Forum Culinar: Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham.. - Forum Culinar

Salt la continut

• 57 Pagini +
  • « Prima
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham..

#1081 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,426
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 24 February 2019 - 12:54 AM

Alpha ce handsome e bodyguard-ul tau.
brain loading....please wait....

#1082 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,945
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 25 February 2019 - 03:00 PM

Multumesc Imagine postata Imi e tare, tare drag!

Ieri am fost sa cumpar ceva de la un supermarket si am vazut mancare pentru caini - Naturo. Din cand in cand ii cumpar diverse sa incerce sa vad daca ii place ceva. Sa-i ii mai si cumpar mancare pentru cand nu am timp sa-i fac. Nu-i place nimic. Sunt cateva treat-uri pe care le mananca. Atat. Deci vad Naturo, citesc ce scrie pe cutii si ii cumpar o cutie de somon cu cartofi si legume si una de rata cu orez si legume.
Ieri am desfacut-o pe-aia cu somon. L-am pacalit si i-am indesat o bucata-n gura sa ii simta gustul. Se uita la mine, mesteca si scuipa in acelasi timp Imagine postataImagine postata N-a inghitit nici o firmitura. Au mancat-o ciorile azi dimineata. In cateva zile incercam si rata Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1083 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,945
  • LocationÉire

Postat 11 March 2019 - 10:09 AM

Fisier atasat  20190310_141259-600x800.jpg (102.25K)
Number of downloads: 0
Am vrut sa fac o glumita si sa pun poza la "ce-am gatit astazi", dar m-am razgandit 🙂 Si rata a ajuns tot la ciori, asa ca ne-am intors la meniul obisnuit
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1084 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,284
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 March 2019 - 03:09 PM

Ceva ce se intimpla extrem de rar.
Perla se duce mereu pe perna lui Puffy.
Puffy cum o prinde cum o alearga.
Ieri dimineata eu ma uitam printre hirtii si m-am facut ca ploua si au stat acolo pret de citeva minute cuminti :crying:
Fisier atasat  PP_12 03 2019.jpg (120.36K)

#1085 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,866
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 13 March 2019 - 06:34 PM

Vezi postareaAdriana, la 13 March 2019 - 03:09 PM, a spus:

Ieri dimineata eu ma uitam printre hirtii si m-am facut ca ploua si au stat acolo pret de citeva minute cuminti :love7:
Atasament PP_12 03 2019.jpg

Imi vine sa dau like la poza, ca la facebook :hug: ..ce dragalase sunt!

P.s. Am corectat :crying:

Aceasta postare a fost editata de mino: 13 March 2019 - 07:41 PM

#1086 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 13 March 2019 - 07:17 PM

pai hai Imagine postata
dragalase ca-s fetite :crying:

#1087 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 13 March 2019 - 07:33 PM

Vezi postareaAdriana, la 13 March 2019 - 03:09 PM, a spus:

Ieri dimineata eu ma uitam printre hirtii si m-am facut ca ploua si au stat acolo pret de citeva minute cuminti :crying:

Imi place ca si fetele tale se asorteaza.
La noi Pisoi se duce mereu sa doarma langa Ziggy, de obicei e ok dar cand Ziggy nu are chef de el se a ridica si isi cauta alt loc. Fara conflicte.
Fisier atasat  OI000019_1.jpg (394.99K)

#1088 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 01 April 2019 - 09:58 PM

Poate pentru că-s băieței sînt mai pașnici?😁

#1089 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 01 April 2019 - 10:15 PM

Vezi postareaAdriana, la 01 April 2019 - 09:58 PM, a spus:

Poate pentru că-s băieței sînt mai pașnici?😁

Sau poate pentru ca Ziggy e mai batran si nu incercat sa se joace cu motanul, adica a incercat in prima zi dar cand a vazut ca pisoiul se sperie de el, l-a lasat in pace. Daca era invers, sa fie catelul mai tanar si mai jucaus si motanul batran si ciufut, probabil ca-si lua vreo laba peste bot, asa Ziggy e bland si-l tolereaza.
Apropo de reprezentantele sexului feminin, auzeam chiar azi la radio despre un studiu care spunea ca cica femeile tafnoase sint mai destepte :rolleyes:

#1090 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 01 April 2019 - 10:25 PM

😂
Da cîti ani are Ziggy?

#1091 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 01 April 2019 - 10:35 PM

Vezi postareaAdriana, la 01 April 2019 - 10:25 PM, a spus:

😂
Da cîti ani are Ziggy?

