Forum Culinar: Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham.. - Forum Culinar

Salt la continut

• 57 Pagini +
  • « Prima
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham..

#1001 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 29 October 2015 - 03:45 PM

Vezi postareazerda, la 29 October 2015 - 03:32 PM, a spus:

Eu imi mentin parerea! Nu i-l dai! Cand o sa aiba un an si nevoie de alergat, o sa alerge dupa el?
Ti l-a dat? Poti minti ca l-ai dat cuiva din Targoviste, de exemplu!
Dar poti sa-i pui problema strict in fata, daca nu putea avea cum trebuie grija de el, nu i-l dai! Ce-o sa faca? Sa te reclame? Pe ce baza? Daca copilului ii e dor poate veni sa-l vada! Sa-i explice ca e mai bine pentru el sa stea cu Ursula!
Ce le-as face eu lor....
Copilul o sa uite daca vede ca nu-i e interzis sa-l vada!
Pentru el e mai bine cu voi, ca va cunosc, am fost in casa voastra, va stiu!

Bai, tu gandesti ca "nepota-tu", el a zis ca tot asa ii spune ca l-a dat la cineva la Targoviste. Si ca pur si simplu nu mai vrea sa il dea inapoi! Dar nu i-am zis sa vina sa-l vada la noi in curte cat este de fericit, cum alearga toata ziua, dupa frunze, dupa vrabii, dupa orice misca!
GEORGIA

#1002 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 29 October 2015 - 03:59 PM

Eu l-am educat bine pe nepot, da?
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1003 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 October 2015 - 04:17 PM

Vezi postareazerda, la 29 October 2015 - 03:59 PM, a spus:

Eu l-am educat bine pe nepot, da?

Da, corect! Ca tine si gandeste, deci asta trebuia sa fie nepotul tau...cu adevarat! Dar merge si prin...alianta! :blackeye:
GEORGIA

#1004 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 29 October 2015 - 04:49 PM

Vezi postareazerda, la 29 October 2015 - 03:32 PM, a spus:

Eu imi mentin parerea! Nu i-l dai! Cand o sa aiba un an si nevoie de alergat, o sa alerge dupa el?
Ti l-a dat? Poti minti ca l-ai dat cuiva din Targoviste, de exemplu!
Dar poti sa-i pui problema strict in fata, daca nu putea avea cum trebuie grija de el, nu i-l dai! Ce-o sa faca? Sa te reclame? Pe ce baza? Daca copilului ii e dor poate veni sa-l vada! Sa-i explice ca e mai bine pentru el sa stea cu Ursula!
Ce le-as face eu lor....
Copilul o sa uite daca vede ca nu-i e interzis sa-l vada!
Pentru el e mai bine cu voi, ca va cunosc, am fost in casa voastra, va stiu!

sunt de aceeasi parere cu cafeluta!
TE ROG GEORGI FI TARE SI NU I MAI RASPUNDE LA TELEFOANE
NU IL DAI.
PUNCT.
DISCUTIE INCHISA!
Mama ei de nemernica as matura strada cu bipede ca ea!!
ps georgi poti sa mi l dai mie il duc in franta stii ca noua ne a murit si Jade labratorita si Zicko goldenul din Buc!
sau daca l opresti zii nemernicei ca mi l ai dat mie si are cetatenie fr.
SA te" pupe"

#1005 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 29 October 2015 - 04:54 PM

de ce parintii nu-i aduc micii rasfatate un alt catelus, dar care sa nu creasca mare, sunt destule rase de catei de talie mica
(desi, cu lipsa de timp/interes pentru viata animalutului/si alte motive mai mult sau sau mai putin etice din toate punctele de vedere, s-ar ajunge la aceeasi situatie: cauta gazda catelului, da-l in primire, ia-l inapoi ca plange aia mica etc etc)

ar fi multe de spus, dar ma opresc aici
va doresc sa gasiti solutia
fiica dacilor

#1006 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 29 October 2015 - 05:19 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 29 October 2015 - 03:28 PM, a spus:

l duc in parcul special de caini, si-a facut deja si prieteni de joaca si de alergat...il vrea inapoi, ca plange copilul, ca nu poate sa doarma, ca vrea copilul sa-l hraneasca el cu manutele lui si ei...fac ce zice copilul...de 5 ani. OF!

