Forum Culinar: Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham.. - Forum Culinar

Salt la continut

• 57 Pagini +
  • « Prima
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham..

#981 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 28 October 2015 - 12:58 PM

Zicko al meu din Buc s a acomodat f bine cu blanoasa mica miau miau.
e o rasa superba iti va face pe plac mereu...macar bazele instructajului trebuie sa i le dai!
sa va fie convietuirea lunga si sanatoasa!!

#982 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 October 2015 - 01:00 PM

Sa iti traiasca Giorgi' noul membru al familiei si sa va bucurati de el ,e un superb :thumleft:

#983 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 28 October 2015 - 04:07 PM

Multumim!!!! Sa traiasca toti blanosii!!!
GEORGIA

#984 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 28 October 2015 - 08:00 PM

Georgi sa traiasca mult si fericit!! Acum trebuie sa vin sa fac inventarul la patrupedele tale! :crying:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#985 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 October 2015 - 08:41 AM

Vezi postareazerda, la 28 October 2015 - 08:00 PM, a spus:

Georgi sa traiasca mult si fericit!! Acum trebuie sa vin sa fac inventarul la patrupedele tale! :crying:

Neaparat! Sa ne vezi cand plecam de acasa dimineata, ce verificam care si pe unde sunt, sa fie fiecare la locul lui! :crying:
GEORGIA

#986 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 29 October 2015 - 08:43 AM

Georgi, e un frumos si un dulce de catel, sunt sigura ca o sa va aduca multa bucurie Toto! Mi-a lasat un gust amar faptul ca au renuntat la el, citisem si pe FB si nu mi-a placut deloc. In fine, e castigul vostru, clar, inca un sufletel pe care sa-l iubiti.
Pfui, de cand n-am mai pus poze, Amos e catel mare acum, are 9 luni jumate:

Fisier atasat  amos1 (3).jpg (84.24K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  amos1 (4).jpg (9.86K)

Fisier atasat  amos4 (2).jpg (19.26K)

Fisier atasat  mos2.jpg (198.89K)

Fisier atasat  mos1.jpg (19.46K)

Fisier atasat  mos7.jpg (17.67K)

Fisier atasat  mos3.jpg (18.04K)

aici cu preitenul lui cel mai bun "verisorul"

Fisier atasat  mos4.jpg (72.66K)

si aici in mediul lui, elementul lui.

Fisier atasat  mos5.jpg (140.52K)

#987 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 October 2015 - 08:44 AM

P.S. Scuze, n-am observat ca unele poze-s asa de mari, nu mai fac, promit.

#988 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 29 October 2015 - 08:46 AM

Ce pufosenii dragalase pe aici!!!! :crying: Sa va traiasca toti cateii, sunt superbi! :crying:

#989 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 October 2015 - 10:05 AM

Cat de dulce poate fi si Amos! Si este cu un pic mai mare decat Toto, daca eram mai aproape...ne plimbam impreuna...
GEORGIA

#990 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 October 2015 - 10:38 AM

Minunat Amos! Mi-aduc aminte ce speriata erai la inceput ca n-o va descurcati, ia uite ce bine va merge!

#991 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 October 2015 - 11:54 AM

Sa stii, Zerda, chiar nu ne mai imaginam familia noastra fara el, si fetele-l iubesc de numa.
Georgi, ar fi fost tare fain, sunt sigura ca s-ar fi inteles de minune, e un catel tare blajin si linistit. Iti dai seama ce imagine faina, cu ei doi alergand impreuna?

#992 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 October 2015 - 12:12 PM

Vezi postarea2ut, la 29 October 2015 - 11:54 AM, a spus:

Sa stii, Zerda, chiar nu ne mai imaginam familia noastra fara el, si fetele-l iubesc de numa.
Georgi, ar fi fost tare fain, sunt sigura ca s-ar fi inteles de minune, e un catel tare blajin si linistit. Iti dai seama ce imagine faina, cu ei doi alergand impreuna?

