Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham..
Postat 09 December 2009 - 05:49 PM
Postat 09 December 2009 - 10:41 PM
In seara asta am fost sa o alegem pe Puffy (e numele pe care l-a ales Marco si imi place si mie), e neagra cu o dunga alba pe botic, e timida (cind ne apropiam de ea se retragea) dar jucausa (imediat dupa aceea se punea in pozitie de joaca), Marco a ales-o. Eu as fi ales-o pe alta toata maro deschis. Mama lor e ciine normal si tatal e corsar, nu stiu daca asta e termenul romanesc.
E deci catelusa, pe 16 implineste 2 luni, miine merem sa cumparam castronu pentru apa si cel pentru crochete si crochetele pentru puiuti, si tot miine ma duc sa vad daca gasesc si veterinara sa vedem cind pot sa o duc la ea. Simbata dimineata mergem sa o aducem acasa pe Puffy. Sunt si speriata si entuziasmata :oops:
Postat 09 December 2009 - 10:46 PM
Sa-i cumperi si un cosulet de dormit,sa aibe un loc al ei
Sa nu îi cumperi vase de plastic,pentru apa si mîncare...ca alea mentin un anumit miros,si cateii(si pisicile) au un nas sensibil.
Bineînteles ca manînca si din alea,dar na..de ce trebuie sa-i miroase castronul,daca poate sa nu!
Aaaaa,si ia-i si-o jucarie de cauciuc,sau o funie de asta 'nodata ...ca asa poate mai salvezi din papuci
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 09 December 2009 - 11:51 PM
M-am gindit si eu sa ii iau o jucarica dar nu ca ma gindeam la ros ci pentru ca simbata o sa fie singurica cu 2 pisici :? dupa ce pina acu a fost cu mama si cu ceilalti 8 frati din care acu au mai ramas 5. Ma uit si dupa cosuri sa vad cit costa.
Din ce sa fie vasele, inox?
Acu o sa trebuiasca sa le punem crocanteii pisicilor la inaltime sa nu le manince ea.
In garajul in care ne-am dus sa ii vedem si ea dar si alte surori ma trageau de palton
Postat 10 December 2009 - 09:22 AM
Daca nu se considera reclama sau ceva (rog adminii sa stearga daca e cazul), eu m-am informat mult aici si poate merita sa arunci un ochi ca sa vezi care e treaba cu cainii. http://www.animale.r...isplay.php?f=53
Postat 10 December 2009 - 09:30 AM
Postat 10 December 2009 - 09:44 AM
Cel mai intelept e sa o inveti de mica sa aiba locul ei, ca e animalut si doarme separat, pipi tre sa faca afara, nu tre sa cerseasca la masa, ca daca le-or intrat in reflex greu ii mai dezveti. Daca le permiti sa doarma de mici in pat, acolo or sa ramana si o sa creada ca au dreptul asta asa cum il ai si tu. Daca ii dai jos si ii certi o sa ai mustrari de constiinta o saptamana intreaga, daca stai la masa si manaci o bucatica de carne si vine si cerseste si nu ii ida, o sa te urmareasca privirea aia de milog nopti la rand . Cainii sunt extrem de sensibili si sunt niste fiinte care invata atat pe cale cognitiva cat si senzoriala si sentimentala.
Ceva foarte important: nu o invata cu dulciuri niciodata si mai ales ciocolata este un mare tabu.
Ce imi plac toti frumosii vostri, asa imi e dor de ea .
IMG_02931.jpg (35.87K)
Number of downloads: 25
Am uitat poza:
Mai pun o poza, de la iarba verde. Nu ii place neam sa o ia strainii in brate, sa o gadile etc. Dar tace malc, la prietenii sora-mii nu zice nimic. Eu ma amuz de mor cand vad ce privire agasata are, daca ar vorbi i-ar spune tipei vreo doo cre'ca .
Postat 10 December 2009 - 09:53 AM
Ursuleatza a spus:
Daca nu se considera reclama sau ceva (rog adminii sa stearga daca e cazul), eu m-am informat mult aici si poate merita sa arunci un ochi ca sa vezi care e treaba cu cainii. http://www.animale.r...isplay.php?f=53
Imi vine sa rid ca ai zis ciine de paza cind ma gindesc cit e de mica si un pic speriata :roll:
Ea va sta in curte ca e absurd s-o inchid in casa vazind ca avem posibilitatea de a o lasa libera in curte, dar casa are o incapere sa-i zic asa care e o bucata din fostul atelier al lui socru-meu, acolo statea si predecesorul ei si dormea cu pisicile pe el, incaperea are usa si in usa e placuta prin care poate intra/iesi acum folosita doar de pisici. Deci dupa parerea lui Stefano cusca nu-i trebuie ca acolo e loc berechet, mai ales acu ca socru nu mai lucreaza e si liniste si pace. Om vedea, daca el vrea sa i-o faca e bine, daca nu eu nu insist pe linga el.
Mersi de link, ma duc sa citesc.
Postat 10 December 2009 - 09:56 AM
raluca elena a spus:
Da, asta a zis-o aseara soacra-mea ca mie nu-mi trecuse prin cap, au zis ca faceau asa si cu Toby, predecesorul. Numa sa nu-i manince pisicile mincarea ei
Postat 10 December 2009 - 09:58 AM
Lapona Enigel a spus:
Mersi Lori, hai vrajeste-o pe sora ta
Postat 12 December 2009 - 03:46 PM
DSC_0102.jpg (100.15K)
Number of downloads: 75
DSC_0103.jpg (109.56K)
Number of downloads: 75
Cind a fost vremea rosului, am cumparat un spray de la Pet Store, am dat pe ici pe colo, locurile pe care avea tendinta de-a le roade...si gata!
spray.jpg (2.27K)
Number of downloads: 77
Al nostru, fire jucausa, nu e atras de funii sau alte chestii de ros, ci doar de mingiute, pe care si le arunca singur, dupa care alearga dupa ele ca nebunul.
Cos i-am luat din prima zi, insa n-a stat in el niciodata. Sta ori pe canapea, ori pe parchet, pur si simplu.
naldo.jpg (127.84K)
Number of downloads: 76
Postat 13 December 2009 - 01:48 PM
Fisiere atasate
-
zoly 01.jpg (41.55K)
Number of downloads: 49
Postat 13 December 2009 - 02:02 PM
Ursuleatza a spus:
Ursuleatzo, tu ai luat o jucarie de plush si ai pozat-o Sa-ti traiasca!
Postat 13 December 2009 - 02:07 PM
Ursuleatza a spus:
Ce frumusete!!!! Parca-i o papusica!
Postat 13 December 2009 - 02:49 PM
Postat 13 December 2009 - 03:16 PM
Postat 13 December 2009 - 03:37 PM
Postat 13 December 2009 - 06:30 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges