Suberek ravioli cu carne prajiti specific turcesc
#21
Postat 19 April 2010 - 05:49 PM
Daca-i serviti dimineata sau seara cu iaurt alaturi...
Eu ma gandesc tot mai mult acum la cei cu branza...
#22
Postat 19 April 2010 - 10:26 PM
#24
Postat 20 April 2010 - 12:14 AM
Nu are nici o verzitura prin ea, dar de bune sunt bune!
#25
Postat 20 April 2010 - 10:13 AM
#26
Postat 20 April 2010 - 10:49 AM
#27
Postat 20 April 2010 - 11:44 AM
Planuiesc sa-i fac cu branza de oi si ceva iaurt si o sa vad dupa consistenta daca mai necesita ou sau nu(cat e de legat)o parte o sa le las simple,cateva le fac cu marar si ceapa verde si vreo 2 cu mac(nus' de ce neuronul meu imi spune ca ar sta bine in propozitie)si gustand o sa vad care-mi place mai mult...
#28
Postat 20 April 2010 - 11:48 AM
Geany, la 20 April 2010 - 11:44 AM, a spus:
Planuiesc sa-i fac cu branza de oi si ceva iaurt si o sa vad dupa consistenta daca mai necesita ou sau nu(cat e de legat)o parte o sa le las simple,cateva le fac cu marar si ceapa verde si vreo 2 cu mac(nus' de ce neuronul meu imi spune ca ar sta bine in propozitie)si gustand o sa vad care-mi place mai mult...
deja salivez numa' can ma gandesc la variante
#29
Postat 20 April 2010 - 12:39 PM
#32
Postat 11 May 2010 - 09:29 PM
suberek-ul cu carne se face numai cu carne de vaca,sau oaie.(e o placinta specific musulmana ). suberekul cu branza ,se face cu branza de oaie sau capra,faramitata.eu tin minte ca nu punea nimic altceva in ea. dar pentru o informare corecta a populatiei,am sa dau telefon maine si va spun ce am aflat. siea face niste suberekuri traznet.
http://panseluta-violet.blogspot.com/
#33
Postat 11 May 2010 - 09:33 PM
http://panseluta-violet.blogspot.com/
#34
Postat 12 May 2010 - 06:30 AM
pansy, la 11 May 2010 - 09:33 PM, a spus:
Multumesc de lamuriri Pansy,dupa cum am mai spus si la inceput cand am prezentat reteta ,eu produsul finit nu l-am mancat sau vazut vreodata,am vazut o singura data la tv. si l-am si prestat exact asa cum fusese prezentat acolo,din aceasta cantitate de aluat se fac:10-12 bile mie mi-au iesit 11,si se fac acesti ravioli,exact asa i-au facut si ei.
Acum daca sunt femei care-i fac dintodeauna si au o anumita dexteritate si intind foaia f subtire e f. posibil si asta,ce sa zic,eu i-am facut exact cum i-am vazut prezentati la tv...
Reteta originala prevede carne de miel sau oaie,iaurt si menta,cu branza am vrut sa fac dar m-am razgandit si am facut langosi pana la urma...Daca te incumeti sa faci vreodata cum iti spune doamna aceea poate ii postezi(separat sau ii atasezi aici cum doresti).
#35
Postat 28 May 2010 - 08:23 PM
Diferenta fata de al tau, Geany, este ca ei pun foarte putina carne ca umplutura, abia ung foaia. Iar foaia este si ea foarte subtire si prajita foarte rapid in mult ulei, trebuie sa pluteasca in ulei si carnea din interior fiind putina se "face" imediat, deci nu e nevoie sa arzi prea mult gogoasa invelitoare.
Aici (Ctza) e un produs care se gaseste la aproape fiecare patiserie de-aia ca fast-food-urile, dar nu peste tot este comestibil sau sigur ca nu te imbolnavesti de la ele. In afara de Neptun mai e un loc in Eforie Nord unde se face shuberek bun.
#36
Postat 28 May 2010 - 08:40 PM
Ce mai faci?!
#37
Postat 28 May 2010 - 08:48 PM
#38
Postat 28 May 2010 - 09:26 PM
#39
Postat 17 June 2010 - 06:05 AM
Geany, la 28 May 2010 - 09:26 PM, a spus:
este una aici... dar nu ştiu cît de veritabilă este.
#40
Postat 17 June 2010 - 08:39 AM