Da, superba imaginea!!!!!

Numai ca sunt foarte suparata, 2ut tu sti bine povestea!, m-a sunat tipa care ni l-a dat acum o saptamana...ca maine dupa-amiaza vine sa il ia pe Toto inapoi, ca plange copilul ei fara el, ca urla dupa el si ca nu doarme noaptea. Dupa ce ea s-a rugat de noi nu stiu cat timp sa il luam, la inceput in ideea sa ii gasim un alt stapan, nu am gasit si l-am oprit noi, pe strada nu il dadeam! Deci eu nu inteleg, de ce nu s-au gandit clar ce vor sa faca cu el, nu este o minge de ping-pong! Si daca ii gaseam pe cineva pana la urma si il dadeam, se ducea la acei oameni sa il ia inapoi???? Sunt eu nebuna sau voi ce intelegeti?
GEORGIA

#993 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,945
  • LocationÉire

Postat 29 October 2015 - 01:31 PM

Giorgi, ce inteleg eu este ca oameni ca astia nu merita animalute pe langa ei :crying: Bietul Toto :crying:

2ut Amos este superb!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#994 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 29 October 2015 - 01:50 PM

Acum nu mai trece prin greutati? Ce ma enerveaza oamenii astia! Niste scîrbe! Si aici ma opresc! :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#995 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 October 2015 - 02:01 PM

Eu am cea mai simpla solutie!
Nu i-l dai! Si o ameninti ca o reclami la Politia animalelor!
Daca vrea sa-l vada copilul, sa vina sa-l vada, n-ai nimic impotriva, ar fi ca si cum are un animal la bunici!
De cate ori nu as fi luat eu un catel de pe strada, dar ma gandeam ca n-o sa ma descurc cu 4 pisici, stau la bloc, etc. Si nu l-am luat! Trebuie sa fii responsabil pentru ei!
Asta e culmea! :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

#996 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,427
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 29 October 2015 - 03:06 PM

Vai Giorgiana in ce situatie dificila te pune. Problema este ca intr-o saptamana-doua sau stiu eu, copila va inceta sa planga, catelul va ramane inchis in casa ore si ore la rand, va incepe sa faca probleme din cauza ca idiotii (ma scuzi, nu zic usor vorbe din astea insa de data asta.....) nu au timp de el, si ghici ce o sa se intample? O sa-i caute din nou alt stapan- asta in cazul cel mai fericit, sau ii dau drumul pe strada sau pe vreun camp. Si eu as zice sa faci tot posibilul sa nu-l dai inapoi. Pe de alta parte, probabil ca sa aline lacrimile printesei alintate vor cumpara alt catel care va avea aceeasi soarta. Bai ce ma enerveaza oameni ca astia.
brain loading....please wait....

#997 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,427
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 29 October 2015 - 03:20 PM

Ma gandesc la o solutie pentru ca ma supara si ma enerveaza foarte tare problema asta> Georiana, incearca sa discuti rational cu ea. Ti-a dat catelul (pentru care de fapt din ce citesc nici nu a cautat casa, te-a lasat pe tine sa rezolvi problema asta) pentru ca nu avea timp de el. Ce s-a schimbat in afara de plansetele copilei? Si-a lasat serviciul, lucreaza ore mai putine, s-a mutat la casa? Ma indoiesc. Si cand va pleca in vacante, in concediu , ce face cu cainele? Cand vine de la munca rupta de oboseala si cu copil care trebuie hranit/spalat ajutat la teme etc, mai are ea energia sa plimbe catelul? SI dimineata cand toti sint pe fuga sa mearga la serviciu, sa duca copilul la gradinita/scoala....? Catelul ala trebuie plimbat sau scos afara de cel putin 3 ori pe zi, ce naiba? Voi aveti curte, chiar daca nu mare, destul cat sa iasa la pipi si la latrat dupa vrabii, ziua nu sta singur ca are ceilalti blanosi cu care la un moment dat se va imprieteni, ai sa vezi. Alex e destul de mare si poate avea grija de ei.......
brain loading....please wait....

#998 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 October 2015 - 03:28 PM

Nu va spun ca au in apartament si 4 pisici, pe care Toto le fugarea toata ziua, ca pe fata o dadea jos si ea incepea sa planga, ca nu au timp de el ca vin seara tarziu si tot asa...Si acum cand incepe sa se acomodeze la noi, cand are o curte unde poate sa se joace in voie, sa se uite dupa vrabii, sa se alerge cu Ursula prin curte, sa prinda frunzele din zbor, Alex si tacs-o il scot in fiecare zi la plimbare, il duc in parcul special de caini, si-a facut deja si prieteni de joaca si de alergat...il vrea inapoi, ca plange copilul, ca nu poate sa doarma, ca vrea copilul sa-l hraneasca el cu manutele lui si ei...fac ce zice copilul...de 5 ani. OF!
Concluzia: Alex nici nu vrea sa auda ca trebuie dat inapoi, a zis ca inchide poarta, pleca si de acasa, cu el evident, pe mine ma trimite la plimbare... si sa vedem cum il mai ia pe Toto!
O sa fie greu maine!
GEORGIA

#999 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 October 2015 - 03:32 PM

Eu imi mentin parerea! Nu i-l dai! Cand o sa aiba un an si nevoie de alergat, o sa alerge dupa el?
Ti l-a dat? Poti minti ca l-ai dat cuiva din Targoviste, de exemplu!
Dar poti sa-i pui problema strict in fata, daca nu putea avea cum trebuie grija de el, nu i-l dai! Ce-o sa faca? Sa te reclame? Pe ce baza? Daca copilului ii e dor poate veni sa-l vada! Sa-i explice ca e mai bine pentru el sa stea cu Ursula!
Ce le-as face eu lor....
Copilul o sa uite daca vede ca nu-i e interzis sa-l vada!
Pentru el e mai bine cu voi, ca va cunosc, am fost in casa voastra, va stiu!

#1000 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 October 2015 - 03:40 PM

Vezi postareablack_cat, la 29 October 2015 - 03:20 PM, a spus:

Ma gandesc la o solutie pentru ca ma supara si ma enerveaza foarte tare problema asta> Georgiana, incearca sa discuti rational cu ea. Ti-a dat catelul (pentru care de fapt din ce citesc nici nu a cautat casa, te-a lasat pe tine sa rezolvi problema asta) pentru ca nu avea timp de el. Ce s-a schimbat in afara de plansetele copilei? Si-a lasat serviciul, lucreaza ore mai putine, s-a mutat la casa? Ma indoiesc. Si cand va pleca in vacante, in concediu , ce face cu cainele? Cand vine de la munca rupta de oboseala si cu copil care trebuie hranit/spalat ajutat la teme etc, mai are ea energia sa plimbe catelul? SI dimineata cand toti sint pe fuga sa mearga la serviciu, sa duca copilul la gradinita/scoala....? Catelul ala trebuie plimbat sau scos afara de cel putin 3 ori pe zi, ce naiba? Voi aveti curte, chiar daca nu mare, destul cat sa iasa la pipi si la latrat dupa vrabii, ziua nu sta singur ca are ceilalti blanosi cu care la un moment dat se va imprieteni, ai sa vezi. Alex e destul de mare si poate avea grija de ei.......

Sunt complet de acord cu tine! Plansetele copilului...se pot rezolva, cu copilul se mai poate si discuta, nu sa-i faci toate mofturile si sa-i sufli, sa nu zic eu unde! Trebuie de la inceput sa se gandeasca ca nu ii faci cadou unui copil de 5 ani un catelus care va creste un ditamai catelul!
GEORGIA

Arata acest topic

• 57 Pagini +
  • « Prima
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic