Cine cu prieteni
#21
Postat 14 April 2010 - 12:20 AM
Toata stima si respectul pentru ce poti face la o masa!
La cate feluri de mancare ai facut si cate diversitati ma gandesc cum de ai energie inca sa mai stai la pc ca eu dupa 3 feluri uzuale nu mai is buna de nimic 3 zile si tre sa iau energizante si pilule sa pot sta din incheieturi.
Am uitat sa scriu ca sunteti frumoase foc si imi place ca va intretineti prietenia si va bucurati de putinele momente in care sunteti impreuna.
#23
Postat 14 April 2010 - 08:02 PM
Cum ai atata rabdare sa mai faci si meniu!
Mie sa-mi dai un cartof copt si tot m-as simti bine acolo langa semineul tau,povestind cate-n luna si-n stele!
Ce-i al tau e pus deoparte, ce mai!
Si intalnirea cu Stella!...,ce placere!
Momente din acestea din viata, nu au egal, sunt unice!
Adriana te
#24
Postat 14 April 2010 - 09:40 PM
#26
Postat 14 April 2010 - 10:16 PM
#27
Postat 14 April 2010 - 10:45 PM
O sa fac si eu niste meniuri asa cu vreo ocazie, sa-mi impresionez musafirii !
#28
Postat 14 April 2010 - 10:50 PM
Carmella, la 14 April 2010 - 10:16 PM, a spus:
Mersi
any_annette, la 14 April 2010 - 10:45 PM, a spus:
O sa fac si eu niste meniuri asa cu vreo ocazie, sa-mi impresionez musafirii !
Sunt sigura ca ii impresionezi si acu
#29
Postat 14 April 2010 - 11:08 PM
#30
Postat 15 April 2010 - 07:36 AM
#31
Postat 15 April 2010 - 11:10 AM
#34
Postat 15 April 2010 - 06:31 PM
a fost o intalneala rapida , dar mi-a facut enorma placere sa ma vad insfarsit cu Adriana . Stefano este un adorabil,
ne-a suportat tot drumul in masina cat am "tocat"; va sfatuiesc sa va vedeti cu ei, si daca se poate sa aveti o "marja" sa treceti
musai la Eataly ...care este un templu de produse wow.
Adriana, seara dupa concert am facut "picnic" cu tot felul de minunatii luate de unii si altii( colegii mei, caci hotelul nostru era vis-à-vis de magazin ).
sa-i spui lui Stefano ca alegerea de crudo a vanzatorului de la salumi a fost...absolut divina.
Multa sanatate Manu, si sper ca cu alta ocazie sa ma vad si cu mamitza ei
#35
Postat 15 April 2010 - 07:47 PM
#36
Postat 15 April 2010 - 09:18 PM
stella, la 15 April 2010 - 06:31 PM, a spus:
Si noi am documentat,vederea din camera
si vederea din parcare spre camera, unul din patrate e camera Stellei
Eu sunt extrem de fericita ca ne-am intilnit in sfirsit, Stella, si ma bucur ca te-ai simtit bine cu noi.
#37
Postat 16 October 2011 - 11:05 PM
Olive all'ascolana
Prune uscate cu prosciutto cotto
Gulie rasa
cu ulei de masline si lamiie
mai era zacusca pe care n-am pozat-o
Funduri de anghinare umplute
cu carne tocata, mirodenii si ou
Pastai
Broccoli si conopida cu fonduta
Friptura de vita
Ei au baut un Freisa, eu m-am delectat cu asta
#38
Postat 17 October 2011 - 09:04 AM
Tot ce ai facut e si pe gustul meu .
Spune-mi cum ai lipit aluatul de masline. Ca ele sunt cam alunecoase .
As vrea sa fac si eu.
Iar ideea cu guliile e tare buna.
Cat despre anghinare....eu o manac si goala ,cu ulei de masline si lamaie.
Un deliciu !
http://povesticulinare.blogspot.com/
#39
Postat 17 October 2011 - 10:11 AM
Pai am trisat n-am mai scris acum pentru ca am vazut ca scrisesem pe prima pagina la prima cina, le cumpar gata facute congelate si numai le coc in cuptor. Odata demult le-am facut dar marea problema pentru mine e sa gasesc masline asa de mari si sa le scot simburele fara sa le distrug. Vezi ca si la astea se crapa apoi la copt aluatul, cred ca, pe linga faptul ca trebuie sa fie foarte uscate, ajuta sa le treci mai intii prin faina alba ca sa piarda absolut orice urma de umiditate, apoi prin ou si pesmet , operatia asta se poate repeta de 2 ori (cea cu oul si pesmetul). Eu le-as tine o ora in congelator inainte de a le praji sau macar in frigider daca e unul lipsit de umiditate.
Gulia din pacate cred ca era prea mare ca avea cam gust de ridiche mai mult.
Anghinarea pe mine nu prea ma atrage dar cum aveam fundurile in congelator am optat sa le fac, eram convinsa ca in pachetul de la macelar aveam carne macinata dar de fapt erau 2 hamburgeri Ar fi trebuit fierte inainte pentru ca in cuptor pina ce s-au copt s-au uscat tare de tot.
#40
Postat 17 October 2011 - 11:02 AM