E terificant. :blackeye:

Eu mi-as lua o pisica si un caine in fiecare zi.
Numai noi stim cat de mult ni-i dorim.
Dar din lipsa de spatiu si lipsa de timp, inca nu ne putem permite.Tocmai pentru ca-i iubim prea mult.

Stam cate doua luni in Romania unde Manu se bucura din plin de Felix si de Kira.
Asta e!

#1007 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 29 October 2015 - 05:22 PM

Vezi postareabristena, la 29 October 2015 - 04:54 PM, a spus:

de ce parintii nu-i aduc micii rasfatate un alt catelus, dar care sa nu creasca mare, sunt destule rase de catei de talie mica

Asta am vazut ca o sfatuiesc si altii pe "tipa" asta, dar catelusul, ca-i mare ca-i mic, tot singur in casa ar sta.
Imi pare rau ca intr-o situatie de genul asta sufera si copii si animalele.Din cauza adultilor fara neuroni in cutia craniana.

#1008 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,945
  • LocationÉire

Postat 29 October 2015 - 06:03 PM

Si eu am vrut sa zic sa nu-l mai dai inapoi, da' am zis ca poate ma cearta lumea :blackeye: Eu nu I l-as da. Ce poate face?!
Cand ne-am hotarat ca ne trebuie caine, ne-am intrebat unul pe celalalt (eu cu dl.meu) "tie iti trebuie caine?" pentru ca noi suntem responsabili pt Ozzy, nu copiii.
Nu zic, fetele au grija de el, il plimba, il spala, il piaptana, se joaca...dar nu ele au hotarat.
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1009 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 30 October 2015 - 08:31 AM

Of, mai Georgi, am stiut eu de ce m-am enervat de la bun inceput (Cristi al meu radea de mine ca citeam pe FB la tine si vorbeam de una singura si o boscorodeam pe tipa aia). Mi se pare complet aiurea si iresponsabil ce face ea, ca e aduld, ar trebui sa poata gandi limpede si rational,pe termen lung, nu sa faca hopa mitica din catelul ala. Si eu zic sa nu-l dai inapoi, daca poti, sigur va fi mai fericit cu voi, mai ales daca-l vor inapoi numai ca sa-i fac pe plac copilei si nu pentru ca asa simt si asa gandesc ei, pana la urma daca ai un animalut trebuie sa fii sigur ca poti sa-i oferi o viata frumoasa si fericita.
Mai, ce ma poate enerva, mi-am iesit din pepeni...

#1010 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 30 October 2015 - 09:08 AM

Eu trec direct la santaj, daca dai cainele inapoi la niste iresponsabili, nu mai vad protejatii tai cadouri de Craciun de la mine!Tocmai ce marisem lista!

Lasand gluma laoparte daca te intreaba de ce, le spui ca te-ai informat si ca un catel supus atator schimbari o sa devina dificil de stapanit, nu mai recunoaste stapanii, se poate dresa foarte greu si poate deveni chiar agresiv! Or la tine cu Nelu care e cat stalpul de telegraf si cu Alex care nu-i departe, are cine sa-l struneasca, ei cum se descurca daca devine cainele agresiv?? Nu le e frica pentru pretioasa lor odrasla? Si pana la urma ramane si varianta sa nici nu mai vorbesti cu ei, l-au dat, gata, l-ai trimis aiurea in Franta, sa nu te mai bata la cap!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1011 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 30 October 2015 - 10:03 AM

Aseara nu am mai vorbit cu tipa, am vorbit cu verisoara ei care gandeste ca si noi si care i-a spus de nu stiu cate ori sa il lase pe Toto la noi la curte. Acum vedem! Va tin la curent!
GEORGIA

#1012 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 30 October 2015 - 04:11 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 30 October 2015 - 10:03 AM, a spus:

Aseara nu am mai vorbit cu tipa, am vorbit cu verisoara ei care gandeste ca si noi si care i-a spus de nu stiu cate ori sa il lase pe Toto la noi la curte. Acum vedem! Va tin la curent!

mai Georgi fi tare da o in brinza....ciinele e la mine!!
sa nu aud ca ai dat ciinele....vezi ca ma pun cu Ioana pe controale!!
:blackeye:
ps nu glumesc....!!