Ziggy face 8 anul asta, Pisoi 2 .

#1092 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 01 April 2019 - 11:03 PM

Pai si-l consideri bătrînel? Puffy a făcut 9 și e agitată ca atunci cînd era mică. Doar seara cîteodată cind se ridică de pe pernă să se ducă jos e mai lentă, cum sîntem noi cînd ne ridicăm de pe divan si-mi imaginez că or durea-o și pe ea toate celea ca pe noi 🙂

#1093 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 02 April 2019 - 08:16 AM

Vezi postareaAdriana, la 01 April 2019 - 11:03 PM, a spus:

Pai si-l consideri bătrînel? Puffy a făcut 9 și e agitată ca atunci cînd era mică. Doar seara cîteodată cind se ridică de pe pernă să se ducă jos e mai lentă, cum sîntem noi cînd ne ridicăm de pe divan si-mi imaginez că or durea-o și pe ea toate celea ca pe noi 🙂

Chestie de "lost in translation"am vrut sa zic ca Ziggy e fratele mai mare dar am tradus mot-a-mot de la "older" :rolleyes: . Asta imi aminteste de fi-miu cand zicea ca painea e batrana . Ziggy nu e batran dar e foarte calm si bland, in casa cand e nici nu stii ca ai catel.

#1094 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 02 April 2019 - 06:30 PM

Puffy e doar foarte exuberanta, cred ca din cauza ma-si ca a avut 9 si nu i-a instruit cum trebuie pe toti, parerea mea. Cind ne-am dus noi s-o vedem nici n-aveau 2 luni inca si ei veneau cu ma-sa de la piata unde statusera toata ziulica, si puiii toti singuri intr-un garaj. Noi am dus munca de educatie si curs de 6 luni cu ea, s-a mai linistit dar tot cind o apuca veselia e agitata.
Ne-a distrat duminica ca au venit studentii la noi ca sa plece la munte si ea a iesit din curte sa miroasa masinile si sa se lasa mingiiata de toti, am coborit eu si i-am zis sa intre imediat in curte (ca mie mi-e frica mereu ca fuge desi Stefano imi zice sa stau linistita =)) ) si a intrat; si din curte, cu poarta deschisa, se uita la noi si latra asa un pic a jale. Si ei ii ziceau hai cu noi la munte, si ea se tot uita la ei si latra asa incet, a fost de milioane :love7:
e foarta prietenoasa cu oricine intra in curte, atunci cind noi ii lasam sa intre, merge mereu sa ceara atentii, mingiieri,
pe cine n-o baga in seama ii lasa in pace, cui incepe sa se joace cu ea i-ar sari si in cap dac-ar putea :-* pe urma se calmeaza
zic cui lasam noi sa intre ca atunci cind e cineva care nu-i place latra serios de tot
eu mi-am invins frica de ciine cu ea =))
iar de Perla e geloasa asa cum e primul copil cind vine fratiorul, ca deh, ea a fost primul copil blanos pentru noi :P

la noi de Perla as putea spune ca nu se simte ca e in casa, n-a facut nici o zgirietura, sta mereu cuminte in banca ei, si fata de Puffy e mai batrinica mi se pare cu un an
ea in schimb era speriata de bombe cind am luat-o saraca, acum s-a linistit foarte mult

#1095 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 03 April 2019 - 08:11 AM

Vezi postareaAdriana, la 02 April 2019 - 06:30 PM, a spus:

Puffy e doar foarte exuberanta, cred ca din cauza ma-si ca a avut 9 si nu i-a instruit cum trebuie pe toti, parerea mea. Cind ne-am dus noi s-o vedem nici n-aveau 2 luni inca si ei veneau cu ma-sa de la piata unde statusera toata ziulica, si puiii toti singuri intr-un garaj. Noi am dus munca de educatie si curs de 6 luni cu ea, s-a mai linistit dar tot cind o apuca veselia e agitata.
Ne-a distrat duminica ca au venit studentii la noi ca sa plece la munte si ea a iesit din curte sa miroasa masinile si sa se lasa mingiiata de toti, am coborit eu si i-am zis sa intre imediat in curte (ca mie mi-e frica mereu ca fuge desi Stefano imi zice sa stau linistita =)) ) si a intrat; si din curte, cu poarta deschisa, se uita la noi si latra asa un pic a jale. Si ei ii ziceau hai cu noi la munte, si ea se tot uita la ei si latra asa incet, a fost de milioane :-*
e foarta prietenoasa cu oricine intra in curte, atunci cind noi ii lasam sa intre, merge mereu sa ceara atentii, mingiieri,
pe cine n-o baga in seama ii lasa in pace, cui incepe sa se joace cu ea i-ar sari si in cap dac-ar putea :P pe urma se calmeaza
zic cui lasam noi sa intre ca atunci cind e cineva care nu-i place latra serios de tot
eu mi-am invins frica de ciine cu ea :love7:
iar de Perla e geloasa asa cum e primul copil cind vine fratiorul, ca deh, ea a fost primul copil blanos pentru noi :P

la noi de Perla as putea spune ca nu se simte ca e in casa, n-a facut nici o zgirietura, sta mereu cuminte in banca ei, si fata de Puffy e mai batrinica mi se pare cu un an
ea in schimb era speriata de bombe cind am luat-o saraca, acum s-a linistit foarte mult

Ha ha, ce-mi place cand "vorbesc" ei asa si argumenteaza, incercand sa te convinga de anumite lucruri.
Despre Ziggy, nu stiu daca aici pe forum am mai povestit sau doar pe FB, dar el e un catel care a fost salvat de la o familie abuziva cand avea 5 luni credem, pentru ca aia tot schimbau povestea lui, era la propriu doar piele si os, absolut terorizat de tot si de toate, pana la 5 luni nu purtase zgarda sau lesa si nu stia sa iasa, nu la plimbare ci si iesitul in curte il baga in sperieti. Ne-a luat ceva vreme sa-i castigam increderea si toata viata de atunci nu ne-a acceptat decat pe noi 4, cei din familie. Dupa ceva vreme a inceput sa ii placa in parc, iubeste cainii si adora sa alerge cu ei sau dupa bete si mingi. Acum nu-i mai e frica de oameni straini insa nici nu-i place sa fie atins de altcineva decat noi, nu a dat niciodata din coada la cineva din afara familiei, de lins nu linge pe nimeni, nici macar pe noi- ceea ce nu ma deranjeaza, il pup eu destul in schimb =))

#1096 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 03 April 2019 - 08:44 AM

Vezi postareablack_cat, la 03 April 2019 - 08:11 AM, a spus:

de lins nu linge pe nimeni, nici macar pe noi- ceea ce nu ma deranjeaza, il pup eu destul in schimb =))

bina macar ca sta la pupat
saracu de el
Puffy pe mine ma linge cel mai tare, citeodata cre ca imi ia pielea cu cit elan o face :-* (pentru cine nu e obisnuit si se oripileaza la faza asta, zic ca, e doar chestie de obisnuinta =)) )
sa-mi fi zis cineva cind eram la Bucuresti si eram terorizata de ciinii vagabonzi ca o sa ajung sa zic si sa fac ce zic si fac acuma cre ca ii rideam in nas :love7:

#1097 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 03 April 2019 - 09:01 AM

Vezi postareaAdriana, la 03 April 2019 - 08:44 AM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 03 April 2019 - 08:11 AM, a spus:

de lins nu linge pe nimeni, nici macar pe noi- ceea ce nu ma deranjeaza, il pup eu destul in schimb =))

bina macar ca sta la pupat
saracu de el
Puffy pe mine ma linge cel mai tare, citeodata cre ca imi ia pielea cu cit elan o face :P (pentru cine nu e obisnuit si se oripileaza la faza asta, zic ca, e doar chestie de obisnuinta :love7: )
sa-mi fi zis cineva cind eram la Bucuresti si eram terorizata de ciinii vagabonzi ca o sa ajung sa zic si sa fac ce zic si fac acuma cre ca ii rideam in nas :P

Sta la pupat ca mielul :-*. Ma pupa si el dar la el pupatul inseamna atinsul gentil cu varful nasului undeva pe fata, in general pe frunte.
In schimb ma linge Pisoi, vai cat ma linge motanelul asta... nici una din pisicile pe care le-am avut la viata mea nu tin minte sa ma fi lins atat. Cica e semn ca te iubeste cand te linge o pisica. Sau considera ca sint murdara? =)) Cand crede el ca a terminat si sint curata chiar ma ustura pielea pe maini, ca acolo ma linge.

Aceasta postare a fost editata de black_cat: 03 April 2019 - 09:02 AM

#1098 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 03 April 2019 - 09:05 AM

Vezi postareablack_cat, la 01 April 2019 - 10:15 PM, a spus:

Apropo de reprezentantele sexului feminin, auzeam chiar azi la radio despre un studiu care spunea ca cica femeile tafnoase sint mai destepte =))

am auzit si io.
m-am simtit bine si inteleasa :-*

io nici nu mai zic de cele 11 pisici si doi caini de care avem grija, nu stiu daca fac bine, dar le cumparam in continuu mancare.
pisicile ma termina de cap, sunt asa de frumoase! nici nu pot sa deschid geamul de la bucatarie, ca fug toate, ca la concurs, spre fereastra mea. mi-e cam jena de vecini, ca nu toti sunt de-acord =)) si cred ca vor fi si mai multe, ptr ca cel putin una cred ca are deja puisori. daca nu le-as da constant mancare nu ar mai veni, dar pur si simplu nu pot sa renunt. am mari dileme pe tema asta :love7:
ne-a anuntat fi-miu ca mai aduce o catelusa, dar dupa ce termina cu alaptatul si-o sterilizeaza.
cainii, care sunt doar fetite, au noroc ca e o curte mare, cu verdeata, la om la birou si stapanesc teritoriul dupa voia lor.

#1099 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 03 April 2019 - 09:32 AM

Vezi postareamoatza, la 03 April 2019 - 09:05 AM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 01 April 2019 - 10:15 PM, a spus:

Apropo de reprezentantele sexului feminin, auzeam chiar azi la radio despre un studiu care spunea ca cica femeile tafnoase sint mai destepte =))

am auzit si io.
m-am simtit bine si inteleasa :-*

io nici nu mai zic de cele 11 pisici si doi caini de care avem grija, nu stiu daca fac bine, dar le cumparam in continuu mancare.
pisicile ma termina de cap, sunt asa de frumoase! nici nu pot sa deschid geamul de la bucatarie, ca fug toate, ca la concurs, spre fereastra mea. mi-e cam jena de vecini, ca nu toti sunt de-acord =)) si cred ca vor fi si mai multe, ptr ca cel putin una cred ca are deja puisori. daca nu le-as da constant mancare nu ar mai veni, dar pur si simplu nu pot sa renunt. am mari dileme pe tema asta :love7:
ne-a anuntat fi-miu ca mai aduce o catelusa, dar dupa ce termina cu alaptatul si-o sterilizeaza.
cainii, care sunt doar fetite, au noroc ca e o curte mare, cu verdeata, la om la birou si stapanesc teritoriul dupa voia lor.

Ba eu te rog sa ne zici si daca e sa ne arati si poze. Da, asta e problema cu pisicile si cateii fara stapan, ca se inmultesc necontrolat :P insa nu infometarea celor care exista deja e solutia, duupa parerea mea.

#1100 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 03 April 2019 - 10:10 AM

Pai cele doua cateluse sunt deja sterilizate de noi, pe banii nostri, si nu e chiar ieftin, plus vaccinuri, tratamente.
Si am dus in aceeasi curte si trei pisoi, pe rand, niste frumuseti, tot asa, sterilizati, cu vaccinuri si carti de identitate.
Doamne, ce-am ras, unuia care era portocaliu tigrat, omul i-a trecut in carnet numele de Sher Khan - stiti, Cartea Junglei.
Si ptr ca veterinarul s-a uitat cam circumspect si a recomandat nume mici, cu impact sonor, omul a plusat si a declarat drept parinti pe Man O War si Zenyatta. Astia sunt niste cai de curse celebri in America, ptr care omul meu are o pasiune neobisnuita :rolleyes: (ptr cursele de cai, in general) stie tot, pedigree, curse, trofee, ani...tot! Si a insistat sa fie trecuti corect, i-a dictat litera cu litera numele complete :rolleyes: Ce-o fi zis doctorul in gandul lui!!!!
Eh, oricum, toata lumea i-a zis pisoiului Tomita, ca provenea de la un salariat pe care-l chema Toma si pe care-l stiau toti :lol:
Din pacate, nici Tomita, nici ceilalti doi nu s-au "aclimatizat" si au plecat, ca erau din neamul motanilor liberi, nu inchisi intr-o curte, chit ca acu', sterilizati, le mai scazuse prestanta.
Dupa ultima trauma cu evadarea, i-am interzis sa mai aduca vreun pisoi, ca nu faceam decat sa cheltuim bani si sentimente :crying: aiurea.
Oooo, cate-as avea de povestit despre animalele care-au trecut prin curtea aia!!!

Arata acest topic

• 57 Pagini +
  • « Prima
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

15 useri citesc topicul
0 membri, 15 vizitatori, 0 utilizatori anonimi