cum framantati voi cozonacul? am gasit pe net un filmulet cu framantarea traditionala la francezi... nu indraznesc sa pun link de frica sa nu ma ia de urechi moderatorii
am cautat cu google richard bertinet si petrissage - este un video
Retete pentru masina de paine
#143
Postat 17 March 2017 - 06:50 PM
Am incercat eu orez cu lapte pe programul de marmelada, amintirea e ca a improscat peste tot cind a inceput sa fiarba si laptele era inca lichid, poate cu fructe sa improaste mai putin. Daca ai chef sa incerci insa stai cu ochii pe ea si cum vezi ca stropeste o deschizi si ii pui o folie de aluminiu deasupra pe cuva.
#144
Postat 19 January 2020 - 06:06 PM
Paine cu ierburi italiene
Apa - 1 1/3 cup
Lapte praf 2 1/2 Tbsp
Ulei de masline 2 1/2 Tbsp
Zahar 1 Tbsp
Sare 3/4 tsp
Faina alba din grau dur 3 cup
Maghiran uscat 1 1/2 tsp
Oregano uscat 1 1/2 tsp
Busuioc uscat 1 1/2 tsp
Cimbru uscat 1 1/2 tsp
Drojdie uscata 1 1/4 tsp
Masline fara samburi 20
Programul 1 (Basic)
Maslinele le-am pus de la mine, se maruntesc la framantat si dau o culoare mai inchisa la paine, dar gustul e deosebit.
Apa - 1 1/3 cup
Lapte praf 2 1/2 Tbsp
Ulei de masline 2 1/2 Tbsp
Zahar 1 Tbsp
Sare 3/4 tsp
Faina alba din grau dur 3 cup
Maghiran uscat 1 1/2 tsp
Oregano uscat 1 1/2 tsp
Busuioc uscat 1 1/2 tsp
Cimbru uscat 1 1/2 tsp
Drojdie uscata 1 1/4 tsp
Masline fara samburi 20
Programul 1 (Basic)
Maslinele le-am pus de la mine, se maruntesc la framantat si dau o culoare mai inchisa la paine, dar gustul e deosebit.
Imagini atasate
#147
Postat 20 January 2020 - 09:29 AM
Mi se face pofta de o painica proaspata si pufoasa. Arata super!
Heave ho, buccaneers ;)
#148
Postat 20 January 2020 - 09:32 AM
Bravo Hazel, parca-mi faci pofta s-o dau jos de pe dulap si sa fac o piine