#1013 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 02 November 2015 - 10:48 AM

Fetelor, din pacate...Toto nu mai este la noi!
Fetele care au citit toata povestea expusa de "doamna cu catelul" pe FB stiu ce s-a scris acolo si cum a degenerat toata povestea, am avut un sfarsit de saptamana...minunat, nu doresc la nimeni!
Ea a venit impreuna cu sotul ei, vineri seara, dupa ce am transmis ca nu vrem sa il dam pe Toto si punct, la noi la poarta si a insistat sa ia cainele, noi nu am vrut sa-i raspundem si nici nu am iesit la poarta, acasa fiind doar eu si Alex, dar s-a impins mai tare in poarta si s-a deschis, cu toate ca Ursula facea un scandal monstru si ii maraia, insa Toto statea in poarta, l-au tras de zgarda si au plecat cu el. Intre timp il sunase pe sotul meu si el i-a zis sa-l ia si nu mai au ce cauta la noi la poarta si nici ce vorbi cu ei de aici incolo.
Ne cunoastem de 20 de ani cu "doamna cu catelul" si sotul meu a ajutat-o foarte mult si cand a avut neaparat nevoie, dar asta nu inseamna ca unui bun prieten si de nadejde...ii faci asa ceva, te folosesti de el in felul acesta. Povestea sta asa: In ziua de 21 octombrie 2015, doamna a insistat la sotul meu sa vina sa il ia pe Toto, pe motivul ca ii face rau fetitei, ca o darama, etc., el s-a dus seara tarziu, dupa 12 ore de munca, sa ia catelul, dupa ce cineva i-a spus ca il poate tine si sa aiba grija de el, urma sa-l ducem acolo a doua zi. In seara respectiva, fetita lor nu a reactionat in niciun fel cand i-a fost luat "sufletelul", ca doamna m-a acuzat pe mine ca am ranit un amarat de copil de 6 ani care isi doreste sufletelul inapoi. Toto fiind intr-un loc strain, 2 zile la rand nu a avrut sa manance si era agitat, cu greu dupa ce a fost plimbat de Alex a mancat cateva boabe si acelea din palma, am avut grija sa ii dam si vitaminele. Si pentru ca nu am gasit o persoana sa aiba grija cu adevarat de el, nu l-am dat si l-am oprit noi sau trebuia sa-l dau pe strada, ca sunt o persoana care nu am suflet bun, cum a sustinut tot "doamna cu catelul"? Duminica, 25 octombrie 2015, sotul meu s-a dus la doamna sa ia si restul de lucruri ale lui Toto si fetita nu plangea dupa el, nu a intrebat nimic de el, desi stia ca Toto este la noi. Si cum dintr-o data, fetita a inceput sa planga asa de rau dupa "sufletelul" ei, noi nu am inteles si plus ca tot doamna mi-a zis ca l-a dat pe Toto la noi spre binele lui, sa aiba o curte unde sa alerge?! In schimb am aflat ca doamna a fost nasa de botez si cununie, in zilele de 24-25 octombrie,iar joi, 22 octombrie au venit si niste neamuri si se pare ca nu prea mai aveau loc si de Toto in apartamentul cu trei camere unde locuiesc si 4 pisici ,si uite asa, a gasit niste "prosti" care sa aiba grija de el si in loc sa ne spuna adevarul, ca are nevoie sa stea undeva cainele pentru cateva zile, fiind la ei agitatie si aglomeratie, ne-a spus gogosi, cum ca nu il mai poate tine si ca este dispusa sa-l dea altcuiva sa aiba grija de el. Mai degraba am fi inteles sa-l tinem o perioada si altfel ar fi stat situatia, dar cand tu spui ca ni l-ai dat noua, vi dupa cateva zile sa-l iei inapoi si ... tu dai altcuiva ceea ce ai "daruit" copilului tau ???? Si noi ne-am atasat de el, incepuse sa se acomodeze cu noua casa si normal ca nu am mai vrut sa il dam inapoi, ce este cainele asta, o minge, o arunci de colo-colo!!! Asta e! Avem promisiune de un pui de labrador la primavara sau la vara, sa il crestem noi, de fapt Alex il doreste si sa fie al nostru.
Dar nu mi-as fi imaginat niciodata ca facerea de bine...te aduce intr-o asa situatie!!!!!
GEORGIA

#1014 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 02 November 2015 - 11:41 AM

Imi pare tare rau Giorgi' :-* imi dau seama cat sufera si Alex acum ca s-a atasat de Toto .O sa sune poate stupid ce o sa-ti scriu,dar poate ca asa a fost sa fie sa nu fie al vostru.Poate o sa puteti sa ii luati si lui Alex catelusul mult dorit .Nu te mai necaji :occasion14: ^_^ Va iubesc mult si va pup.

#1015 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 02 November 2015 - 11:47 AM

Vezi postareaGeany, la 02 November 2015 - 11:41 AM, a spus:

Imi pare tare rau Giorgi' :( imi dau seama cat sufera si Alex acum ca s-a atasat de Toto .O sa sune poate stupid ce o sa-ti scriu,dar poate ca asa a fost sa fie sa nu fie al vostru.Poate o sa puteti sa ii luati si lui Alex catelusul mult dorit .Nu te mai necaji :occasion14: :-* Va iubesc mult si va pup.

Si noi pe voi! :-* ^_^
GEORGIA

#1016 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 November 2015 - 12:13 PM

Oameni cu graunte in cap....sa-si ia un peluche, sta unde-l pune, copila il iubeste, si nu da bataie de cap. Animalele sunt fiinte nu peluches...Idioti acesti viitori fosti stapani, caci sunt convinsa ca il vor da ....:occasion14:

#1017 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 02 November 2015 - 12:30 PM

Vezi postareastella, la 02 November 2015 - 12:13 PM, a spus:

Oameni cu graunte in cap....sa-si ia un peluche, sta unde-l pune, copila il iubeste, si nu da bataie de cap. Animalele sunt fiinte nu peluches...Idioti acesti viitori fosti stapani, caci sunt convinsa ca il vor da ....:occasion14:

Si eu am aceasta banuiala, Stella! Oameni fara...nici nu stiu ce sa spun , fara ce sunt!
Pe mine m-a marcat foarte mult...si pe Alex.
Uite asa se mai inseala omul...in privinta oamenilor!
GEORGIA

#1018 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,945
  • LocationÉire

Postat 02 November 2015 - 01:27 PM

Imi pare rau Giorgi :occasion14: Speram ca ajung azi la service si citesc vesti mai bune despre Toto. Oameni de nimic!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1019 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 02 November 2015 - 03:11 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 02 November 2015 - 11:47 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 02 November 2015 - 11:41 AM, a spus:

Imi pare tare rau Giorgi' :( imi dau seama cat sufera si Alex acum ca s-a atasat de Toto .O sa sune poate stupid ce o sa-ti scriu,dar poate ca asa a fost sa fie sa nu fie al vostru.Poate o sa puteti sa ii luati si lui Alex catelusul mult dorit .Nu te mai necaji :occasion14: :-* Va iubesc mult si va pup.

Si noi pe voi! :( ^_^

Draguta mea,nu stiu daca o sa te faca sa te simti mai bine (nu acum ca esti ranita dar poate in timp),eu vad lucrurile asa:tot ce ni se intampla in lumea asta are un sens,uneori il intelegem alte ori nu.Eu cred ca Toto a avut un anumit rol in viata voastra,in primul rand v-a dezvaluit ce ''prieteni'' aveati alaturi,ce fel de persoane erau,2 - un suflet de catelus s-ar putea sa va fie menit si prin pierderea lui Toto ati realizat asta ,si poate ca o sa-l aveti si o sa-l pretuiti si mai mult acum ca va fi dorit si ales tocmai el din multi altii,dupa aceasta intamplare atat de neplacuta . :-*

#1020 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 02 November 2015 - 04:14 PM

Vezi postareaGeany, la 02 November 2015 - 03:11 PM, a spus:

Draguta mea,nu stiu daca o sa te faca sa te simti mai bine (nu acum ca esti ranita dar poate in timp),eu vad lucrurile asa:tot ce ni se intampla in lumea asta are un sens,uneori il intelegem alte ori nu.Eu cred ca Toto a avut un anumit rol in viata voastra,in primul rand v-a dezvaluit ce ''prieteni'' aveati alaturi,ce fel de persoane erau,2 - un suflet de catelus s-ar putea sa va fie menit si prin pierderea lui Toto ati realizat asta ,si poate ca o sa-l aveti si o sa-l pretuiti si mai mult acum ca va fi dorit si ales tocmai el din multi altii,dupa aceasta intamplare atat de neplacuta . ^_^

Da, sa sti ca ai dreptate! :occasion14:
GEORGIA

Arata acest topic

• 57 Pagini +
  • « Prima
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou