Forum Culinar: Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada - Forum Culinar

Salt la continut

  • 56 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ale NOASTRE :) Azi in bucatarie - la gramada Bref: Activitatea noastra culinara

#781 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 26 April 2012 - 10:08 AM

Ieri spre seara mi-am preparat pasta pesntru mititei.
Am pus lant cu lacat pe usa frigiderului si in fata lui o capcana pentru urs :thumleft: , caci altfel, cineva era in stare sa o manance cruda peste noapte.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#782 Useril este offline   moftanescu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 433
  • Inregistrat: 09-December 11

Postat 27 April 2012 - 12:56 PM

Buna ziua!
Vaz ca-i la moda peste tot sa faci gulas. Am scos la aer ceaunul pentru vremurile care se anunta si m-am hotarat sa-i dau de lucru, asa de proba... I-as spune o tocanita moftaneasca. De ce am nevoie? Carne de vitel, porc si berbecut in proportii egale, de preferat antricot, costite, pulpa din fata, principalul este sa nu aiba articulatiile praf si oasele intregi... Cateva cepe de apa, niciodata nu-s de ajuns, ardei kapia rosii din belsug, doi morcovi si o capatana de usturoi. Legumele le dumic neglijent si le pun in putin oloi la calit. Apoi adaugam bucatile de carne. Piper si paprica dulce cat incape, unii pun ardei iute, dar eu nu gatesc doar pentru mine. Doua frunze de dafin, o lingura de chimen macinat si cateva crengute de cimbru. Stingem cu o cana de vin rosu demisec, sa zicem un merlot. Apoi apa, un capac si rabdare. Nu folosesc rosii, cartofi sau galuste. Dar amestec des in ceaun, imi imaginez ca fac zacusca. Ma opresc atunci cand maglavaisul are consistenta necesara sa-mi puna o frana gingasa in operatiunea de mestecare, sau cand ma doare mana... Patrunjel verde tocat. Merge cu niste pita calda sau paste, eu fiind matza de rasa comuna prefer prima varianta :thumleft:

#783 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 27 April 2012 - 03:05 PM

 moftanescu, la 27 April 2012 - 12:56 PM, a spus:

Buna ziua!
Vaz ca-i la moda peste tot sa faci gulas. Am scos la aer ceaunul pentru vremurile care se anunta si m-am hotarat sa-i dau de lucru, asa de proba... I-as spune o tocanita moftaneasca. De ce am nevoie? Carne de vitel, porc si berbecut in proportii egale, de preferat antricot, costite, pulpa din fata, principalul este sa nu aiba articulatiile praf si oasele intregi... Cateva cepe de apa, niciodata nu-s de ajuns, ardei kapia rosii din belsug, doi morcovi si o capatana de usturoi. Legumele le dumic neglijent si le pun in putin oloi la calit. Apoi adaugam bucatile de carne. Piper si paprica dulce cat incape, unii pun ardei iute, dar eu nu gatesc doar pentru mine. Doua frunze de dafin, o lingura de chimen macinat si cateva crengute de cimbru. Stingem cu o cana de vin rosu demisec, sa zicem un merlot. Apoi apa, un capac si rabdare. Nu folosesc rosii, cartofi sau galuste. Dar amestec des in ceaun, imi imaginez ca fac zacusca. Ma opresc atunci cand maglavaisul are consistenta necesara sa-mi puna o frana gingasa in operatiunea de mestecare, sau cand ma doare mana... Patrunjel verde tocat. Merge cu niste pita calda sau paste, eu fiind matza de rasa comuna prefer prima varianta :lol:


nu s-ar zice, cind stai cu ditamai farfurioiu' de spaghetti sub nas ! :lol:

carnurile folosite n-au timpi de fierbere diferiti ? cind stii ca e gata mincarica ? :unsure:

#784 Useril este offline   moftanescu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 433
  • Inregistrat: 09-December 11

Postat 27 April 2012 - 03:37 PM

 uptown girl, la 27 April 2012 - 03:05 PM, a spus:


nu s-ar zice, cind stai cu ditamai farfurioiu' de spaghetti sub nas ! :lol:

carnurile folosite n-au timpi de fierbere diferiti ? cind stii ca e gata mincarica ? :unsure:

bine, prefer niste conducte :lol:
au timpi diferiti, sa nu mai spun de legume...
dar cand ai rabdare si esti determinat sa contopesti niste identitati aparte intr-o etnogeneza culinara si cu un gust multicultural, te risti :lol:
altfel, daca m-as prezenta in fata unei soacre imaginare cu un blid, as tine cont de varsta si anatomia carnurilor, legumele le-as sorta dupa culoare si le-as face al dente, dar n-ar mai avea acelasi gust...

