Placinta Creatza si Paine dintr-un foc : )
#81
Postat 04 November 2010 - 08:27 PM
Asta am servit cu cartofi copti,cu unt smantana si ceapa verde tocata...
Si dulci umplute cu gem de gutui...
Bestiale...
#82
Postat 05 November 2010 - 12:16 AM
KikenHana, la 03 October 2010 - 09:56 PM, a spus:
Moamaaa...deci cum arata placintele tale....bestial de "taranesti" si de apetisante!Feliciatri!si ce idee originala sa le pozezi cu "stergariu' "pe ele.
Acuma ...am si o intrebare ,de fapt o nedumerire vis-a-vis de mascarpone.Eu nu prea am folosit mascarpone (sincer,din motive financiare,mi-i se pare tare scump) si cand l-am folosit ,am facut "tiramisu";de aici si nedumerirea mea:mascarpone se preteaza si la chestii sarate?!?
#83
Postat 05 November 2010 - 07:26 AM
Ti-au iesit minunate.
Pozele sunt de revista....
Geany,
Tu esti deja profesoara.Poti sa dai lectii,ca acum te-ai specializat.
Fetelor,sa va fie de bine !
http://povesticulinare.blogspot.com/
#84
Postat 05 November 2010 - 07:31 AM
Imi dau si eu cu parerea pana vine Hanna.
Cred ca a folosit mascarpone in loc de branza dulce,pentru ca branza e prea umeda si
inmoaie placinta.
Mascarpone are un continut foarte mare de grasime.
Sau doar asta o fi avut in casa.
Oricum,sectiunea spune mai mult decat 1000 de cuvinte.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#85
Postat 05 November 2010 - 10:14 AM
Draga Ancuto la real,scuze la PLUS am vrut sa zic (se vede ca nu si-a facut inca efectul cafeaua de dimineata) mascarpone e 4 roni cutia,daca nu ai sau nu gasesti am auzit fete ca ele inlocuiesc cu crema de branza hohland(aia e la cantzerola mica de plastic)costa vreo 6 roni,si se gaseste peste tot in comert...
#86
Postat 05 November 2010 - 02:51 PM
Vazind pozele mi-am amintit de ceva asemanator, daca nu cumva chiar identic, pe care il fac turcii, gözleme. Asta daca nu ajungeau deja discutiile de pe forum despre traditionalitatea unor preparate românesti Ei o fac foarte intinsa (ca o pizza XXL ) si o taie felii.
De prajit se prajeste pe o tabla de genul celei de mai jos, de care sint convinsa ca v-ar placea si voua
#87
Postat 14 November 2010 - 06:31 PM
#88
Postat 14 November 2010 - 09:17 PM
Geany, la 14 November 2010 - 06:31 PM, a spus:
S4031066.JPG
Eu nu pot combina aluaturile prajite cu vin ,ca se transforma in bomba antipersoana.
Fac o aciditate de-mi trece toata placerea.
Da o tuica mica inainte merge de minune.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#89
Postat 14 November 2010 - 09:33 PM
#90
Postat 14 November 2010 - 09:46 PM
Geany, la 14 November 2010 - 09:33 PM, a spus:
Am eu stomacul mai sensibil maica.
Nu e prieten cu vinul si nici cu berea numai de la 30 de grade in sus si cu gheata daca se poate ...
http://povesticulinare.blogspot.com/
#91
Postat 23 November 2010 - 02:42 PM
Am facut-o cu faina de secara si faina alba, de aici culoarea.Bune rau, chiar si cu branza feta si fara mairar.
#92
Postat 23 November 2010 - 03:58 PM
Acum ca le-ai facut,nu mai ai scapare,pentru ca creeaza dependenta.
Ce a zis Manu ?I-au placut ?
http://povesticulinare.blogspot.com/
#94
Postat 23 November 2010 - 04:05 PM
http://povesticulinare.blogspot.com/
#95
Postat 07 January 2011 - 01:49 PM
Imagini atasate
#96
Postat 07 January 2011 - 02:33 PM
Carmella, la 05 November 2010 - 02:51 PM, a spus:
Vazind pozele mi-am amintit de ceva asemanator, daca nu cumva chiar identic, pe care il fac turcii, gözleme. Asta daca nu ajungeau deja discutiile de pe forum despre traditionalitatea unor preparate românesti Ei o fac foarte intinsa (ca o pizza XXL ) si o taie felii.
Gozleme.jpg
De prajit se prajeste pe o tabla de genul celei de mai jos, de care sint convinsa ca v-ar placea si voua
tablagozleme.jpg
tu stii sa faci asa ceva?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#97
Postat 07 January 2011 - 03:21 PM
#98
Postat 07 January 2011 - 10:35 PM
nane, la 07 January 2011 - 01:49 PM, a spus:
Ha.ha !
deci placintele astea au acum un nume.
Pacat ca nu le pot omologa.
Sa va fie de bine.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#99
Postat 07 January 2011 - 10:36 PM
Eataly, la 07 January 2011 - 03:21 PM, a spus:
Dupa cat de bine iti ies,nu-i de mirare.
http://povesticulinare.blogspot.com/