Ma enervez!
Postat 29 November 2009 - 10:26 AM
Si mi-e ciuda pe mine ca eu de obicei nu raspund la provocari de genul asta dar cu el nu ma pot abtine.
Postat 29 November 2009 - 11:52 AM
Cami a spus:
Si mi-e ciuda pe mine ca eu de obicei nu raspund la provocari de genul asta dar cu el nu ma pot abtine.
Simpatic rau cumnatul tau ...
Postat 29 November 2009 - 09:11 PM
KikenHana a spus:
lasa-i naibii!
Stii tu , caine latra , caravana trece , si prostii nu mai pot de grija altora ( stii la ce ma refer )
Postat 29 November 2009 - 10:14 PM
simonaro29 a spus:
KikenHana a spus:
lasa-i naibii!
Stii tu , caine latra , caravana trece , si prostii nu mai pot de grija altora ( stii la ce ma refer )
Asa fac Simo, da pe moment tot te enerveaza 8-)
Postat 30 November 2009 - 12:18 AM
KikenHana a spus:
simonaro29 a spus:
KikenHana a spus:
lasa-i naibii!
KHana,nu te nervoza degeaba
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 30 November 2009 - 12:27 AM
KikenHana a spus:
simonaro29 a spus:
KikenHana a spus:
lasa-i naibii!
{SMILIES_PATH}/6.gif<" title="arms" /> În curînd cred ca nu or sa mai aibe de cine sa se agate. Nu te enerva Kiken, nu merita.
Postat 30 November 2009 - 07:21 AM
Kroko a spus:
Cami a spus:
Simpatic rau cumnatul tau ...
Daaaaaaaa, extrem de simpatic. Mi-e drag ca sarea-n ochi si l-as bate non-stop
Kiki, nu te mai nervoza, ca nu are rost.
Postat 30 November 2009 - 07:26 AM
Cami a spus:
intr-o zi sa-i zici asa: daca maninci carne de porc faci gripa porcului. daca minci carne de vaca, faci vaca nebuna. maninci gaina, faci aviara. minci peste, ie contaminat cu chimicale gen malachite green. legume? fructa? in nici un caz!! poluare cu metale grele. apa nu poate fi bauta, pen' ca e contaminata cu nitritz si nitratz si altele. aeru' e plin de emisii de-asta toxice ... singura solutie e sa s-azvirlea di pi jiam de undeva de sus.
Postat 30 November 2009 - 07:34 AM
vaxile a spus:
Cami a spus:
intr-o zi sa-i zici asa: daca maninci carne de porc faci gripa porcului. daca minci carne de vaca, faci vaca nebuna. maninci gaina, faci aviara. minci peste, ie contaminat cu chimicale gen malachite green. legume? fructa? in nici un caz!! poluare cu metale grele. apa nu poate fi bauta, pen' ca e contaminata cu nitritz si nitratz si altele. aeru' e plin de emisii de-asta toxice ... singura solutie e sa s-azvirlea di pi jiam de undeva de sus.
Bre nenicule, rad de una singura Sa stii ca o sa-i dau replica asta daca mai vine cu absurditati de astea.
Postat 30 November 2009 - 08:42 AM
Cami a spus:
Cand mai face pe desteptu' zi-i ca crema de maiini nu e si impotriva bataturilor in palma.
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
Postat 30 November 2009 - 11:26 AM
Si poti sa te oferi, cind o sa vrea sa manince, sa-i dai tu bataie
Postat 30 November 2009 - 11:29 AM
raluca elena a spus:
Si poti sa te oferi, cind o sa vrea sa manince, sa-i dai tu bataie
ah, lavash, uitasem de oae!
Postat 30 November 2009 - 02:46 PM
Postat 30 November 2009 - 09:11 PM
Oameni buni am plecat de acolo plina de nervi si neintelegand de ce a trebuit sa urle la mine si sa ma dea pur si simplu afara din birou, nu l-as fi platit, cine eram eu, un gunoi, m-am simtit ingrozitor de jignita si am inceput sa plang ca proasta pe strada si numai stiam ce sa fac si unde sa ma duc.
Pana la urma am gasit un alt notariat si am dat peste o doamna draguta care l-a legalizat fara sa-mi reproseze nimic. Deci se poate!
As vrea sa-i fac o reclamatie notarei, individei, tampitei, nu stiu cum sa-i mai spun, dar nu stiu unde si nu stiu daca as avea vreun rezultat. Doamne, in ce tara traim! Vorba aia: Tara frumoasa, pacat ca este locuita!
Voi ati trecut vreodata printr-o astfel de situatie, mie nu mi s-a intamplat pana acum.
Postat 30 November 2009 - 09:18 PM
Giorgiana a spus:
Oameni buni am plecat de acolo plina de nervi si neintelegand de ce a trebuit sa urle la mine si sa ma dea pur si simplu afara din birou, nu l-as fi platit, cine eram eu, un gunoi, m-am simtit ingrozitor de jignita si am inceput sa plang ca proasta pe strada si numai stiam ce sa fac si unde sa ma duc.
Pana la urma am gasit un alt notariat si am dat peste o doamna draguta care l-a legalizat fara sa-mi reproseze nimic. Deci se poate!
As vrea sa-i fac o reclamatie notarei, individei, tampitei, nu stiu cum sa-i mai spun, dar nu stiu unde si nu stiu daca as avea vreun rezultat. Doamne, in ce tara traim! Vorba aia: Tara frumoasa, pacat ca este locuita!
Voi ati trecut vreodata printr-o astfel de situatie, mie nu mi s-a intamplat pana acum.
Nu mi s-a intamplat niciodata Girogi, dar este inacceptabil, trebuie sa te interesezi unde sa o reclami, fir-ar ei sa fie astia care nu stiu sa ne respecte, ca daca nu am avea noi nevoie de ei, nu ar fi strans averi!
Postat 30 November 2009 - 09:23 PM
Giorgiana a spus:
Giorgi, cauta Camera Notarilor Publici, acolo ii poti face reclamatie . E inacceptabil cum s-a purtat cu tine :x
Postat 30 November 2009 - 10:39 PM
http://www.cnpb.ro/
si daca nu, intreaba aici:
http://www.uniuneanotarilor.ro/
Giorgi, sa stii ca nu as lasa-o nici daca ar trebui sa depun eforturi iesite din comun pentru a o reclama!