Postat 04 December 2009 - 03:41 PM
doamne, sunt siderata, e groaznic ce pot face unii cu copiii (altora). si cand te gandesti ca probabil mai ia si un ban gramada de la parinti...sunt fericita ca pot sa stau cu fiu-meu acasa pana face trei ani si ceva si merge la gradinita, sper ca atunci sa-mi poata spune cam tot ce a facut peste zi. doamne pazeste!
si off topic - sunt un car de nervi, imi vine sa-i strang pe unii de gat. am comandat poze pe net, cu gandul ca fac calendare-cadou pe 2010. unul trebuia sa ajunga in state de mos nicolae. fac comanda, cu precizarea ca vreau sa ridic pozele de la cea mai apropiata filiala a magazinului cu pricina, primesc si confirmare de expediere, ma duc miercuri sa ridic pozele, surpriza: nu mai avem acest serviciu. cum adica, pai atunci ce cauta adresa voastra pe net??? nu stiu, zice doamna, ca un ghiocel, ma duc sa intreb. imi fac cumparaturile, revin, tot nu stie. am fost si ieri acolo, la fel, alta ghiocica, nu stim, nu stim. vorbesc cu seful - sa revin azi. sun de dimineata, nu stie, o sa se intereseze. sun la firma care a facut pozele, pozele sunt trimise la filiala x. mooooooooooorrrrrrrrrrr. e clar ca nu mai pupa fratelo cadoul maine de ziua lui, dar mai rau e ca eu plec mintenasi in concediu si trebuie sa termin cu toate cadourile intr-o saptamana.
rabdare si tutun, dar nici de fumat nu pot, c-al meu copil nu binevoieste sa doarma azi la pranz, si nu pot fuma cu el in brate.