Ma enervez!
Postat 11 March 2015 - 05:43 PM
Si ce daca iese la pensie?
Postat 11 March 2015 - 07:09 PM
verber, la 11 March 2015 - 05:43 PM, a spus:
Si ce daca iese la pensie?
Da,Carmen,ai dreptate si tu si zerda.Tu il tii pe Edi,ti-sa parut un copil indisciplinat,nesimtit,sau cum mai zice doamna?
Postat 11 March 2015 - 09:08 PM
Sa zboare urgent femeia, asta nu e dascal e nebuna!
Postat 11 March 2015 - 11:06 PM
Postat 12 March 2015 - 12:39 AM
Destiny, la 11 March 2015 - 04:45 PM, a spus:
zerda, la 11 March 2015 - 04:33 PM, a spus:
Problema este ca nu are dreptul sa loveasca alta persoana punct final, darmite un minor incredintat spre ingrijire!
Ca sa o mute trebuie insa dispozitie de la inspectorat care se da, daca exista o investigatie de la politie.
Ce sa mute?Ca ea trebuie sa iasa la pensie,asta e ultima serie,dar,stati,ca e o treaba aici...domnul director ii mai da o serie,care va fi de copii de grupa 0,adica de 5-6 ani...mi-e mila de bietii copii.Dar de ce ii da tot ei grupa noua si nu o lasa sa stea linistita acasa?Scoala are invatatori noi,anul trecut au intrat patru invatatoare noi,anul asta au disparut doua...eu nu mai inteleg nimic...dar nu ramane asa,si ea stie,oricum,la ultima sedinta cu parintii a spus in gura mare ca eu sunt un parinte arici,deci...
Protectia copilului si politie !
"Copiii au dreptul să fie protejaţi împotriva:
oricăror forme de violenţă, abuz, rele tratamente sau neglijenţă (art. 85)"
Cat sunt eu de calma de felul meu, cred ca muream de gat cu ea daca indraznea sa dea in ai mei. Si cum isi permite sa jigneasca copiii? Daca nu are nervi de ei, la pensie si la revedere.
Nu te lasa ca nu e de acceptat!!!
Postat 12 March 2015 - 10:22 AM
Repet, inteleg sa te descarci verbal (dar in nici un caz folosind apelative de la agro-zoo-boo), dar violenta fizica nu poate fi justificata. In nici un caz si sub nici o forma nu te atingi de un copil, mai ales cand nici macar nu-i neam cu tine..
Daca pentru un stilou scapat pe jos pocnesti copilul, ce faci cu bebelusul care-ti sparge vaza de pe masa sau, cine stie cum, iti arunca portofelul plin cu bani pe geam?
Prin definitie, dascalul trebuie sa aiba rabdare, trebuie sa se coboare la nivelul celor pe care-i educa (daaaaaaa, se presupune ca invatatorii si profesorii sunt deasupra copiilor) si sa-si pastreze cumpatul in orice situatie. Ce? E batrana? O cata moartea pe-acasa si ea-i la scoala batand copiii? Sau jignindu-i? Mars la tine-n grota!!!
Destiny, fa plangeri catre inspectorat (cel local, cel judetean.....), catre ministru si minister, cheama televiziunile si trimite scrisori deschise catre respectiva jigodie, catre director si catre toti cei care trebuie sa intervina (protectia copilului, politie....). Sa-si dea demisia, sa se pensioneze, sa fie trimisa sa-si faca un control la cap, sanctiuni disciplinare..... astea imi trec prin minte asa, fugitiv.
Poti sa faci plangere si contra directorului, pentru ca ti-a zis sa-ti muti tu copilul la alta scoala (sau cine ti-a zis asa ceva).
Cat despre mama-arici carele se pare ca ai fi... Ma scuzemoati, da' daca n-ai logica si argumente, de regula iti va fi cam greu sa discuti cu oricine. Dar ce comod e sa dai vina pe interlocutor... si pe nu se poate...
