Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham..
Postat 13 December 2009 - 06:33 PM
E baietel. Deocamdata avem probleme cu facut pp si kk unde trebuie, dar in rest e tare cuminte (doarme singur pe perna lui, langa patul nostru), mananca, se joaca si singurel. E amuzant cand ne fura papucii de casa si fuge cu ei. Ii place sa roada, cred.
Postat 13 December 2009 - 08:33 PM
ariel a spus:
Cind a fost vremea rosului, am cumparat un spray de la Pet Store, am dat pe ici pe colo, locurile pe care avea tendinta de-a le roade...si gata!
[attachment=1]spray.jpg[/attachment]
Al nostru, fire jucausa, nu e atras de funii sau alte chestii de ros, ci doar de mingiute, pe care si le arunca singur, dupa care alearga dupa ele ca nebunul.
Cos i-am luat din prima zi, insa n-a stat in el niciodata. Sta ori pe canapea, ori pe parchet, pur si simplu.
[attachment=0]naldo.jpg[/attachment]
Multumesc mult pentru sfatul cu vasele. A mea avea de plastic dar azi i am cumparat de inox
De unde ai cumparat masa? unde se gaseste?
Toate blanoasele si blanosii care i am vazut pe acest topic sunt superbi. I as smotoci si pupa..
''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin
Postat 13 December 2009 - 08:35 PM
Azi noapte numa socru meu a dormit ca linga el poa' sa mearga si un tanc ca n-aude nica, restu casei nu, iar ea a plins, Stefano a coborit la ea de 2 ori. Problema noastra e ca trebuind sa stea in curte tre sa invete ca in camera in care am pus-o e culcusul ei si adaptarea e mai grea decit daca ar fi stat in casa. Speram ca noaptea asta sa fie mai bine. Miine ma duc sa ii caut un os din piele de ros pentru ca probabil o dor dintii si roade tot ce poate, inclusiv degetele noastre, acum i-am dat un catelus de cind era Marco mic care n-are parti care se desprind. Simbata cum am luat-o am dus-o la veterinar si i-a pus microchip-ul, a inregistrat-o, are buletin si miine tre sa ii duc kk ca sa caute daca sunt viermi si in functie de asta stabilim vaccinarile daca am inteles eu bine. Pe 16 implineste 2 luni.
Poze ca lumea nu prea am reusit sa-i fac dar nu e timpul pierdut. Deci v-o prezint pe Puffy.
puffy1.jpg (148.78K)
Number of downloads: 49
puffy2.jpg (141.69K)
Number of downloads: 48
Postat 13 December 2009 - 08:40 PM
Ursuleatza a spus:
Parca e o jucarie de plus.
Postat 13 December 2009 - 08:45 PM
Adriana a spus:
Azi noapte numa socru meu a dormit ca linga el poa' sa mearga si un tanc ca n-aude nica, restu casei nu, iar ea a plins, Stefano a coborit la ea de 2 ori. Problema noastra e ca trebuind sa stea in curte tre sa invete ca in camera in care am pus-o e culcusul ei si adaptarea e mai grea decit daca ar fi stat in casa. Speram ca noaptea asta sa fie mai bine. Miine ma duc sa ii caut un os din piele de ros pentru ca probabil o dor dintii si roade tot ce poate, inclusiv degetele noastre, acum i-am dat un catelus de cind era Marco mic care n-are parti care se desprind. Simbata cum am luat-o am dus-o la veterinar si i-a pus microchip-ul, a inregistrat-o, are buletin si miine tre sa ii duc kk ca sa caute daca sunt viermi si in functie de asta stabilim vaccinarile daca am inteles eu bine. Pe 16 implineste 2 luni.
Poze ca lumea nu prea am reusit sa-i fac dar nu e timpul pierdut. Deci v-o prezint pe Puffy.
Ce dragalasa e.... Imi place tare mult Puffy!!! Sta asa cuminte la poze si are o mutrita serioasa, ca de om mare!
Postat 13 December 2009 - 09:08 PM
Adriana a spus:
Sa ti traiasca si sa se faca mare si frumoasa
E normal sa planga la inceput. Si a mea a plans cand am luat o.
O sa planga cateva nopti, e normal.
Sa iei si jucarii
Brillat-Savarin
Postat 13 December 2009 - 09:23 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 13 December 2009 - 10:35 PM
Adriana a spus:
Adriana, sa va bucurati de ea cat mai mult timp de acum inainte... Un sufletel este intotdeauna o binecuvantare intr-o casa
Postat 13 December 2009 - 10:58 PM
Maya a spus:
I-am zis azi lui Marco s-o alerge prin curte dar el se aseaza sa o mingiie :roll:
M_rules a spus:
E normal sa planga la inceput. Si a mea a plans cand am luat o.
O sa planga cateva nopti, e normal.
Sa iei si jucarii
Nu stiu cit de mare o sa se faca, am omis sa ii zicem chestia asta lui soacra-mea ca e unul dintre primele lucruri pe care l-a intrebat
Postat 14 December 2009 - 02:30 AM
M_rules a spus:
ariel a spus:
Cind a fost vremea rosului, am cumparat un spray de la Pet Store, am dat pe ici pe colo, locurile pe care avea tendinta de-a le roade...si gata!
[attachment=1]spray.jpg[/attachment]
Al nostru, fire jucausa, nu e atras de funii sau alte chestii de ros, ci doar de mingiute, pe care si le arunca singur, dupa care alearga dupa ele ca nebunul.
Cos i-am luat din prima zi, insa n-a stat in el niciodata. Sta ori pe canapea, ori pe parchet, pur si simplu.
[attachment=0]naldo.jpg[/attachment]
Multumesc mult pentru sfatul cu vasele. A mea avea de plastic dar azi i am cumparat de inox
De unde ai cumparat masa? unde se gaseste?
Toate blanoasele si blanosii care i am vazut pe acest topic sunt superbi. I as smotoci si pupa..
Masa am cumparat-o din satul meu, de la Pet Store. Banuiesc ca indiferent in ce colt de lume ai fi, la magazinele de specialitate gasesti asa ceva, sau chiar ii poti face una...ca nu-i nimic pretentios.
Postat 14 December 2009 - 02:31 AM
Adriana a spus:
Adriana, sa va bucurati de Pufy, sa fie sanatoasa si jucausa!
Postat 14 December 2009 - 10:10 AM
Adriana, pufilica ta e o scumpa, asa suparici cum e.
Sa va traiasca "pateii" , fetelor, si sa va bucurati multa vreme de ei.
Postat 14 December 2009 - 10:13 AM
Adriana a spus:
[
Vai ce Pufilica suparata cu sosete albe
Sa va traiasca, si sa va bucurati de ea multi ani!
Postat 14 December 2009 - 10:36 AM
raluca elena a spus:
Sint superbi amindoi!
Bun venit
Postat 14 December 2009 - 03:37 PM
E tare scumpa Puffy, Adriana! Sunt de-o varsta cutzii nostri, poate ii imprietenim. :mrgreen:
Azi merge si Kasey la vet pentru un vaccin. Sper sa fie totul ok.
Postat 14 December 2009 - 08:45 PM
ariel a spus:
Masa am cumparat-o din satul meu, de la Pet Store. Banuiesc ca indiferent in ce colt de lume ai fi, la magazinele de specialitate gasesti asa ceva, sau chiar ii poti face una...ca nu-i nimic pretentios.
Multumesc. De cand sunt aici nu am vazut asa ceva
Poate la comanda, o sa vad eu.
Brillat-Savarin
Postat 18 December 2009 - 09:44 AM
Pretul mi se pare bun.
http://www.petmania....teg.php?cat=157
Fisiere atasate
-
pet mania.jpg (4.15K)
Number of downloads: 37
Postat 18 December 2009 - 09:59 AM
Sheng a spus:
Pretul mi se pare bun.
http://www.petmania....teg.php?cat=157
Multumesc
Am sapat pe net si se pare ca se gaseste pe aici. O sa comand
http://www.promazlik...ail/648/psi_bar
Brillat-Savarin
Postat 18 December 2009 - 04:47 PM
Coco a spus:
.
Aham, mai am zile cand vad vreun pui pe undeva si ma gandesc io ca unde-s 3 mai merge inca unu'