu vreau laptop nou cu windows vechi, dar n-ai cu cine...si cica dupa o luna de folosinta nu il mai poti returna¨...
Si eu mi-am luat de curînd laptop nou cu Win 8 pe el, si e groaaaznic. Dar l-am dat jos si am pus Win 7 ultimate... deci merge
Poti cumpara alt sistem de operare, care vrei tu, îl instalezi si basta. Sau îl poti folosi pe precedentul, daca ai un original / de la computerul ce l-ai avut 'nainte
De la ebay poti cumpara sisteme de operare noi, chiar mai ieftine decît în magazin.
Pentru proba, poti downloada versiunea de proba a sistemului de op care vrei tu, sa vezi ce si cum...
Merci, Maya, da' oare oi putea ca eu ma simt asa debusolata si dezarmata si cu nervii prasite ca imi vine sa-l arunc si sa cumpar o vechitura de laptop de pe craiglist..I love vechitura! Ba, nesimtitii naibii mi-o si bagat gratuit servis de la HP, cica am asistenta nonstop, boierie si am sunat imediat ce am luat pacostea si l-am frecat pe un indian la creieri ca eu nu vreau windows 8, vreau mai vechi, nu vreau sa ma plimb cu destiul...cica n-are ce sa-mi faca dar am laptop beton care o sa ma tina 15 ani. Mai bine vars un pahar de vin pe el si ma scutesc de nervi.
Da, mi-o futirisit contul de yahoo...adios. Dar, nenica, iti trebuie concediu si sa fii zen sa poti muta, redirectiona toate adresele pe noul cont. Asa am aflat si eu, ca cica e frecventa asta cu yahoo.