Sotul si-ar da seama ca sunt la dieta, la noi in bucatarie e democratie, ne consultam asupra meniului, mai gateste si el si in plus sambata si duminica mancam gratar, bem o bere sau un pahar de vin...
Eu am 1.57 si 58 de kg.; acum 4 ani, inainte de prima sarcina aveam 47-49 kg; am nascut-o pe Bibi si am ramas la 55 kg, imi statea bine, daca as fi dat jos burtica; am alaptat, am ramas insarcinata iar, iar am alaptat; m-am intors din maternitate cu 58-60 de kg si cu astea am ramas.
Am terminat cu alaptatul in martie anul asta, mi-am acordat un timp de respiro si acum vreau dieta. In ultimele 2 saptamani nu am mai mancat dupa ora 19, si cantarul arata 58 kg, deci am slabit 1-2 kg.
Nu stiu daca sunt coerenta, fetele se invart in jurul meu si vor la tastatura

Asa, vreau sa-mi pice iar hainele frumos pe mine, acum parca-s Elena Udrea, toate sunt mulate, "tipa" pe mine...un 54 kg ar fi grozav, 52 kg zic ca ar fi ideal.
Am aluatul de pizza in frigider, ma duc sa ma ocup de toping
PS Dimineata am avut surpriza neplacuta sa constat ca branza mea de vaci, in termen, era mucegaita. Am mancat jumatate dintr-un fagaras, ocolind pe cat se poate smantana. La calorii nu era diferenta intre branzica si fagaras (conform ambalajului), la grasimi nu m-am uitat; intreb si eu ca el presidente: am gresit?
Piscotel multumesc pentru sustinere

ma simt incurajata ca imi esti mereu alaturi.