Postat 02 November 2015 - 10:48 AM
Fetelor, din pacate...Toto nu mai este la noi!
Fetele care au citit toata povestea expusa de "doamna cu catelul" pe FB stiu ce s-a scris acolo si cum a degenerat toata povestea, am avut un sfarsit de saptamana...minunat, nu doresc la nimeni!
Ea a venit impreuna cu sotul ei, vineri seara, dupa ce am transmis ca nu vrem sa il dam pe Toto si punct, la noi la poarta si a insistat sa ia cainele, noi nu am vrut sa-i raspundem si nici nu am iesit la poarta, acasa fiind doar eu si Alex, dar s-a impins mai tare in poarta si s-a deschis, cu toate ca Ursula facea un scandal monstru si ii maraia, insa Toto statea in poarta, l-au tras de zgarda si au plecat cu el. Intre timp il sunase pe sotul meu si el i-a zis sa-l ia si nu mai au ce cauta la noi la poarta si nici ce vorbi cu ei de aici incolo.
Ne cunoastem de 20 de ani cu "doamna cu catelul" si sotul meu a ajutat-o foarte mult si cand a avut neaparat nevoie, dar asta nu inseamna ca unui bun prieten si de nadejde...ii faci asa ceva, te folosesti de el in felul acesta. Povestea sta asa: In ziua de 21 octombrie 2015, doamna a insistat la sotul meu sa vina sa il ia pe Toto, pe motivul ca ii face rau fetitei, ca o darama, etc., el s-a dus seara tarziu, dupa 12 ore de munca, sa ia catelul, dupa ce cineva i-a spus ca il poate tine si sa aiba grija de el, urma sa-l ducem acolo a doua zi. In seara respectiva, fetita lor nu a reactionat in niciun fel cand i-a fost luat "sufletelul", ca doamna m-a acuzat pe mine ca am ranit un amarat de copil de 6 ani care isi doreste sufletelul inapoi. Toto fiind intr-un loc strain, 2 zile la rand nu a avrut sa manance si era agitat, cu greu dupa ce a fost plimbat de Alex a mancat cateva boabe si acelea din palma, am avut grija sa ii dam si vitaminele. Si pentru ca nu am gasit o persoana sa aiba grija cu adevarat de el, nu l-am dat si l-am oprit noi sau trebuia sa-l dau pe strada, ca sunt o persoana care nu am suflet bun, cum a sustinut tot "doamna cu catelul"? Duminica, 25 octombrie 2015, sotul meu s-a dus la doamna sa ia si restul de lucruri ale lui Toto si fetita nu plangea dupa el, nu a intrebat nimic de el, desi stia ca Toto este la noi. Si cum dintr-o data, fetita a inceput sa planga asa de rau dupa "sufletelul" ei, noi nu am inteles si plus ca tot doamna mi-a zis ca l-a dat pe Toto la noi spre binele lui, sa aiba o curte unde sa alerge?! In schimb am aflat ca doamna a fost nasa de botez si cununie, in zilele de 24-25 octombrie,iar joi, 22 octombrie au venit si niste neamuri si se pare ca nu prea mai aveau loc si de Toto in apartamentul cu trei camere unde locuiesc si 4 pisici ,si uite asa, a gasit niste "prosti" care sa aiba grija de el si in loc sa ne spuna adevarul, ca are nevoie sa stea undeva cainele pentru cateva zile, fiind la ei agitatie si aglomeratie, ne-a spus gogosi, cum ca nu il mai poate tine si ca este dispusa sa-l dea altcuiva sa aiba grija de el. Mai degraba am fi inteles sa-l tinem o perioada si altfel ar fi stat situatia, dar cand tu spui ca ni l-ai dat noua, vi dupa cateva zile sa-l iei inapoi si ... tu dai altcuiva ceea ce ai "daruit" copilului tau ???? Si noi ne-am atasat de el, incepuse sa se acomodeze cu noua casa si normal ca nu am mai vrut sa il dam inapoi, ce este cainele asta, o minge, o arunci de colo-colo!!! Asta e! Avem promisiune de un pui de labrador la primavara sau la vara, sa il crestem noi, de fapt Alex il doreste si sa fie al nostru.
Dar nu mi-as fi imaginat niciodata ca facerea de bine...te aduce intr-o asa situatie!!!!!
GEORGIA