Ingredientele mele pentru 2 portii (mici) sunt:
circa 300 gr sepie
circa 500 gr mazare in pastai
cateva rosi
sare, ulei
finalul:
am desfacut pastaile de mazare, si am rams cu o mana de boabe, dar erau foarte proaspete, parfumate si dulci
am pus sepiile la foc cu un pic de ulei si dupa 10 minute la foc mare fara capac am adaugat mazarea
am pus rosiile in apa fierbinte la foc, le-am curatat de coaja si le-am taiat in sferturi sau jumatati
am mai lasat cateva minute la foc si a fost gata...
Pagina 1 din 1
Sepie cu mazare si rosii
#2
Postat 03 May 2010 - 07:45 AM
Foarte fain, eu de obicei pun sos de rosii, n-am incercat cu rosii proaspete, e buna ideea, iar cu mazare proaspata stiu ca e minunat gustul.
#4
Postat 03 May 2010 - 08:24 PM
Adriana, la 03 May 2010 - 07:45 AM, a spus:
Foarte fain, eu de obicei pun sos de rosii, n-am incercat cu rosii proaspete, e buna ideea, iar cu mazare proaspata stiu ca e minunat gustul.
Adriana, mazarea era asa de buna ca am mancat si cruda, era dulce ca porumbul de lapte! as vrea sa mai iau ca tare imi place dar nu stiu ce retete sa mai fac...
si eu fac de obicei cu sos de rosii dar daca am gasit mazare propaspata, am zis hai sa pun si rosii proaspete!
#6
Postat 03 May 2010 - 10:09 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1