Cine cu prieteni
#41
Postat 17 October 2011 - 11:11 AM
#42
Postat 17 October 2011 - 11:26 AM
#43
Postat 17 October 2011 - 11:52 AM
#44
Postat 17 October 2011 - 12:22 PM
#45
Postat 17 October 2011 - 05:03 PM
Cat despre gulie,la noi sunt gulii din alea verzi ,fragede,fragede.
Abia astept sa incerc salata .
Apropo de ridichi .Eu chiar fac cu ridichi,dar la gulii nu ma gandisem .
Cateodata trebuie sa ne deschida cineva ochii si spre lucrurie simple.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#46
Postat 17 October 2011 - 06:16 PM
#47
Postat 17 October 2011 - 07:04 PM
#49
Postat 27 October 2011 - 02:33 PM
La noi se gasesc masline mari, dar varsate. Cumparate de le tejghea asa... în borcan, sau altfel ambalate nush, dar ma interesez.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#50
Postat 27 October 2011 - 07:35 PM
#51
Postat 17 March 2013 - 12:23 AM
Aperitiv:
Zacusca de ardei copti amestecati cu linte rosie fiarta, ideea lui Eataly
Humus Beirut
Quiche cu spanac si bacon
Gratare de porc (macerat in sos soia & mirin & otet si mult usturoi), pui (macerat in zeama de lamaie & ghimbir & sare) si carnati
desert:
un platou maaaare de mini-cornete cu crema de lamaie aluat facut ca aici
tortul cu alune al Adrianei cu crema ganache si gem de mere & struguri
De baut a fost bere si whiskey.
#52
Postat 17 March 2013 - 02:19 AM
#54
Postat 18 March 2013 - 03:21 PM
Cornetele cu crema de lamaie arata irezistibil! felicitari, draga mea!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#55
Postat 18 March 2013 - 03:41 PM
Cornete cu crema de vanilie mancam cand eram copil, le facea mama cu o forma anume si le umplea cu crema, ce bune erau! Cred ca si cornuletele tale sunt la fel de delicioase!
#56
Postat 18 March 2013 - 03:59 PM
#58
Postat 19 March 2013 - 01:04 AM
Adriana, crema de lamaie e de fapt crema patisier in care am pus unt si zeama & coaja de lamaie.
Dani, pentru quiche m-am inspirat de la topicul cu quiche, deci ceapa, bacon, spanac si oua & smantana. Un pic de branza rasa deasupra, iar aluatul e cel de la placinta de legume de la concurs (Linkul meu).
280 g faina, sare, 70 ml ulei de masline, 2 linguri parmesan, 150 ml apa. Cred ca si Adriana are un aluat asemanator, cu vin in loc de apa.
Giorgi, si eu am formele alea, sunt niste conuri metalice pe care le-am cumparat din Romania si tare imi plac
#59
Postat 19 March 2013 - 08:48 AM
#60
Postat 20 March 2013 - 05:34 PM