Forum Culinar: Intrebari despre fotografie - Tips & Tricks - Forum Culinar

Salt la continut

• 15 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intrebari despre fotografie - Tips & Tricks

#201 Useril este offline   Nico 

• bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 23 March 2011 - 12:34 PM

Dupa ce ai prelucrat-o cum doresti,crop,etc,intri in file -convert and save-si iti apare acolo dimensiunea pozei,etc-si-i dai resize,tu ii alegi dimensiunea la care vrei sa ajungi-save si gata

#202 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 23 March 2011 - 12:43 PM

Vezi postareaNico, la 23 March 2011 - 12:34 PM, a spus:

Dupa ce ai prelucrat-o cum doresti,crop,etc,intri in file -convert and save-si iti apare acolo dimensiunea pozei,etc-si-i dai resize,tu ii alegi dimensiunea la care vrei sa ajungi-save si gata

Ahaaaaaaaaaaaaa,am gasit :-*
Multumesc :-*
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#203 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 23 March 2011 - 05:36 PM

Vezi postareapetunie, la 23 March 2011 - 12:43 PM, a spus:

Ahaaaaaaaaaaaaa,am gasit =))
Multumesc :pupic:

Îti spun ce îi spun si Denisei: "Nu ai gasit,pentru ca nu ai cautat destul!" :-*)
Daca te mai uiti de 2-3 ori,o sa gasesti si cum se manipuleaza luminozitatea,si cum sa le tragi un scharf,cum sa le aplici un filtru...etc..etc =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#204 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 23 March 2011 - 06:09 PM

Vezi postareaMaya, la 23 March 2011 - 05:36 PM, a spus:

Vezi postareapetunie, la 23 March 2011 - 12:43 PM, a spus:

Ahaaaaaaaaaaaaa,am gasit =))
Multumesc :pupic:

Îti spun ce îi spun si Denisei: "Nu ai gasit,pentru ca nu ai cautat destul!" =)))
Daca te mai uiti de 2-3 ori,o sa gasesti si cum se manipuleaza luminozitatea,si cum sa le tragi un scharf,cum sa le aplici un filtru...etc..etc :-*

Sa traiti! :-*
Maine dimineata reiau lectia :) ,sa vad ce mai descopar
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#205 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 26 July 2011 - 10:44 PM

Buna seara. Am si eu nevoie de niste informatii sau mai bine zis sfaturi. Am gasit o oferta pentru un Canon.. pe care mi-l doresc de mult. Oferta ii spune cam asa: Canon Reflex EOS500D double kit. Senzor CMOS (APS-C) de 15.1 megapixel, display LCD de 3" clear view, live view, inregistrare video full HD (1080p), sensibilitate ISO 100-3.200 se extinde pana la 12.800, Sistem AF 9 puncte , Sistem integrat de curatare a senzorului, si vine la pachet cu un obiectiv EF-S 18-55 mm 1:3,4-5,6II si EF 75-30mm/1:4,0-5,6III. E "valabil" .. adica merita sa investesc in el? Eu date prea multe despre aceste aparate foto nu stiu, dar sunt dispusa.. chiar foarte.. sa invat! Costa 550 de euro.Multumiri anticipate!
Imagine postata

#206 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,415
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 July 2011 - 07:49 AM

E putin, cind m-am uitat eu dupa al meu oferta asta era mi se pare 800 de euro.
Il cumperi de pe vreun site? Pe mine ce m-au invatat a fost sa ma uit daca au garantia italiana pentru ca daca n-o are si se intimpla ceva tre sa platesti.
Oferta in sine eu as zice ca e foarte buna, o trimit pe Eataly sa scrie aici ca ea il are.

#207 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 27 July 2011 - 08:41 AM

Cred ca-i ca al meu.Pretul este bun.Prea bun.E nou? De unde il cumperi?
Stiu ca esti in Italia.

#208 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 27 July 2011 - 12:30 PM

Putin cam ieftin.Sigur este EU-Import.L-am gasit si eu pe un site la 550 euro,si asa scrie EU-Import.Aici asa se numesc articole care sînt facute în alta parte din EU-în afara Germaniei.Asamblat în D aparatul are alta calitate.
EU-Import este legal,dar atentie sa nu fie Import China sau USA,ca atunci este vîndut ilegal,iar statul tau nu-ti acorda garantie!Plus ca virgula calitatea lasa de dorit!
Aparatura însemnata cu EU-Import,vînduta în magazinele din Europa,primeste în tara respectiva garantia legala(dupa legea din tara în care traiesti).Import de China si USA,nu!

Canonul cu obiectivul 18-55 ,vîndut ca Deutsche Ware,se învîrte în jur de 700 - în oferta(pe la noi).
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#209 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 July 2011 - 01:18 PM

Eu stau in Friuli... oferta este de la Marcopolo expert... sper sa nu fac o greseala spunand numele aici. E oferta valabila numai o zi, vineri 29 iulie... parerea mea era ca merita, doar ca voiam confirmare. Inseamna ca.. al meu va fi.. sper!:) si am sa ma uit sa vad ce si de unde e importat.Multumesc.
Imagine postata

#210 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 27 July 2011 - 02:00 PM

Vezi postareaalimocanu, la 27 July 2011 - 01:18 PM, a spus:

Eu stau in Friuli... oferta este de la Marcopolo expert... sper sa nu fac o greseala spunand numele aici. E oferta valabila numai o zi, vineri 29 iulie... parerea mea era ca merita, doar ca voiam confirmare. Inseamna ca.. al meu va fi.. sper!:) si am sa ma uit sa vad ce si de unde e importat.Multumesc.

Aaaa,daca e o oferta de asta de o zi,pune mîna pe aparat!
Si la noi mai face Media Markt actiuni de astea.Deci vineri te asteptam cu lauda! :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#211 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 27 July 2011 - 02:24 PM

Nu-s carcotasa, da' de care obiectiv capeti? :) Din cate stiu eu, Canonul nu prea are obiective cu stabilizator. La poze facute ziua, cu lumina destula, n-ai probleme, dar cum dai de ceva intuneric si ajustezi setarile.... e cam nasol. N-am DSLR, recunosc, da' asa am citit si-am auzit de la varii omuleti.
Ca si calitate, Canonu' e belea!!! :)

#212 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 27 July 2011 - 04:06 PM

Vezi postareaFoxyy, la 27 July 2011 - 02:24 PM, a spus:

Nu-s carcotasa, da' de care obiectiv capeti? :lol: Din cate stiu eu, Canonul nu prea are obiective cu stabilizator. La poze facute ziua, cu lumina destula, n-ai probleme, dar cum dai de ceva intuneric si ajustezi setarile.... e cam nasol. N-am DSLR, recunosc, da' asa am citit si-am auzit de la varii omuleti.
Ca si calitate, Canonu' e belea!!! :71:

Cum mai sa nu aibe?Îi crezi atît de saraci? :71:
A scris ca primeste chiar doua obiective.Nu a scris in mesaj daca cele doua au IS,.dar te asigur ca ambele variante,atît 18-55 mm cît 75-300 mm,exista si în varianta cu IS.
17-85 mm are IS USM...etc,si etc

Probabil ca la pretul asta nu au IS.Un 75-300 IS USM costa in jur de 450.
18-55 nu e scump chiar daca are IS,pen'ca e ob. standard.
Totusi 550 euro este foarte ieftin,chiar si cu ambele obiective fara IS.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#213 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 27 July 2011 - 04:15 PM

e asta oferta?
http://www.marcopolo...c-e-ob.75-300dc
daca da la intrebari scrie ca nu au stabilizator nici unul dintre cele doua obiective

Alina nu's cit te intereseaza sau nu stabilizarea asta dar oferta pare excelenta.

#214 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 27 July 2011 - 04:19 PM

Vezi postareaAdriana, la 27 July 2011 - 04:15 PM, a spus:

oferta pare excelenta.

asta zic si eu.un pret excelent.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#215 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 27 July 2011 - 09:24 PM

Vezi postareaMaya, la 27 July 2011 - 04:06 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 27 July 2011 - 02:24 PM, a spus:

Nu-s carcotasa, da' de care obiectiv capeti? :D Din cate stiu eu, Canonul nu prea are obiective cu stabilizator. La poze facute ziua, cu lumina destula, n-ai probleme, dar cum dai de ceva intuneric si ajustezi setarile.... e cam nasol. N-am DSLR, recunosc, da' asa am citit si-am auzit de la varii omuleti.
Ca si calitate, Canonu' e belea!!! :D

Cum mai sa nu aibe?Îi crezi atît de saraci? :P
A scris ca primeste chiar doua obiective.Nu a scris in mesaj daca cele doua au IS,.dar te asigur ca ambele variante,atît 18-55 mm cît 75-300 mm,exista si în varianta cu IS.
17-85 mm are IS USM...etc,si etc

Probabil ca la pretul asta nu au IS.Un 75-300 IS USM costa in jur de 450.
18-55 nu e scump chiar daca are IS,pen'ca e ob. standard.
Totusi 550 euro este foarte ieftin,chiar si cu ambele obiective fara IS.

Din ce-am vazut cu ochisorii din dotare la Media Markt si prin alte locuri, nici un obiectiv de-al celor de la Canon n-are stabilizator. Adicatelea noi n-am gasit niciodata vreun obiectiv Canon cu stabilizator. Or exista, normal, da' nu-s pe unde...
Trebuie sa iei obiectiv compatibil cu Canoanele, dar nu-s chiar aceeasi firma. Na ca m-am facut carcotasa..... :toothy9; :thumleft:

In alta dezordine de idei - din nemtia se poate comanda aparelu' asta? :D Si cu garantia cum e, pana la urma? E valabila in toata lumea? Doar in Italia? Sau in anumite zone? UE, de exemplu? Ca vorba voastra, oferta e oferta....

Adriana, in link-ul pus de tine apare pretul de 648 de euro. Scrie pe undeva ca va fi 550? Io si italiana suntem paralele.... :(

#216 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 July 2011 - 09:28 PM

Nu ma intereseaza atat de mult acest stabilizator.. vedem pe parcurs ce si cum, sper doar sa reusesc sa il iau. Eu am transcris aici exact ceea ce scria in oferta despre el. Adriana, nu aia e oferta.. MarcoPolo de obicei.. au unele oferte pe site.. si altele imprimate, eu oferta am primit-o in posta.. mi-au aratat-o ai mei stiind ca sunt interesata de asa ceva si intrebandu-ma daca merita, am zis ca ma interesez si vedem dupa. Acest Canon EOS500D + cele doua obiective mentionate mai sus la 549 de euro. L-am vazut azi in alt magazin, pachet de baza 520. Oricum ar fi, mie pretul din oferta mi s-a parut excelent.. si sper sa fie totul ok. Sper ca vineri vin sa ma laud :thumleft:) Va multumesc mult, am apelat cu incredere aici stiind ca voi primi un raspuns.
Imagine postata

#217 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 27 July 2011 - 09:32 PM

Vezi postareaalimocanu, la 27 July 2011 - 09:28 PM, a spus:

Nu ma intereseaza atat de mult acest stabilizator.. vedem pe parcurs ce si cum, sper doar sa reusesc sa il iau. Eu am transcris aici exact ceea ce scria in oferta despre el. Adriana, nu aia e oferta.. MarcoPolo de obicei.. au unele oferte pe site.. si altele imprimate, eu oferta am primit-o in posta.. mi-au aratat-o ai mei stiind ca sunt interesata de asa ceva si intrebandu-ma daca merita, am zis ca ma interesez si vedem dupa. Acest Canon EOS500D + cele doua obiective mentionate mai sus la 549 de euro. L-am vazut azi in alt magazin, pachet de baza 520. Oricum ar fi, mie pretul din oferta mi s-a parut excelent.. si sper sa fie totul ok. Sper ca vineri vin sa ma laud :D) Va multumesc mult, am apelat cu incredere aici stiind ca voi primi un raspuns.

Aaaaaaa, deci tre' sa-l iei derect din magazin...... :D nasol (pentru unii care ar avea ceva ganduri :toothy9;).
De curiozitate, cum e cu garantia, pana la urma? E universal valabila? :D
Te asteptam vineri la laude, dar si cu probe - poze proaspat facute! :thumleft:

#218 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 27 July 2011 - 10:47 PM

Vezi postareaFoxyy, la 27 July 2011 - 09:24 PM, a spus:

Adicatelea noi n-am gasit niciodata vreun obiectiv Canon cu stabilizator. Or exista, normal, da' nu-s pe unde...

a mea e asta
http://www.canon.de/...l_SLR/EOS_550D/
si obiectivul are stabilizator

normal ca oferta de pe site nu era cea a Alinei am pus linkul pentru ca modelul era ca cel despre care spunea ea

Alina, te asteptam cu laudele :thumleft:

#219 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 28 July 2011 - 09:41 AM

Din ce-am vazut cu ochisorii din dotare la Media Markt si prin alte locuri, nici un obiectiv de-al celor de la Canon n-are stabilizator. Adicatelea noi n-am gasit niciodata vreun obiectiv Canon cu stabilizator. Or exista, normal, da' nu-s pe unde...

Foxyy,obiectivul meu e de la canon,cumparat din MM si are IS.Cu proxima ocazie o sa bag o foto la vitrina lor cu obiective sa vezi ce de stabilizatoare au canoanele :)
Canoanele au muuulte obiective cu stabilizatoare,si se gasesc în toate magazinele de electronice.Plus de asta,cam în toate magazinele care nu gasesti un anumit obiectiv,îl poti comanda.Chiar si de la MM :D

Trebuie sa iei obiectiv compatibil cu Canoanele, dar nu-s chiar aceeasi firma. Na ca m-am facut carcotasa..... :lol: :violent1:

Nu am înteles de ce tre' sa ia obiectiv compatibil,cînd poate sa ia canon daca vrea bineînteles.
De altfel,daca ai o mîna linistita,sau un trepied de calitate,stabilizatorul nu e cea mai tare chestie.Cum crezi ca au facut marii fotografi pîna acuma,arta? ;)

In alta dezordine de idei - din nemtia se poate comanda aparelu' asta? :D Si cu garantia cum e, pana la urma? E valabila in toata lumea? Doar in Italia? Sau in anumite zone? UE, de exemplu? Ca vorba voastra, oferta e oferta....

Eu stiam ca nu are importanta de unde din Eu cumperi o camera Canon.În caz de ceva,trebuie dusa/trimisa la un reprezentant Canon.
Daca de exemplu ai în satul tau studiouri foto în a carora vitrina vezi ca vinde ceva de la canon,înseamna ca au contracte de parteneriat.
Mergi cu aparatul la ei,si ei se ocupa de trimis,reparatie..etc Si daca e în garantie si daca nu.
Asa am facut eu.AM avut pb cu obiectivul care mi se blocase.Iesisem deja din garantie.Am dus aparatul la nenea fotograful din oras,a verificat,împachetat si trimis.În 4-5 zile mi-am primit obiectivul cu motor nou(USM) si nici macar nu am platit,cu toate ca trecuse garantia!!!Canon a considerat ca obiectivul meu a avut o defectiune mica din "fabricare",si de aia a mers pe Kulanz.Deci,super baietii!

Adriana, in link-ul pus de tine apare pretul de 648 de euro. Scrie pe undeva ca va fi 550? Io si italiana suntem paralele.... :(

Daca cauti pe net,gasesti prospectul de la magazinul Marco Polo Expert din satul Alinei,care scrie asa:

Canon EOS 500D + Obiettivi 18-55 e 75-300 mm in offerta da Marco Polo (Expert)

Fotocamera digitale Reflex con sensore CCD da 15,1 megapixel, obiettivi EF-S 18-55mm e 75-300mm, 9 sensori AF, display LCD 3", ISO 12.800, velocità scatti multipli 3,4 fps, regstrazione video Full HD, uscita USB e mini HDMI.

Offerta sottocosto valida esclusivamente il 29 luglio 2011.

Prezzo Canon EOS 500D + Obiettivi 18-55 e 75-300 mm: € 549,00

Offerta valida da venerdì 29 luglio 2011 a venerdì 29 luglio 2011.

Scrie ca oferta este esclusivamente doar pe data de 29 iulie 2011!Banuiesc ca e o oferta speciala,asa cum fac si la noi multe magazine cîteodata =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#220 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 28 July 2011 - 11:26 AM

Maya, saru'mana pentru lamuriri! :violent1:
Noi ne-am tot uitat (anu' trecut) prin MM sau Saturn dupa DSLR-uri de la Canon, dar pentru ca nu aveau obiective cu stabilizator, am renuntat. Am fost de vreo 4-5 ori in magazine si n-aveau in nici una din dati. Am intrebat omuletii, nu ne-am bazat doar pe ocheanele din dotare. Da' poate nimeream noi in pauza, nu zic nu. Si, din cauza ca nu am gasit niciodata un obiectiv de la Canon cu stabilizator, am zis ca tre' sa iei ceva compatibil.
Tinand cont ca oferta e valabila numa' in magazin si numa' maine.... ne luam gandu', ca n-are cin' sa se teleporteze si sa cumpere. Poate or mai aparea si alte oferte, candva, undeva. N-au intrat zilele-n sac! :lol:

Arata acest topic

• 15 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul