Cine cu prieteni
#1
Postat 12 April 2010 - 10:17 AM
Am decis totul simbata dimineata asa ca m-am rezumat la lucrurile simple pe care le aveam in casa.
Masa aranjata
Un loc
Si meniul
Fiind simbata o zi spendida aperitivul analcolic, pentru ca pretenii nostri nu prea beau, l-am servit pe terasa uitindu-ne la Superga insotit de:
- taralli
- salam
- speck
- masline umplute cu carne macinata si prajite, eu le iau gata facute congelate si le coc doar in cuptor, o data le-am facut de la A la Z, astea sunt bune si foarte rapide se numesc "olive all'ascolana" pentru ca sunt tipice din Ascoli Piceno regiunea Marche
Aperitive:
- omleta cu sparanghel
- drob
Felul I:
- mafalde cu fonduta si sparanghel
Felul al II-lea:
- pachetele din piept de pui ale lui Nico simplificate,adica dupa ce le-am copt in staniol in cuptor le-am pus doar putin parmigiano deasupra si le-am trecut un moment sub grill ca sa le incalzesc cu sotè de morcovi si andive cu gorgonzola (am taiat andivele fisii, le-am pus gorgonzola deasupra si apoi le-am pus la cuptor la 200°C pina ce s-a topit brinza)
- pulpe de pui cu bere
Desertul l-a adus prietena mea, o tarta din aluat fraged cu crema de vanilie
#2
Postat 12 April 2010 - 11:05 AM
Daca asta-i simpla, nu-mi vine sa ma gandesc cum e aia "complicata".
#3
Postat 12 April 2010 - 11:09 AM
#4
Postat 12 April 2010 - 11:14 AM
Bonicelli, la 12 April 2010 - 11:05 AM, a spus:
Daca asta-i simpla, nu-mi vine sa ma gandesc cum e aia "complicata".
Pai numele poate varia asa ca...da-i bataie si hai
By the way, azi mi-am pus margele turcoaz ca ma-ntilnesc c-o pretena de-a ta
#5
Postat 12 April 2010 - 11:15 AM
#6
Postat 12 April 2010 - 12:33 PM
#8
Postat 12 April 2010 - 01:53 PM
Adriana, la 12 April 2010 - 11:14 AM, a spus:
By the way, azi mi-am pus margele turcoaz ca ma-ntilnesc c-o pretena de-a ta
Ma, tu te-ntalnesti cu Stella mea. Ca ea are drum prin cele parti zilele astea.
Ce margele ti-ai pus? Zi si mie.
#9
Postat 12 April 2010 - 07:41 PM
#10
Postat 12 April 2010 - 10:14 PM
O sa-mi fac poza gitului sa vezi margelele Din pacate Stella nici nu mi le-a vazut pentru ca a fost destul de frig azi, vint, a plouat, o vreme nasoala de tot. Dar eu sunt foarte fericita pentru ca am reusit sa stau citeva ore cu Stella.
La capitolul poze mai mult de atit sa nu-mi cereti ca Stefano atita a fost in stare sa faca
#13
Postat 12 April 2010 - 11:29 PM
Eu admir minutiozitatea cu care asezi mesele.
Rabdarea cu care faci etichetele cu meniul.
De fiecarec data inspirat si familiar.
E imposibil ca musafirii sa nu se simta bine la tine dupa asa intampinare.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#14
Postat 13 April 2010 - 08:50 AM
#16
Postat 13 April 2010 - 04:34 PM
#17
Postat 13 April 2010 - 08:37 PM
#18
Postat 13 April 2010 - 09:04 PM
#19
Postat 13 April 2010 - 10:04 PM
#20
Postat 13 April 2010 - 10:49 PM