Postat 12 March 2015 - 05:18 PM
Postat 12 March 2015 - 05:31 PM
Postat 12 March 2015 - 05:59 PM
black_cat, la 12 March 2015 - 05:18 PM, a spus:
Unii oameni sunt dusi rau cu pluta... Parintii trebuiau sa sara repede cu intrebari de genul:
In ce fel spuneti ca deranjeaza ora? (concret, in afara de faptul evident ca la vedere fataielilor, piticii tai se revolta? Si tu n-ai minimul de echilibru interior cat sa ţi-i potolesti?)
Pentru asta sunt sedintele cu parintii? Ca sa contempli suportiv visele neimplinite ale cadrului didactic? Ca sa miauni prelung pe umerii parintilor ca ei nu stiu ce greu e la clasa? (da’ daca unii stiu chiar cum e? hm... riscant... ca daca, eventual, stiu mai bine?) Ca sa asculti lamentarile cuiva care are, in mod cert, deficiente de comportament? Sau ca sa discuti despre lucrurile pe care le putem face, separat sau impreuna, in beneficiul copiilor, nu al cadrului didactic?
Nu fac treaba invatatorului / profesorului. Nu-mi prostesc copilul sa stea cuminte pentru cineva incompetent in a relationa cu el. (Gestionarea evenimentelor din clasa e in sarcina cui sta la clasa, nu a mea, care-s la munca). Mai degraba antrenez sistematic copilul in a se stradui sa-nteleaga, intreband acolo unde nu pricepe (stiu, ptiu, piei, Satana! ce faci, vrei sa-ntrerupi mecanismul? te-apuci sa pui la indoiala acest minunat sistem? ptiu! aduceti rapid agheasma!)
Destiny, daca e nevoie, trimite tone de scrisori Ministerului, Inspectoratului, cui s-o mai nimeri, pana albesc aia de cat trebuie sa-ti raspunda (pan' la urma, bu-hu-huuuu, s-au inventat si expedierile programate de mailuri... pam-pam!)... Nu-i lasa, voi aveti de pierdut!
Postat 14 March 2015 - 10:17 AM
Destiny, la 11 March 2015 - 04:45 PM, a spus:
zerda, la 11 March 2015 - 04:33 PM, a spus:
Problema este ca nu are dreptul sa loveasca alta persoana punct final, darmite un minor incredintat spre ingrijire!
Ca sa o mute trebuie insa dispozitie de la inspectorat care se da, daca exista o investigatie de la politie.
Ce sa mute?Ca ea trebuie sa iasa la pensie,asta e ultima serie,dar,stati,ca e o treaba aici...domnul director ii mai da o serie,care va fi de copii de grupa 0,adica de 5-6 ani...mi-e mila de bietii copii.Dar de ce ii da tot ei grupa noua si nu o lasa sa stea linistita acasa?Scoala are invatatori noi,anul trecut au intrat patru invatatoare noi,anul asta au disparut doua...eu nu mai inteleg nimic...dar nu ramane asa,si ea stie,oricum,la ultima sedinta cu parintii a spus in gura mare ca eu sunt un parinte arici,deci...
Draga mea, din cate mi-am putut da seama din ce relatezi, se pare ca exista un raport de protectionism intre directia scolii si aceasta femeie trista si pierduta. Nu te enerva! Incearca sa ramai calma si sa adunci dovezi concrete si reltari de la parinti care au fost in aceeasi situatie. Nu uita sa le ceri sa le semneze. Nu te baza doar pe faptul ca apar aia de la inspectorat, caci ei nu vor conduce o ancheta ci se vor baza doar pe ceea ce le prezinta echipa scolii (cel putin din cate stiu eu). Tipa va primi un avertisment, dar daca nu au dovezi concrete, nu o vor zbura inainte de pensionare. Iti tin pumnii si nu da inapoi! Asa ceva trebuie eradicat!
Postat 14 March 2015 - 11:31 AM
Postat 14 March 2015 - 12:37 PM
pupicei virtuali necontagiosi, miha
Postat 14 March 2015 - 02:35 PM
Destiny, curaj si sper sa obtii justitie.