#785 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 27 April 2012 - 08:37 PM

 moftanescu, la 27 April 2012 - 03:37 PM, a spus:

 uptown girl, la 27 April 2012 - 03:05 PM, a spus:


nu s-ar zice, cind stai cu ditamai farfurioiu' de spaghetti sub nas ! :lol:

carnurile folosite n-au timpi de fierbere diferiti ? cind stii ca e gata mincarica ? :rolleyes:

bine, prefer niste conducte :Demon:
au timpi diferiti, sa nu mai spun de legume...
dar cand ai rabdare si esti determinat sa contopesti niste identitati aparte intr-o etnogeneza culinara si cu un gust multicultural, te risti :lol:
altfel, daca m-as prezenta in fata unei soacre imaginare cu un blid, as tine cont de varsta si anatomia carnurilor, legumele le-as sorta dupa culoare si le-as face al dente, dar n-ar mai avea acelasi gust...


stai asa, si nu te ciufuli ! :lol:
nush cum e pe la voi antricotul de vita, dar la mine daca il fierb vreo 2-3h se face ciunga. :D de-aia te intrebam in cit timp ai fiert tocanita, pina a fost numai buna de mincat. :D

#786 Useril este offline   moftanescu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 433
  • Inregistrat: 09-December 11

Postat 27 April 2012 - 10:15 PM

 uptown girl, la 27 April 2012 - 08:37 PM, a spus:

stai asa, si nu te ciufuli ! :D
nush cum e pe la voi antricotul de vita, dar la mine daca il fierb vreo 2-3h se face ciunga. :( de-aia te intrebam in cit timp ai fiert tocanita, pina a fost numai buna de mincat. :P

nu ma ciufulesc, asa sunt eu, nimic nu sta bine pe mine :love7:
daca iti spun ca a fost la ceaun si am fiert-o pana am dat peste cap calendarul, este bine?
acuma serios, cand am spus vitel, nu am folosit termeni inapropriati, cum spune un corector online :D
greu gasesti o vita maturata cum trebuie, asa ca te pedofilesti...
poate fi intre o ora si vesnicie :lol:

#787 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 28 April 2012 - 11:58 AM

 moftanescu, la 27 April 2012 - 10:15 PM, a spus:



nu ma ciufulesc, asa sunt eu, nimic nu sta bine pe mine :love7:


Laic !

- Aveti picioare de porc?
- Nu. Asa arat eu. :lol:
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#788 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 28 April 2012 - 12:58 PM

 W Mamadeus Paparotti, la 28 April 2012 - 11:58 AM, a spus:

 moftanescu, la 27 April 2012 - 10:15 PM, a spus:



nu ma ciufulesc, asa sunt eu, nimic nu sta bine pe mine :love7:


Laic !

- Aveti picioare de porc?
- Nu. Asa arat eu. :D


Paparotti, numai in oala cu supa sa nu-ti bagi picioarele, ca se face instant piftie ! :lol:

#789 Useril este offline   moftanescu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 433
  • Inregistrat: 09-December 11

Postat 28 April 2012 - 01:13 PM

 W Mamadeus Paparotti, la 28 April 2012 - 11:58 AM, a spus:

 moftanescu, la 27 April 2012 - 10:15 PM, a spus:



nu ma ciufulesc, asa sunt eu, nimic nu sta bine pe mine :love7:


Laic !

- Aveti picioare de porc?
- Nu. Asa arat eu. :(

:lol: :D :P
am fost si la salon de infrumusetare, macar am incercat :(
unde dai si unde crapa, mi-ai facut pofta de un osso bucco, o sa fie maine, ca astazi este deja prea tarziu :D

#790 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 29 April 2012 - 10:09 AM

Ieri mi-a trimis tata-socru un ied taiat.
Fata de alti iezi, miei ce mi-au trecut prin mana acesta avea la locul lui timusul (momite, sweetbreads, cima)

Impreuna cu muschiuletul fraged taiat in medalioane, l-am gatit sub inspiratiea scaloppinilor Adrianei.
In unt (+ ulei de masline) pe frunze de salvie - medium raw, roz in interior. Apoi pna si-a definit aroma scos pe ferfurie sub folie, am mai pus in tigaia de tuci, trei frunze de salvie, am deglasat cu otet balsamic si cand s-a redus am mai pus o aschie de unt.
Prima data cand gust momite. Fine, delicate cu textura asemanatoare creierului. Muschiuletul a fost fraged si aromat, sosul mi-a reusit ca la carte, poze - ioc! :notworthy:
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#791 Useril este offline   moftanescu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 433
  • Inregistrat: 09-December 11

Postat 29 April 2012 - 11:10 AM

 W Mamadeus Paparotti, la 29 April 2012 - 10:09 AM, a spus:

Ieri mi-a trimis tata-socru un ied taiat.
Fata de alti iezi, miei ce mi-au trecut prin mana acesta avea la locul lui timusul (momite, sweetbreads, cima)

Impreuna cu muschiuletul fraged taiat in medalioane, l-am gatit sub inspiratiea scaloppinilor Adrianei.
In unt (+ ulei de masline) pe frunze de salvie - medium raw, roz in interior. Apoi pna si-a definit aroma scos pe ferfurie sub folie, am mai pus in tigaia de tuci, trei frunze de salvie, am deglasat cu otet balsamic si cand s-a redus am mai pus o aschie de unt.
Prima data cand gust momite. Fine, delicate cu textura asemanatoare creierului. Muschiuletul a fost fraged si aromat, sosul mi-a reusit ca la carte, poze - ioc! :notworthy:

hmm, bun, bun!
Prietene, sa mai zici ca nu exista extraterestri sau telepatie! Un ied am avut si eu la dispozitie ieri. Mie mi-a fost lene sa-l transez, asa ca l-am tinut de seara in cada, unde i-am facut baie in vin rose, vreo trei cepe dumicate neglijent, oleaca de untdelemn, o capatana de usturoi pisata, doi piparusi feliati, zeama de la doua lamai, rosmarin, salvie si menta, proaspete toate... L-am lasat asa peste noapte cu hidromasajul pornit, iar a doua zi, adica ieri, l-am zvantat, fardat cu sare, piper si putin praf de sofran , respectiv ghimbir, l-am pensulat cu oleaca miere si ulei, apoi l-am mumificat in folie... Depus pachetul in cuptorul de paine al familiei, iar intr-un tarziu mi-am adus aminte de el si l-am lasat sa ia aer si culoare cateva minute.

#792 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 29 April 2012 - 12:08 PM

 moftanescu, la 29 April 2012 - 11:10 AM, a spus:

 W Mamadeus Paparotti, la 29 April 2012 - 10:09 AM, a spus:

Ieri mi-a trimis tata-socru un ied taiat.

hmm, bun, bun!
Prietene, sa mai zici ca nu exista extraterestri sau telepatie! Un ied am avut si eu la dispozitie ieri. Mie mi-a fost lene sa-l transez, asa ca l-am tinut de seara in cada, unde i-am facut baie in vin rose, vreo trei cepe dumicate neglijent, oleaca de untdelemn, o capatana de usturoi pisata, doi piparusi feliati, zeama de la doua lamai, rosmarin, salvie si menta, proaspete toate... L-am lasat asa peste noapte cu hidromasajul pornit, iar a doua zi, adica ieri, l-am zvantat, fardat cu sare, piper si putin praf de sofran , respectiv ghimbir, l-am pensulat cu oleaca miere si ulei, apoi l-am mumificat in folie... Depus pachetul in cuptorul de paine al familiei, iar intr-un tarziu mi-am adus aminte de el si l-am lasat sa ia aer si culoare cateva minute.

1. =(( Pungă, pungă, PUNGĂ ! - sau sac de plastic, daca mamiferul e intreg. Asa nu vei avea nevoie de un bidon de marinata.

2. Nu te crez! :notworthy:
=(( Dovadaaa, dovadaaa ?
Fa matale macar odata o poza. Cu telefonu', cu telgrafu', cu ochelaru' un desen in Paint =(( . Orice.
Ma ingras cinci livre de cate ori citesc, dar sunt sado' :love7: . Vreau sa vad si altfel decat cu ochiii mintii.
=((
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#793 Useril este offline   moftanescu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 433
  • Inregistrat: 09-December 11

Postat 29 April 2012 - 12:43 PM

 W Mamadeus Paparotti, la 29 April 2012 - 12:08 PM, a spus:


1. :D Pungă, pungă, PUNGĂ ! - sau sac de plastic, daca mamiferul e intreg. Asa nu vei avea nevoie de un bidon de marinata.

2. Nu te crez! :notworthy:
=(( Dovadaaa, dovadaaa ?
Fa matale macar odata o poza. Cu telefonu', cu telgrafu', cu ochelaru' un desen in Paint =(( . Orice.
Ma ingras cinci livre de cate ori citesc, dar sunt sado' :love7: . Vreau sa vad si altfel decat cu ochiii mintii.
:D

pai ce baie este aia in punga? :)
crezi ca ar trebui sa fac si poze la locul faptei? =((
cam greu, mi-ai dat o idee cu momitele si am comandat doua bile de bowling pentru maine, sunt prea rusinos, nu pot asta, cel putin nu cu as vrea sa incep asa =((
http://www.youtube.c...h?v=CGTVRbpAuRo

#794 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 30 April 2012 - 11:59 AM

Un bun prieten si coleg de servici mi-a cerut(din nou) retata de taralli cu care i-am rasfatat in cateva randuri.
http://artaculinara....rigei-cu-susan/

Mi-a facut placere sa-i prepar doua tavi, numai pentru sufletul lui. In versiunea super-picanta ca desi e maghiar il banuiesc si de ceva sange mexican =))

Ca sa economisesc spatiul de copt in tava si sa nu mearga focul la cuptor cu orele - a venit vara, U know - am ales din nou forma de mini-grisine.

@ Motă' :
Asa fac eu economie si la marinata si in tava, ca - deh! - e criza :snorting:
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#795 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 May 2012 - 11:19 AM

@ Shefu, mersi ca mi-ai adus aminte de taralli ca vroiam eu sa fac odata dar mi-am petrecut timpul cu altele!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#796 Useril este offline   Cami 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 02 May 2012 - 03:24 PM

Eu, aseara, supa de pui cu fidea.
Diseara: salata buf cu zarzaveturile de la supa.

#797 Useril este offline   moftanescu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 433
  • Inregistrat: 09-December 11

Postat 03 May 2012 - 02:17 PM

Eu am astazi la dispozitie doi piepti de puica, asa mi s-a sugerat :scratch:
Deoarece sunt un fel dr. jekyll and mr. hyde, o sa pregatesc doua feluri...
Prima bucata o fierb si apoi o tai bucatele. Peste pui adaug niste telina si morcovi razuite ambele amandoua, cubulete de mar, feliute de gref si boabe de strugure, frunze de rucola, migdale si seminte de pin, un dressing usor pe baza de lime si ulei de masline, ca doar nu vreti sos remoulade :wacko:
A doua bucata este destinata lui mr. hyde...
Am taiat-o felii si o tin putin intr-o marinata din ulei, zeama si coaja de la o lamaie, putin usturoi pisat si cateva feliute de ardei iute, niste frunze de menta.
Intre timp pregatesc un sos: morcov si ceapa tocate marunt, calite in unt si ulei, putin cimbrisor, zeama strecurata de la un ciorchine de struguri, niste supa de pui.Era sa uit: zahar brun si oleaca de otet balsamic. Reducem totul, apoi filtram si adaugam peste urmatoarele: puiul pargalit rapid impreuna cu niste ciuperci de padure adevarate. Ca sa nu ne zgarcim folosim ca si condiment aditional cateva bucati de foa gra :scratch: Flambam maglavaisul cu ceva, adaugam sosul si cateva bucatele de paine prajita, trebuie sa avem grija la silueta!

#798 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 03 May 2012 - 02:44 PM

 moftanescu, la 03 May 2012 - 02:17 PM, a spus:

Eu am astazi la dispozitie doi piepti de puica, asa mi s-a sugerat =))
Deoarece sunt un fel dr. jekyll and mr. hyde, o sa pregatesc doua feluri...
Prima bucata o fierb si apoi o tai bucatele. Peste pui adaug niste telina si morcovi razuite ambele amandoua, cubulete de mar, feliute de gref si boabe de strugure, frunze de rucola, migdale si seminte de pin, un dressing usor pe baza de lime si ulei de masline, ca doar nu vreti sos remoulade =))
A doua bucata este destinata lui mr. hyde...
Am taiat-o felii si o tin putin intr-o marinata din ulei, zeama si coaja de la o lamaie, putin usturoi pisat si cateva feliute de ardei iute, niste frunze de menta.
Intre timp pregatesc un sos: morcov si ceapa tocate marunt, calite in unt si ulei, putin cimbrisor, zeama strecurata de la un ciorchine de struguri, niste supa de pui.Era sa uit: zahar brun si oleaca de otet balsamic. reducem totul, apoi filtram si adaugam peste urmatoarele: puiul pargalit rapid impreuna cu niste ciuperci de padure adevarate. Ca sa nu ne zgarcim folosim ca si condiment aditional cateva bucati de foa gra :hello: Flambam maglavaisul cu ceva, adaugam sosul si cateva bucatele de paine prajita, trebuie sa avem grija la silueta!


la prima bucata de pieptutzpuicacuiteare =)) ar merge sosul remoulade, cu conditia sa renunti la iarba rucolata si semintele pt. pasarici :105:
gustul amarui al rucolei ma nierveaza de la o vreme si nu-l mai suport :wacko:, baga alta salata ! =))

la a 2-a bucata primesti comenzi si din afara ? :scratch:
nu mi-e prea clar cind adaugi sosul: inainte sau dupa flambare si in ce consta maglavaisului atunci ? :scratch:

#799 Useril este offline   moftanescu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 433
  • Inregistrat: 09-December 11

Postat 03 May 2012 - 06:56 PM

 uptown girl, la 03 May 2012 - 02:44 PM, a spus:


la prima bucata de pieptutzpuicacuiteare :( ar merge sosul remoulade, cu conditia sa renunti la iarba rucolata si semintele pt. pasarici :D
gustul amarui al rucolei ma nierveaza de la o vreme si nu-l mai suport :(, baga alta salata ! :(

la a 2-a bucata primesti comenzi si din afara ? :(
nu mi-e prea clar cind adaugi sosul: inainte sau dupa flambare si in ce consta maglavaisului atunci ? :angryfire:

hmm, sa sii ca ai dreptate, inlocuiesc cu niste salata verde banala si semintele le pastrez pentru musli :(
si n-o sa mai scriu pe fuga!
de fapt, fiind batran si ramolit, am adaugat sosul de doua ori si nici nu mi-am dat seama :(
dupa flambare of course, daca mai ramane ceva :D

#800 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 03 May 2012 - 09:16 PM

 moftanescu, la 03 May 2012 - 06:56 PM, a spus:

hmm, sa sii ca ai dreptate, inlocuiesc cu niste salata verde banala si semintele le pastrez pentru musli B)
si n-o sa mai scriu pe fuga!
de fapt, fiind batran si ramolit, am adaugat sosul de doua ori si nici nu mi-am dat seama :rolleyes:
dupa flambare of course, daca mai ramane ceva :hug:


moftanescule, cind scrii retete, mai lasa fuga lui Bach, foloseste cu incredere tastatura ! B)

eh, acum am inteles, cu sosul ai facut un geminism ! :rolleyes: intii l-ai redus de tot in oala, apoi ai facut un hocus-pocus, si l-ai readus in scena ca sa acoperi puiul dupa carbonizare. da' nu-i nimic, important e ca i-a placut lui mr. hyde. B)

Arata acest topic


  • 56 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi