Mersi ariel, deocamdata i-am luat 2, una de apa si una de crochete, distincte, cea cu crochete dupa ce termina de mincat o luam de linga ea.
Azi noapte numa socru meu a dormit ca linga el poa' sa mearga si un tanc ca n-aude nica, restu casei nu, iar ea a plins, Stefano a coborit la ea de 2 ori. Problema noastra e ca trebuind sa stea in curte tre sa invete ca in camera in care am pus-o e culcusul ei si adaptarea e mai grea decit daca ar fi stat in casa. Speram ca noaptea asta sa fie mai bine. Miine ma duc sa ii caut un os din piele de ros pentru ca probabil o dor dintii si roade tot ce poate, inclusiv degetele noastre, acum i-am dat un catelus de cind era Marco mic care n-are parti care se desprind. Simbata cum am luat-o am dus-o la veterinar si i-a pus microchip-ul, a inregistrat-o, are buletin

si miine tre sa ii duc kk ca sa caute daca sunt viermi si in functie de asta stabilim vaccinarile daca am inteles eu bine. Pe 16 implineste 2 luni.
Poze ca lumea nu prea am reusit sa-i fac dar nu e timpul pierdut. Deci v-o prezint pe Puffy.
puffy1.jpg (148.78K)
Number of downloads: 49
puffy2.jpg (141.69K)
Number of downloads: 48