Postat 14 March 2015 - 02:48 PM
Fi atenta e a naibii gripa asta iar vaccinul nu e bun....l am facut si eu si acum ma indop cu supliment de medicamente
Postat 14 March 2015 - 03:24 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 14 March 2015 - 03:38 PM
stella, la 14 March 2015 - 02:35 PM, a spus:
Destiny, curaj si sper sa obtii justitie.
Mi-am adus aminte de o faza de la serviciu - o fata proaspat angajata era in training cu o colega; cea noua stranuta dar isi pune mainile la nas. Colega i-a zis ca poate sa ia o pauza sa se duca sa se spele pe maini (erau la computerul altcuiva), iar raspunsul a fost: "Pentru ce?"... si a continuat apoi, dupa o sumara lectie de igiena, ca nu vede nici de ce e musai sa se spele pe maini dupa ce foloseste toaleta ... Am zis "fata" dar are aproape 40 de ani...
Miha, multa sanatate!
Destiny, nu te cunosc si nu-l cunosc si nici pe Edi al tau decat de aici de pe forum, dar nimic nu justifica atitudinea acestei persoane cu pretentii de profesoara. Sper sa reusesti sa rezolvi ceva.
Postat 31 March 2015 - 10:28 AM
Imi pare rau in primul rand pt Edy si colegii sai si pt orice alti copii care sunt supusi acelorasi tratamente, dar si pt nervii tai si a parintilor in cauza! Este inadmisibil ca de la aceasta varsta sa le fie demolata increderea in sine prin astfel de epitete! Este grav sa creasca la scoala in astfel de climat, care le distruge personalitatea si ii frustreaza de multe ori iremediabil. Cum invata copilul ce e binele, ce e generozitatea, ce e frumosul, ce e demnitatea, ce e stima de sine, ce e responsabilitatea, daca un dascal care are in grija copilul se poarta in acest mod?
Si ai sa razi, dar apoi, vin acesti "dascali" si iti spun ca ei nu au putut sa faca nimic, pt ca bagajul de 7 ani de acasa a sosit deja impreuna cu copilul la scoala!
Nu generalizez si nici nu judec! Iubesc dascalii cu vocatie si cu dragoste de copii. Daca ar fi majoritari, am fi toti mai fericiti!
Ma inspaimanta efectiv si ma revolta sistemul de invatamant din Romania (cum reiese din interviul postat de Maya acum vreo 2 luni, in general sistemele de invatamant din intreaga lume sunt cam falimentare la diverse capitole: creativitate etc. Mai da-ne linkul inca o data Maya, te rog). Povestea relatata, de la scoala lui Edy, este horror!
Eu cred ca e mai bine sa muti copilul imediat la alta invatatoare/clasa/scoala, nu mai astepta rezultatul anchetelor etc, pentru ca iti imaginezi de ce tratament are parte acum Edi la clasa ..., nu? De ce sa mearga la scoala traumatizat.
Ma gandesc daca nu ar fi fost buna si o dovada (poza, sau adeverinta IML).
Este absolut inadmisibila si o palma data copilului, cat si apelativele pomenite ..., copiii, care sunt mult mai sensibili emotionali, pot ajunge mutilati dpdv emotional din cauza acestui tip (si nu numai) de comportamente din scoli. Adultul are traume toata viata de la auzul unor apelative/programe/dogme de la persoanele cu autoritate din viata sa (dascali, parinti, profesori, preoti, bunici). Sa ii explici lui Edi sa nu acorde nici o atentie acestor apelative si comportamente ale invatatoarei sale. Problemele sunt ale ei, nu ale copiilor!
Calm si liniste iti doresc, sa iei cele mai bune decizii pentru Editzu!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 31 March 2015 - 01:07 PM
Cu regilile de igiena si civilizatie multi sunt certati
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 13 April 2015 - 10:09 PM
iata cum se ia sange si cum se incearca punerea unei branule in anul de gratie 2015...numai bolnav sa nu fi
iaca asa imi venea sa-i fac domnisoarei asistenta
20150401_180813.jpg (103.85K)
Number of downloads: 0
20150401_180820.jpg (112.13K)
Number of downloads: 0
sa fie sigura,m-a 'forat' in ambele maini