1cana de apa,1/3 cana de ulei(250:3=80 ml aproximativ)am incercat cu 1/2 cana e prea uleios,1 cana de faina alba,1 praf de sare si 1lingura de zahar,3 oua intregi.
Fierb apa cu uleiul cu sarea si zaharul

Cand da in clocot adaug toata faina in bloc si frec bine cu telul para,pe foc pana rezulta o ciulama groasa(mai bine zis mamaliguta)

Las sa se racoreasca,cand e doar calduta adaug primul ou intreg si frec bine cu telul para sa-l incorporez

Asa procedez cu al doilea si cu al treilea ou(nu se incorporeaza un ou pana nu s-a absorbit bine primul)

Iata aluatul finit,are consistenta unui aluat de cozonac)

Cu seringa fara dui,sau o punga taiat coltul se fac bastonase,subtiri cam cat un deget si lungi de 8-10 cm,in tava unsa cu putin ulei(se pot rula si pe masa sau intre palmele unse cu putin ulei)

Se coc in cuptorul dinainte incalzit la foc iute
Ma duc sa le coc si revin cu detalii