Cam scump, uite aici.
Eu am dat 3 si ceva pe a mea de la Coop.
Gnocchi, fel de fel
#62
Postat 23 January 2015 - 11:18 PM
Pentru noi e scumpa
http://www.esselunga...3cf5bc779f61981
dar daca vine de aici e normal sa coste mai mult la tine.
http://www.esselunga...3cf5bc779f61981
dar daca vine de aici e normal sa coste mai mult la tine.
#63
Postat 04 February 2015 - 12:31 PM
Eu am facut gnocchi din faina de naut,adica pentru 2 portii 125 grame faina de naut,125 grame faina 00, 250ml. apa si sare.Am pus apa la fiert cand fierbe apa am pus fainile toate deodata,in precedenta cernute si amestecate.Se amesteca bine cu o lingura,iar cand s-a mai racit se poate framanta putin cu mana.Iar dupa aceea se fac gnocchi.Bineinteles ca la mancat au o alta consistenta decat cei facuti din cartofi.Dar se pot face si cu cartofi si faina de naut.
Ca si condiment am facut dintr-o bucata de dovleac ras pe razatoarea cu gauri mari,pus in tigaie cu un pic de unt si foi de salvie taiate marunt,si parmigiano ras.
Ca si condiment am facut dintr-o bucata de dovleac ras pe razatoarea cu gauri mari,pus in tigaie cu un pic de unt si foi de salvie taiate marunt,si parmigiano ras.
#69
Postat 14 January 2019 - 12:15 PM
Da, eu sfatuiesc cu cei cumparati.In general pun putin ulei in tigaie si ii salt pe toate partiile.Aici m-am grabit.
Dar de unde m-am inspirat, un grup pe Fb, i-au prajit si-n friteuza.
Daca-i presarati cu piper si/sau mirodeniile voastre preferate si/sau cascaval, puneti si o bere rece pe masa ... garantez fericirea.
Dar de unde m-am inspirat, un grup pe Fb, i-au prajit si-n friteuza.
Daca-i presarati cu piper si/sau mirodeniile voastre preferate si/sau cascaval, puneti si o bere rece pe masa ... garantez fericirea.