Lapona Enigel, la 07 November 2010 - 09:37 PM, a spus:
Mai, eu iti spun curat ca pe mine nu m-au atras niciodata combinatiile de carne cu carne dar tare as incerca o data
cordonul asta.
Dragutam tu cu ce faci pozele? De multe ori iti ies incetosate si e tare pacat de felurile tale ca la unele eu le simt aroma si prin ceata pozei! Imi place de mor cum gatesti, pentru ca multe le gatesti ca acasa. Ti-a busit Bubuleatza camera?
Hmmm...poate ar trebui sa initiez un concurs cu premiul o camera foto
Ma bucur ca ti-a placut Laponico,cat despre poze imi cer mii de scuze ,dar nu e nik de facut
nu bubuleata a busit-o(bine el a rontait cablul de descarcare dar aia e partea 2
),problema e ca am o camera sapuniera rau si la cat de proasta a fost mai are un pic si-si da obstescul sfarsit si atunci chiar ca am be...
scuze imbulinat-o.Camera e samsung digimax A403
My link
Am fost acum mai bine de un an cu ea la tara si cand ne-am intors,istetul de tata lu' bubuleata a hutuchit-o printr-o sacosa cu oua,care s-au spart si camera s-a umplut de ou crud spart,s-a uscat,a inceput sa dea rateuri din ce in ce mai mari,pana a murit de tot la propriu,asa ca tata lu bubulet a desfacut-o si a curatat-o cu alcool tehnic,ce-i drept a luat-o dar mai mult deatata nu scot de la ea ,si pozele astea de le vedeti eu ma chinui mult cu ele si asa uite din ce tre' sa aleg,exemplu de rateuri...
Ca sa scot poza finala fac vreo 10 incerc sa scot una cat de cat.Draga de foxy si ea m-a intrebat pe privat si i-am dat indicatii despre camera a cautat pe net si mi-a confirmat ca nu-i un model prea bun,avand in vedere prin ce a trecut,ca a fost carata peste tot la gratare ,la tara ,la mare, la munte,o mai fi prins si buseli in mai bine de 4 ani de cand o am ce stiu eu,cat despre tipsuri ca folosit zoom,am incercat iese mai in ceata,apasat usor mai incet pe buton,(tipsuri tot de la fox)nu merge are un buton care ori il apesi ori nu-l apesi nu merge ca mai usor sau mai altfel,incerc sa nu o misc pana nu mai clipeste ochisorul ala si gata,in general iese prima poza cand o deschid,daca ratez incadrarea si mai fac altele se fini...
Cam asta e,de cumparat alta cel putin anul asta nici nu se pune problema,ca stam 4 pe salarul sotului de bugetar,asa ca deja fac salturi mortale,am taiat cam tot ce se pute taia,de la anul sper sa ne mai reglementam cu bugetul si atunci s-o mai vedea ,doamne ajuta sa nu moara camera de tot pana atunci...