astazi mi-am suflecat manecile, mi-am pus sortul si gatesc pentru sarbatoritii zilei...
deoarece astept o ceata cat toti figurantii din filmele lui nea sergiu la un loc, m-am apucat de dimineata sa cocalesc foi de tortillas, asta-i comanda!
cu ce? aici e aici, incerc sa-i aduc pe calea cea buna si am la indemana legumaraiuri grillate: dovlecei, ceapa, ciumperci, vinete, rosii, apoi fasole in doua forme de agregare: batuta si din aia rosie boabe, branzeturi diverse, incepand cu mozzarella si pana la gorgonzola, o crema de spanac usturoiata nevoie mare, cubulete dintr-un antricot de vita imbujorat in wok si fasii de piept de piu-piu tratate asisderea, vreo trei feluri de pesto, incepand cu sweet si pana la el diablo, salatile ursului si multa bunavointa in a potoli toate gusturile posibile si imposibile

o sa-i pacalasc alaturi cu niste freshuri si salati asortate: rosioare, ceapa si usturoi verde, castraveti...
sa vedem daca socoteala de acasa se va potrivi cu aceea din curtea casei

oricum, ajunge sa ma incrunt o data si se strang toti unul in altul, cred ca de frig... cine nu papa tot, nu face baie in ligheanul de tocmai ce l-am umplut cu apa