Cosmina N, la 20 March 2010 - 10:27 PM, a spus:
Am intrat astazi in curticica lui Brego sa ne jucam. A inceput sa sara pe mine ca disperatul
Cred ca i-a fost dor de mine. Si mie de el
Numai ca la un moment dat am inceput sa ma speriu...incepuse sa sara la mana mea si la bluza, nu stiu...Sarea si incerca sa ma prinda cu coltii. Eu tot trageam mana in sus si ma prindea de bluza. Eu stiu ca a vrut sa se joace dragul de el, dar putea sa ma raneasca (m-a zgariat ca lumea, mi-a sfasiat maneca bluzei cu coltii...). Ma amuzam si ma speriam in acelasi timp. L-am crescut de cand era un bebe, nu musca, nu e agresiv...nu stiu daca e ceva pentru care sa-mi fac griji sau nu
Voi ce ziceti?
Nu trebuie sa iti faci griji. E normal, e foarte fericit si din prea multa fericire e mai zapacit. Si a mea, daca i a fost dor de mine sare si te zgarie si te pupa si etc.... ii spun NU pe un ton hotarat, fara sa tip si eventual ma intorc cu spatele si n o mai bag in seama si se linisteste, mai tarziu o managai si e cuminte.
Trebuie sa ii spui NU clar, ii intorci spatele, eventual pleci si vii mai tarziu si il mangai cand e mai linistit. Cu timpul o sa inteleaga ca trebuie sa se bucure si sa se joace "finut".
Daca tu stai si mai si razi, el simte ca te bucuri si atunci e si mai incantat si sare si se joaca in continuare.
Deci nu trebuie sa iti faci griji, il educi incet incet, e doar prea entuziasmat cand te vede.
KikenHana, la 20 March 2010 - 10:48 PM, a spus:
Multumesc
. Uite-i azi:
Ce bine e la soare...hai sa ne jucam!
Un pas mic pentru om, un pas mare pentru catelus
Mami, mami!...uite, ma tin pe toate cele 4 picioare!
Ohhh ce mari s au facut gagalicile, avem si dinti si picioruseee.
Sunt superbi.