Forum Culinar: Gnocchi, fel de fel - Forum Culinar

Salt la continut

  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Gnocchi, fel de fel

#61 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 January 2015 - 10:17 PM

Cam scump, uite aici.
Eu am dat 3 si ceva pe a mea de la Coop.

#62 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 January 2015 - 11:18 PM

Pentru noi e scumpa
http://www.esselunga...3cf5bc779f61981
dar daca vine de aici e normal sa coste mai mult la tine.

#63 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 04 February 2015 - 12:31 PM

Eu am facut gnocchi din faina de naut,adica pentru 2 portii 125 grame faina de naut,125 grame faina 00, 250ml. apa si sare.Am pus apa la fiert cand fierbe apa am pus fainile toate deodata,in precedenta cernute si amestecate.Se amesteca bine cu o lingura,iar cand s-a mai racit se poate framanta putin cu mana.Iar dupa aceea se fac gnocchi.Bineinteles ca la mancat au o alta consistenta decat cei facuti din cartofi.Dar se pot face si cu cartofi si faina de naut.
Ca si condiment am facut dintr-o bucata de dovleac ras pe razatoarea cu gauri mari,pus in tigaie cu un pic de unt si foi de salvie taiate marunt,si parmigiano ras.

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-162-14230458046689.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-162-14230458253634.jpg

#64 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 February 2015 - 01:19 PM

Interesant cu faina de naut.

#65 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 04 February 2015 - 06:57 PM

Oho, n-am faina de naut in casa ca acu-i faceam! :tongue3:

#66 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 27 November 2018 - 02:28 PM

Rabaton piemontezi

Imagine atasata: monthly_11_2018/post-9-0-25105200-1543321664.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2018/post-9-0-21375400-1543321702.jpg

#67 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 January 2019 - 10:09 AM

Nu stiu daca v-am mai spus cat sunt de buni gnocchi prajiti?!

Imagine atasata: monthly_01_2019/post-9-0-39430300-1547453349.jpg

#68 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 January 2019 - 12:05 PM

dupa ce ii faci/cumperi ii prajesti in ulei in tigaie?

#69 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 January 2019 - 12:15 PM

Da, eu sfatuiesc cu cei cumparati.In general pun putin ulei in tigaie si ii salt pe toate partiile.Aici m-am grabit.
Dar de unde m-am inspirat, un grup pe Fb, i-au prajit si-n friteuza.

Daca-i presarati cu piper si/sau mirodeniile voastre preferate si/sau cascaval, puneti si o bere rece pe masa ... garantez fericirea. :angryfire:

#70 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 January 2019 - 07:55 PM

Atunci cumpăr și încerc 😘

Arata acest topic


  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul
0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi